60294
-
arcosharcos #7873 Bagoly mondja bögöjnek,hüje bögöj dögöj meg:) -
arcosharcos #7872 Látom már a wow rajongókat is utolérte az Erő csábítása,különben nem csinálnának ilyen vidiket.
És mindenki csak Erőhasználókba gondolkodik?mert ebben a vidiben is csak az Erőhasználók körül forog minden -
Kazagor #7871 Ha már ilyen jól belejöttél a copy/paste-be, akkor én is alkalmazom:
"Nem, egáltalán nem viccből irtam le." -
#7870 Most megint idézzem magamat?
"Ugye most ezt viccből írtad le?:)" -
#7869 NEM megengedett!!! -
Kazagor #7868 Ha olvastad volna a hozzászólásom első mondatát, ott pont leirtam, hogy milyen jó, hogy valaki csinált ilyet. De engedtessék meg, hogy kritizáljam azt, hogyha valaki mégha veszi is a fáradtságot, hogy elkészitsen egy ilyen TALENT kalkulátort, azt pontatlanul, hiányosan teszi meg. -
#7867 Aztat mertem mondani hogy ha már SW:TOR!=WoW akkor ne is használjuk a talent kifejezést. Tehát itten mi a talent megfelelője ? -
mgerihun #7866 +1 -
#7865 Én már nem tudom, hogy mi volt az eredeti téma... :D -
#7864 Nem ezzel van a baj, hanem azzal hogy valaki szán rá időt, tudásának megfelelően elkészíti és random emberek (nem megbántani akarlak) egyből a hibákat sorolják nem pedig örülnek hogy szebb formában nézhetik meg annál mint a szöveges. -
#7863 akkor hogy híjják ? :( -
Kazagor #7862 Na tessék. Bagoly mondja verébnek?:) -
#7861 Még az sem. Skilleket szerintem máshol tanulod, ezek azokat erősítik, adnak hozzájuk effekteket (bleed/crush/stun...) -
#7860 hát, talent != skill tree != ac :) -
#7859 akkor skill tree :P -
#7858 ő, nem akarok beleszólni, de a talent != AC -
Kazagor #7857 Guild, kinship, klán, corp stb. Ugyanazt jelenti, csak minden MMO-ban más elnevezéseket találnak ki. Nehéz mindig az újat megjegyezni. Előbb-utóbb majd sikerül.:) -
Kazagor #7856 Nem, egáltalán nem viccből irtam le. Csak azt nem figyeltem, hogy ez egy WOW-os talent készitő amivel bárki új talentet is tud csinálni.
Így az első 2 pont kilőve. A 3-as 4-es pont viszont továbbra is kérdéses. -
t0xikus #7855 reméljük:DDDD -
#7854 "....Ez nem WOW!...."
akkor talán talent helyett írjunk már AC-t. :) -
#7853 Ugye most ezt viccből írtad le?:) -
Kazagor #7852 Végre készült valami talent tervező. Bár még eléggé bugos és hiányos ez a verzió:
- Miért fentről lefelé haladnak a talent skillek? Ez nem WOW! SWTOR-ban lentről felfelé halad.
- Teljesen mások az ikongrafikák.
- Pár talent skill kapcsolódás nincs berajzolva a tervezőbe.
- Honnét veszi az illető aki készitette a tervezőt a leak infó alapján, hogy a talent skillek második szintjénél az adatok hogyan és mennyire változnak? Spekuláció?
-
#7851 ez kurvanagy :)
-
mgerihun #7850 Ez jó lett -
#7849 Na, szépen lassan csak kerül ki mindenféle infó a bétáról :) -
#7848 JOGOS!! :D -
#7847 Lehet szórakozni :)
Sith Warrior: JUGGERNAUGHT Talent tree -
mgerihun #7846 Mondjuk lehet benne hiba, mert írás közben nem ellenőrzöm, miután végeztem átolvasom postolás előtt (címet nem ), de annyi angol, star warsos és idegen kifejezés van benne, hogy egy sor 80%-a piros aláhúzás, így még szövegellenőrzés is kiesik -
mgerihun #7845 Ez van, nagy számok törvénye, becsúszik néha Nálad meg a Chiss az Chriss -
#7844 "Lehet látni a célpontod célpontját (hülyén hangzik így... szóval target's target), és ha igen, akkor lehet rá automatikusan kasztolni mint a Rift-ben?
V: Nincs ilyen lehetőség. De van focus target opció"
hmmm ez fura...PVP-ben ez Musthave dolog:P -
#7843 a hír címében az az "egyébb" szó kiverte a szemem :) -
mgerihun #7842 Közben kész lett Sith Warrior talentfa és Datacron infó, Q&A 8. része és felkerültek az új béta képek
swtorhun.tk -
Nephin #7841 Vasárnapi mese - A hiperűr -
mgerihun #7840 Közben látom, linkelték már Hétvégén itt is kisebb a mozgás -
mgerihun #7839 Nem tudom volt-e már : http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-sith-warrior.html
Készül a fordítás swtorhun.tk -n, ma meglesz, de a képek mindjárt felkerülnek oda is -
#7838 Én is reménykedem egy digitális Thrawn trilógiában. :) -
#7837 "Az ütemterv szerint az első rész, a Baljós árnyak 3D változata 2012-ben kerülhet a mozikba, majd ezt követően nagyjából évenként egy-egy újabb film készül majd el, azaz a hatrészes saga utolsó része 2017 körül kerül vetítésre. Két évvel később pedig, azaz 9 év múlva, jöhet az trilógia első része."
Erről volt egy rész a south parkba, de ott Indiana Jones seggbeb*szásáról volt szó. Na akkor ugyan az megtörténik SW módra. Éjjen. -
#7836 "megnézem az új SW trilógiát"???? WAS? -
arcosharcos #7835 A Tatooine Developer Walkthrough (egy OP/IA is nyomul benne )előzetesben kiderül,hogy zombi ellenfelekkel is találkozunk,mondjuk a CW animációs filmben is voltak zombik a Legacy of Terror epizódban
------------------------------------------------------------------------
Más téma:kilenc év múlva érkezik a mozikba egy teljesen új Star Wars trilógia amelynek a története sokkal az Új Köztársaság kora (Skywalker,Han Solo...stb)után játszódik és a cselekmény is független lesz az eddigi részekben megismert szereplőkhöz.kapcsolódó infó
Kíváncsi vagyok,lehet,hogy az Új Köztársaság után ismét visszatér valaki által a DarkSide oldal?vagy valami teljesen más storyval rukkolnak elő?
Megmondom mi lesz és mi a tuti a kövi kilenc évben szét nyomulom magam a TOR-ban{plusz megnézem a CW 4ik évadod:)} és utána megnézem az új SW trilógiát,aztán nyomulok azzal a játékkal amit az új trilógiából készítenek:)
Jut eszembe a CW Season 4 előzetesben az egyik erőhasználó két darab kétélű fényszablyát használ együtt:)A Return Cinematic Intro,egy single fényszablya és egy kétélű a másik kézben megoldást is érdekes volt.Kíváncsian várom,hogy mikor kerül be egy harmadik fényszablya mondjuk a fogai közzé:)
-
Kalinka #7834 *szokásos