4006
-
#403 Lehet. Annyira nem nézelődtem. Csak megláttam és rácuppantam. -
ZÓÓÓcsi #402 Csak hogy kibővítselek (nem kötekedésből):
Az eseményen részt vett a BeyondUnreal rajongói oldal egyik főbb személyisége, Brizz is, aki részletesen be fog számolni az ott történtekről. Egyelőre annyit tudni, hogy a demóban nem lesz Warfare pálya. Az úriembernek alkalma volt több pályát és játéktípust is játszani. Erős meggyőződése, hogy a Warfare egy az Onslaughtnál jóval sokoldalúbb játéktípus lesz.
A demóban a DM-HeatRay elnevezésű pálya az egyik kipróbálható térkép. Itt a játékbeli környezet egy lerombolt városi rész lesz, ahol a DarkWalker-t is kipróbálhatjuk. A VCTF-Suspense lesz a második demó map, amely az Axon vs Axon járműharcra van kiélezve. A pálya kitűnő elegye lesz a nyitott nagy tereknek és a szűk, zártabb részeknek. A harmadik pálya nagy valószínűséggel a DM-ShangriLa vagy a CTF-OmicronDawn lesz... Ezt még a hír írásának pillanatáig nem tudták megerősíteni az illetékesek. Annyit azonban tudni, hogy a DM-ShangriLa pályát már láthattuk a ComiCon esemény videóin. További részletek hamarosan!
Cybergen.hu tegnap
ui.: próbálgatom a makrókat bocsi ha valakit zavar... -
#401 Itt azt olvastam, hogy holnap.
És mivel a HW-n folyamatosan a PS3mas verzió jövő évre csúsztatásáról pofáztak, így elkönyveltem, hogy a PC-s sem jön mostanában, így az elmúlt néhány napban csak kapkodom a fejem! CoD4, TimeShift, UT3!!! -
#400 Csak jönne már... -
#399 3 pálya, 2 játékmód!!! Zsír! -
#398 DEMO részletek -
ZÓÓÓcsi #397 Hát tegnap ez volt a Cybergen.hu-n:
A Voodoo Extreme Epic forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy a demó utolsó simításait nemrég fejezték be a fejlesztők, ugyanakkor nem kívánják ugyanazon a napon kiadni, amikor a COD4 demó megjelenik (csütörtök). Az új információkból kiindulva úgy tűnik, hogy holnapután, azaz pénteken jó eséllyel már javában tölthetjük az Unreal Tournament 3 demóját!!
De Pénteken mikor? -
#396 Én nem néztem időpontot, de ha látsz közleményben, akkor adj hozzá 6-7 órát az időeltolódás miatt... -
#395 Szerinted itt tudja valaki mikor jön ki? :D -
ZÓÓÓcsi #394 Szevasztok! Nem tudja valaki hogy ha holnap jön a demo akkor az is olyan este fele fog jönni, mint a COD4?
Fontos lenne.
Köszi! -
ZÓÓÓcsi #393 Te mindig mindent jobban tudsz? (lásd Crysis topic)
Én teljesen meg vagyok elégedve a U3 motoros játékokkal (és a teljesítményükkel), de az Epic akkor is jobban optimalizálja! -
CitizenX #392 És ha nem árulják el? Miért, te úgy láttad pl. a Bioshocknál, vagy az Airbornenál, hogy a jó futáshoz még nem létező, vagy százezres VGA az ajánlott? Átlag gamer gépen is tök jól elfutnak az UE3-as játékok magas részleteség mellett. Amit mondjuk a Cryengine már nem igazán tud elmondani magáról. Sőt... -
ZÓÓÓcsi #391 Nem ezt mondtam én is? Aki megveszi tőled nem ismeri úgy mint te! És te nem is árulod el a rejtett trükkjeidet! Ez így van rendjén. -
#390 Ez hülyeség. Inkább arról van szó hogy ha te csinálsz egy engine-t azt kívülről belülről ismered. Tudod mit hozhatsz ki belőle és mit nem. Míg aki megveszi tőled nincs tökéletesen képben mindenről. Gondolom supportot is kap aki licenszeli.
A másik megoldás pedig az hogy kiegészíted. Pl a Bioshock-nál külön írtak hozzá a motorhoz pár extra részt a realisztikusabb víz effektek miatt. -
ZÓÓÓcsi #389 Szerintem csak igaz a pletyka miszerint nem árulnak el minden trükköt a licenszelőknek. (ezzel nem fikázom őket) -
CitizenX #388 Hát igen. Az Epic tud motort írni, nem úgy, mint egyesek... :) -
ZÓÓÓcsi #387 Elvileg most Pénteken jön a DEMO (ami nem béta)!!! -
ZÓÓÓcsi #386 Mi az hogy beta demó?
Most ez beta(amihez mindenféle kulcs meg net kell), vagy egy szimpla demo(amit letöltök azt fut)? -
r4pt0r #385 "allowing instant action play against bots as well as online multiplayer." -
r4pt0r #384 Nem lesz benne sima instant match is. -
#383 UT3 DEMO KÉT HÉTEN BELÜL!!!
Ajjajajajjajjj!!!!! Ennyi finomságot egyszerre!!! ISZONYAT! Holnap reggel kilenctől aktiválható a HL2EP2 és a többiek, és már a nyakunkon az UT3 is!
ZeroCool, 2007. október 9., 09:04
Mark Rein, az Epic Games mindenható ura jelentette, hogy az Unreal Tournament 3 munkálatai igen szépen haladnak, éppen ezért elérkezettnek látják az időt, hogy kiadjanak egy béta demót belőle. Ez leghamarabb még a héten megérkezik, legrosszabb esetben pedig két héten belül mindenképpen. Ehh, anyám, mi lesz itt. Ettől a játéktól tényleg megtudjuk majd, mennyit bír el a vasunk, ráadásul ez eléggé iránymutató lehet. Ha ez nem megy jól, akkor a közeljövőben elég sok játék nem fog, hiszen annyian licenszelték már az U3Engine-t, hogy meg sem bírom számolni! Amint kint van a demó, valószínűleg több mirrorra is feltesszük :)
info: Gamestar
In UT3 you assume the role of a futuristic warrior engaged in contests of intense shooting battles against skilled opponents, A.I. or human, fought with the most powerful sci-fi weapons and vehicles. In order to test the game on a variety of hardware configurations, Epic's Mark Rein revealed that a Beta Demo will be released in the next week or two, allowing instant action play against bots as well as online multiplayer.
Elvileg ha jól veszem ki a worthplayinges írásból csak multis lesz a demó :( -
STurmGewehr #382 És ha nem akko milesz?:P -
lee56 #381 Ha jól emléxem az összes eddigi unreal motor elég jól skálázható volt és igy nagyon sok gépen tudott futni. (azért azt az x1300at tuti hogy elírták :D) -
Code92 #380 nem kell neki sm 3
Az Epic jóvoltából végre fény derült arra, hogy milyen rendszerigényei lesznek az Unreal Tournament sorozat harmadk felvonásának. Nyilvánvalóan a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as változathoz az aktuális konzolt kell majd csak beszereznünk, a PC esetében viszont komplikáltabb a helyzet - alant olvashatóak a minimális és ajánlott követelmények.
Minimális rendszerigények:
SP2-es Windows XP vagy Vista
2Ghz-es (egymagos) processzor
512Mb RAM
GeForce 6200 vagy Radeon 9600
8Gb szabad hely a merevlemezen
Ajánlott rendszerigények:
2,4Ghz-es (kétmagos) processzor
1Gb RAM
GeForce 7800GTX vagy Radeon X1300
-
STurmGewehr #379 én pedig ugy láttam hogy 9600on is elindul:)) -
ZÓÓÓcsi #378 Hát ha ez a gépigény elég hiteles, akkor még a kisebb gépemen is jól fog menni (S939 AMD64 3200+ 1GBRam 7800GS). -
ZÓÓÓcsi #377 Nem!
Az R6Vegas alatt 100%-os terhelést ír és a Bioshock alatt is 70-80%!
32 bites XP-n próbálom...
Volt újratelepítés és win telepítés is (formázással együtt).
Szerintem valami olyan gond lehet h két processzoros rendszernek ismeri fel a gépet, így ha mind a két processzorra 50%-ot ad úgy kijönne a 100.
De ugye két magnál, ha mind a két magra 50-et ad az még mindig csak 50% együtt(25+25).
Javítsatok ki ha tévedek! -
Thanatos #376 hát szeirntem gyk mindenhol kurva ronda volt szegény, de hát kinek mi :) a viz nem volt azér trosz tény :) -
#375 Hát nemtudom némely helyen pár textúra nagyon csunya volt legalábbis kurva alacsony poligonszámu az 100% ,de volt ahol szép volt.
Meg mondjuk ott a zuzás miatt is kellett gép de szerintem összeségében igen nagy volt az igénye a látottakhoz képest.
A vízet bezzeg istenre megcsinálták:D
Kezdem azthinni csak a vízre gyurnak a fejlesztök mer tha a játék grafja szar a víz az kurvaszép :D -
Thanatos #374 totál indogolatlanul tegyük hozzá :) -
#373 Ha már 7800GTX-et irják akkor legalább annak kb megfelelő X1900XT-it irnák.
Amugy a Strangleholdnak is majdnem csontra ez volt a gépigénye csak ott nem irták hogy 2,4+GHZ dual core hanem szimlán dual core.
És oda kellett is az a gép. -
lee56 #372 Naja azt énis kétszer megnéztem hogy jól látok-é :) -
#371 Atyauristen már.
Eggyütt emlegetni a 7800GTX-et és az X1300-at hát lol.
-
#370 minimum sm 3 kell neki szal nem :D -
STurmGewehr #369 aszondjátok akkor hogy egy x550esen elmegy?XD -
#368 -
#367 nem is kell neki nagy gépigény -
lee56 #366 Hivatalos minimum és ajánlott gépigény!, valakinek nincs kedve összedobni egy FAQ-ot? :) -
lee56 #365 2magos prociknál ha 100%ra vannak terhelve akkoris 50%ot ir a feladatkezelő, ne kérdezd mér, de ez van, attól még ki lehetnek használva.
Ha csak néhány pályán akad akkor ott más lesz a problema... (csak nem vistán próbáltad? :D). -
#364 Lesz dodge, lesz wall jump, stb, csak dodge jump nem. De ezzel sokat lassul majd a mozgás a játékban. Elméletileg bizonyos tekintetben az UT'99-hez térnek vissza...