4006
  • ssk3
    ezt ugye nem mondod komolyan?!
    milyen név lenne már ez neki?
    ennél tőbbet érdemel. A 2007 épp elég tekintélyesen hangzik!
  • Thanatos
    és te minden hülyeséget elhiszel amit a gameszaron olvasol?
  • Pretorian
    Állítólag átnevezték a játékot UT 3-ra....Gamestar-on olvasom...
  • Pheaper
    :D
    ték -.-
  • Thanatos
    megkésve bár de törve nem :P
  • Pheaper
    plusz fav -.-
  • REXCraft
    pedig Gamespot szerint is 2007 Q1 :)
  • Thanatos
    én meg Q2-re emlékeztem :D
  • Malakai
    Le. :)
  • REXCraft
    eddig nem ugy volt hogy Q1-ben jön??
    vagy levok maradva?:D
  • Malakai
    Nincs pontos dátum, Q3 2007.
  • ZÓÓÓcsi
    Mikó jön má ki ez a game???
    Iszonyatosan várom...
    Amúgy: meghalt ez a topic?
  • Doom 4
    jó akko előbb kalóz lesz és eldöntöm
  • Thanatos
    majd azt amelyik jobban tetszik és/vagy mindkettőt...
  • Doom 4
    Szerintetek mit vegyek meg (majd) a Gears of War-t vagy az Unreal Tournament 2007-et ? amúgy meg BUÉK !!!!
  • Gerisone
    akko megnyuxom ha ijen jól megy csicskulatabb gépeken is!
  • LegionarR
    Én csak azt tudom hogy régen vártan más game-t ennyire...
  • VRSDM
    mondjuk ha hihetünk a régi ingame movie-k nak és a mellettük szóló kommentátornak, akkor valóban igy van, ha jólrémlik, ott egy 3.2intel 2giga ram 6600gt-vel futtatták, kb. 20fős multit, és alig akadt, meg egykét pillanatra, pedig a manta-val eléggé repesztett
  • Thanatos
    pedig azt mutatta meg hogy milyen igénytelenek az ubinál a tagok, az hogy a vegas olyan lett amiylen nem az engine hibája..., pont az ut engine az egyik elg optimalizáltabb és legjobban skálázható engine a piacon már elég régóta... :)
  • ati2002
    Pontosan azt mutatja, igen. Ne tévesszen meg senkit a Vegas - mint UE3 game - gépigénye, mert az egy pc-re átírt tákolmány. Sokkal több van az engine-ben, lehet ezt úgy optimalizálni, hogy szebb is közben, csak hozzáállás kérdése. Szerintem. (és remélem az UT és a GoW pc verziója ilyen lesz).

Ubisoft:
  • VRSDM
    remélem a RS:vegas nem azt mutatta meg hogy micsoda irdatlan nagy INDOKOLATLAN gépigénye van, hanem hogy mily igénytelenek a Ubi-nál a tagok...
  • ati2002
    A géped kb a közepes beállításokhoz elég lesz.
  • Thanatos
    3 m2-es
  • hitch
    Mekkora gép kel ehez az Izom Brutál gémhez?????
  • VRSDM
  • Reyes
    A single playert
  • VRSDM
    mi ez az eszement pangás? mit fejlesztenek már ennyit egy multigame-en?
  • VRSDM
    hát nemtudom, meglássuk ha egyszer kijön, haverokkal azóta elővettük a 04-et és esténként nyomunk pár órát...:) quadjump-supaberseker a legjobb:)
  • Thanatos
    nemtom, én mindenhol azt ovlastam hogy dx10-et is támogatni fogja már, többek között elvileg ezért csuszott jövőre..., ha mgése igy van azt jól eltitkolták :D
  • VRSDM
    ehh? az ue3.0 egyelőre csak dx9-es lesz... ez köztudott (utólag lesz hozzá dx10-re konverzáló patch)
  • Thanatos
    dx10...
  • leviman
    miért ne látna? ebbe már hdr is van (asszem bloom nincs csak imitálva)
  • VRSDM
    madj ha kijön és kipróbálod meglátod...

az uj film tényleg oda lett téve, nekem leginkább a 3lábú robotok, az energiapajzs a kocsi előtt meg az a brutálisnagy jármü az valami eszement...
  • scorpeeon
    Ejha, ez az új trailer is nagyon pusztító! Nagyon kiváncsi leszek a gépigényére! Sztetek P4 2,8GHz 2x512MB RAM, 9600XT-vel van vmi esély rá h elmegy tűrhetően?
  • STREEX
    Van valakinek ötlete arról hogy az új trailerben az a "golyó" mire való ami a felvétele után a játékost kiséri?
  • grebber
    Képek + Trailer
  • ati2002
    Elég, mert az nagyon gyors kártya, max egy-két vizuális effektet nem fogsz látni.
  • spatrik
    Az X850Xt vajon élég neki???Nem naon fáj a fogam egy ujra!
  • grebber
    'Unreal Tournament 2007' (PS3/PC) Delayed Until ... 2007?

According to UK magazine The Inquirer, Epic's UT 2007 has been delayed until March 2007. While Epic never really announced an official release date, Sony mentioned on various occasions it was to be a launch title, and many retailers had it listed for end of the year. Specific reasons for the delay were of course not provided, but it is safe to assume the extra development time will be used to polish the game.
  • Blacktom
    Akkor jó