4006
  • RelakS
    Szerintem az, hogy nem oldották meg, hogy dx9-en is menjen
  • Malakai
    "teljes vizualitáshoz egy NVIDIA 8800-as kártya és Windows Vista"
    Mi a meglepő azon, hogy Dx10-hez kell Dx10-es kártya és Dx10-es szoftver? :)
  • Thanatos
    most mi bajod? ezer éve tudni lehet hogy ut2k7 vagy mostmár ut3 támogatni fogja a dx10et, ebben most mi a meglepő?
  • grebber
    Az Unreal Tournament 3 is Vistáért kiált
    [2007. május 12. @ 10:21 - Chesario]

Az Unreal Tournament 3 játékot (anno Unreal Tournament 2007 névvel jelentették be) a GeForce 7-es generációjának idején jelentették be, ám a fejlesztés úgy tűnik túllépett ezen a generáción.

Miután nem kevés játék konzolon már rég az Unreal Engine 3 meghajtásával nyűgözi le a játékosokat, addig PC-re még mindig várjuk azokat a játékokat, amik ezt a grafikus motort használják a pixelek mozgatására. Sajnos egy új hír szerint nem lesz egyszerű dolga annak, aki maximális grafikai minőségben szeretné élvezni az Unreal Tournament 3 játékot, mivel a teljes vizualitáshoz egy NVIDIA 8800-as kártya és Windows Vista operációs rendszer fog kelleni. A megjelenési dátum továbbra sem ismert, így bőven van még időnk az átállásra.

info: Gamestar

Gratula ez neveem optimalizációnak.Huzzanak a retkesbe.
  • ZÓÓÓcsi
    Nem azt mondom, eljátszogatok én a botokkal, mert végigtoltam az összes UT-t eddig single-ben.
    Engem csak az bosszant hogy a sztori miatt késik ennyit...
  • Malakai
    Most kidolgozottabb lesz a szingli mint eddig...
    Ez is lehet oka, plussz az is, hogy ma még viszonylag kevés az olyan gép, amin egyszerre szép is és gyors is lenne a játék, a sebesség meg egy multi gámánál nem mind1. :P

Azt meg azért vedd figyelembe, hogy vkinek a szingli is fontos lehet, attól mert neked nem...
  • Hellsing47
    tévedsz
    az ut-kben mindig is volt külön egyjátékos mód
    bár csak olyan szintü mint a bf-ekben (tehát nem sztori szerint ment)
  • ZÓÓÓcsi
    Azt nem értem, hogy minek készítik a single player részt?
    Tuti hogy ezért késik...
    Már rég tolhatnánk a game-t.
    Egy Unreal TOURNAMENT-nek nem kell sztori mód!
    Eddig is külön volt a Multi és a Single mód... vagy tévedek?
  • RelakS
    vagy egy 24"-os monitort ^^ :D
  • Hellsing47

legalább egy ingame videót adnának...vag vmi bétát
  • Hellsing47
    :D
  • Sland
    torrentleech :P
  • NEOreg3
    [NUKED April.fools :P] Unreal Tournament 2007 CLONEDVD-PROCYON
  • ZÓÓÓcsi
    Mivel már kijött egy pár U3 motoros játék, ezért én úgy gondolom, hogy nagyjából már készen van, csak "tökéletesítik". Szerintem ezért késik pár hónapot, legalább is ebben reménykedek...
    Még a 2008-as megjelenés is szíven ütne, nemhogy az 5 év múlvai!
  • Dj Xyberpunk
    :)) ki tudja, lásd.. dnukem forever....... :D
  • LegionarR
    Na azért ennyire nem vagyok szkeptikus :D
  • Dj Xyberpunk
    hehe, lehet ezért nevezték át, hogy kiadhassák 5 év múlva is :))
  • LegionarR
    Ezen én is elgondolkoztam... Akár igaz is lehet, tök mind1 hogy milyen a hivatalos megjelenési dátum jelenleg, így már akár 2008-ban is kiadhatják...
  • Hellsing47
    Büntetőpontok

Dátum: 2006.12.26. 20:49 Adta: Kandurex
    Topik rombolás, rongálás!

néha katt a nevedre :)
  • bcsirke
    Tleg amúgy mi a szent sz*r ez a flkiáltójel a nevem mellet? Figyelmeztetve vagyok?
  • bcsirke
    szasztok szerintem a Vegast nem optimalizálták olyan rosszul.. Haverom GF6600-asán 800x600-on szépen elfutott. Az UT szebb lesz mint a Vegas? gondolom igen. De a Vegas is vizuális orgazmus volt nekem.
  • ZÓÓÓcsi
    Az Official 4 bonusz pályacsomag ennyit foglalna? Csak mert ezeket raknám föl a hétvégén...
    De hát nem érdekel, az UT-ért mindent!
    Vissza a témához: igaz az, hogy azért változtatták meg a játék nevét, mert 2008-ban jön majd ki?
  • RelakS
    Ja, nekem is egyéb cuccokkal annyi, alaptelepítés 5GB felett valamivel, ahogy írtad is.
    Meg nekem a pályaszerkesztések miatt rengeteg nyersanyag is van benne
  • Inquisitor
    Felraktam 4 bónusz pályacsomagot, meg pár populáris "külsős" pályát és kész. Mikor fent volt a NeoTókió, meg valami II. világháborús MOD, akkor 15GB fölött volt.
  • ZÓÓÓcsi
    Hát nem tudom milyen verzióval játszol, de nálam egy szűz UT2k4 5.34 GB.
    Hogy jött össze az 12 GB modok nélkül?
    Persze ez feljebb fog menni, ugyanis most töltöttem le egy rakat új pályát.
    Természetesen továbbra is sokallom a 20-25 Gigát! De ha ennyi kell neki, akkor ennyi kell...
  • RelakS
    Egyáltalán nem nehéz elhinni. A mostani UT2004 könyvtáram is 10GB felett jár...
  • Inquisitor
    " Mert ezt kicsit nehéz elhinni!"
    Lol. Már hogy ez kicsi vagy nagy? Nekem MOD-ok NÉLKÜL bónusz pályákkal és skinekkel volt 12GB fölött az UT2004 :)
  • ZÓÓÓcsi
    Az igazat megvalva én örülnék is egy "kis" butításnak a teljesítmény érdekében.
    De a bemutatott videókon elég jól megy... Na az a gyorsaság már elég lenne.
    Az meg hogy szebb lesz-e, nem kérdés! Alig várom már...
    Igazak a pletykák, hogy 20-25 Gigát elfoglal majd? Mert ezt kicsit nehéz elhinni!
  • Malakai
    Inquisitor, ha csak a textúrafelbontáson és a modellek részletességén múlik a gépigény, akkor egyszerűen optionsből lehet állítani, azt a legegyszerűbb. Mondjuk HDDn/DVDn lehet problémásabb már a dolog, UT2004 is igen méretes volt már így is.
  • Thanatos
    ez szvsz midnen gamenál igy van... midnig midnent jobban hypeolnak mint amenyit ér :) pre release screenshot ami nem photoshopolt meg nem létezik :P
  • Inquisitor
    Nem mondtam, hogy nem jó az UT2004, mert megvan és mai napig előveszegetem, de nem is olyan vizuális orgazmus, mint beállították.
    (Azért van egy két szép plyája, hogy a késöbb kijött extra pályákról ne is beszéljek.)
    Szóval nem félek attól, hogy ronda lesz az UT3, csak vagy nem így fog kinézni, vagy marha gépigényes lesz az elődökkel ellentétben szerintem.
  • Malakai
    Hm, hát nemtom', jöttek ki multihent videók is, azokon is elég szép volt, persze azt is lehet hamisítani/kitudja min futott, de én azért bizakodok, hogy majd egy idő után, ha az ember egy olyan gép előtt ül és felnyomja maxra a grafikát, akkor az ott látottakat nyújtja... :)
  • LegionarR
    Még ha butítják is a grafot, az így is úgy is szebb lesz az UT2004-nél... Ennek már elégnek kell lennie nem?
  • ZÓÓÓcsi
    Biztos igazad van... nem tudom.
    De nekem az UT2k4 még mindig nagyon tetszik, a textúrákkal sincs semmi bajom, sőt szerintem így is elég élesek.
    Szerintem egy multi játéknak ez bőven elég.
    Az új képek alapján valóban sok(k) lenne a mai gépeknek az UT3...
    A kérdés az, hogy mennyire butítják le, ha megteszik?
  • Inquisitor
    Nos a minimum 4x-es AA-ban biztos vagyok, meg az AF-ben is, de szerinted mitől van, hogy nekem 4-6x FSAA-val és 16x Anisoval SEM néz ki úgy, még bekapcsolt TruForm-al se maximumra tolva? :)
  • ZÓÓÓcsi
    Te ezen a "rondításon" mit értesz?
    Nem lehet, hogy a képek full AA-val és AF-el lettek készítve és azé tűnik ilyen szépnek?
  • Inquisitor
    Megpróbáltam keresni, de "furcsa mód" csak megjelenés utánról vagynak képek :)
    Amúgy hidd el nekem a következőket:
    Összes képen részletesebbek voltak a karakter modellek (még TruForm-al együtt se voltak olyan gömbölyűek és részletesek!), összes képen nagyságrendileg NAGYOBB felbontású textúrák voltak, mint amit maximumra állítva láthatsz a játékban. A járművek modelljei részletesebbek voltak. A tereptárgyak egy része részletesebb volt ...
    Az Unreal 2 bétáiban még rengeteg FA volt és verték a mellüket, hogy milyen jó rendszer van, ami élethű növényzetet tud kreálni. Nos a végleges játékban persze pár fa maradt az erdőkből ... Stb.

Szerintem az UT3-ban is kapásból butítani fogják a karakterek részletességét, és az összes nem túl feltűnő textúrát ...
  • Inquisitor
    Már azon csodálkozni fogok ha SM2.0a vagy 2.0b (2.1?) támogatás Dx9 kártyákon menni fog. Lásd ezirányú rinyálását eddigi UE3 motoros játékoknak. Nemhogy DX8 ... Bár úgy lenne!
    (UT2004-be, igaz utólag, tettek Glide és Szoftverrendering támogatást anno .... ezért nem teljesen reménytelen.)

Amikor a játék elöször szóbakerült, akkor még azt emlegették, hogy jól fog futni GF6800/7800 kártyákon, azóta meg eltelt "kis" idő.
  • ZÓÓÓcsi
    Az is jó lenne...
    Bár én ezt kétlem!
    Jó a DX9, csak ne kelljen neki brutalgép.
  • LegionarR
    De az is lehet hogy a gyengébb videókártyák tulajaira gondolva lesz DX8 mód is...