60295
  • BoneDragon
    Újabb fosbúk kép:
  • drop
    uj beta video
  • LaCz
    Ja most nézem, hogy már linkelve lett a screenshotos cucc ezelőtt. Akkor bocsi, meg a triplaposztért is, ami most még egy taggal bővül. ^^'
  • LaCz
    Mondjuk azt igazán nem értem, hogy a skill fákat pl (kivétel a SW) miért nem szivárogtatják ki. Fraps-szel screenshotolja a skilleket, Painttel összerakja egy képbe és ennyi, senki nem veszi észre, elvégre se a karaktere neve, se semmi nincs rajta.
  • LaCz
    Balmora, Belsavis & Corellia Beta Screenshots!
  • LaCz

Csak hogy nehogy kimaradjak a nagy sig dömpingből. :)

Stephen Reid azt írta Twitterén 1-2 napja, hogy tudomása szerint SEMMI SW: TOR-ral kapcsolatos dolog nem lesz bejelentve az EA rendezvényén. :(
  • TDC Geronimo
    És jön még cucc majd :D

Just a quick heads up : My inbox is swamped with stuff, i will dedicate the whole day tomorrow to sort them out and categorize everything.

I don't want you to feel like im holding back content, its just meaningless to post everything at once.
    It will cause more confusion and spam than being informative and trigger constructive discussions.

Also, thank you all for the continued support and enthusiasm.

Enjoy yourselves !
  • TDC Geronimo
    Ejj, tisztára olyanok ezek a képek, mintha direkt kiszivárogtatások lennének. Olyan minőségiek a shotok :D
  • N1ggA
    Hihetetlen hangulatos. És ez sima ingame videó, bezoommolva!
  • N1ggA
    Újabb béta képek jöttek ki, Balmorra, Belsavis és Correlia
  • N1ggA
    Gamescomon bejelentik, hogy kb. 2 hét múlva kidobják.
    Ugye nemrég olvashattuk, hogy írják, hogy eszük ágában sincs jó előre megmondani a megjelenési dátumot a konkurencia miatt. Gamescom és egy szeptemberi megjelenés teljesen reális.
  • Tababo
    garriott egy idióta. lenyúlta rendesen az ncsoftot.
    érdekes más játékuk még most is sikeres.
  • Kazagor
    Hát azt nehezen veszem be, hogy csak Richard Garriott miatt állt le az egész project.
  • Tababo
    nem ők herélték ki
  • Kazagor
    Kiherélték a Tabula Rasat is, pedig nagyon jó gamma volt.
  • BoneDragon
    Óvatosabban?
    Ahol szerepel az ncsoft, messzire kerülöm.
  • Tababo
    "mint egy jött ment GW"
    óvatosabban egy kicsit. hatalmas rajongótábora van és szerintem nagyon jó cucc lesz.
  • [HUN]Crassus
    azért az a GW2 nagyon ott van a szeren....
  • BoneDragon
    Tény, hogy ritka szar idő pontban akarják kiadni, de szerintem még így is korbáccsal üti őket az EA. Igazából engem nem érdekel milyen játékok jönnek ki akkor, mert én ott leszek tor-ban és jobban érdekel mint egy jött ment GW. :)
  • itlosz78
    Egy tiszteletre méltó kollégám jelezte, hogy mi van ha Guildwars 2 tényleg megjelenik idén amelyet november 2-ra jósolnak és állítólag nagyon kész állapotban van, ehhez hozzáadom a Skyrim-et ami köztudott 2011.11.11-én jelenik meg, esetleg december-re Diablo III. Felháborító, hogy szinte egy időszakban jelentetik meg a normálisnak mondható játékokat.
    Én októberre saccolom a SWTOR-t, ha mégse akkor szerintem, az előbb felsoroltakkal fog versenyezni és osztozni a usereken.
  • Kazagor
    GAMESCOM, AUGUST 17 – 21, 2011

We are happy to announce that Star Wars: The Old Republic will be in attendance at Gamescom in Cologne, Germany. Last year attendance at Gamescom topped 250,000 fans, exhibitors and journalists, making it the world’s largest gaming event. This year is looking to be even bigger, so be sure to check out the website throughout the event for updates!
  • Kazagor
    SAN DIEGO COMIC CON, JULY 21 – 24, 2011

Star Wars: The Old Republic will be part of the Star Wars Pavilion at this year’s Comic-Con International in San Diego, California. Tickets for Comic-Con sold out quickly last year, but if you are one of the lucky ones who were able to purchase a pass, we look forward to seeing you! If you can’t be in attendance, keep checking The Old Republic website for the latest updates!
  • TDC Geronimo
    Kint lesz egy csomó játékkal
  • Kazagor
    Jön.
  • itlosz78
    Pedig jól lenne már valami megjelenési dátum féleség. Úgy is azt mondták, hogy valami nagy felhajtás idején jelentik be, vagy valami ilyesmire emlékszek:).
  • Anthrax
    gamescom-ra jön ea vajon ?
  • TDC Geronimo
    de jó lenne, ha a holnapi EA summer showcasen a nagy bejelentés a megjelenési dátum lenne...pedig 99% hogy nem az lesz :(
  • arcosharcos
    aham szóval értelme is van neki,kezdtem azt hinni,hogy csak egy csocsi-ragyi csilli-villi milli-vanili dekoráció
  • BoneDragon
    Így már érthető. :)
  • Monoton
    katt
  • najó
    de megnézném Boncmester aláirását is:PPP
  • BoneDragon
    Nevek mellett mi ez a szürke meg zöld ikon? Ez valami újdonság vagy eddig is ott volt? :D
  • V43 1105

• arcosharcos
    (#8002;1Darton1): ,LoL,mondom én hogy jó buli lesz ez
    ------------------------------------------------------------------------
    (#7987;Caliph):A kéregető koldus példáról nekem nem az NPC-k hanem a játékosok jutnak eszembe,főként a WoW-ban emlékszem ilyenekre,a WHO-ban már csak ritkábban találkoztam ilyenekkel az AOC-ban meg egyálltalán nem.

Szerintem erre is lehetett valami addon,hogy látták mennyi gold van nálam,mert olyan karimra akinél alig volt léé arra sose tradeltek rá.

A végén már semmi lécci vagy hasonló csak összevissza rohangáltak,mindenkire tradeltek és közölték az összeget.
    (#7988;Kazagor):Nem tudom a technika ehhez mennyire fejlett de ha nagyon telepakolnák a zónákat NPC tömegekkel akik mindent csinálnak akkor szerintem az csúnyán leterhelné a szervereket és növelné a laaag és szerver crash-ek számát.
    Az aláírásokkal kapcsolatban azt még mindig nem tudjuk,hogy egy vagy két tagú kari nevek lesznek engedélyezve a játékban.Én még emlékszem,hogy egy interjúban a két tagú neveket is említették
  • 1Darton1
    Ugye nem a Köztársaság oldalára akarsz majd jönni?
    Ne ijesztgess.
  • j0nNyKa
    ez már így van a kezdetektől, szerintem is így fog maradni hosszú távon
  • BoneDragon
    Úgy látszik itt is szerdánként lesz majd karbantartás, mert megint nem elérhető a hivatalos oldal.
  • Khabbas
    A probléma most az, hogy anyagi gondok miatt le kellett állítani a hallgatózást..
    Pont most, amikor a Keppler szépen sorban találja az életre alkalmas bolygókat. Én adtam nekik 10 dolcsit, nekem ennyit megér.
    Olyan mint a lottó, sejtem hogy nem fogok nyerni, de a remény az remény.
  • Nephin
    Nekem teljesen kiment a fejemből az évek alatt, mikor nem volt netem, azóta pedig nem jutott eszembe... na de most, már fel is raktam. :)
  • Torzonborz
    nekem most is fut melóhelyen meg otthon is. :)