60279
  • picket
    Crassust meg ne bántsátok, mert jó arc. Meg kell szokni, el kell fogadni, és akkor még szórakoztató is. Neten keresztül úgysem tud megverni, hiába a kirohanásai (bár ha feltalálom a szerkezetet, amivel neten keresztül pofán lehet b*szni embereket, akkor 1. Crassus szétver titeket 2. nagyon gazdag ember leszek).
  • j0nNyKa
    :DDD
  • j0nNyKa
    hat... ize... szerintem ooooo... 2011 ?
  • picket
    omg ha nem questelhetek jarjar binxel akkor már enm is érdekes megsem veszem lol és úszni sem lehet wtf
  • arcosharcos
    Váááá IA vidi Ráadásul Chiss race.Azért az tisztán látszik,hogy armorban az un.papír kasztal nyomulók az elején megfognak szenvedni.Elég nehezen viseli ha eltalálják.

A természetes és mesterséges fedezék rendszer használatának rutinját is el kell sajátítani de az ilyen és hasonlók miatt kihívás nekem ez a kaszt.

A vidiben a kék chiss csaj a méregzöld hajszínnel nagyon ott van:)És jó segge van
  • Khabbas
    TROLL ON;
    Azt értem én, de mikor?
    TROLL OFF;
  • j0nNyKa
    2011!! :D
  • Khabbas
    Ez mikor fog kijönni?
  • j0nNyKa
    Persze, hogy trollkodtam. Én is megnéztem a videót, és jót mosolyogtam :)
  • t0xikus
    :D nem mondod,h te még sosem trollkodtál?:) tökjó móka:)
  • j0nNyKa
    Trolloknak néznivaló:
  • j0nNyKa
    Jeff segíííííííííííííííííííííts rajtuuuuuuuuuuuuuuuuunk, ez már megint itt vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)
  • lolSL
    jó de abbol 2 millió brad pittnek, 2 millió dicaprionak hogy elmondjanak 2 sort, 70 millió arra hogy bereklámozzák nbanflufc meccsek szünetében aztán el is fogy szépen egy pillanat alatt, és server még mindig nincs
  • Torzonborz
    lololol

biztos nincs rá pénzük amikor a legóvatosabb becslések szerint is minyima 100 millió dodót költöttek a játékra.
  • t0xikus
    igen. ebből tényleg erre lehet következtetni. jesszusom de okos vagy:D
  • lolSL
    150es queue egy ennyire zárt betánál lol
    tényleg nincs pénzük szerverre :(
  • j0nNyKa
    Előző videó első fele, 1 óra 46 perc, ebben is sok a várakozás, lag, ilyesmi, de azért hajrá:
    KOCSOG.EU - live_user_denares_1309293804.flv
  • Jeffjohnson
    Mi lenne ha befejeznéd a másikról való véleménynyilvánítást? Ennek a topicnak nem ez a célja. Nem akarok megint törölgetni....
  • Witcher
    Nem tudom, a táj a textúrák, a világ részletessége az már elég jól néz ki, de a karakterek kidolgozottságával még mindig nem vagyok kibékülve. Lehetne szebb is, sokkal szebb.
  • j0nNyKa
    Most indult ugye ez a high-scale teszt, amibe párezren bekerültek. Pontos számról fogalmam sincs.
  • BoneDragon
    Kíváncsi vagyok mennyien lehetnek a bétában, ha már az elején sorban áll.

Ez a német nyelv valami katasztrófa. Nem hiába nem tudtam megtanulni.
  • Torzonborz
    annyi info szivárog ki , hogy lassan feloldhatnák az NDA-t mert már nem sok értelme van .
  • j0nNyKa
    jaja, ahogy egyre több az ember a bétában, egyre több a bátor leaker :)
  • BoneDragon
    Köszi. Végre kezdenek szivárogni az infók.
  • j0nNyKa
    1 óra 22 perces IA gameplay videó:
    KOCSOG.EU - live_user_denares_1309300194.flv
    Picit lagos, meg szar, meg ilyesmi, de ez van. A múltkori 3,5 órás videó szintjét hozza.

Mai nap folyamán várható egyébként még egy ilyen videó (konkrétan ennek az első fele)
  • j0nNyKa
    hagyjátok, intézem
  • BoneDragon
    Ügyes vagy.
  • [HUN]Crassus
    GAY vagy JEW rendszámtáblás kocsim sem lenne úgyhogy a Kocsog.eu/hu/com ra sem regelnék,sőt napiszar-t sem olvasok számomra ezek nem viccesek....100ból 99-en pedig nem a népművészetre gondolnak a szó hallatán...
  • [HUN]Crassus
    te gondolom ismersz ,igaz?
  • Torzonborz
    nézd már meg az a nyüves linket : http://kocsog.eu ottan van egy szép köcsög. az hogy Te másra asszociálsz a címből....
  • 1Darton1
    Szegény Crassus meglehetősen alulművelt, nem érdemes hozzászólni.
    Aki egy picit ismeri, már tudhatja.

Még az ősi magyar kézművesipart sem értékeli, ejnye.
  • [HUN]Crassus
    a hülye poénod már nem ment meg az orbitális blődlidtől.....
  • j0nNyKa
    neked regeltem, meglepetésnek szántam

(egyébként nincs neked kicsit sűrűn mensid?)
  • Torzonborz
    most ezzel mi bajod ?

http://kocsog.eu
  • [HUN]Crassus
    "Köcsög".eu...fogadd gratulációmat
  • j0nNyKa
    Hol látsz te ilyet? :D

Csak mert.. hülyeség. Nyilvánvalóan minden classnak megvan a párja az ellentétes oldalon, ez alól az si / jc sem kivételek. Konkrétan a sage telekinetics talent ága a ranged dps.
  • maniac001
    Úgy látom hogy erőhasználók közül csak a sith inquisitor a ranged dps. A jedi consular valami healer féle. A jedi consular nem is lehet main ranged dps?
  • Khabbas
    Nekem is lesz, mert törekszem magamat modellezni..
  • V43 1105
    Troopert is fogok csinálni már most tudom és tuti fat lesz.. Milyen lenne már kis apró trooper nagy fegyóval.. nanee :DD
  • j0nNyKa
    (nekem is lesz fat karakterem, mer vicces)