4006
  • ZÓÓÓcsi
    Hát igen némelyik pályán tökéletesen megy, csak a többin nem, mert több (proci idő) kakao kéne neki. Ezzel szemben csak 50%-ot ad rá és nem emeli tovább. Esetleg ha valamilyen programmal lehetne szabályozni hogy a különböző processzek mennyi cpu időt kapjanak az jó lenne (nem az affinitásra gondolok).
    A másik gépen = AMD64 3200+ (egymagos) S939, teljesen simán és jól megy, mert itt közel 100%-ig ráengedi a procit!
    Szóval nem a C2D-val van a gond mert a többi game hasít, hanem az UT2k4 nem képes rendesen kezelni a kétmagos procikat szerintem!
  • Zsoltika 007
    Az lol. Egy c2d-n full grafikával is tökéletesen kell mennie.
  • ZÓÓÓcsi
    Ne haragúdjatok h ide írom de az UT2004-es topic egy kissé kihalt...
    Na szóval : aki C2D tulaj az beírná, hogy neki hogyan megy az UT2k4?
    Mert nekem a játék valószínüleg nem használja ki a két magot és némely pálya nagyon beakad. Meg is néztem a Windows feladatkezelőben csak 50%-ot ad rá a prociból.
    A neten olvastam hogy AMD X2-eseken volt ilyen probléma és van hozzá MSHotfix meg dualcore optimizer program is, de nekem C2D-val is akad sajnos.
    Köszi!
  • ZÓÓÓcsi
    Mi?
    Én úgy tudom egy szimpla ugrás lesz azt jónapot!
  • Malakai
    Valszeg más lesz a balance. :)
    A dodge magában marad, csak a dodge jumpot veszik ki és minden más mozgás is marad.
  • Magh
    '99 sniper, '03 nincs, '04 shock rifle és flak. Nem értem, miért veszik ki a dodge-ot, ez az UT alapja, a magas szintű mozgás itt kezdődik, a fegyverek is erre vannak balanceolva.
  • ZÓÓÓcsi
    A légi csapás nem tetszik?
  • ZÓÓÓcsi
    A 99-esbe a plazma fegyver ami megfogott -> jó aim-el és elég közelről nagyon ütős tud lenni! De a shock combo se rossz egyszerre több emberre. Az 2k4-be pedig szerintem egy kicsit eltúlozták a plazamsugár hatókörét, ezért itt inkább a shock rifle a nyerő nálam.
    UT3-ban pedig egyelőre még nem a balance-ról beszéltem, hanem a külalakról. A fegyverek közül a Bio, a gépek közül meg a necris repülő(nem tudom mi a neve) tetszik eddig a legjobban a képek alapján.
  • Doom 4
    ÉN csak a 2004 el játszottam mert még nem voltam anno de ott a falck, mindigun, az a fegvyer ami az insta gib be is van meg az a ion csapás szuper fegyver
  • Malakai
    99-ben Sniper, UT2k3-2k4-ben nincs, habár gyakran mondták annó, hogy flakk monkey. :D UT3-ról meg majd ha ki lehetett őket próbálni. :) (Láttatlanba elég nehéz a fegyverek balanceáról ítélni.)

Én azért kiváncsi leszek a mozgásokra, elméletileg dodge jumpon kívül minden marad...
  • ZÓÓÓcsi
    Csak úgy...
    Dodge jump nem lesz!lol
    Már most a kedvenc fegyverem a Bio!
    Új téma: melyik a kedvenc fegyvered(UT99,UT2004,UT3)?
  • Doom 4
    Bezony
  • ssk3
    Hát sztem mindenki várja aki eddig is várta... Csak szépen csendben. Mert nemtud senki semmi újat, a senniröl meg minek beszélni....
  • Doom 4
    JAH
  • ZÓÓÓcsi
    Jóvanna!
    Remélem a demo jön egy pár hét múlva!
  • tototto
    jajj a megjelenés, ne légy már értetlen :)
  • ZÓÓÓcsi
    Azt én írtam, de ezt nem értem: "deh nem tom miko lesz"
    De mi mikor lesz?
  • Doom 4
    valaki irta hogy kihalt a topic
  • ZÓÓÓcsi
    Mi?
  • Doom 4
    én látogatom deh nem tom miko lesz
  • ZÓÓÓcsi
    És ez a nov 12?
    Ez egy "rajongói" dátum?
  • Malakai
    Kőbe vésett dátum ilyen nem létezik, hivatalos dátum, aztán azon lehet csúsztatni. :)
  • tototto
    de nem "kőbe vésett dátum" ezt nyilatkozta epic, tehát ez sejteti hogy lehetséges a csúszás, és senki nem vetheti a szemükre :)
  • Malakai
    A hivatalos dátum PS3ra és PCre November 27, X360ra pedig vmikor 2008.
  • ZÓÓÓcsi
    Hú de kihalt ez a topic!
    Ennyire későn jön ki a játék hogy már mindenkinek elment a kedve tőle?
    Én mindenesetre várom...
    Ha még valaki látogatja azt a topicot és tudja választ attól kérdezném:
    Megjelenés: most nov 12, vagy nov 27, vagy netán 2008?
  • ZÓÓÓcsi
    Láttátok már az óriási Malcolmot?
  • Nitramk
    remélem Xan bácsit nem veszik ki... ő a kedvencem :D
  • Nitramk
    Ja és köszi :)
  • Nitramk
    Az kiraly akkor az epic games nem olyan fos mint a microsoft h elősször konzolra hozza le (csak PC-m van)
  • tototto
    ps3 és pc 2007 novemberben
    xbox360 2008 első fele
    az hogy gamestar milyen hülyeségeket ir azt csak ők tudják én is olvastam hogy szerintük csak ps3ra jön idén
    aztán nyilatkozta epic hogy a ps3 exkluzivitás csak konzol fronton igaz, mint korábban is igérték PCre jön ki leghamarabb (jelenesetben ps3al együtt)
  • Nitramk
    Sziasztok! Nem tudja valaki h. PC-re jelenik meg novemberben, vagy konzolra?
  • Malakai
    Ezek kb a legrégebbi kikerült képek. :D
  • Dzsega #331
    Néhány kép...
    1. kép; 2. kép; 3. kép; 4. kép; 5. kép; 6. kép
  • Code92
    mediumon fog futni játszhat fpssel amúgy mielőtt kérdeznél olvass visszább pár hsz-el lejjebb a 317 esben le is van írve egy részeletes minimum,medium,és full graffra kitérő gépigény.
  • FLeT
    elég a low is...
    a másik gépen meg high-on...
  • tototto
    szerintem elfog indulni
    jol optimalizált az ut motor de persze nem lesz olyan szép mint videokban
    kb low-mid közötti beállitásokkal fog futni játszható fpsel
    hozzátenném megint szerintem :)
  • FLeT
    csá nép!
    ezen a gépen egy picit is fog menni:
    P4 3Ghz
    1 GB DDR Ram
    7600GS 256MB
    ???
  • tototto
    az u3engine támogatja alapból, tehát minden játék ami ezzel a motorral jön ki támogatja én ugytudom
    ha nincs ilyen kártyád akkor is mindent bekell zudnunk kapcsolni mert nem olyan mint a nemrég kijött cellfactor hogy bizonyos effekteket pályákat nem adna be, egyszerűen maximum gyorsitja, de a 2magos sőt tudtommal már a 4magos támogatásnak hála semmi szükség nem lesz a külön fizikai gyorsítókártyára
    persze eztcsak én gondolom igy :)
  • Evogordon
    Támogatni fogja a physx kártyát de ha nincs physx kártyád akkor is feltudod venni a fizikát csak akkor a procit terheli.
  • Balumann
    Hello mndenkinek! Olvastam, hogy a játék kihasználja az Aegia PhysX kártyákat is. Akkor lehet, hogy csak akkor lesz olyan a játék, ha dx10, és aegia fizikai modellező is van a gépbe? :S
    Bár engem nem annyira érdekel, ha elfut akadás nélkül a gépemen, akár lowon, én már annak is "örülni" fogok, nem annyira érdekelnek ezek a csilivili effektek.