5328
A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
-
A purgatórium olyan hely mint a Partium volt Erdélyben? -
Nem, mert ha oda jutsz, maximum Istennel barátkozhatsz. -
erről a tűzlabdás dologból tényleg lemaradtam... -
Akkor az antikrisztus egy Rubik-kocka! -
Azt szívásnak nevezik, ha én a Mennyországba jutok, az összes ismerősöm, rokonom pedig a pokolba? Lehet új barátságokat kötni a mennyországban? -
Ők együtt alkotnak egy Antikrisztust. -
Műveletlen vagy. Végigjárta a Poklot, a Purgatóriumot, és a Mennyországot is, sőt, Istent is látta, aki egy tűzlabda formájában jelent meg neki. -
lakótelep -
Négerek és sárgák ki vannak zárva az Antikrisztus játékból? -
nem is a Mennyben járt, hanem a Pokolban!!! -
mer' az már kétház. vagy több -
Dante nem is AUDI-val jelent meg... -
Csak AUDI-val lehet Isten szeme előtt megjelenni, nem tudtad? -
lett is belőle csinbummcirkusz!
Luther pl. a búcsúcédulákon rágott be -
Akkor azt viszont már nem nevezhetjük egyháznak. -
És amikor pénzért lehetett bűnbocsánatot venni? Másokon ne nyerészkedj? A szegényeké a mennyek országa? Hogy is van ez, pap bácsik? -
Szerintük jobb pedofil heterónak lenni, mint buzinak! -
csakhogy ott a görögkeleti a fő vallás, és nem hiszem, hogy a katolikus (kaotikus?) egyház sokat foglalkozott volna azzal, hogy pl. Sztálin mit csinál velük....lehet hogy még örültek is, hogy valaki helyettük írtja a renitenseket -
-
azok egyszerűen csak taplók -
Nézz utána hogy a kommunizmusban mennyire volt elfogadott a vallás. Elég, ha csak magunkból, a legbékésebb barakkból indulunk ki. El lehet képzelni, hogy a szülőhazájában (SZU) mi lehetett! -
És a pedofil papok meg az Antikrisztusok szolgái, vagy mi? -
a vírusok közé -
szerintem nem a gyilkosság a lényeg, hanem hogy cseszegesse az egyháza(ka)t. Napcsi ebben nagy májer volt! -
Például te Bill Gates-t melyik csoportba sorolnád? -
Tényleg azt még senki sem pendítette meg, hogy mik az Antikrisztussá válás kritériumai! A ténykedése alatt minimum 1 millió meggyilkolt ember? Nyilvánosan kell megölni sok embert vagy sunyin, mint ahogy Kínában teszik? Vagy hogy mérjük ezt? Mert pl az AIDS több embert gyilkolt meg, mint az összes 20. századi háború együtvéve. Vírusok is benevezhetnek az Antikrisztusi titulusért folyó versenybe? -
Én annyira sem vagyok hívő, hogy higgyek a WC-ből csodálatosan kiemelkedett feszület alakú székletdarab eredetiségében. Én sem félek az ilyen világvégeleszmertabbanreménykedünkhogyvégeaföldiéletnekésamennybekerülünk emberektől és jóslataiktől. -
ez igaz, de azt hiszem, hogy az Antikrisztus címet nem az egy főre eső gyilkosságok száma szerint osztogatják -
Több embert gyilkoltatott meg, mint Hitler és Napóleon együttvéve! -
vagy a Szaddam, de őt nem hagyták kibontakozni... -
Sokak szerint 3 már volt (Napóleon, Sztálin és Hitler). De ebben a mai világban nem nehéz kitermelni egy hasonló őrültet. Mivel nem ismerem el Krisztust, így logikus, hogy az Antikrisztusban és a Gonoszban sem hiszek. (Már jobb helyzetben vagyok, mint a hívők, mert nincs kitől, mitől félnem).
Azt tartom furcsának, hogy volt ugye Ószövetség, majd Újszövetség. Pontosan nem tudom az évszámot, hogy a Biblia meddig követi az eseményeket. De a befejezése óta miért nem folytatták a történetet és miért nincs benne a legutóbbi 1500 év? Befejeződött az emberiség története? Nem volt az utóbbi 2000 évben egy ember sem aki Isten kinyilatkoztatásában részesült és ezt terjesztené az emberiségnek? Mondjuk 1000 évente születik egy-egy hihetetlen, megmagyarázhatatlan képességű ember (Jézus, Nostradamus), de én nem nevezném őket Isten fiának. -
egyébként a 3. antikrisztus nem george w. bush..? -
hát azt honnan tudjam?
nem én osztom ki a titulusokat -
Csörcsill az jó fej volt! -
Oszt' mé' nem? -
..és csörcsill?:DD -
az nem -
akkor leesnek... -
Ja, ők? És Sztálin? -
Napóleon, Hitler