4006
  • Davidus
    akkor majd így:P
    bal felsö múvi
  • Davidus
    inkább ezt a videót csekkdisz!
  • Ottto
    CHECK THE SCREENS!

• Ottto
    Mindenki ül és kussban várja a játékot.
    Bár valószínűbb hogy most a GTA SA-ra van mindenki kattanva....
  • Gregorius
    No, azért ennél nagyobb lelkesedést várok. Mi ez a pangás?
  • grebber
    Király lesz.
  • Zsolo007
    Találtok pár új videót e mögött a link mögött, mindenképp érdemes megnézni!
  • rezsofiz
    Eleve ugyanazon a gépen készült a 2 kép? Mellesleg az Unreal és a Doom3 között nemtom hány év van... És nem azt mondtam hogy szép hanem hogy jol muzsikált. Ráadásul ez a doom3as kép , ezt már láttam , ez egy voodoo2esen készült, a másik meg nyílván erősebb gépen. szal...
  • gameplusz
    Ilyenkor lennék UT játékfejlesztő...
  • Ottto
    Azon tűnődök ez vajon a Flak canon amit szorongat, vagy az a labdaadógató fegyver(?)
  • Ottto
    Na mibe hogy ez a kocsi a Scorpion a 2004ből? Amúgy a legjobb járgány volt mindközül.
  • grebber

• edios
    A "doom3 gyenge konfigon"ról van két jó képem, bocs ha már láttátok:
    (Az első unreal1ből, a második doom3ból)

• Nem3sis
    szvsz ez is ugyan az a fos lesz mint 2003 vagy 2004. a demon már ki is merül az újdonság élménye..
  • Istencsászár
    igyvan
  • rezsofiz
    Felesleges szidni a Doom3at mert ez nem a Doom3 topic mellesleg az engine tökéletesen volt optimizálva, gyengébb konfigon is remekül muzsikált
  • edios
    Hát a doom3nál parázott is mindenki,de tényleg rohadt nagy a gépigénye.
    Én a doom3 kivételével (majdnem) minden játékot max felbontáson futtattam eddig,és (majdnem) mindegyik rendesen is ment. Doom3nál csak a "jó" felbontáson ment 800x600on élvezhetően...
  • Istencsászár
    de tudod ugyanigy parázott a nép a doom3nál is hogy nemfog menni meg minden azt simán ment egy akkoris átlaggépen mikor kijött mer faszán megirták a motort és ennél se fogják elszurni.
  • Istencsászár
    nekem fogmenni:P
  • edios
    Hát a mostani átlaggépeken biztos,h nem fog elfutni,bár szerintem azon se biztos,ami most nagyon jónak számít.
    Szóval ha vki majd normálisan akar vele jáccani,annak biztos új gép kell,szóval .
  • Istencsászár
    dehogy kell neki atomreaktor szépen leoptimalizálják és jólesz szépszel istenlesz
  • sabodave
    nekem mind1 a gépigénye mert nem fogok vele játszani szerintem, mert csak dirr-durr és az előző részeken kiéltem magam
  • Ottto
    Kíváncsi vok a gépigényére......(Atomreaktor?) Az Unreal 3 engin nagyon kemény...
  • rezsofiz
    Bocs, nagy lesz, de tömörítetlenül a jo:

• rezsofiz
    Unreal Tournament 2006 - az első kép
  • Ottto
    Most ne a játékot nézd, hanemhogy hogy oldották meg az újításokat! Egy kegészítő messze nincs olyan drága mint egy új játék...
  • Istencsászár
    simset a sok kiskölök megveszi ea abból él jön a pénz kiad egy idióta kiegészitőt a sok kiskölökknek meg megveszik és ez igy megy....
  • Ottto
    Nézd meg a simset, az jól csinálta! Megoldás->kiegészítők. Itt is nyugodtan meg lehetett volna oldani, de ezek tényleg csak pénzhajhászok...
  • edios
    Jaja,elég lenne patch is,de akkor a kiadó nem tudna HIHETETLENÜL sok pénzt bezsebelni évente,hanem csak rohadt sokat..
  • Mikiller
    Hülyeség, uncsi, baromság évente kiadni ugyan azt. Elég lenne patch is igazad van
  • sabodave
    szerintem nem kéne évenként kiadni full versio-t hanem 1 patchet ami beteszi a járműveket és pályákat mert szerintem a 2004 a 2003-tól csak a járművekben és pár pályában különbözik mert a grafika nem sokat javult de ez az én véleményem ( de sokan látták így ismerőseim közül)
  • Csuhai G
    Szerintem a 2003-at nem is kellett volna kiadni, a 2004 az jó volt a járművek miatt!
  • [HUN]FaTaL
    megint egy új rókabőr. szerintem a mai napig az első rész a legjobb, többi már csak pénz, legalábbis számomra nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket sem a 2003, sem a 2004, egyszerűen nincs meg a hangulata, ami az első résznek megvolt.
  • hornbali
    Szerintem a 2003 jól sikerült és hát akkoriban télleg nagyon übernek számított a grafikája is. Én amondó vagyok, hogy ha semmit nem változtatnak a 2003 hoz képest, csak átültetik Unreal Engine 3 ra, már akkor is megéri várni rá.
  • PeeTeR
  • rezsofiz
    Tökmind1 mikor nyitják meg a topicot
  • Ottto
    Hogy ti minden szarba beleköttök, mintha nem lenne tökmind1 (Diablo 3-nak is van topikja arra az esetre ha megjelenne)

A játékról:
    A grafika semmi! A 2003nak is szép volt akkoriban, és messze nem volt olyan jó a hangulata mint az 1. résznek (szvsz még mindig az a legjobb) Ezen kívül úgy látszik nem sokat fog változni. Az AI-t pedig fejlesztgessék csak szépen! Előreláthatólag egyetlen új mod, ez nem sok. Valószínűleg nem is nagyon lesz több, hogy az új részekhez mindig hozzáadjanak +1 modot hogy azt is meg kelljen venni. Ez is már csak üzlet. Egy ilyen játékot meg lehetne csinálni rendesen!!! Az 1. rész volt a legjobb, szvsz még mindig a best.
    Azért remélem nem cseszik el....
  • tbundy
    a hivatalos oldalon van kép UE3 motorral malcolmról is, de nem tom minek ennyi ember egy pályára... ez nem UT...
  • VRSDM
    jah. mindegy. rajtunk mulik hogy várhatott e volna
  • Slayerboy
    Szerintem várhatott volna a topicnyitás...