60279
  • Tababo
    "és hidd el, rengeteg olyan beteg állat van"

• j0nNyKa
    Van már AA a játékban.
  • TDC Geronimo
    Remélem AAt implementálják megjelenésre. 2011ben PC játék AA nélkül elég gáz lenne.
  • BoneDragon
    Nálam sincs ott kép, de így már jó. Mi az a kulcstartó a két szélén? :D
  • j0nNyKa
    Nálad nem látszik a kép? Mind1, felraktam saját ftpre, új link:
    Karakter generálás
  • Kazagor
    "Tessék, normális karakter generálós kép, csak most, csak nektek:"

Milyen kép?
  • j0nNyKa
    Van ilyen opció karaktergenerálásnál, hogy nagydarab legyen a karakter (konkrétan FAT), és hidd el, rengeteg olyan beteg állat van, aki gondolkodás nélkül ilyen karit csinál... :)

Egyébként gyönyörű karaktereket lehet csinálni, lásd pl. 2 hozzászólással lentebb.
  • arcosharcos
    Eddig csak a Troopert tartottam kőkori maradványnak,mert úgy néz ki mint aki most lépett ki egy 60'-70'-es években készült tudományos fantasztikus filmből:) -összehasonlítva egy high-tech Agentel mindenképp-

De most elnézve a Jedi hajót a nagy szögletes kijelzők és formavilágával szintén a sci-fi film őskort tükrözi:) Összehasonlítva az Agent X-70B hajóval,technikailag egy másik világ

Elnézve a karikat azt is tesztelték,hogy ki tud rondább karit készíteni?A Mirialan Trooper és a tagbaszakadt cyborg agent borzalmas
  • j0nNyKa
    Tessék, normális karakter generálós kép, csak most, csak nektek:
  • BoneDragon
    Láthatatlanban merem azt mondani, hogy tuti.
  • Jabar
    Tényleg szép és az ui részemről 10/10.
    Hamár ui, a chat ablakot lehet mozgatni/méretezni ill a hátterének a színét/áttetszőségét állítani?
  • V43 1105
    Nem győztél meg
  • Tababo
    vagy az nem is jeti? mind1...állat
  • Tababo
    dagi guardian nagyon jóóó. mestere nem szólt rá hogy ne zabálj már annyit?
  • j0nNyKa
    Perpill nem lehet, majd valamikor kiadás után akarnak apit írni az addonoláshoz.
  • j0nNyKa
    Nem tudom, az hogy néz ki. Viszont ez a kép low grafikán készült, ráadásul valami 1280*960 környéki felbontással (illetve nem tudom elhinni, hogy ez 1920*1080 - az nálam nem így nézett ki..). Mondhatnám: RONDA.
  • Anthrax
    Nekem ui nem tetszik ,lehet ezen változtatni ? Vagy csak annyi,hogy jobb balra húzod, kicsinyíted?
  • BoneDragon
    A 16. képen ahol egy Vette nevű Companion van, ott a környezet kidolgozása (kő, fű) engem az Age of Empires online grafikájára emlékeztet.
  • j0nNyKa
    csillagtérképnek volt (illetve gondolom még mindig van) hisztitopicja béta fórumon, nagyon elképzelhetőnek tartom, hogy változtatnak rajta
  • BoneDragon
    Nekem még így sincs problémám a karaktergenerálóval. Csillagtérkép viszont nem tetszik, de a városok kidolgozása nagyon szép, ui is bejövős.
  • j0nNyKa
    Hja igen, a béta képekhez hozzátenném, hogy a karaktergenerálás már nem így néz ki, azok régebbi képek. Az alap nem változott, ugyanazok a fajok / kasztok, csak már fejlesztett a rendszer alatta.
  • j0nNyKa
    Vágod, hogy olyan, mintha a falnak beszél,él? Én már meg is bántam, hogy válaszoltam neki. Kb. hülyébbek vagyunk nála, hogy foglalkozunk vele... :)
  • BoneDragon
    Tőled még nem láttam sehol sem értelmes hsz-t. Inkább ne is írj ide, nagyon jól megvagyunk nélküled.
  • j0nNyKa
    Hiányoztál innen!!! :)

.. nem
  • lolSL
    problem? ha konzolon akarsz játszani vele akkor rád mondhatnánk
    ha meg nem akkor meg mit tkzod a fajtársad tee
  • BoneDragon
    Na megjött az értelem...
  • lolSL
    beta van csak te nem vagy benne
  • j0nNyKa
    Ne kidrage-elj! :)

Ez kb. a "nincs semmi dolgom a világon, ezért ragelek, hogy nem kapunk release datet" szintű amcsi gyermekeknél lett egyre elterjedtebb szokás. Igazából semmi haszna, semmi értelme, és semmi eredménye nincs. :)
  • BoneDragon
    Nem vagyok ideges, még... :D Nagyon félti a játékát a bioware, de már évek óta ezt csinálják és unalmas kezd lenni. :)
  • eurom
    nem baj bonedragon hátha megnyukszik tőle
  • j0nNyKa
    a g2play butaságot ír, nem tudják a releaset :)
  • Agamemnon
    Tegnapi dev tracker-ből:
    "TL;DR version: when pre-order and launch are announced, it will be very clear which retailers you should pre-order and purchase Star Wars: The Old Republic from.

Until then - all pre-order 'offers' are unofficial, and all release dates are pure speculation on the part of the retailer."
  • Agamemnon
    Köszi j0nNyKa :)
  • eurom
    g2playen szeptemberre irják elö is rendelheted, ugyhogy ne idegeskedj tovább
  • BoneDragon
    Marha jó képek, de én csak ideges leszek már ezektől, hogy még mindig se béta se megjelenési dátum... Lassan feld*ghatják a képeiket is.
  • TDC Geronimo
    A környezet nagyon részletes, az uit meg nagyon eltalálták. need :D
  • j0nNyKa
    lejár egy adag ember bétája mostanság, szerintem ezért merte névvel kirakni
  • TDC Geronimo
    névvel együtt minden? :D végre valami...nézem is
  • j0nNyKa
    A mai adag:
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Beta Screenshots
  • Chris
    Nem vagy te ügyvéd véletlenül? :D
    Kb. 5-ből 4 ügyvéd, egy egyszerű tényszerű kérdésre ilyen hősi eposzokat szokott kerekíteni, aminek kevés, vagy egyáltalán nincs köze az eredeti témához. Ilyenkor szoktam nyugodtan közbeszólni, hogy "oké, mindez szép és jó, de ezt mind mi is tudjuk, most konkrétumokat szeretnénk kérni". :D