60268
-
#1989 Szántó Róbert 2003 óta igazán befizethettél volna vip tagságot, hogy tudjál végre hozzászólást szerkeszteni :) -
#1988 *WOW:P -
#1987 Ez Odabasz a WONAK:P:) -
arcosharcos #1986 Hát igen,nem csak a grafika hanem a profi minőségű hanghatások is nagymértékben megnövelhetik a játékélményt.
Jó,hogy megemlítették ezt a részt,mert lehet profin is elkészíteni pl. egy száguldozó sikló hajtóműjének hangját meg szarul is.
Legyen az egy Sith vagy Jedi bolygó háttérzenéje,karink hangja,fegyverünk vagy skilljeink hanghatása.
A LucasArts-nak minden technikai és egyéb háttere megvan hozzá,hogy
minőséget alkossanak zenék,hanghatások,effektek...területen is. -
Bhalage #1985 lájkolom! -
#1984 SW zenék mindig is a legjobbak voltak -
Szabi1991 #1983 -
#1982 Nagyon jóságos lesz a zene. Már most ráz a hideg :D -
Tababo #1981 Ezért írtam oda 2x is hogy nem gáz mert még béta. -
#1980 ez azért nem kamu beta mint amint a random fps játékoknak szoktak demoként csinálni, el fog ez tartani minimum 1 évig, ha nem tovább -
#1979 ez a "mit vársz a bétától" meg "ez még csak béta jobb is lesz" szöveg mostanság sajna nem jelent semmit. :(
-
#1978 Mit vársz zárt bétától? Ez még semmit sem jelent perpillanat. -
Tababo #1977 Hááát ez nagyon sovány de még béta tehát nincs gáz. AI még nincs jelen remélem nem így marad. Ez a "mob 2centire van tőlem és fedezék mögött lövöldözök az arcába" vicc.
Másik meg hogy én személy szerint nem akarom hogy a mítiktől vegyenek át sok mindent. A pvp az teljesen rendben van de másba ne szóljanak bele és akkor jó lesz.
mind1 a lényeg hogy még bétabétabétabéta... -
#1976 Ahogy elnézegetem ezeket a képeket, úgy pár dolog hasonlít a warhammerre. Úgy látszik Mythictől vettek át pár ötletet. Én ezt mondjuk egyáltalán nem bánom, remélem PvP téren is besegítenek. -
#1975 Ezen az oldalon is vannak képek meg pár videó. -
Bhalage #1974 nem tudom ki mit vart, de ez most epp olyan, mint barmelyik masik jatek (wow war stb).. semmivel nem rosszabb
ha jobb lesz az win -
#1973 Szerintem ahhoz képest, hogy van még majdnem 1 év nem annyira gáz. Mob AI egyelőre az 0 az látszik. -
#1972 Ja, ilyen gyökerek tesztelik... -
arcosharcos #1971 hmmm előre generált méreteket is megadhatunk:karcsú,telt,tagbaszakadt...
és ahogy nézem több féle alap háttér jellem közül is választhatunk már a
kari generálásnál -
#1970 hmm ööö ....hátttőőőő.... remélem ennél azért jobb lesz. -
arcosharcos #1969 Haha,megalol,azt az elvetemült ugrálást amit a csóka előad gameplayben:) -
#1968 Warhammer most települt át Európába másik szerverállományhoz. Ezek a szerverek Németországba vannak és Bioware Mythicesek. Szerintem ez egy előteszt is lesz a swtor számára. Biztos itt lesznek az EU szerverek, mert ez az új EA szerverpark. -
arcosharcos #1967 Nem tudom,hogy melyik kommunikációs céget fogják megbízni a szerverek
üzemeltetésével,karbantartásával.Régebben mondták,hogy saját szervereik-
ket vagyis a fejlesztők adják a szervereket a kommunikációs cégnek.
Ami azért érdekes,mert a tudomány/technika fejlődik és állítólag ezek a
serverek már képesek lesznek lényegesen több játékost belátható területen belül lag nélkül vagy minimális lagal kezelni mint eddig.
Értékelném ha végre a nagy létszámú csaták is élvezhetőek lennének.
Ez érdekes,mert pl a számgépünk konfigurációja nem befolyásolja a lagot.
Ugyanúgy fog lagolni egy hightech,erőmű PC is mint egy játékhoz min.
követelménnyel rendelkező PC,előző grafikailag lesz más,lag szempontból
mindegy a konfig.
Mint ahogy az is mindegy hogy legdrágább vagy legolcsóbb netre fizetünk elő,mert már a legolcsóbb net is szélessávú.Vagyis ettől sem lesz több vagy kevesebb a lagzás.
Ami számít és ami a lagot okozza,hogy a serverpark melyik országban
van létesítve és hogy onnan mennyi csomóponton keresztül jut el hozzánk
adatok.Pl angol vagy francia serverparkból jó sok csomóponton ér el
kis hazánkba vagyis nagyobb az esélye is a lagnak.Remélem a technikai
fejleődés majd előbb-utóbb lehetővé teszi,hogy csökkentsék a csomópontokat és így a lagzás is csökkenne. -
#1966 Karaktergenerálóról egy kép -
#1965 Remelem estere, mire hazaerek, nem szedik le az oldalrol az EA nyomasanak hatasara. -
#1964 Hopp találtam egyet. Minősége nem valami jó meg hang sincs, de több mint a semmi. 7 perc gameplay. -
#1963 Voltak leakek már, de EA szépen leszedette mindenhonnan. Lemaradtam róla :( Csak pár képet sikerült elcsípnem. -
arcosharcos #1962 Valahol el kell kezdeni,majd telepítenek Euróbába is servereket,remélem
hamarosan.Ne felejtsük el,hogy a béta teszt nem csak a játék tesztjét
jelenti hanem a servereket is tesztelik.
A béta tesztből nem maradunk ki de a zárt bétába bekerülni szinte
lehetetlen.Többnyire a fejlesztő cégnél dolgozók,azok közeli ismerősei,
illetve külsősök közül olyan személyek akik már fejlesztő cég előző
játékát/játékaiban részt vettek mint tesztelők ezért megbízhatónak
tartják,könnyen leinformálhatóak...stb.
A bejelentés számomra abszolút rulez,mert a zárt béta ha nem túl sok
hiba jön szembe amit javítaniuk kell akkor csak pár hónap lesz.Az
openbétákat többnyire meghagyják fél évre vagyis a már álltaluk
beharangozott megjelenési dátum a jövő év második negyede(ápr-máj-jun)
szerintem tartani fogják. -
Tababo #1961 fail...nem kicsi -
#1960 Mindig kijut. -
#1959 Remélem azért így is kijut egy-két kép belőle:) -
#1958 Non-disclosure agreement
Ha jól tudom azt jelenti, hogy nem szabad infókat kiszivárogtatni a bétából. -
sadi57 #1957 mi azaz NDA? -
#1956 Minden closed betaba van, itt is. -
#1955 NDA van? -
sadi57 #1954 Augusztusban szerintem már Európába is elér :) -
#1953 NA only? Kapják be :D Pedig nagyon kiváncsi vagyok. -
#1952 Hát nem :D Meg US only elején megint. Kezd unalmas lenni ez a US/EU megkülönböztetés. -
#1951 úgyse kerülsz be -
Monoton #1950 nem