4006
-
#123 Persze egyértelmű olyan gépre feljesztenek ami az emberek 1%-ának van.
-
#122 Igen, de lehet úgy lesz "jól optimalizált", hogy közben 7900GT kell alá 2 GB rammal. lehet nem érted, arra gondolok, a nextgen játékok alapgépigényére. (és itt nem a lebutitott grafikát értem, hanem high-on) -
#121 Szerintem nem hülyék az UE3 fejlesztői jól optimalizálták szerintem!
De majd meglátjuk! -
#120 Hijnye de kiváncsi vagyok már erre az UnrealEngine 3.0-ra, kiadhatnának már egy játszható demót legkésőbb az E3-on. Tuti van már olyan állapotban legalább 1-2 pálya, az ember tudná, mire készüljön a megjelenésig vas ügyileg. -
szaharin #119 2 uj video itt -
szaharin #118 Hat ez harmatgyenge gep..,vehecc ujat...:D
nem..., ez valoszinuleg eleglesz, csakmar jonne ki a jatek...:( -
#117 Remélem elég lesz az alábbi konfig:) ha nem , akkor veszek még egy x 1900 xt-t :-) ... De most tényleg -
szaharin #116 :D lehet mar most kene 1 csere..nem? -
#115 Csak erre a kettőre :) 2004 és 2007. A 2010-re valószínűleg már elavul majd -
szaharin #114 gepigeny nemtudni, de mindtha ugy olvastam volna hogy high beallitasokhoz 6800GT vagy 7800GT kell, 3 es 4 ghz kozott a proci, es 1 vagy 2 giga ram:D -
#113 És ezt még hány helyre?! -
#112 Semmi különöset nem akarok írni :) Csak láttam sokan beírják a config-jukat. Dicsekedni jöttem :)Másfél éve nem nyúltam hozzá. (nem én fizettem, ne anyázz!!! A munkahely ajándéka, csak nem tudnak róla)
Még bírja, de már avul. Még jó hogy semmi mást nem játszom, csak UT2004-et. Ez az első játék amit megvettem :)(Igaz használtan a Vaterán, de kellett a sorozatszám)
A videókártyákat lehet, hogy piacra dobom, ha valakit érdekel.
-
#111 valaki tud gépigényt? -
szaharin #110 aaaa enmar nembirok varni, demot is mintha beigertek volna:D -
szaharin #109 nekemismar megvan az uj gepen, alairasomban is mindjart atirom..remelem elviszi..:D x850xt 1 szinten van a 7800GT-vel? -
R9 #108 remélem menni fog az új gépemen
3700+ x850xt giga ram a8n deluxe -
szaharin #107 aaa, mar kijohetne a demo, vagy valami... -
Reyes #106 DX 9-es lesz, de támogatni fogja a 10-es fícsöröket is, ha jól emlékszem. -
szaharin #105 Jah értem...uj configom lesz..P4 3.4 Ghz 2 MB L2 cache, asus 7800GT, 2 giga ram DDR2, remélem eléglesz...:S -
#104 DX9-es lesz.Nemhiába mondogatják hogy a Crysis lesz az első DX10-es. -
szaharin #103 mert 1 időben irták, hogy 10, demeg nincsenek is 10es kártyák..:D -
szaharin #102 hmm, directx10es lesz a játék, vagy 9?:D -
#101 Az jó lenne, kiváncsi lennék már nagyon hogy mit bír a konfigom... (érdemes-e már váltani, mert az nf7+barci már ezer évesek:D) -
tbundy #100 kár érte... -
#99 GDC-ről felvétel -
#98 Nyah még kb egy hónap és kint van a demo :D yesssssz -
#97 DD -
Thanatos #96 rotfl :DDD -
#95 :DDD -
#94 Akkor már miért nem ez lett?
UT 2007:
The Godfather Elder Scrolls 4
UT 2007:
A Keresztapa Tünde tekercsei 4 -
#93 lol bazze fixtv rulez:D -
#92 nemhiszem hogy levédik, hiszen egy multira kiélezett játék, elég ha azt levédik a két korábbi részhez hasonlóan -
#91 VÉDELEM MI LESZ A DRÁGÁN?? -
#90 Na ez lol te jó isten aztak..va.Na azért még vannak beteg emberek. -
Gabe18 #89 Warm-Up
-
#88 Nemtod mi a műsor címe?? :DDDDD -
#87 OMFG
Thanatos: én is:))) -
Thanatos #86 ilyenkor de örülök hogy nincs fixtv-m :D -
Thanatos #85 vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
Gabe18 #84 Jobb ha tudjátok hogy a játéknak már alcime is van...,legalábbis a fix.tv szerint.
A mai nap ez egyik műsorban rejtvényként az ehavi Gamestar cimlapja alapján a következő kérdést tették fel,"mi az UT 2007 alcime?" .Hát én ilyenről nem tudtam,gondoltam magára a 2007-re gondolnak,de jött az első telefon,ahol szerencsétlen telefonáló csak a 2007-et mondta,ere nem kapott semmit.
Ekkor már furdalt a kiváncsiság,elnéztem a GS oldalára,ahol az ujság is ott van,látom hogy az UT2007 alá a The Godfather van irva.Mondom ennyire csak nem hülyék...
Következő telefonáló
-"The Godfather."
-Igen fantasztikus,megnyerted az újságot gratulálunk,valóban az UT 2007 alcime a The Godfather..."