4006
-
#323 én 2k4et 1.2es celeronnal + 256rammal + gf2mx400al játszottam régen, nagyon szenvedtem vele, de végülis 10főig egész jol ment 800*600ban :) -
#322 A minimum kb ez lesz.
Annó az UT2004 nekem egy Cel 1.4-en Gef2MX-en futott! Igaz ronda volt nem voltak effektek no de futott rendesen. Az UT motor híresen jó volt mindig! -
#321 Jah, ki is akadtak páran azon, hogy max grafhoz Dx10-es kártya kell.. Pedig ugye csak arról van szó, hogy Dx10 mégiscsak többet tud mint a Dx9 és a motor támogatja, így evidens, hogy Dx10-es kártyával hozza a maximumot látványban is (nem csak sebességben, amihez meg kell a Vista.
És jah, kb az kell majd maxhoz és minimumhoz, amit tototto írt.
Persze ez csak találgatás, igazából friss, hivatalos követelmény nincs. -
#320 nos ez egy majdnem 2 éves cikk azóta ujra kellene irni a dolgokat, annyit fűznék hozzá hogy szerintem minimum 1 giga ram kell hozzá és ez tényleg a minimum, volt róla info hogy ha valaki maxon szeretne játszani vele az ugye dx10es karit vegyen (8800+) + kell a vista (persze xp alatt is elfut de ugy nem lesz a legszebb)
amugy fene tudja lehet elindul a minimumon, mert hiresen jól optimalizáltak az utk, de ha ugy akarja az ember hogy kinézzen mint a videókban szerintem 2gigaram 2magos proci + 8800gts biztos fog kelleni -
gyuri12 #319 akkor ezt kihagynám...:| -
Hellsing47 #318 egész jó
és ha megmarad az optimalizáltsága is akkor sokakanak már nem kell tartaniuk attól hogy hogyan fog futni :) -
#317 Minimum Requirements
CPU: 2.8Ghz
RAM: 512MB
Graphics: Geforce 6 series
Recommended System
CPU: 3-4Ghz
RAM: 1024MB
Graphics: NVIDIA 6800GT/Ultra or 7800GT/GTX SLI
UT3 Technical features and requirements
* Dual-core CPU: Multi-threading is supported and should provide much better performance
* 64-bit version to be available with better textures
* Renderers: SM3.0, 2.0, possible DX8 renderer
* HDR supported
* Physics: Novodex Physics Engine
* AGEIA PhysX PPU supported.
Forrás -
#316 Hát ez odab*!
Nagyon jóóó! -
gyuri12 #315 vazz,de hivatalosan,hogy milyen gép kell majd hozzá:) -
#314 Biztos, hogy van.. :P -
gyuri12 #313 gépigénye van-e már? -
#312 nagyon jókis játék lesz csak jönne már, esetleg egy demo :) -
Hellsing47 #311 nemtudod mi a jó :P -
#310 Engem nem nyügözött le!De egynek jólesz! -
#309 Odaaabasz mi? -
Hellsing47 #308 E3 Trailer
valami iszonyat durva -
#307 hát nekem ez nem nagyon tetszik :) -
Hellsing47 #306 dobozkép
csak hogy legyen már valami élet :) -
#305 az az egy az ut2004? :)
amugy meg nem kérdés szerintem hogy mindenki eredetiben fogja megvenni , hisz akárhogyis nézzük ez egy elsődlegesen multira kihegyezett játék lesz, azt meg ugye neten játsza a nagyérdemű, oda meg kell az eredeti. Remélem hogy nem is fog menni törtel, hogy a sok csicska csitertől ha lehet meglegyünk mentve, mert azok nem igen áldoznak pénzt a játékra.
UT forever ;) -
#304 eddig egy játékom eredeti egyet most fogok megvenni de ez tuti eredeti lesz :) -
#303 még anno demoról azt mondták ha jól emlékszem hogy pár héttel a teljes verzió megjelenése előtt tervezik, na annak akkor augusztus közepe táján jönni kell :) -
ZÓÓÓcsi #302 Kösz!
Most már boldog ember vagyok.
Csak jönne már ki... Remélem lesznek olyan viccesek és szeptember helyett nyáron kiadják!
Haha! -
#301 Lesz a PC-sben is elméletileg. -
ZÓÓÓcsi #300 Na most ez a co-operative játékmód lesz a PC-s verzióban is, vagy csak X-Box-on? -
Writers #299 Újabb információk: itt -
ZÓÓÓcsi #298 Új megjelenési dátum: szeptember 3, vagy szeptember 28! -
Thanatos #297 jóvanna, nem lehet mindenki oylan friss és üde mint te hogy ilyen apróságokra egyből felfigyeljen :DDD -
#296 Navégre XD -
Thanatos #295 ott a pont, elkerülte a figyelmem a smiley... :D -
#294 A mondataidból akkor nem jött át ez így, de így már teljesen világos.. :P -
#293 Na, akkor nézzük:
Grebber durrog, hogy csúcshardver meg vista kell a teljes vizualitáshoz
Thanatos & Malakai visszaírja, hogy igen, ezt ezer meg egy éve lehet tudni.
Én neked válaszolok, hogy szvsz Grebbernek az a baja, hogy nem fog menni ugyan ez dx9-en
Na, ettől a ponttól néztek hülyének, hogy azt hiszem, hogy dx9-en is jól kéne mennie, vagy mi
De ha MÉG MINDIG nem világos, hogy a #283-ban mire akartam utalni, akkor ha lehet, most hagyjuk abba, oks? -
#292 Sztem onnantól félreértitek..
Nehogymár azt mondjátok, hogyha a motor támogatja a Dx10-et, akkor ne legyen szebb Dx10 módban, mint Dx9-ben.
És mivel itt a legszebb látványról volt szó, így Dx10-ről van szó és nem Dx9-ről...
Dx10 módhoz meg kell a Dx10 kártya és a Vista, de ez mindig is így volt, Dx9 módhoz is kell a Dx9-es kártya!
Azt meg nem mondta senki, hogy only Dx10, sőt, mivel az UT3 nem Vista only így nem is Dx10 only. -
Thanatos #291 ... -
#290 Hadd ne idézzem már vissza Grebber hozzászólásától a topikot! :/ -
Thanatos #289 most tényleg nem értem min szenvedsz? ez eddig mindig igy volt, ebben msot mi a meglepő? dx8as kártyán se fogod látni a dx9 effecteket, ennyi.... -
#288 Naná, hogy egy dx10-es játék a fícsörök jó részét letiltja, ha nem dx10-es kártyán akarod futtatni... -
#287 Az eddig is egyértelmű volt, hogy teljes pompájában Dx10 alatt fog csak futni, ez tök alap, ha már támogatja a motor...
Azzal együtt hüleség, hogyha nem úgy értetted, ahogy írtad most. :) -
#286 Akkor tessék így értelmezni:
Szerintem az, hogy nem oldották meg, hogy dx9-en is menjen teljes pompájában
Jobb?
Egyébként meg tessék azzal együtt olvasni, amire válaszoltam :D
Tehát:
-Mi a meglepő azon, hogy Dx10-hez kell Dx10-es kártya és Dx10-es szoftver? :)
-Szerintem az, hogy nem oldották meg, hogy dx9-en is menjen
Éééééérthető? :P -
Thanatos #285 igen, elég gáz hogy mai fiataloknak milyen kurvául nem megy szövegértés :D -
#284 Látom a mondatok értelmezésével problémák vannak... :)
teljes vizualitáshoz