60268
-
#2030 Baromira nem ide tartozi, de tessék az aktuális és megjelenésre váró DX11-es játékok:
Aliens vs. Predator
BattleForge
Battlefield: Bad Company 2
Dirt 2
Metro 2033
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Battlefield 1943
Civilization V
Crysis 2
Dungeons and Dragons Online
F1 2010
Genghis Khan 2 Online
Medal of Honor
Primal Carnage
The Lord of the Rings Online
Race Driver: Grid 2
World of Warcraft: Cataclysm
Az a baj, hogy a legtöbb embernek fogalma sincs mi az a DX. Azt hiszik, hogy DX = grafika. Azt már kevesen tudják, hogy egy interfész, ami a fejlesztők munkájának megkönnyítését hivatott szolgálni, illetve, hogy a DX kezeli játékokon belül (is) a hangokat, a bill/egeret, a monitor/vga-t, stb. Az után-feldolgozott effektek (postprocessing, mint blur, shader effektek, tesszeláció, hdr, stb) csak egyetlen modulja a több százból.
A DX nem neked készül, hanem a fejlesztőknek. -
#2029 Icecrown Citadel Buff increased to 30%
Lol? Így már nem nagy dolog a Kingslayer sem mert ami hiányzik skillből az bejön dps-ből. -
#2028 Jó volt a társaság de 1 idő után már annyira tele lett a tököm !
De remélem ebben nem kell majd csalódnom! -
#2027 Csodalom hogy eddig birtad! :D -
#2026 Ja ja 1 vicc lett az egész! -
#2025 Sztem akkor kezdett nagyon rossz iranyba elmenni a WoW, amikor kitalaltak ezt az ultra casual friendly, mindenkinek tucatnyi uj epic itemet minden heten baromsagot. -
#2024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézzél már egy Heaven Benchmark-ot vagy pl a DirectCompute vagy OpenCL mond valamit? és meglátod mire jó a DX11.
Az meg, hogy nem tudnak normálisan programozni és kihasználni a benne rejlő lehetőségeket,az nem a DX hibája(Mint írtam nincs normális DX11 kompatibilis kártya,kevés még a teljesítmény).
Ennél a játéknál speciel semmi nem indokolja a dx11-et,mivel itt nem a grafika a lényeg, hanem a látvány és a játékélmény.Ebben viszont a BioWare verhetetlen.
-
Bhalage #2023 nem ertesz hozza
xD -
#2022 Gratulalok, a jatek grafikajarol beszelni az off. Inkabb ird azt, hogy nem ertesz hozza. -
Bhalage #2021 ne offolj, jo lesz az! -
#2020 Tudok a tessalationról és a CPU terhelésmentesítéséről, de ezeknek valamelyikét is lehet látni a gyakorlatban? Kihasználja valamilyen játék jelenleg és a közeljövőbe? Nem. Talán 2-3 év múlva lesz aki ki is használja. Addig marad az ilyen parasztvakítás mint a víz felületén a tükröződés ( nem mintha 8 évvel ezelőtti morrowind 3ba nem lett volna), ami simán elérhető lenne dx11 nélkül is. Jó példa pl a Dirt2 meg a stalker. Elég csak ott ránézni a dx10 meg 11es különbségekre. Nagy semmi ez is, sokan meg futottak a boltba az első nap megvenni a méregdrága dx11es kártyákat a nagy semmiért :p Na de elég az offból :) -
#2019 Látszik sokat értesz hozzá...
A DX11 elég nagy újítás, csak sajnos nincs elég jó vas még amin jól menne. -
#2018 comic con holnap kezdődik. Remélem lesz friss gameplay -
#2017 Én kb 4 hónapja hagytam ott a wow-ot ami lett abból a gameből az gáz!Régen szerettem de most 1 casual 0 lett!
Ehhez viszont nagy reményeket fűzök én is a másik meg a WH40K ! -
arcosharcos #2016 Nyertél,én csak 3 és fél évig bírtam a WoW-t.
Megesett,hogy nyolc órán keresztül toltuk Allterac Valey PvP scenariot és küzdöttük magunkat grand marshall vagy high warlord rang felé.Régi szép idők,aztán szétbarmolták az egész rendszert.Maradt a vég nélküli cuccolás,azt lehet benne.
Ez az összes MMO-ra igaz,mintha szelektívek lennének a készítők.
-WHO-ban nagyon jók a PvP scenariok de gyenge a PvE tartalom meg nekem
nem jön be a public quest rendszere sem
-AoC-ban komálom a story questeket de PvP rendszer hát szerintem gyenge
-WoW jónak mondható ballance de gyenge PvP rendszer
-LOTRO jó PvE tartalom meg crafting de PvP szerintem nagy nulla
-AION jó crafting rendszer de az én gyomrom nem veszi be ezt az
ázsiai manga vagy anime vagy nem tom milyen dizájnt
Előbb-utóbb csak megjelenik egy MMORPG ami minden területen kidolgozott.
Fél szemmel figyelem WH40K meg Secret World MMO fejlesztéseket is de
nekem eddig a legígéretesebbnek a TOR tűnik.
Látszik,hogy figyelik a konkurenciát és mintha eddig megjelent MMO-at összegyúrták volna a TOR-ba.
Itt minden van ami eddig külön-külön volt megtalálható MMO-kban.
PvP területek(WarZone),PvP scenariok,story questek,public questek,crafting-farmolás,house rendszer,PvE insták,beígérték hogy a nagy tömegeket is bírni fogják a serverek,ha a ballance is jó lesz akkor
lehet itt mindent.(tudom,egy automata rádió vagyok ) -
Bhalage #2015 nekem tobbszor futott tobb mmo egyszerre és a leggázabb a wow grafikája mind közül manapság. viszont lootolas, hatizsak, meg aukcios haz jobban atlathatobb, jobban kezelhetobb a wowban, mint a tobbi jatekban szerintem.
szal mindegyiknek megvannak a pro- es contraik : )
SWTOR jo lesz, különben elégetem a bioware pólóim :d -
#2014 Párbeszédnél ne legyen skip, ha nem tettszik játszol valami szar grind mmo-val... :) -
#2013 4 ev WoW fuggoseg utan nekem mar nagyon szemet szuroak a WoW low poly modeljei, art design ide vagy oda.Mas bajom nincs vele. -
arcosharcos #2012 Developer
Ebben a vidiben demonstrálják,hogy mitől kövi generációs a grafikai
megoldás ami más MMO-ban még nem volt eddig.
Karinktól távolodó másik szereplő arányaiban változik és nem csak
méreteiben,hanem a karakter élessége is csökken.Tárgyak mögött is a karakter körül csökken az élesség.
Ez már pár lépésről is érzékelhető.A hozzánk legközelebbi és legtávolabbi tárgyaknak is más a fókusza.Mindennek mélysége van,lásd vidiben szekrény polcok.Ezt nevezik stilizált realisztikus grafikának.
De ez csak az egyik amiért kövi generációs MMO-nak harangozták be.
A másik,hogy továbbra is ez az első MMORPG amiben HD grafikai technológiában élvezhetjük a gameplayt.
Harmadik amiért még kövi generációs MMO,hogy karinknak jelleme van,
döntéseinknek meg súlya ami hatással lesz skilljeinkre(DS/LS),
felszerelésünkre(AC1/AC2),kompanionunk jellemére,gameplayre,mindenre... -
#2011 3-4 év múlva a 16. peccs után.....SE biztos,hogy lesz majd;) lásd WOW:) -
#2010 dx11 kinek kell? DX8 óta nem volt látványos fejlődés. Dx10 meg 11 is nagy parasztvakítás. Jól optimalizált dx9es motor bőven elég. -
Tomy Lee #2009 Ha egybegyúrják a dx11 és az alatti dx-es grafikát akkor tuti nem lesz next gen viszont ha megcsinálnák dupla indító exe-re játékot,hogy lenne egy kimondott dx11-es grafika és a másik pedig az alatta levő össz dx egybe ami ugye menne szépen gyengébb gépeken,így elérnének szép dx11-es grafikát ami jobb gépeken ezzel a látványvilággal gyönyörű lenne DE maradjunk annyiban,hogy legyen nagy tartalom,lag mentes szerverek,jól kidolgozott pvp rendszer és sok-sok instance(párbeszédeknél pedig olyan "skip" opció ami átugorja az egész dumát:) -
#2008 Nekem nagyon tetszik a grafika stílusa és a design. Ezek ezerszer többet érnek, mint a gigatextúrák meg a sok oda nem illő csili vili, ráadásul valószínűleg fog futni normálisan gyengébb gépeken is. WoW motorja is jó régi mégis nagyon szép még a mai napig, mert nagyon jó az egész design meg persze elég tehetséges artistok is dolgoznak arrafelé, de ilyen szempontból biowarenak se kell szégyenkeznie. Art design > next gen grafika. -
Tomy Lee #2007 Hát én se látom,hogy nagyon über lenne a graf:S -
Tababo #2006 Szerintem maradjunk annyiban hogy sokan elfogadták illetve megszerették a grafikát. Csodának viszont nem nevezhető. -
arcosharcos #2005 A bétázásra valahogy nem gerjedek de azért illene,hogy Augusztusban már
itt is nyomulna a béta.
A megjelenési dátum viszont (ellenben bétázással) remélem egységes lesz óceánon innen és túl.
Nem úgy mint annó WoW több mint két hónappal később jelent meg EU piacon.
-
arcosharcos #2004 A TOR indításához szükséges,ajánlott gépigényt még nem említették de azt
már igen,hogy olyan látványt akarnak ami a gyengébb gépeken is jól néz ki.
Aki teheti "szerezzen" be egy HD grafikus kártyát meg mellé egy
HD monitort is,mert a TOR gameplay már HD-ban is tolható lesz.
Ehhez még a Windows7/DirectX11-el párosítva már maga a grafikai csoda.
Elmondásuk szerint nem a csúcsgrafikára mentek hanem a látványvilágra,
mert a csúcs grafika fölött is eljárhat az idő de a látványvilág
hangulata miatt időtlen.
Ezért a fényképes megoldást kerülték a textúrák készítésekor.Minden
részletet kézzel festettek meg.Ettől lesz olyan mint egy animált festmény. Grafika Vs. Gépigény -
f4ember #2003 Mikor jön a második hullám, amikor az Európaiakat is beleveszik a jóba? -
Monoton #2002 Így van, ahogy látom lvl 2 a játékos.
Gépigényről lehet valamit tudni? -
#2001 Nem tudom. Ahogy a videoból látni ez még nagyon kezdő szint (3 képesség össz vissz) szóval lehet itt még béna az ai. -
sadi57 #2000 igen, de csak azoknál a madaraknál. -
#1999 Úgy látom, hogy az AI még 0. -
sadi57 #1998 egy kis béta gameplay -
#1997 1992-es hsz törölve lett. Ilyen és ehhez hasonló flameindító hszeket törölni fogom a jövőben is! Színvonal ha lehet maradjon az alap sg-s felett. -
#1996 Droid vagy. -
#1995 Tudom ajanlani a sza'nta'st, az mehet singleplayerben, de ha talalsz par, hozzad hasonloan ertelmes lenyt, akkor tolhatjatok multiban is. -
arcosharcos #1994 Értem én,hogy mire gondolsz,erre szoktam mondani,hogy olyan ez mint a foci és ha valaki elbénáz valamit akkor a csapat többi tagja is megszívja.
Vagy ha valaki hülyébe botlunk(vagy legyen önkritikánk és éppen mi
vagyunk azok),elmehet a kedvünk a csapatjátéktól ilyenkor én is inkább egyedül szeretek pl.farmolgatni.
De bizony ez egy MMORPG(sok szereplős online szerepjáték)amiben
játékostársakkal kapcsolatteremtés,társalgás,kereskedés,fejlesztés,harc ...csapatban történik és ha jól csináljuk eredményesebb lehet mint a
"single player mod" -
#1993 igen ez egy single player mmorpg lesz
mind=blown -
#1991 Touché! :) -
#1990 pfff