4006
  • Thanatos
    dehogy nem vennénk észre..., persze kis mákkal lehet ez a kivétel és nem basszák el de azért a tendencia azt mutatja hogy amibe a konzol belenyul annak a 80% kuka sajnos..., abban meg csak reménykedni lehet hogy itt ne igy legyen, bár azt hallotam ez nem átirat lessz hanem full külön fejelsztik pc-re és konzolra, szal van még remény :)
    amugy a cod2 csk agyon volt hypeolva se nem isten a témában és semen nextgen..., iylen szvsz fel se merült soha... :) a fear nem lett rossz de annak si sanos nagyobb votl a füstje mint a lángja szvsz :(
  • VRSDM
    ti megörültetek??? ezlesz a NEXT-GEN a COD2 meg a FEAR csak magyaráz( nem mintha nem lennének istenek a témában) de sztem itt leszenek előre, ojan radikális változtatások, melyek mindent megérnek...
    konzolra sosem váltanék az tény...
    jah és ha fogadok hogyha nem mondták volna hogy átirat lesz, akkor nemis vennétek észre... " ittis meglesznek a konzolos hibák, még1 game amit elástam " ha igy gondolod szia, ne játsz vele, én semmi pénzért nem hagynám ki, ( mellesleg sokak szerint gépfüggö vagyok, mert már 1 éve erre a game-re sporolok, illetve a hardware-re amit veszek alá :D josok $ van már...
  • Dr4gonlord
    Csatlakozom:
    Beyond Unreal:

"Last week, Gamespot reported that, according to the Official Playstation Magazine, Unreal Tournament 2007 would be a Playstation 3 launch title for Spring 2006, sparking a little concern over the fate of the PC version. Jeff 'War_Tourist' Morris, producer at Epic Games has confirmed that the title is still being developed as "PC first" and that there will be a pre-release demo.

PC first. We're not scheduled to be a ps3 launch title, not certain where those news sites are getting that from. There will be a pre-release demo (on the PC at least).

As I mentioned above, Gamespot sourced the OPM. Perhaps someone at Sony has his or her wires crossed?"

PC elsőre, Muhaháhahahááhá. :D. Semmi bajom a konzolokkal, de UT az PC-s, ennyivel tartozik a communitynak az EPIC. Aztán felőlem jöhet bármire, meg amúgy, ha a PS 3-mas megjelenésig a PC-sek csinálnak hozzá pár cool modot, az alapból bekerülhet a PS3-mas verzióba, szóval nem járnak ők se rosszul.

Ja és igen, a szöveg még említ egy érdekes dolgot, méghozzá az első hivatalos bejelentés arról, hogy lesz egy pre-release demo, a kérdés az, mikor? Minél hamarabb :)!
  • grebber
    Ez igy ennyi :D
  • STREEX
    PC-re érkezik elsőként az UT2007

Dixie Flatline, 18:19 - PC PS3 - Játék: Érdekesség - ADATLAP - (9 komment)

Az ATARi hivatalos fórumaiban egy kétségbeesett rajongó vészjeleket adott le a süllyedő PC-jének fedélzetéről. Az üzenetet fogta az EPIC Games egyik producere és megnyugtatta a rajongót, hogy a játék elsőként a PC tulajokat fogja boldogítani. Végül hozzátette, hogy fogalma sincs honnan veszik egyesek, hogy a játékuk a PS3 startjátékok egyikeként fog berobbanni a köztudatba. Előzmények...

hw
  • Thanatos
    hát jah ugytünik :(((
  • Istencsászár
    pedig azlesz.. és a konzol betegségek is bene lesznek és nemfogjuk azt kapni azt a minőséget amit eddig... byby ut
  • Thanatos
    én spec azvagyok, hihetetlen hogy az összes nagy nevet ki kell nyirni az észnélküli konzolositással :(((
  • DoNorBi
    höö szomorú:)
  • DoNorBi
    képet helyett gépet
  • Thanatos
    ps3-rol portolják pc-re? nah ako asszem még egy game lekerült a lsitámról amit kicsit is várok :(
  • DoNorBi
    jólvan látom kened a szitut;)
  • DoNorBi
    mivel a basic fejlesztés ps3-on megy és onnan portolják majd át pc-re ne várj egyforma minőséget ja és anyagilag se mind1 hogy veszel 150ből egy komplett képet ami olyan funkciókat fog tudni amit egy pc évek multával vagy egy olyan alkatrészt(vidikártyát) amivel hasonló minőséget kapsz majd mint ps3-on...
  • Alien1024
    kevesebe mint 1 olyan gép amin max grafikán tuod futatni egyépként 150 körül
  • STREEX
    Mennyibe is fog kerülni premierkor a ps3?
  • Alien1024
    én szerintem meg vegyetek ps3 at a szeb garfhoz ja és bisztos nem fog akadni a pénzröl meg ne is beszéljünk:D:D
  • STREEX
    Megjelent néhány újság scann.Sajnos két képet nem lehet behozni de mindenki nézze meg.

Ezt a piros box-os részt nem is tudtam .Tiszta vissza a jövőbe effect.Remélem nagyon jó sül ki belőle.
  • VRSDM
    haldoklik a forum, semmi uj hir rola,
    mindenki tükön ülve vár, mert a COD2-t hiába, hivják már next-gen.nek sztem nem az... max azért jo mert sikerült átirniuk egy quake3 motort :D
    de ez az Ő dolguk, nekem tetszik a game, leszarom hogy mien mocin megy.

de visszatérve, itt már nevezhető NEXT GEN-nek mert ugye lesznek ojan támogatások amiket csak a 64bit-es rendszerek szeretnek majd, és mivel ugye ez az egész 64 bit mánia, eléggé nagyon ujitás, SŐŐŐŐT igy, asszem ezlesz az első nextgen-es game... remélem nem megy el ezis egy tech.demo ba, bár ez nem jellemző a rájuk,
  • szaharin
    igen ez a banner mar jobb:P kosszy
  • Ottto
    Tudom hogy te nemszereted az ilyet, de a mostani szvsz túlegyszerű. Namind1, csak egy ajánlás volt....
  • RelakSfromhome
    Bocs, de akkor már maradjon ez a banner O_O
  • Ottto
    Szerintem kulcsszavakon fog ez működni. Mondod: "Scout the area" vagy "Explore territory" ebből ismeri a "Scout" meg az "Explore" szavakat, és nagyjából tudja mit akarsz. Talán még az "area" vagy egyéb helysigéneveket is hogy tudja merre kell menni, de kb ennyi lesz ez szerintem.

Banner: Tudom hogy nagyon korai még, de ez a túl egyszerű banner szúrja a szemem, szal csináltam egy másikat ITT VAN Tudom ez sem valami nagy, de amíg kapunk pár jobb képet addig talán megteszi.
  • RelakSfromhome
    Ja, majd aszondjuk, hogy: Engage according to operational parameters! (ha jól hallom egy videóban), és elmegy felderíteni

Egyébként meg szerintem itt is előre meg lesz határozva, hogy miket lehet kérdezni a bottól, különben feldobod a kérdést, és teljesen lemerevedhet a játék, míg megfejti, mit akarhatsz :) Pedig a kilo kenyér kérésére nem kell felkészíteni
  • Ottto
    Végülis nem elképzelhetetlen. Régebben is volt ilyesmi, bár ténylegesen gagyibb, és csak szavakat értett a gép, de néha még működött is. Azért szerintem itt is visszahalljuk majd a botoktól: "Sorry sir, I can not understand what you saying"
  • Istencsászár
    hiszem ha látom.. vagyis hallom :)
  • ati2002
    A grafikáról: egy 6800 Ultra szintü kártya kell az 1024-es felbontáshoz. Csak dx9-es vga-kkal megy, tehát GF4 TI széria kilóve (a la BF2).

Amire én igazán kíváncsi leszek: a hangvezérlésre: a saját hangunkkal tudunk utasítást adni a csapattársaknak (botoknak, single-be, angol nyelven) pl.:"there's a sniper on the tower, go get him". Bots will also respond to particular questions. For example, if you asked "is there anyone in the cave?", they might reply "no, the cave is clear".
    Erre kíváncsi leszek, hogy müködik, csak az a baj, hogy közben az asszony hüjének fog nézni, mikor angolul beszélek a géppel!

forrás:Beyondunreal
  • Ottto
    Ahogy elnéztem a screeneket, azt mondom lehet hogy ennyi kelleni fog neki. Amúgy ha úgy nézed 2007-re egy ilyen hardwarenek már egy megfizethető ára lesz (vagy valamivel egyszerűbbnek amin eldöcög) tehát nem elképzelhetetlen.

Nézegettem itt az új screeneket, talán mégsem lesz annyira szörnyű mint ahogy először leírtuk. EZ (+1) a város egész hangulatosnak néz ki
  • RelakSfromhome
    Jah, mint a 2k4-ben
  • grebber
    Ebben lesz normáis szingle player?
  • MrMafioso
    krménx mi:D
    nem hiszem hogy enyni kéne neki
  • báttyó02
    lol
  • MrMafioso
    UT2007 rendszerkövetelmények?
    [2005. november 03. @ 16:56 - Berkenye]
    A német PC Games magazin birtokába jutott egy állítólagos Unreal Tournament 2007 rendszerkövetelmény-listának...

- minimum: 2.8GHz-es proci, 512MB Ram, Geforce 6
    - ajánlott: 3-4GHz proci, 1GB Ram, Nvidia 6800GT/ultra vagy 7800GT/GTX SLI
    - Duálmagos Processzorral rendelkezők esetében: Támogatott a Multi-Threading technológia.
    - 64 Bites rendszerek szintén támogatottak a szebb textúrák érdekében.
    - Renderelők: Shader-3.0, Fallback-Mód a Shader 2.0-hoz, dx8 renderer.
    - HDR: igen
    - fizika: Novodex-Physik-Engine.
    - Ageias PhysX Processzor támogatott.
  • szaharin
    ertelek, neked legyen igazad:)
  • VRSDM
    nemtudom, mit fél mindenki hogy, jajj mijen szép, stb... ezek mind csak látványügyben térnek el, ha leszednék, egy video erejéig, a fejlesztők, a rengeteg shader-r, meg layert, a modellekről, egyből, nemlenne enniyre nagyonszép, kell hozzá, 1giga, ram, egy átlaosabb videokari, és 2000processzor, és nyekk elindul... nemolvastátok, még a legelső, interjúkat, a fejlesztőkkel??? még tavaly vmmikor, olvastam hogy, ŐK MÁR JÁTSZANAK VELE... de mivel egyszerre a gépük, csak 10 ellen-t tud megjeleníteni, ezért még optimalizálják... szoval, nemkell beszarni, pl. a 2003is mekkora grafikai csodának számított anno, és mégis, elfutott, egy akkor átlag-alatti gépen...

nemtudom, hova, fél mindenki, a jövőtől, hogy jajj atomerőmű, meg bambi, kell hozáá. megcsinálják, jora, és kész... ha visszagondoltok, folyton ez van... mellesleg, én egy 1,5celeron+512DDR+gef4-el vittem végig, a doom3-at ha már a "nagy" játékoknál vagyunk, iga, csak directX 8as effektekkel, e nekem tetszettt, megirják, eztis szépen, és (illetve már majdnem készis van),,, és menni fog minenkinél...
  • RelakS
    A felső linkemben benne van Malcolm dumája nagyobb, szebb kivitelben.
  • szaharin
    Ez a nemet video azrert nem semmi, ugy fog akadni mint a szar
  • Alkarcsont
    UT2007 videó 100MB
    Klikk!
    UT2007 képek
    Katt!
  • Gregorius
    "Mindenki ül és kussban várja a játékot."
  • RelakSfromhome
    Hardwired:
    link