4006
  • ZÓÓÓcsi
    Na álljunk meg egy percre!
    Mi az hogy a DX9 módban?
    Lesz más mód is vagy mi, netán DX10?
  • RelakS
    Mutassatok már egy képet, amin az ut2003/4 sokkal szebb, mint a végleges O_o
  • Inquisitor
    Nana, azért ára van!
    Anno kijöttek a csili-vili képek az UT2003-ból és Unreal 2-ből. Kb. annyira koppant az állunk, mint mostani UT3 képeken ...
    Aztán az Unreal 2 végleges is elég szépen "megcsunyúlt", de az UT2003/2004 sokkal-sokkal rondább lett véglegesben. Igaz cserében elfutott jól egy erősebb DX7 kártyán is (GF4MX) 1024-ben.

Ellenben a Thief3/Deux Ex 2 igen gépigényes volt, igaz már 2.5-ös motorral, pedig a teytúrákat végül is ott is visszabutították eléggé :(
    A Ghost Recon AW, meg az R6 Vegas se egy olajozott Istennyila finoman szólva ... Szóval az UT3 jól skálázható lesz, de mennyire fogják visszavenni a textúrákat, meg a tereptárgyak részletességét? (Playerek modeljével eddig se volt gond ...)
  • Hellsing47
    bizony
    meg hát az unreal engine sose az optimalizálatlanságáról volt hires :)
    szal egy mai közép-felsö kategoriás vga-val egy 2magos procival dx9-be simán el kell futnia türhetö sebességgel :)

amugy miaz a 66000GT?:DD
  • Inquisitor
    Ja, én is a Dx9 mód "majdnem" max. beállításaira gondoltam ... ram ügyileg is.
    Gondolom közepes vagy picit alatta lévő beálítással jól KELL mennie egy 66000GT/GF7600GS/GT szinten, mert azért el is kell adni a játékot, és bár hihetetlen sok fórumos emberkének, a legtöbbet NEM a csúcs kártyákból adják el (GF7800, 7900, 8800, X1800/19xx), hanem a középkategóriából.
  • Hellsing47
    minimumon tuti :DD

de sztem majdnem max-on is el fog döcögni :)
  • Inquisitor
    Hát DX9-ben csak-csak, de lehet kell még neki ram :)
  • tbundy
    nem
  • peti94
    tudom hogy hülye kérdés te felteszem
    4.2 GHZ AMD Athlon 64 Dualcore
    1 GB 400 MHZ RAM
    GeForce 7900 gtx
    ez elég lesz neki ?
  • ZÓÓÓcsi
    Hát szerintem már rég kész van a játék, csak valami marketing dolog miatt
    nem adják még ki... (rohadjanak szét!)
  • ati2002
    Még nincs konkrét dátum, ezt még az Epic sem tudja, legalábbis egy interjú alapján ez derült ki. Az biztos, hogy nem adnak ki félkész-terméket a kezükből.
  • Dj Xyberpunk
    lol :)

Amúgy nem tud valaki pontos megjelenést? :) tudom, barátom a google, de most lusta vagyok.
  • RelakS
    Kéretik nem olvasni a gondolataimban
  • Malakai
    Jap. :)
  • szaharin
    Most jo?:)
  • szaharin
    Oh,Koszonjuk szepen, nagyon szep, es igenyes, kiis tettem:P
  • Malakai
    Jaj de gyorsan ki lett téve, pedig van benne egy hiba és közben updateltem a képet. :P (A karakterek alatt árnyékos.)
  • Hellsing47
    kira :)

sztem rakasd be :)
  • Malakai
    Egy picit kicsinyítettem rajta.. :)
    Link 7
  • RelakS
    Link 6 (jpeg) bestest, bár lehetne a logó kisebb szvsz
  • Hellsing47
    szerintem is az utolsó a legjobb:)
  • Malakai
    Most így gyors még2:
    Link 5 (transp gif)
    Link 6 (jpeg) < Saját magamnak ez tetszik legjobban. :P
  • Malakai
    Ja, sorry, kész volt, csak elfelejtettem betenni.. :P
    Na most pótlom..
    Nem a legjobb, szal sztem más is csinálhat, amúgy 4 variáció ugyanarra a témára..
    Link 1
    Link 2
    Link 3
    Link 4
  • szaharin
    Valakit megkerhetnek, hogy csinaljon a topiknak 1 igenyesebb bannert?:)
  • RelakS
    Hehe, összehasonlításképp az új Trailer-hez (movie, ha nem tetszik :D), itt az origi szöveg az UT-ből^^

In 2291, in an attempt to control violence among deep space miners, the New Earth Government legalized no-holds-bared fighting. Liandri Mining Corporation, working with the NEG, established a series of leagues and bloody public exhibitions. The fight's popularity grew with their brutality. Soon, Liandri discovered that the public matches were their most profitable enterprise. The professional league was formed; a cabal of the most violent and skilled warriors in known space, selected to fight in a Grand Tournament. Now it is 2341. 50 years have passed since founding of DeathMatch. Profits from the Tournament number in the hundreds of billions. You have been selected to fight in the professional league by the Liandri Rules Board. Your strength and brutality are legendary. The time has come to prove you are the best. To crush your enemies; to win the Tournament.
  • Dj Xyberpunk
    Ez is elég gyér nem ? :-) hát úgyérzem, nemsoká váltok. core 2 duo, r600.... :>

• Rexor
    Hoppá! Azért ez egy kicsit komoly:

• RelakS
    Azért az tetszett, hogy:

In 2291, in an attempt to control violence among deep space miners, the LIANDRI Mining Corporation established a series of leagues and bloody public exhibitions. For 50 years the fight's popularity grew with their brutality... Then, the war came... from the dark depths of space. The Necris armies attacked the tarydium mining colonies. (Mivan?!!? The Trykers?!!?) called it a corporate skirmish, but you lost everything: your family... your friends... your entire clan... Now you're fighting for all you have left. Revenge... from EPIC Games... the studio, that brought you 'Gears of War'... UNREAL TOURNAMENT ]|[
  • Malakai
    2003-hoz is volt invasion. :)
    Amúgy az jó dolog. :)
    Ja és az említett trailerből van a logó, de majd lesz másik, mert már van rendes kép is az új logóról.
  • Inquisitor
    Amúgy első blikkre az a Single a Trailer alapján valami keveréke lesz az Invázió módnak az UT2004-ből, nem? Sz'al özönlenek az alienek hullámokban, csak itt nem lesz respawn :D
  • Inquisitor
    Logót melyik videóból szedtétek ki? vagy nagyobból?
  • szaharin
    Atlessz nevezve hamarosan:)
  • Malakai
    Lesz single kampány, mindig is volt, de nem Unreal 3, a szingli még mindig csak úgy mellékesen ott van...

Szerk: Ja te írtad a másutt.. :D
  • Inquisitor
    Úgy látom a nagyobb (HD) trailerekben ugyanott vannak a tömörítési hibák. :D

Most akkor az Unreal sorozat Single része (is) lesz benne, és UT is lesz, azért nevezték át? Vagy mi vot a trailerben a sok alien?
  • Malakai
    Vki kért már topic átnevezést?
    Ja és persze a logója is megváltozott a játéknak...
  • Reyes
    Átkeresztelték az UT2007-et

Dixie Flatline, 04:11 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (8 komment)

A Midway/Epic vezetősége feltehetőleg rájött, hogy az Atari által bevezetett évszám feltüntetése a játékcímekben kommersz vacakká alacsonyítja a szóbanforgó terméket, így aztán az eddig Unreal Tournament 2007-ként ismert játék a jövőben az UT3 nevet kapja (a magyar piacon igazán reklámozhatnák ÜT3 néven). (Thx Dr. Metyifisztó!)

A névváltoztatással egyidőben a Midway vezetőség bevallotta, hogy a PC és PS3 változat mellett X360-ra is érkezik a főként lövöldözés körül forgó játék. Állítólag az AI sokkal jobb, szebb és agresszívabb lesz, mint eddig volt, sőt két tucatnyi, néhol nevetségesen tápos fegyvereket is kapunk, melyekkel feltapétázhatjuk ellenfeleinket az ipari acélmonstrumok oldalfalára.

Szerencsére gondoltak azokra is, akik a szingli kampányokat részesítik előnyben, így ez is kifinomultabb lesz, mint valaha. A régi ismerősök visszaköszönnek és újakkal ismerkedhetünk meg, igaz a nagy power armorokhoz járó benga kesztyűben nehéz lesz majd kezet fogni velük. Íme egy delikát trailer, egyenest az IGN-ről.

Tess
  • ssk3
    na szép...
  • Pretorian
    Jahh, látom. Keresők még nem dobnak semmit, nagyon friss a hír. De úgy tűnik, igaz.
  • Pretorian
    Nem, azért írom, hogy "állítólag".
  • Malakai
    Hát, IGN is kihírezte, meg lefoglalta az epic a domaint, szal van benne vmi. :)