4006
  • tototto
    én 2k4et 1.2es celeronnal + 256rammal + gf2mx400al játszottam régen, nagyon szenvedtem vele, de végülis 10főig egész jol ment 800*600ban :)
  • Dzsega #322
    A minimum kb ez lesz.
    Annó az UT2004 nekem egy Cel 1.4-en Gef2MX-en futott! Igaz ronda volt nem voltak effektek no de futott rendesen. Az UT motor híresen jó volt mindig!
  • Malakai
    Jah, ki is akadtak páran azon, hogy max grafhoz Dx10-es kártya kell.. Pedig ugye csak arról van szó, hogy Dx10 mégiscsak többet tud mint a Dx9 és a motor támogatja, így evidens, hogy Dx10-es kártyával hozza a maximumot látványban is (nem csak sebességben, amihez meg kell a Vista.

És jah, kb az kell majd maxhoz és minimumhoz, amit tototto írt.

Persze ez csak találgatás, igazából friss, hivatalos követelmény nincs.
  • tototto
    nos ez egy majdnem 2 éves cikk azóta ujra kellene irni a dolgokat, annyit fűznék hozzá hogy szerintem minimum 1 giga ram kell hozzá és ez tényleg a minimum, volt róla info hogy ha valaki maxon szeretne játszani vele az ugye dx10es karit vegyen (8800+) + kell a vista (persze xp alatt is elfut de ugy nem lesz a legszebb)
    amugy fene tudja lehet elindul a minimumon, mert hiresen jól optimalizáltak az utk, de ha ugy akarja az ember hogy kinézzen mint a videókban szerintem 2gigaram 2magos proci + 8800gts biztos fog kelleni
  • gyuri12
    akkor ezt kihagynám...:|
  • Hellsing47
    egész jó
    és ha megmarad az optimalizáltsága is akkor sokakanak már nem kell tartaniuk attól hogy hogyan fog futni :)
  • Dzsega #317
    Minimum Requirements

CPU: 2.8Ghz
    RAM: 512MB
    Graphics: Geforce 6 series

Recommended System

CPU: 3-4Ghz
    RAM: 1024MB
    Graphics: NVIDIA 6800GT/Ultra or 7800GT/GTX SLI

UT3 Technical features and requirements
    * Dual-core CPU: Multi-threading is supported and should provide much better performance
    * 64-bit version to be available with better textures
    * Renderers: SM3.0, 2.0, possible DX8 renderer
    * HDR supported
    * Physics: Novodex Physics Engine
    * AGEIA PhysX PPU supported.

Forrás
  • Dzsega #316
    Hát ez odab*!
    Nagyon jóóó!
  • gyuri12
    vazz,de hivatalosan,hogy milyen gép kell majd hozzá:)
  • Malakai
    Biztos, hogy van.. :P
  • gyuri12
    gépigénye van-e már?
  • tototto
    nagyon jókis játék lesz csak jönne már, esetleg egy demo :)
  • Hellsing47
    nemtudod mi a jó :P
  • grebber
    Engem nem nyügözött le!De egynek jólesz!
  • Alwares
    Odaaabasz mi?
  • Hellsing47
    E3 Trailer
    valami iszonyat durva
  • tototto
    hát nekem ez nem nagyon tetszik :)
  • Hellsing47
    dobozkép

csak hogy legyen már valami élet :)
  • tototto
    az az egy az ut2004? :)
    amugy meg nem kérdés szerintem hogy mindenki eredetiben fogja megvenni , hisz akárhogyis nézzük ez egy elsődlegesen multira kihegyezett játék lesz, azt meg ugye neten játsza a nagyérdemű, oda meg kell az eredeti. Remélem hogy nem is fog menni törtel, hogy a sok csicska csitertől ha lehet meglegyünk mentve, mert azok nem igen áldoznak pénzt a játékra.
    UT forever ;)
  • Doom 4
    eddig egy játékom eredeti egyet most fogok megvenni de ez tuti eredeti lesz :)
  • tototto
    még anno demoról azt mondták ha jól emlékszem hogy pár héttel a teljes verzió megjelenése előtt tervezik, na annak akkor augusztus közepe táján jönni kell :)
  • ZÓÓÓcsi
    Kösz!
    Most már boldog ember vagyok.
    Csak jönne már ki... Remélem lesznek olyan viccesek és szeptember helyett nyáron kiadják!
    Haha!
  • Malakai
    Lesz a PC-sben is elméletileg.
  • ZÓÓÓcsi
    Na most ez a co-operative játékmód lesz a PC-s verzióban is, vagy csak X-Box-on?
  • Writers
    Újabb információk: itt
  • ZÓÓÓcsi
    Új megjelenési dátum: szeptember 3, vagy szeptember 28!
  • Thanatos
    jóvanna, nem lehet mindenki oylan friss és üde mint te hogy ilyen apróságokra egyből felfigyeljen :DDD
  • RelakS
    Navégre XD
  • Thanatos
    ott a pont, elkerülte a figyelmem a smiley... :D
  • Malakai
    A mondataidból akkor nem jött át ez így, de így már teljesen világos.. :P
  • RelakS
    Na, akkor nézzük:
    Grebber durrog, hogy csúcshardver meg vista kell a teljes vizualitáshoz
    Thanatos & Malakai visszaírja, hogy igen, ezt ezer meg egy éve lehet tudni.
    Én neked válaszolok, hogy szvsz Grebbernek az a baja, hogy nem fog menni ugyan ez dx9-en

Na, ettől a ponttól néztek hülyének, hogy azt hiszem, hogy dx9-en is jól kéne mennie, vagy mi

De ha MÉG MINDIG nem világos, hogy a #283-ban mire akartam utalni, akkor ha lehet, most hagyjuk abba, oks?
  • Malakai
    Sztem onnantól félreértitek..
    Nehogymár azt mondjátok, hogyha a motor támogatja a Dx10-et, akkor ne legyen szebb Dx10 módban, mint Dx9-ben.
    És mivel itt a legszebb látványról volt szó, így Dx10-ről van szó és nem Dx9-ről...
    Dx10 módhoz meg kell a Dx10 kártya és a Vista, de ez mindig is így volt, Dx9 módhoz is kell a Dx9-es kártya!
    Azt meg nem mondta senki, hogy only Dx10, sőt, mivel az UT3 nem Vista only így nem is Dx10 only.
  • Thanatos
    ...
  • RelakS
    Hadd ne idézzem már vissza Grebber hozzászólásától a topikot! :/
  • Thanatos
    most tényleg nem értem min szenvedsz? ez eddig mindig igy volt, ebben msot mi a meglepő? dx8as kártyán se fogod látni a dx9 effecteket, ennyi....
  • RelakS
    Naná, hogy egy dx10-es játék a fícsörök jó részét letiltja, ha nem dx10-es kártyán akarod futtatni...
  • Malakai
    Az eddig is egyértelmű volt, hogy teljes pompájában Dx10 alatt fog csak futni, ez tök alap, ha már támogatja a motor...

Azzal együtt hüleség, hogyha nem úgy értetted, ahogy írtad most. :)
  • RelakS
    Akkor tessék így értelmezni:
    Szerintem az, hogy nem oldották meg, hogy dx9-en is menjen teljes pompájában

Jobb?

Egyébként meg tessék azzal együtt olvasni, amire válaszoltam :D
    Tehát:
    -Mi a meglepő azon, hogy Dx10-hez kell Dx10-es kártya és Dx10-es szoftver? :)
    -Szerintem az, hogy nem oldották meg, hogy dx9-en is menjen

Éééééérthető? :P
  • Thanatos
    igen, elég gáz hogy mai fiataloknak milyen kurvául nem megy szövegértés :D
  • Malakai
    Látom a mondatok értelmezésével problémák vannak... :)
    teljes vizualitáshoz