60268
  • gatyo
    Egy MMOnál nem is a bekerülési költség ami jelentős. Hanem, hogy mennyire tudják utána fenntartani. Mennyire tudják kezelni az esetlegesen komolyra duzzadt (sikeres release uáni) előfizetői számot.

A WoWnál a kb. 10 millás előfizetői szám mellé kell elég komoly létszámú support és hardver + folyamatos fejlesztések, kiegek stb. Szal az a havi 100 milla nem 100 milla azért.
  • Monoton
    Ezt így elsőre kicsit hihetetlennek tartottam aztán utananéztem. A wow kb 100 millába került ami jelenleg kb havi 100 millás bevételt hoz az előfizetésekből :OOO
  • Torzonborz
    "a Star Wars univerzum sem egy mai darab,ezért megérdemelne már egy hozzá méltó játékot ebben a kategóriában is "

kötözködés on :
    már volt hozzá méltó
    ...
    csak soe elbaszta.

FUUUUUUCK :(

• arcosharcos
    Egy kis háttér információ:A TOR költségvetése idén májusba meghaladta a
    150 millió dollárt.Ennyiből már csak összehoznak valamit,ekkora összeget még egy mmo-ba sem pumpáltak bele.

Már szinte minden valamire való fantasy vagy fantasy sci-fi univerzumból készült mmorpg,mint pl:Tolkien Középföldéje,Dungeons&Dragons,Warhammer, Conan,Star Trek...a Star Wars univerzum sem egy mai darab,ezért megérdemelne már egy hozzá méltó játékot ebben a kategóriában is
  • arcosharcos
    Ez off téma de SW ezért nem bírom kihagyni,ugyanis idén lett 30 éves a Star Wars Episode V És itt kezdődött az epic űr opera kultusz
    A New Hope
  • Nephin
    Azt ugye minden fanyalgó tudja, hogy elmondták, ha most nem lesz benne az űrharc, később sem...ebből lehet bármi egy kiegben, örüljetek, hogy van.

Megint a gondolkodás, mint az előfizetésnél... ha használod az agyad, hamar rájössz, hogy nem lesz ingyenes, és ugyanilyen hamar ki lehet sakkozni azt is, hogy egy 8 classos, FVO, 8x200 órás gameplay mellett nem lehet egyszerre belerakni még egy fullextrás űrharcot is...
  • Tababo
    Én 1 személyes vadászgépet is akarok vezetni és factiont is szeretnék majd váltani! Mi ezzel a probléma?
  • SZilaJMaGGoT
    Nem is értem mért überelte a pixel-art... :)
  • readswift
    Á az nagyon gagyi. itt kezdődik a fun :D
  • SZilaJMaGGoT
    http://www.adobe.com/products/illustrator/ Én erre gondoltam.
  • readswift
    Ezt nézd, ezeknek a köcsög usákoknak még külön vetkor konzolja is vót.
  • readswift
    (...)
    -de jót röhögtem:D
  • SZilaJMaGGoT
    Má nem azé de tudod te mi az a vetkor-grafika? :/ Gamekben pont nem használatos...
  • arcosharcos
    (#2246):Amit elénk tesznek az normálisan lesz elkészítve csak a lehetőségek lesznek korlátozva elvárásunkhoz képest.

Később kiadni? Legalább már most is lesz lehetőség röpködni,ha már lesz űrhajónk legalább nem hiába.Ettől még persze fejleszthetik az űrhajós részt,ráfér és el is várjuk.
    --------------------------------------------------------------------------
    Idővel ha több mindent lehet csinálni az űrben akkor ez a rész akár a játék húzóereje is lehet majd hosszútávon.

Mikor már nem lesz elég,hogy játék fejlesztése címen kapunk +5lvl szintet,még újabb instákat,ruhákat...mert unjuk és nem a meglévő dolgokat akarjuk többféle körítésben hanem valami teljesen új lehetőséget akarunk játékon belül akkor lesz jó az ez irányú fejlesztés mint űr.

Ezért örülök,hogy nem egyszerre tesznek elénk minden lehetőséget földön és levegőben.Sora van annak,egyelőre vesézzük ki azt ami már adott.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#2252):ezt csak halkan írom de a havidíj témában már volt némi hozzászólás:#2178;#2175;#2171;#2170;#2167;#1654;#1638;#1632;#1630;#1616;#1599...interjúban említették,hogy havidíjban gondolkodnak.
    ------------------------------------------------------------------------
    a game előfizetés,az 1 személyes vadászgépet is akarok vezetni és a miért nem válthatok factiont a kasztommal témáktól fogok a vicc osztályra kerülni
  • Bhalage
    ha folyamatos lesz a mozgas és rendesen meglesznek csinálva a pályák, vagy valami randomizer kerul bele, akkor ez kurva jó lesz, nekem nagyon tetszik.

lovolde, de kurva jo lesz, nekem atjott a SW feeling :D

es megegyszer, emberek ne xwing vs tie fighterre varjatok mar, mert az kurvara nem fog jonni : ) hatalmas jatek volt, de ez nem az a stlus lesz egyaltalan.
  • Jockey
    évek óta várok egy olyan mmo-ra, jumgate evolution volt rá a favoritom, de nem akar kihozni senki egy jó kis cock pit shooter mmo-t amibe tudod turbozni a gépet stb..:-)
  • Monoton
    Jól van örüljetek hogy nem ilyen:

• Khabbas
    Ja, ilyesmi lesz, és kegyetlenül lehangol... Fogták volna az x-wing vs tie fightert, pár nagyobb textura és felbontás, és Khabbas boldog. Az a baj ezzel, hogy ha megcsinálnak vmit, nem szoktak nagyot változtatni rajta, de ne legyen igazam.
  • f4ember
    Tudni valamit arról, hogy havidíjas lesz vagy, egyszeri vétel?
  • Tababo
    Igen ez csak Space Combat-ra vonatkozik.
  • Tababo
    Ja, majd 1szer lesz benne pvp...gondolom fogócska és lövök szintű lesz.
  • FSpofon
    bár ez simán lehet vmi jó kis sg-s félrefordítás is, gondolom legfeljebb a hajókázós pvpre vonatkozik, rendesen karakterekkel csak lesz
  • FSpofon
    ez hülyék
  • Monoton
    "Ráadásul megjelenésekor a The Old Republic csak az egyszemélyes kampányt támogatja, a PvP és csapatharcok csak később válnak elérhetővé."
  • Tababo
    Űrcsatában nem lesz pvp, kb 5x elmondták hogy csak pve lesz.
    Kijelölt pályán kell majd haladni. Tehát egy 1szerű minigame lesz semmi egyéb.

Ráértek volna kiegbe kiadni és normálisan megcsinálni.
  • Jockey
    jézus mária
    ezek nem hallották még, hogy a kevesebb néha több?
    borzalmasan hangzik..
  • readswift
    Az a klisé faktortól függ
  • Torzonborz
    ja bocs igaz.

akkor ez is árkád game lesz ? :D
  • Monoton
    Így van, végülis a megvalósítás nem rossz anno a rebel assault 2-vel rengeteget jatszottam :D

Csak mondom a Pvp-re kíváncsi leszek. Mert ugye ha csak oldalra es fel-le lehet mozogni akkor ilyen oda-visszavágós fogócskát tudok elképzelni, ami azert mar nem olyan jo :DD
  • readswift
    De árkádban nem is elite volt hanem pont ilyen amit a BW csinál.
  • Torzonborz
    ööö Elite-ben is szabadon repkedhettél ( ha már '80 meg vektor grafiaka :D )
  • Torzonborz
    akkor lehet nagyot fogsz csalódni...
  • readswift
    Nem gagyi ez, hanem a jóöreg vektorgrafikás 80's klisé.

Na egy nagy klisé kipipálva, kérdés mennyi lesz még ;)
  • Monoton
    Pedig ilyen lesz. Vagyis, hogy csőrendszerű lesz. Pvp nem tudom hogy lesz megoldva, jobb lett volna egy Battlefront féle űrcsata rendszer
  • Fenrir
    Még csak hasonló sem, BW ilyet nem adna ki. Ha mégis megtörténne ez a szörnyűség akkor nagyot csalódnék bennük.
  • Torzonborz
    mondom ilyesmi nem ilyen.
  • Fenrir
    Kétlem, hogy ilyen lesz.
  • shaba23 #2233
    brutálisan szarul néz ki... mint valami nagyon régi szimulátor.
  • paj01
    Hat ha jo lesz ez a gém es jatszani fogok vele akkor nem kerdes h BH leszek:D Ero ide vagy oda egy jo blaster, langszoroval, jetpackel meg kitudja milyen kis furmanyos kutyukkel sok jot iger:D
    Nah meg az urharc...az empire at war ban is a jo oreg Boba volt a kedvencem:D a sonic bombjaval meg a jellegztes hangu lezerágyuival:D
    Mindig is utaltam a Jedi visszater filmet amiert olyan szanalmas halal jutott neki benne:)
  • Jockey
    meg fogom nezni..