60294
-
#7915 Nem értettél meg. Ez nem menő. Ez alap. Olyan, mintha nem lehetne kameratávolságot állítani. Irritálna embereket, hogy nincs ilyen lehetőség, és ha összejön 2-3 ilyen dolog valakiknek, akkor -x előfizető. Nem azért dolgoznak, hogy 2 ember fix talentes vágyait kielégítsék, hanem hogy előfizetők százezreinek az igényét kielégítsék. Mellesleg tényleg nem értem, hogy mit akarsz a kőbevéséssel. Az elmegy egy single playerben, ahol egyszer végigtolod, és a karakter meg a hall of fame-be, aztán annyi. Itt (remélhetőleg) endgame lesz, ahol a max szintű karaktereddel tolod még akár évekig. Ilyenkor nem hátrány, hogy kísérletezgetsz, és más aspektusait is megismerheted a kasztodnak. -
#7914 Na igen a designereket időnként elküldeném újra és újra egy továbbképzésre vagy egyszerűen több szabadságot adnék nekik.:) Lilán megvilágított falak és idióta testtartásban lévő emberek. A padozatot sötétebbre festeném a helyükben. De ezek csak béta képek még sok minden változik még.
-
#7913 2 azonos képességű/felszerelésű játékos esetében mondjuk 2 sec-el tovább tartó stunnal,vagy 6 seccel tovább tickelő healel,vagy 10% nagyobb DMG-el "csatát" nyerhetsz és ezek hiányában pedig veszteni fogsz..... -
#7912 Lehet mert Nephin azzal a talenttel is jobban tudott játszani, mint más, aki 1000x-er retalentolt.
Mondom én hidd el nekem a talent nem minden, hiába csinál bárki über talent rendszert, ha béna ahhoz amit csinál. A játéktudást vagy az odafigyelést és a legjobb taktikázást nem tudott lecserélni csupán annyival, hogy én már retalentoltam és így PVP-ben hallhatatlan leszek vagy a Boss fight-nál nekem elég fél kézzel játszanom:)
Egy biztos sokan a talentozásban hisznek, de én ehelyett inkább a játékot ismertetném meg velük és azt, hogy az adott játékkal, hogyan is kell játszani. Attól, hogy valaki kifizeti és lesz egy accountja még nem biztos, hogy tud is az illető.
UI: Nem akarom azt, mondani, hogy a talentek nem fontosak, sőt a többség ebben remélik a megoldást, de én nem ezek közé tartozom. :)
Sajnos rengeteg példát láttam az ellenkezőjére az agyon talentolt és über gear-ben lévő egyének bénaságára. -
eurom #7911 lehet, hogy senkit nem érdekelt a talented. -
#7910 ez a hozzáálásod majd még fog változni úgyhiszem:P:) -
#7909 #7900: nem, de itt most arról van szó, ha kirakod netre
Igen, mobilos vagy fényképezős képeket én is csinálnék, csak eszembe jutott, hogy ha valaki print screennel csinál képet, akkor vajon le tudják-e követni, hogy ki csinálta, még UI nélkül is. -
Nephin #7908 Ezért mondtam, hogy megértem, hogy ez manapság nem menő és menne a sírás, ha így lenne. :)
De szerencsére semmi sem tart vissza attól, hogy ügyet se vessek a builderekre és úgy rakjam össze a karakteremet, ahogy akarom. Eddig még senki sem panaszkodott rájuk. :) -
#7907 Egyébként igazad van, az lenne a legjobb, ha minden talentezés hasznos lenne, és csak a játékstílusod határozná meg, hogy te milyet csinálsz magadnak. Na, de ilyet nem láttam még. (Úgy látszik kilóra mérik a talenteket amikor a dizájnerek béréről van szó, és nekik csak az a lényeg, hogy bent legyen x darab, amiből x/5 használható, a többi szép névvel és ikonnal csomagolt selejt. De ne így legyen!) -
#7906 Egy jó kis HD-s kamera, ui takarásban. :) -
#7905 Nem csak print screen létezik a világon:) Én igen is a lehető legtöbb információt megosztanám a többiekkel persze, óvatosan, ahogy csak lehet vagy addig míg le nem bukok. Többek között te is ugyanúgy sóvárogsz az infókért mint bárki más. Na én éppen ezért tennék meg a lehető legtöbbet mert iszonyatul szar érzés a sóvárgás:) -
#7904 Tényleg, legyen csak egyszer talentezés! Aztán ha nem úgy rakod ki, ahogy a legjobb tank/dps/healer a karaktered, akkor pvp-ben mindig elkenik a szádat, pve-ben meg a te hátráltatod a csapatodat, esetleg megtűrnek, de ha egy kicsit haladni akarnak, akkor már inkább mást választanak a csapatba ha van lehetőségük... te pedig elkullogsz a csatatérről, rerollolsz, de valószínűbb, hogy dobod ezt a szar játékot (ahol tudni illik nem lehet retalentelni) a sarokba, és keresel valami más elfoglaltságot. Neked is, a fejlesztőknek is megérte, hogy "régimódiak". Persze ez csak az én jóslatom, amit kávézaccból olvastam ki egy pentagramma közepén, amit fekete kakas véréből rajzoltam, illetve szimplán belegondoltam, szóval biztos hülyeség.
tl;dr: A kőbevésett karakter szar, és sem neked, sem a kiadónak nem érdeke. -
Boncmester #7903 Hát mondjuk van egy DPS karaktered, open PvP-ben áttalentelsz AOE-ra, ha csapattal vagy. Singleben meg valami túlélőbb buildre mész. Instáben meg pure single DPS. Na most ha nem lehetne talentezni, akkor abban semmi élvezet nem lenne, h összeáll egy csapat, ami egy másik ellen totál esélytelen, mert nem úgy vannak talentelve eredetileg. De pl instába meg amazok nem tudnának lemenni, mert nem tudják levinni a bosst. Eléggé gáz lenne. -
#7902 Nagyon szépek a hegyvidékes képek.
Itt olyan, mintha a levegőben állnának. -
#7901 Aláírom, hogy számtalan szituáció van, ahol más és más talent kiosztás kell én ezt nem firtatom, csak azt akartam kifejezni, hogy teszem, ha mégse lehetne változtatni a talenteken. Ebben az esetben sokkal nagyobb a kihívás már csupán ahhoz is, hogy életben maradhass ettől izgalmasabb és élménydúsabbá válik a játék legalábbis számomra igen. Sokkal inkább a játékoson múlik a játék, hogy mennyire tud egyáltalán a saját karijával játszani különböző szitukban a korábban kialakított talentjeivel.
Attól nekem nem lesz élvezhető, ha idő előtt kirakják a netre, hogy pl.: ez a legjobb talent build a BH-nak tankolásra.
Megjegyzés: Szerintem hasztalan talent nem létezik, vagy olyan, hogy ez sokkal jobb mint a másik. Abszolút egyénre szabott a dolog hiába van The Best Talent Build mondjuk egy snipernek, ha az illető játék stílusához nem is illik, ha világéletében az in medias res volt a stílusa. -
#7900 miért NDAba le van írva az is, hogy saját használatra nem csinálhatsz képeket? -
#7899 Az elképzelhető, hogy azért tudják mindig kiszűrni a leakereket, mert ha print screennel csinálnak képet, akkor azt érzékeli a játék, és elküldi a bw-nek? Ha kapnék bétakulcsot, tuti nem mernék printscreenes képet kirakni netre, még a név meg minden ilyesmi kicenzúrázásával se, de még UI nélkül se. -
#7898 hmm egész kellemes. -
Boncmester #7897 És akkor ha egyszer elrontod, akkor nem is lehetne javítani rajta? Az milyen lenne már? Meg különben is, van olyan szitu, amire az egyik talent jó, van, amire a másik. Teszem azt, sosem tudna a karaktered PvP-zni rendesen, vagy nem tudna megölni egyik vagy másik bosst? Mindenhova új talent kell, attól még személyes a karakter. És persze van, ami egyik embernek jobban fekszik, van, ami a másiknak. De ez így jó -
#7896 Rakat új beta kép megint -
Nephin #7895 Na igen, de a leghatékonyabb nem egyenlő a legszemélyesebb/legélvezhetőbbel. Tucatkarakterek gyártására remek.
Régimódi, ősi, nem mindegy? :D -
Celern #7894 Jó de egy MMo-ban sokkal több játékidőd van egy karakterben, arról nem is beszélve, hogy a leghatékonyabb talentkiosztások csak jóval a megjelenés után lesznek kitapasztalva. A balance miatt egyébként is változhat folyamatosan a patch-ek által az ideális elosztás. Retalent nélkül nem megy. Mese nincs. :) -
#7893 régimódi ugyan már "ősi" :)
Amúgy én is egyetértek veled ez az oda-vissza talentozás egy kicsit rontja nekem is az összképet. Olyan tényleg mint a save/load funkció. Következmény nélkülivé teszi az egészet, bármikor újra és újra változtathatsz azokon a talentokon amiatt mondjuk épp egyedivé válik egy-egy kari. -
Boncmester #7892 Így is mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy mi a legjobb neki, de legalább játékon kívül is tud rajta gondolkozni, hogy ha ide ennyi pontot rak, oda meg annyit, akkor mennyit tud még elosztani, stb... -
Nephin #7889 Target of targettel teljesen egyetértek. :) -
#7888 én is régimódi vagyok,de hidd el MMO-ban a talentelosztás az olyan need mint sivatagban az oázis:P /és a target of target:) ami egyenlőre nincs:S:(( -
Nephin #7887 Ilyenkor mondjuk lehetne 1 darab lehetőség/alkalom változtatni... na mindegy, ne menjünk bele, régimódi vagyok. :D
Egyébként itt főleg azt nem értem, miért mondanak le a felfedezés öröméről a játékosok ezekkel a builderekkel. Oké, legyen újraosztás, de legalább arra ne sajnálja az időt, hogy rájön arra, neki mi a legjobb, érzésre. De tényleg hagyjuk. :) -
#7886 Képességek folyamatosan változnak, ezáltal mindig más talent fa a "nyerő". -
#7885 Azért az egy mmo-ban elég necces, főleg hogy folyamatosan változtatnak a képességeken. :) -
Nephin #7884 Biztos azért van, mert én még régi single player rpg-ken szocializálódtam és ott (most a save/load-ot nem tekintve) amit beraktam, az volt, általában, így jól meg kellett gondolni, minek mi lesz a következménye és ezt a szokásomat megtartottam az MMO-kban is.
Persze értem, kell ilyen, mostanában ettől agyfrászt kapna a mezei MMO-játékos (lásd: "wtf nincs pontújraosztás mamiiii")... :D -
#7883 Szerintem nagyon hasznosak, így nyugodtan ki lehet kísérletezni mindenféle talent összetételeket :) -
Nephin #7882 De utálom ezeket a buildereket meg kalkulátorokat... :D -
Boncmester #7881 Bár igazából halál mind1, szerintem, de a képesség az képesség, a skill tree lehet a talent fa, a talent meg maga az, hogyan osztod el a pontokat a talentfákon. De felőlem lehet hívni specelésnek, masteryzésnek, akárminek, ki milyen játékból jön, szerintem mindenki megérti :) -
És ezen a szinten van az, hogy az én szemszögemből nézve már nem szórakozás hanem "második műszak" a játék :]. Én szórakozni ülök le szóval nagyon nem mozgat, hogy hogyan tudok kifacsarni még 10 dps-el többet a karakterből és egyebek. Persze van akit meg pont az szórakoztat, hogy maximalista.
Persze ez személyes vélemény. No offense és egyebek ;]!!
Ettől függetlenül úgy gondolom az ütős cuccokért igen is tegye oda magát az ember de én személy szerint TOR-ban látom azt a potenciált, hogy magányos kalandorként is el tud szórakozni az ember, ha meg úgy van mókázhat a haverokkal is.
Nagyon remélem, hogy nem lesz FREE EPIC játék mechanika legyen kihívás akkor nem unja el az ember 2 hónap után az egészet. :]
-
arcosharcos #7879 Szerintem ezt mindenki tudja.De mondjuk az SWTOR-ra visszavezetve a Talent itt is egy képességet jelöl amiből több is van.A Talentek valamint a Skill Points és a Level szint,együtt alkotják az un. Skill System rendszert.
A Talenteket a képesség fán találhatjuk amit itt is Talents Tree vagy Skill Tree-nek nevezhetünk.Az SWTOR-ban ez nem kasztonként hanem osztályonként válltozik.Itt lép képbe az AC vagyis Advanced Classes,mert itt a Talent Tree,AC specializálódás függő.
------------------------------------------------------------------------
Nem akarok 26 oldalt teleírni ezzel de nem árt megemlíteni az un.Talent Calculátor és Build fogalmakat.
Előbbi egyszerű matematika ahol kiszámolhatjuk a legkedvezőbb elosztást,utóbbi pedig a különféle játéktartalmakhoz (mint pl.PvE,PvP...)segít a felépítésben.
Pl.csak PvP tartalomra fókuszálva is többféle Build létezik:Increased CC,Survivability,Burst DPS,Large Focus,Crit,Procs...Ezután jöhet a Calculátor és a Karakter felszerelést is ennek megfelelően állítsuk össze -
Kazagor #7878 Hehe rendben. -
#7877 akkor csak jól mondtam másodszorra hogy skill tree :)
Kazagor hamut hintek a fejemre , nem AC ...de nem is TALENT -
#7876 amikor én bent voltam, skill tree volt a neve 1-1 AC talent fának, és skill-ek voltak a skill tree-n belül osztható dolgok
tehát wowhoz képest talentfa = skill tree, talent = skill -
#7875 no itt a 2 lábon mozgó lexikonunk :P
tehát itten mi a talent ? -
arcosharcos #7874 xDDD