60294
  • Kalinka
    Engem a szokás aggaszt...a felhasználók :D

Sok farmer, bot-ok tömkelege, csalások, scriptelt félisten csalók, UI varázslók.
  • Nephin
    A TOR egy másik korban játszódik, ahol nem volt ritkaság a jedi meg a sith.
  • Kandurex
    Engem kissé aggaszt ez a jedi invázió, azaz mindenki lehet...a Galaxies kezdetekor valami élmény volt találkozni egy jedivel, emlékszem mekkora érdeklődés volt amikor megjelent egy, körbe ugráltuk, nyaliztunk neki :)), szóval volt súlya na...és persze vadásztunk rájuk... pont emiatt.
  • j0nNyKa
    -Ingame Kínai creditfarmer fizetésből vehetek olyat?
    Igen, de csak hatalmas árréssel.

-Ha már van olyan speederem akkor azzal már a RIFT-ben is tudok liftezni?
    Sajnos a rift tiltólistán van ilyen szempontból. :(

-a Hinterlands-es Dwarf bázishoz nagyon gyorsan eltudok jutni vele?
    Csak akkor, ha troll vagy.
  • arcosharcos
    A Nar Shaddaa kép nagyon ott van! Az a metál fényezésű,kézi festésű,króm kipufogós,cabrió,újgazdag speeder bike az nagyon nagypályás

Mivel te már nyomultál a bétában ezért olyan kérdéseim lennének hogy:
    -Ingame Kínai creditfarmer fizetésből vehetek olyat?
    -Ha már van olyan speederem akkor azzal már a RIFT-ben is tudok liftezni?
    -a Hinterlands-es Dwarf bázishoz nagyon gyorsan eltudok jutni vele?
  • Torzonborz
    "fa, szikla, ilyesmik" a fa még elmegy de a sziklát nem kellett volna emlegetni , az ritka gagyin néz ki.

de majd egyszer a saját szemünkkel is meglátjuk hogy milyen lesz. :)
  • BoneDragon
    Születésnapom alkalmából kaptam ma 10eurós EA kupont. Most már tudom mire fogom beváltani. :)
  • cikasz
    Szerintem teljesen rendben van a grafika! Vagy csak nincsenek túl nagy elvárásaim?
    Amúgy sokan elfelejtik, hogy főleg az MMO játékokat nem annak a 10%-nak készitik akiknek erőművük van a futtatáshoz!
  • BoneDragon
    Ha kiemelkedő lenne, akkor a grafika b*zik is itt tolonganának a topicba. Szerintem szép a grafika, de egyáltalán nem kiemelkedő. Inkább hangulata van és illik a világhoz.
  • lolSL
    új dwarf bázis hinterlands-ben?
  • j0nNyKa
    igazából itt az a tény, hogy még mindenki nagyon messze van attól, hogy lássa a grafikát, de már "köztudott", hogy nem kiemelkedő.... :)

gyanús, hogy ez csak nekem fura, úgyhogy hagyjuk is :)
  • BoneDragon
    Szerint egyáltalán nem fikázott. Tény, hogy nem kiemelkedő a grafika terén és nem emiatt fogjuk szeretni.
  • cikasz
    Ezt akartam irni, hogy röviddel a képed után jön valaki úgyis és fikázik, de mondom kihagyom...
  • j0nNyKa
    dobsz ide nekünk egy rift screenshotot, amin mondjuk ilyesmi táj van? fa, szikla, ilyesmik
  • MeoH #7819
    Hat ezert ettol nem hiszem, hogy hasra kellene esni :) Atlagos mmoo graf. Igy sztem kinez a rift is. Nem offense, mmonak sztem nem a csillivilli grafrol kell szolnia.
  • j0nNyKa
    hehe:
  • j0nNyKa
    8X volt a max az én verziómban, azóta volt már patch
  • TDC Geronimo
    Jó sok AA van a képeken, na így már mindjárt más
  • BoneDragon
    Azok hungarocell kövek? :D
  • j0nNyKa
    na, akik kétségbe vonták a grafikát, ez a kép nagyjából megmutatja, milyen
  • j0nNyKa
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Sith Warrior / Juggernaut and Datacrons info & High Res Screenshots
  • Raito
    Ha megmutatnák az összes fajta armort amit itt felsorolsz, hova lenne a felfedezés öröme... ! :)
  • arcosharcos
    Ha jobban elmélyedünk a témában akkor ez egy armor bemutató vidi amiben nem a harcra fókuszálnak,ezért vannak benne együtéses kill-ek.
    Itt egy régi combat vidi akik inkább azt akartak de ebben sincsenek félórás epic küzdelmek inkább csak pár skill-t mutatnak.

Igazából még armor bemutatónak is gyenge,mivel egy régebbi interjúban említették pont BH-val kapcsolatban,hogy a Mandalor Set megnevezésű gear egy közepes besorolású gear az ötből ami már akkor volt osztályonként.

És ha csak az ötös számmal játszunk el alosztályonként akkor ezt szorozzuk be a különféle tartalmakkal vagyis legyen öt pve endgame gear de akkor lesz öt pvp gear set és akkor még nem beszéltünk a crafting prototype vagy artifact cuccokról vagy a feketepiacon vagy frakcióknál beszerezhető gearekről vagy a Legendary(nem összekeverendő a legacy felszerelésekkel)cuccokról...

Ez az armor progression trailer arra jó,hogy demonstrálják,hogy kaszton belül a két alosztály mennyire különbözik egymástól felszerelésben is.

Alosztályonként az a két gear amit bemutatnak az semmi.Simán készíthetnének egy félórás vidit a témában,hogy tartalmanként(pve/pve/crafting...)bemutassák a low/high/endgame alosztály geareket,plusz a gear set szinezés mechanizmusát.

Úgy látom,hogy nagyon féltik a játékukat,mert néhány hónappal a megjelenés előtt a nagyközönséget még mindig nem akarják bevonni és a konkrét játék tartalmakkal kapcsolatos infókat is csak részletekben teszik elénk
  • Agamemnon69
    Szerintem itt senki nem gondolja, hogy 1 hit kill-ek lesznek, mert elmondták a Bio-sok lenyilatkozták, hogy ezt mindenképpen szeretnék elkerülni, illetve a bétában töltött tapasztalatai alapján j0nNyKa is sokkal inkább 1 perces pvp csatákat emlegetett...

A terminátoros kifejezést a páncélokra értettem, lehet, hogy félreérthető voltam :)
  • Kazagor
    Azért remélem, hogy senki sem hiszi el, hogy minden class 1 lövésből/ütésből/vágásból öli meg az ellenfeleket, mint ahogy ezekben a class videókban látható. Meg hogy a BH majd 1 szúrással lenyomja a jedit stb. Ezek a videók jól megszerkesztett parasztvakitások. Messzemenő következtetéseket nem szabad ezekből levonni. Csak arra jók, hogy lássuk a képességek sokaságát és a páncélok sokszínűségét.

De ha valaki a videókban látott instant killek alapján választ classt, az szerintem irdatlan nagyot fog csalódni.
  • Agamemnon69
    Ja, csak itt 46-39-38 talent pont osztható el áganként... ami kicsit fura számomra.

A BH videóhoz csak annyit, hogy tényleg ez is jól sikerült a Bio-nak. De szerintem, ha minden kaszt ilyen überterminátoros lesz, akkor az "überterminátor kinézet" is snassz lesz...
  • j0nNyKa
    nem számoltam össze, hogy kinek mennyi pontja van melyik ágon, de nagyjából ez a tendencia mindenhol: soronként 4, néhol kimarad 1-1, a tetején mindenkinek 1 talent van az összes fán
  • itlosz78
    A videóban 2:09-nél nekem inkább olyan predatoros feelingem van az armour, a fegyverzet aktiválása, mindent az alkaron lévő panelről irányít.
  • itlosz78
    Szerintem csupán csak ennyi szeme van az illetőnek:) Attól még nem rovar:)
  • Agamemnon69
    j0nNyKa, az igaz, hogy az egyes talent fákra nem ugyanannyi pontot lehet kiosztani???
    (A kép alapján igen...)
  • Jabar
    Jaaaaa, nagyon ott van!
    Mercenary nagyon adja! Hú de várom már! :)
  • arcosharcos
    Elnézve a vidit a Mercenary osztály igencsak hasznos tagja lesz a csapatnak és nem kicsit fogja erősíteni a Sith Empire oldalt.

Nekem továbbra is az Agent mellett szól a high tech,a BH fegyverzetére inkább a trükkös kifejezés a találó.A fegyvertárában érdekes kis kütyük vannak,mondhatni a meglepetés erejével tudnak hatni.

Vidiben 2:34-nél rácsodálkoztam,hogy a Mercenary is képes Energy Shield-et használni,mert az defense képesség ami a Powertech-re jellemző.

Összevetve a Mercenary AC-ban képes DPS/Heal/hátrakéta/pajzs...Szerintem aki alábecsüli,kellemetlen meglepetésben lehet része.
    ------------------------------------------------------------------------
    Az armor kinézete tényleg rovarszerű és ragadozó külsőt ad neki.
    ------------------------------------------------------------------------
    0:32-nél az nem egy Aréna harc akart lenni?
  • Torzonborz
    kb mint vmi elbaszott rovar vagy mi
  • Boncmester
    Szerintem jól néznek ki a cuccai, jó kis videó :)

Mondjuk LOL, hogy Consularról még egy kaszt bemutató videó sem volt, a BH-ról meg ez már a második armor progression videó, igaz, az első eléggé szar és ősrégi, de akkor is.
  • [HUN]Crassus
    komolytalanul:P
  • Torzonborz
    bazz az a mercenary páncél hogy néz már ki :D
  • cikasz
    Már bocs, de a merc-nél az a két kicsi meggymagköpködő baromi szarul nézett ki a kezében :(
  • [HUN]Crassus
    jó "lesz".....:P:D
  • TDC Geronimo
    Armor design még mindig nagyon jó
  • TDC Geronimo