5328
A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
-
#181 Igen. -
#180 Valakinek mindig el kell baszni az ember jó kedvét, ugye? -
#179 Kicsit sántít, mert az smsweb-es letöltés sem egy túl legális dolog.
Különben csak poénnak szántam, mert hogy tudna fizetni? Nem szeretem az olyen savanyú pofákat, mint te. -
Garfield #178 Egészen pontosan:
ha van esze okosan fizet egy serverre, és nem használ semmilyen fájlcserélőt, ami tudva lévő a megosztás miatt illegális....*
*: kivéve persze, ha az adott cucc terjesztése nem ütközik törvénybe. Általában nem így szokott lenni. -
#177 ha van esze okosan fizet egy serverre, és nem hsználja a torrentet, ami tudva lévő a megosztás miatt illegális.... -
_Vegeta_ #176 Ezek tenyek, de vak ember nem latja az erdot, de meg a fat se. :P -
#175 A kecsapot az egyházakkal. -
#174 az még belefér -
#173 ...a kecsapot a mustárral.. -
#172 ...se az istenhitet az egyházakkal -
#171 még egyszer elmondom: ne keverjük az 1házat a kereszténységgel.. -
#170 Vajon a mennyben van iskola? -
#169 Remélem jól seggbekúrhatok egy kecskét a Mennyországban. Vagy még ott is terrorizálva lesz mindegyik napom, hogyha rosszul viselkedem, a 2. halálom után a pokolra kerülök? -
#168 Ha van esze nem fizet és torrentet használ! -
#167 vagy már le is töltötte valamelyik warez oldalról -
#166 A MI Szerető Atyánk! -
#165 és várja a patchet, meg a trainer pályát -
#164 East Coast versus West Coast -
#163 az enyémet is, lenéz ránk fentről és mosolyog -
#162 Az Úr vezeti kezemet ebben a topicban. Különben hogy írhatnék ilyeneket? -
#161 és beindul a teljesen ingyenes Pápa.net ahol klánok mérhetik össze erejüket... -
#160 Pápa v.1.01, multiplayer kiegészítő
v=Vojtyla? -
#159 bár mintha egy kicsit eltértünk volna a topik alaptémájától.... -
#158 Vazze, sosem gondoltam volna, hogy idén a Biblia értelmezése topicon fogok röhögni a legjobban! -
#157 Igen, és olyan lesz, mint a Postal 2: Share the Pain -
#156 És még az SP2 is kevés kiszűrni a kártevőket! -
#155 meg bump maping effektekkel -
#154 Pápa v.1.01?
lehet, hogy lesz multiplayer kiegészítő is -
#153 De a Pokol, meg a Purgatórium, meg a Mennyország is csak egy 3D-s program, tele bugokkal, meg villogó textúrákkal... -
#152 Azért tartják még életben, mert holnap jelenik meg a patch! -
#151 Figyelmeztetnünk kell az illetékeseket. Szegény pápa! -
#150 ha Isten májkroszoftos progival katalogizál akkor előfordulhat, hogy összekeverednek a dolgok.Pl. ha most meghal a pápa akkor lehet, hogy egy bug miatt a pokolba kerül? -
#149 Allah Isten leánykori neve. Még te baszogatod UV-t, hogy műveletlen? -
#148 Mivel? Nem fog ilyen piti dolgokkal foglalkozni! Különben is most éppen kártyaparty-t játszik Allah-hal. -
#147 Biztos Home Edition! -
#146 szerintem már rég nem figyel, különben már seggberúgott volna néhány embert! -
#145 Kapott ház, csak mindig lefagy. -
#144 Á, ő biztos nem ér rá, hisz naponta több mint 6 milliárd földi lélek imáját, kérését kell figyelnie. Vagy kapott Billytől egy jó nyilvántartó szoftvert? -
#143 unalmas lehet.... -
#142 Mittomén.