4006
-
#163 Eddig mindig volt mapeditor az unreal-ekhez, szvsz most is lesz -
Blacktom #162 Tudja valaki, hogy lesz-e map editor a 2007-ben? Lusta voltam uánanézni -
#161 kicsit mintha késne a demo.
nekem ugyrémlik mintha márc végére igérték volna -
#160 Pontosan senki nem tudja, kb 2006- december és 2007 február között. (2006 telét írják) -
hitman55 #159 Nem tudjátok hogy mikor fog kijönni??? -
haxoror #158 Elég régen játszottam UT-vel de mintha nem lett volna ilyen nagy a rakéták splash damage-e mint itt a videoban -
#157 Olyan az Power Node, mint egy stroboszkóp a régi diszkókban, és még fényt is ad ki! Bejön. -
Zsoldos #156 Sot mar a vilagok harca konyv elott is voltak tripodok. A hl2 pedig ugyanugy "lopta", mint az UT 2007. Sot, ahogy nezem a kepet az energiafegyver is lopott. Meg a pancel is. A szetlott homokjaro is. A sziklak, a pancelruha az embereken...
kise kene adni. -
#155 Megjegyzések:
lesz ONS_Torlan (ez most jó, vagy rossz? Biztosan azt láttam, ugyanis egy pillanatra az erőmű is megjelenik)
végre normálisnak tűnik a nagy területeket alkotó objektum. Normális árnyék egyrészt, másrészt kiszúrtam a jellegzetes optimalizáló grafikai hibát (a távolban folyton változik az egyik hegycsúcs)
Ja, és új PowerNode rulz :) Úgy nézem, először le kell bontani a páncélját, utána tudod elpusztítani :) Vagy csak minden páncéldarabot le kell bontani, akkor önmegsemmisül :D
Légdeszka is rulz :) -
#154 Az eddigi UT-k egytől egyig több DX(6,7,8) szinten voltak fejlesztve, ennek köszönhető a játékok jól skálázhatósága. A Doom 3 is itt nyert, a HL2 is. Hibridmotorok voltak... ahogy a szakma jellemezte őket. Ám az új rész tiszta DX9... A F.E.A.R.-nél láthattuk hogy ott bizony még a minimum is durván szaggat néha... De reménykedjünk. -
#153 Jól tudtad DX9-es lesz. -
#152 EZ a kép akkora LOL hogy kilóg a képrenyőből... Tripodok. Akik látták a Világok Harcát, azok tudják, hogy azok is kb így néztek ki... de lopás pl a HL2-ből is...
Ha ebben a game-ben is megjelennek akkor az tényleg kreativitás hiányt fog mutatni! -
#151 Érdekes. eddig úgy tudtam az UT2k7 Full DX9... de mindegy... -
#150 Mármind mi DX10? -
#149 Hát... Pedig dx10.. Nem fogja vinni a géped... -
#148 Egyértelmű hogy DX10-es dolgok csak DX10-es karival jönnek elő!
-
#147 Nemtudjátok, ha lesz DirectX 10, avval csak akkor lesz jobb majd pár dolog, ha olyan video kártya is lesz ami támogatja, vagy minden videokártyára feltehető és javít mindenen? -
#146 Nem tom, így ha összehasonlítanám az előző ut -val, nem sok különbség lenne :D
robbanás az ugyan ilyen gagyi volt (nem ég tovább, nincs nyoma, stb.). Lövések sem visznek valami sok színt a játékba.
Hát, úgylátom menni fog a gépemen, nem lesz ez olyan nagy durranás. Max max grafon majd) -
#145 Eléggé gyorsnak tünt, vajon milyen géppel tolták ? -
#144 Megjelent valami kamerás vidi -
#143 én is :D -
szaharin #142 Hat gyonyoru lesz..:) Varom mar nagyon:D -
#141 Árnyékz rulz -
#140 Világok harca? -
#139 Vajon ilyet is vezethetünk?
-
Thanatos #138 minek???
max jármüveknél van értelme... -
joe1980 #137 Én remélem,hogy Tps be is be lehet majd kapcsolni. -
#136 ahhoz képest hogy mindenhol azt olvastam hogy a mozgás totálisan reálíisabb lesz azaz lassab futás kisebb ugrás stb. ahhoz képest ezen a filmen legalább 40kmph-el szalad a figura... nem mintha zavarna cask nemtudom hogy most mi is lesz az igaz. -
#135 :D -
Thanatos #134 nemtom, minimumon állitólag gef4 se kellet neki..., igaz ott már 3 pixelből ált a rakétavető de akkoris :)
amugy nemtom mit paráztok ezen, az ut enginet nem kell félteni... -
#133 ja emlékszem, geforce 4-en is teljesen simán futott, elég szépen. Hát reménykedem benne hogy nem Ati x800-as lesz az alap amin már elfog futni akadozva ^^
Bár mondjuk nem hiszem én se most így belegondolva, hogy olyan játékot adnának ki ami kevés embernek tudna elfutni. Reméljük ők is így gondolják :< -
Thanatos #132 fog tudni..., eddig összes ut grafikája nagyon jól skálázható votl és ha vna egy kis eszük ez igy is marad... -
#131 Én meg azt remélem hogy azért Ati 9600 pro -val is fogom tudni játszani, és az is akinek nicnsen olyan extrém gépe, és nem is tervezi, akinek nem is olyan fontos a grafika ^^ :< -
#130 SZvsz komolyabb harc közben az jó ha 25, dehát kitudja milyen gépen nyomatták. -
szaharin #129 Ha megnezitek a videok alatt felul irja az fpst..40 fps..Kivancsi lennek mien geppel jaccotak.. -
#128 Én abból táplálozom amit anno egyik fejlesztő mondott igaz nem pontos de ezt mondta:
6600GT elég lesz a futtatásához.
Már csak az a kérdés milyen minőségben és milyen konfig melett. -
Thanatos #127 ut engine eddig midnig jól votl optimalizálva szvsz és ez igy is fog maradni szerintem..., rádásul butitható ugye a grafika azt meg nem kell elvárni hogy midnen maxon egy 486oson is fusson mert akkor meg a max minőségel lessz a baj...
de ezeket az arányokat ut engineknél mindig jól eltalálták szvsz... -
#126 Én is. -
#125 Majd meglátod legalábbis remélem hogy jól lesz optimalizálva! -
#124 Igen. Ők játékot fejlsztenek, mi gépet. Csak így lehet szint(ek)et lépni...