60268
  • Jockey
    hat nemtudom, ne meg fogoom nezni az tuti, de eddig engem semmi nem nagyon kapraztatott el, ertve ezt a grafikatol kezdve a harcrendszerig, pvp lesz is de ki tudja milyen, videokat neztem, tudom de semmilyen fronton nem jott at..:(
    grafika nalam kifejezetten csunya..
    ez a repulos dolog is rossz dejavu-t ebreszt bennem, nem lesz ez igy kicsit nagyon markolunk problematika?
    no majd latom hogy alakul..
  • Torzonborz
    nyah kérem vmi ilyesmi lesz a zűrlövölde

( igen ez a clone wars adventureből van )

űűűbergagyi :(
  • arcosharcos
    no problemo,én megelőlegezem neki:)
  • Nephin
    Ezek a hajóképek a sith és jedi hajókon kívül csak példák, hogy akár ez is lehet. :) Vagy hasonlít majd, vagy nem, de itt szerintem is az IA hajó a legjobb. :)
  • Tababo
    Elég sovány space combat lesz.

Béta van de nem nálunk, trial meg majd 1szer
  • Tomy Lee
    Tesztelésre esély erre:tester
    Trial lehetőség nem köztudott még
  • Rowlend
    Van valami béta vagy lesz majd a megjelenés után trial?
  • Szabi1991
    én Tie Fightert akarok :D
  • arcosharcos
    vááááá:)a birodalmi ügynöknek van a legjobb hajója

Az agent háttér történetében írták,hogy a birodalmi hírszerzésnek dolgozik melynek elit tagjai a nullás ügynökök és most ezzel az úgynevezett royal starship hajóval amit alá tettek már totál James Bondosra vették a figuráját
  • Nephin
    pcgames
  • Nephin
    Nagyjából stimmel, JK lesz tank vagy melee dps, a consular support vagy cc, a trooper ranged dps vagy ranged tank, a smuggler kb. az, amit mondtatok, dps vagy cc elvileg, a BH egyik fajtája elvielg jetpackos mobil (dps?), a másik nyakig felfegyverzett (tankszerep?), a SW tank vagy melee dps, a SI ranged dps vagy buff-debuff support, az agentről kb. semmit nem lehet tudni, valószínűleg ranged vagy melee dps. A classok nagyjából egymás tükrei szerep szerint.
  • Danton
    Várom már ezt nagyon, a wowot meg elhet unni, az Lk egy szar...
  • Monoton
    Volt már olyan is
  • Fenrir
    Aztán jön valaki és lealfáz aztán csak nézel ki a fejedből, hogy wtf :)
  • Monoton
    Vagy amikor betámadnak, és egy kattintással visszahealeled magad és azon röhögsz hogy ez mégis mit akar tőled :DD
  • Tomy Lee
    Nálam a max DPS nyerő mindenhol:P
    Abból is mindig egy caster és egy assa.
  • V43 1105
    +1, tiszta jó érzés mikor ottan a bandát healeled és jön a sok sok thx thx, thank you , bla bla bla ... xD
  • Monoton
    Én meg minden mmo-ban healert indítok :D
  • Danton
    Én szeretek tankolni:D

Wowban is wari vagy pala tank voltam mindig, itt tui hogy jk vagy sw leszek_:D
  • kemelol
    nem

"A SI,JC-ra pedig a főhealernek kikiáltott kasztok,mindenki azt várja majd tőlük,hogy healeljenek még PvP-n is azzal fogják bombázni őket,hogy "heal plz!"

AC fix jelenleg, ACn belul lehet csak respeccelni. Ugyanugy lesz dps aga JCnek ahogy troopernek tank tree, smugglernek pedig support ( healing ? ). Nem lesz main dps / healer / tank ( remelem ? )
  • arcosharcos
    Szerintem meg nem lesznek közkedveltek az erőhasználók.Nézzük meg,hogy milyen szerepkört osztottak rájuk a fejlesztők.Az erőhasználók kapták a tank és healer szerepet,ami a többi MMO-kat elnézve nem a leggyakoribb kasztok,miért lenne itt másképp?

A SW,JK-nak lesz tank talentáguk,nagy armor kis dps,ők lesznek a "konzervdobozok" és mindenki azt várja majd tőlük,hogy tankoljanak.

A SI,JC-ra pedig a főhealernek kikiáltott kasztok,mindenki azt várja majd tőlük,hogy healeljenek még PvP-n is azzal fogják bombázni őket,hogy "heal plz!"

Lesz az erőhasználóknak DPS águk is és mondhatják,hogy bocs én nem tank hanem dps,vagy nem healer hanem dps vagyok de szerintem elsődlegesen nem ezt várják majd tőlük.DPS-nek meg ott a smuggler,agent,trooper.

-Smugler kis armor,nagy DPS és állítólag erős CC képességekkel fog rendelkezni.
    -Agent képes lesz lopakodni és lesz egy shiv nevű képessége amivel hátbaszúrja ellenfelét.
    -Trooper meg kényelmesen,távolról nagy dps,aoe és mindez nagy armorban.

Sokan a SW filmekben látottak alapján szavazásnál ráklikkelnek,hogy ők aztán erőhasználók lesznek mert az a tuti.Nem győzőm eleget hangsúlyozni,hogy ez egy MMO nem pedig a film.

Aki azt hiszi,hogy erőhasználó kasztból a nem erőhasználó kaszt fölé kerülhet,mert filmben azt látta az óriásit téved ill. ha mégis az már balance kérdés de az már egy másik mese
  • Nephin
    Sok lesz a sith és a jedi, a szavazások kb. 60-40 arányban az ő javukra hoztak eredményt, de azért az a 40 százalék sem kevés trooper, smuggler, bh és agent... :) Sokan éppen azért nem lesznek erőhasználók, mert "mindenki az lesz".
  • arcosharcos
    readswift(#2202):"cuccoktól" nem tartok,láttam én már sok olyat,hogy valaki jobb felszerelésben sem lett jobb játékos.
    ------------------------------------------------------------------------
    Tababo(#2205):már eldöntöttem,én már biztos,hogy Zabrakkal fogom etetni a hátasom.

Aerobic közben én is észrevettem,hogy izzadokezért többé nem aerobicozom
    -----------------------------------------------------------------------
    Danton(#2204):nem mindenki,pl én agent leszek

engem nem zavar ha tört szerverről beszélsz,mert jelen pillanatban még az is fejlődés lenne ha lenne.Nekem mindegy,hogy tört,zárt,béta...csak legyen már végre valamilyen server.
    -----------------------------------------------------------------------
    update:lesznek fajok akik osztályhoz lesznek kötve,ezzel semmi gond.Ha megfigyelitek a kompanionoknál is így van.pl a Dashade faj csak Sith Empire oldalon lesz elérhető kompanion,mert ez a faj egészében csatlakozott sithekhez
  • Evoluti0N
    Ami a tört szervert illeti: játszottam WoW tört szerveren, most Aion tört szerveren játszok. A TOR-t eredetin fogom és neked is ezt ajánlom (ha lesz tört szerver egyáltalán). Az Aion tört szerveren is rengeteg dolog nem működik, pedig állítólag a legnépszerűbb tört szerveren vok, h az időnkénti DDOS támadásokról ne is beszéljek. A TOR-t tuti eredetin fogom. 2 oknál fogva:
    1. A Bioware megérdemli, h megvegyem a játékukat
    2. Az előbb említett problémák miatt, ami tuti, h a TOR tört szervereken is elő fognak fordulni (már ha lesznek tört szerverek egyáltalán)
  • N1ggA
    Hát én Zabrak Jedi Consulart akartam indítani, de úgy látom ez nem lesz elérhető :( Nembaj, marad a Twi'lek, a Human vagy ez a Mirialan egyelőre.
  • Tababo
    "Zabrak. A legújabb lóeledel!
    Nem tudja eldönteni, hogy zabot vagy abrakot adjon lovának? Adjon neki Zabrakot(tm)! Csak 1000 forint tíz kiló, tele tápanyagokkal és vitaminnal!

Szeret arerobicozni, de beleizzad a ruhájába? Az új Pureblood ruha nemcsak hogy tökéletesen simul a testére, de minden izzadságot erővé alakít. És még karcsúsít is.* Ajándék vuvuzelával."

Egy közösségi oldalról egy kisebb vélemény.
  • Danton
    Sziasztok!

A Kotor1 és Kotor 2 a kedvenc játékaim közé tartoznak, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hiszen zseniálisak.

Várom nagyon ezt az MMO-t, de van néhány kételyem:

Az egyik az, hogy ha mindenki Jedi vagy Sith akar lenni akkkor nem lesz e ezekből rentege míg a más, partyban nagyon fontos karakterekből mint pl a a fejvadászból (csak gondolom a wowos tapasztalat útján) alig lesznek, merrt az kevésbé látványos. Véleményem szerint a fénykardos classok leszbnek közkedvelte, szerintem is ez a SW sava borsa.

A mésik kissé ide nem illő kérdésem: lesz e vajon tört szeró?
  • Tababo
    A Darth "nevet" nem hiszem hogy bárki majd beírhatja viszont a Datrh, Daarth, Darht... és egyéb hasonló előnevek kedveltek lesznek.

Daarhht Abrak
  • readswift
    Na próbáltam tájékozódni magamtól is , videókra már hírzárlat van elrendelve, több spoilert nem nézek meg ;). Mindkét oldalon fellelhető a nekem tetsző kaszt ,ofc smuggler / BH, trooper a meglepetéskaszt számomra, de a BH persze messze szimpibb mind közül. Az lenne jó ha kipécézhetnéd hogy pl. agentként , trooperekkel, smugglerekkel keresed az összetűzést, és erőkasztokkal fényévente találkoznál. Azonnal fizetnék előfele.

Jedi, sith cuccoktól viszont nagyon tartok. Leginkább azért, mert szerintem generációnyi különbség van azok között akik erőhasználó kasztot v épp ellenkező kasztot indítanak. Lóg a levegőben a probléma hogy pont az erőhasználó az amit " ki kellene tudni játszani" , mert oroszlánrész hárul rá a sztoriban ( vagy mégsem? ) .

-ezért lenne jó az , ha idézem magam "ha kipécézhetnéd hogy pl. agentként , trooperekkel, smugglerekkel keresed az összetűzést"...
  • readswift
    ...én tuti olyan csoportosuláshoz csatlakoznék ahol a suhogós kardozás eleve kizáró ok ;)

Az lenne végképp jó ha módot adnának rá hogy az ilyen klisé kalandorokat meg levadásszuk , és mindenki a viharvert boba fett osztagokat látná fantasztikusnak, hogy jé mennyire cool ahogy elbántak a suhogósokkal megint. ;))

Aztán errefelé haladna a közösség a kliséhegyek helyett.

- bocs ha megbántok valakit, de ezt gondolom.
  • TDC Geronimo
    Itt van a pénteki updateról több infó. Darth maul nem lehet elvileg csak sith inquisitor úgyhogy nem hiszem hogy annyi lenne :D
  • Torzonborz
    vaaagy

zabrak faj Luuke Skywaalkeer névvel
  • Bhalage
    juj mindenki dath mault akar majd lenni, olyan eredeti...

elore latom mar majd a darth mual es egyeb fantaziadus neveket :D
  • Caboose
    Egész jó kis frissítés a mai! De remélem ezek a fajok nem csak egy-ey kasztnál lesznek választhatóak, például én szívesen indítanék Zabrak Sith warriort nem inkvizítort... de így se rossz.
  • Szabi1991
  • Evoluti0N
    Sztem úgy értette, h a nézete 3rd person. :)
  • Buci
    bocs h belekötök, de a KotOR RPG, nem TPS :)
  • Nephin
    De jól összeszedett kis videó...

Sokan vagyunk így ezzel, engem egy játék sem köt le annyira, mint általában szokott, reggel TOR, este TOR...csak nehogy koppanás legyen a vége. :) (Nem lesz, de próbálokjózan maradni. )

Ha van még kérdésed, csak nyugodtan.:)
  • readswift
    Én eddig _csak_ ezzel akarok játszani ;)

Méghozzá azóta mióta láttam ezt: Meglepően Mass Effectes, és a fedezékrendszer imádnivaló
  • TDC Geronimo
    Na megint péntek. Remélem lesz vmi normális frissítés bár gamescomhoz közel nemhinném.