4006
-
#43 akkor majd így:P
bal felsö múvi -
#42 inkább ezt a videót csekkdisz! -
#41 CHECK THE SCREENS!
-
#40 Mindenki ül és kussban várja a játékot.
Bár valószínűbb hogy most a GTA SA-ra van mindenki kattanva.... -
#39 No, azért ennél nagyobb lelkesedést várok. Mi ez a pangás? -
#38 Király lesz. -
#37 Találtok pár új videót e mögött a link mögött, mindenképp érdemes megnézni! -
#36 Eleve ugyanazon a gépen készült a 2 kép? Mellesleg az Unreal és a Doom3 között nemtom hány év van... És nem azt mondtam hogy szép hanem hogy jol muzsikált. Ráadásul ez a doom3as kép , ezt már láttam , ez egy voodoo2esen készült, a másik meg nyílván erősebb gépen. szal... -
#35 Ilyenkor lennék UT játékfejlesztő... -
#34 Azon tűnődök ez vajon a Flak canon amit szorongat, vagy az a labdaadógató fegyver(?) -
#33 Na mibe hogy ez a kocsi a Scorpion a 2004ből? Amúgy a legjobb járgány volt mindközül. -
-
#31 A "doom3 gyenge konfigon"ról van két jó képem, bocs ha már láttátok:
(Az első unreal1ből, a második doom3ból)
-
#30 szvsz ez is ugyan az a fos lesz mint 2003 vagy 2004. a demon már ki is merül az újdonság élménye.. -
#29 igyvan -
#28 Felesleges szidni a Doom3at mert ez nem a Doom3 topic mellesleg az engine tökéletesen volt optimizálva, gyengébb konfigon is remekül muzsikált -
#27 Hát a doom3nál parázott is mindenki,de tényleg rohadt nagy a gépigénye.
Én a doom3 kivételével (majdnem) minden játékot max felbontáson futtattam eddig,és (majdnem) mindegyik rendesen is ment. Doom3nál csak a "jó" felbontáson ment 800x600on élvezhetően... -
#26 de tudod ugyanigy parázott a nép a doom3nál is hogy nemfog menni meg minden azt simán ment egy akkoris átlaggépen mikor kijött mer faszán megirták a motort és ennél se fogják elszurni. -
#25 nekem fogmenni:P -
#24 Hát a mostani átlaggépeken biztos,h nem fog elfutni,bár szerintem azon se biztos,ami most nagyon jónak számít.
Szóval ha vki majd normálisan akar vele jáccani,annak biztos új gép kell,szóval . -
#23 dehogy kell neki atomreaktor szépen leoptimalizálják és jólesz szépszel istenlesz -
#22 nekem mind1 a gépigénye mert nem fogok vele játszani szerintem, mert csak dirr-durr és az előző részeken kiéltem magam -
#21 Kíváncsi vok a gépigényére......(Atomreaktor?) Az Unreal 3 engin nagyon kemény... -
#20 Bocs, nagy lesz, de tömörítetlenül a jo:
-
#19 Unreal Tournament 2006 - az első kép -
#18 Most ne a játékot nézd, hanemhogy hogy oldották meg az újításokat! Egy kegészítő messze nincs olyan drága mint egy új játék... -
#17 simset a sok kiskölök megveszi ea abból él jön a pénz kiad egy idióta kiegészitőt a sok kiskölökknek meg megveszik és ez igy megy.... -
#16 Nézd meg a simset, az jól csinálta! Megoldás->kiegészítők. Itt is nyugodtan meg lehetett volna oldani, de ezek tényleg csak pénzhajhászok... -
#15 Jaja,elég lenne patch is,de akkor a kiadó nem tudna HIHETETLENÜL sok pénzt bezsebelni évente,hanem csak rohadt sokat.. -
#14 Hülyeség, uncsi, baromság évente kiadni ugyan azt. Elég lenne patch is igazad van -
#13 szerintem nem kéne évenként kiadni full versio-t hanem 1 patchet ami beteszi a járműveket és pályákat mert szerintem a 2004 a 2003-tól csak a járművekben és pár pályában különbözik mert a grafika nem sokat javult de ez az én véleményem ( de sokan látták így ismerőseim közül) -
#12 Szerintem a 2003-at nem is kellett volna kiadni, a 2004 az jó volt a járművek miatt! -
#11 megint egy új rókabőr. szerintem a mai napig az első rész a legjobb, többi már csak pénz, legalábbis számomra nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket sem a 2003, sem a 2004, egyszerűen nincs meg a hangulata, ami az első résznek megvolt. -
#10 Szerintem a 2003 jól sikerült és hát akkoriban télleg nagyon übernek számított a grafikája is. Én amondó vagyok, hogy ha semmit nem változtatnak a 2003 hoz képest, csak átültetik Unreal Engine 3 ra, már akkor is megéri várni rá. -
#9 -
#8 Tökmind1 mikor nyitják meg a topicot -
#7 Hogy ti minden szarba beleköttök, mintha nem lenne tökmind1 (Diablo 3-nak is van topikja arra az esetre ha megjelenne)
A játékról:
A grafika semmi! A 2003nak is szép volt akkoriban, és messze nem volt olyan jó a hangulata mint az 1. résznek (szvsz még mindig az a legjobb) Ezen kívül úgy látszik nem sokat fog változni. Az AI-t pedig fejlesztgessék csak szépen! Előreláthatólag egyetlen új mod, ez nem sok. Valószínűleg nem is nagyon lesz több, hogy az új részekhez mindig hozzáadjanak +1 modot hogy azt is meg kelljen venni. Ez is már csak üzlet. Egy ilyen játékot meg lehetne csinálni rendesen!!! Az 1. rész volt a legjobb, szvsz még mindig a best.
Azért remélem nem cseszik el.... -
tbundy #6 a hivatalos oldalon van kép UE3 motorral malcolmról is, de nem tom minek ennyi ember egy pályára... ez nem UT... -
#5 jah. mindegy. rajtunk mulik hogy várhatott e volna -
#4 Szerintem várhatott volna a topicnyitás...