4006
  • Balumann
    jaja, eddig szinte tökéletes volt az optimalizáltság. Most meg a legrosszabbak között van.
  • Tiensin
    A Crysis se fog jobban kinézni , egy gyengébb gépen:)
    Ez a fejlődés ára.
    Ez eddig is így volt no, meg így is lesz:)
    Viszont el kell ismerni a srácoknak, hogy ha valamiben a legjobbnak számítottak az Unrealek, az az optimalizáltság volt.
  • RelakS
    Miért is lenne az engine hibája, hogy ha a 2048*2048-as lenyomod mondjuk 256*256-ra (3-szor elosztod kettővel, bár tapasztalatom szerint ekkora butítást nem enged a demo alapból butított textúráin), akkor úgy néz ki, mint az UT1? Vagy még úgy sem, mert nagyobb textúrát nagyobb területre széthúzva használtak?
  • DarkSector
    Mondjuk én is erre tippelek, hogy a fizika ettől azért biztos jobb, csak valszeg kell még valami....
  • DarkSector
    Igen..
    erre csak annyit tudok mondani, hogy én ezért (IS meg persze a többi játék miatt is) vettem kártyát, mert tudom a Vegas óta, hogy az unreal 3 engine hiába megy gyengébb kártyákon, de kb médiumon mindenképpen felkell nyomni, ahhoz hogy kinézzen valahogy, és ne zavarjon játék közben...

És ez az ENGINE hibája....
    Tudod!
    A készítők megoldják, hogy kis gépekkel is belekostólj, de azért ők is azt akarják, hogy vedd meg a 50e-es vga-t, meg a dualcore-t ha van rá lóvéd, mert tudom én hogy sokan így vannak, akiknek lehetőségük van rá...

És én is megvettem...úgyhogy tudom, hogy lóvéra megy a játék a Vista óta, de nem tudok mást tenni.. csak egy út van felfelé..a másik már lefele visz....
  • grebber
    Valaki tegyen be képet ezzel a full inis cuccal!!!
  • RelakS
    A menü hangok kicsit quake3-mas benyomást keltenek bennem :D
  • Tiensin
    Ha jól tudom a teljesen rombolható környezethez kell a fizikai gyorsító kártya vagy miatök:o Volt is róla valami videjo.
    Nembaj, így is jó. Annak is tetszik akinek az UT1, annak is akinek a 2k4 szerintem.
    Csak ezt a kukás menüt dobnák ki. Már a 2kx menüje se volt olyan jó mint az UT1é, de volt benne pár újítás ami miatt tetszett. Ez viszont olyan, mint ha vmi NHLt inditottam volna véletlen...kicsit konzol feelingje van.
    A scoreboard is gány. Könyörgöm, ha tényleg közreműködtek a sceneből emberekkel ,akkor olyan dolgok ,hogy UT1 smartctf (2k4 ről nem is beszélve mert az is már mindent tudott ilyen téren), miért tűntek el?
    Majd a teljesben remélem ezeket orvosolják.
  • DarkSector
    Értem..
    Amúgy a 2003 eddig szerinted a legjobb?
    Mondjuk nekem így nagyon fura, mert én az elsőben látott fegyvereket látom viszont...legalábbis lövésre hasonlítanak....csak nagyon átalakítva...
    Ez folyamatossan lett változtatva, vagy volt egy fix rész, amióta megváltoztatták a fegyverek kinézetét?
    Ha van kúl képed a régi részekből, akkor arra kiváncsi lennék...
  • RelakS
    UT 2004-ben jelentek meg az Onslaught játéktípusban.
    Már a 2003-ban is volt valami prototípus, de a játékban magában nem volt jelen.
  • Balumann
    Nem, egyáltalán nem jó hogy lowon szar a grafika. Megint csak ut2004-et tudom mondani, amit én rengeteg ideig lowon nyomtam, úgyis nagyon élvezetes volt (látszott minden, egész jól kidolgozott, stb... geforce 4-el). Ebbe csak homály az egész, ha nincs hozzá megfelelő géped h maxon vidd (ha jól értelmezem 6600 és ati x1650 körüli kártya kell normális képhez).
    Aki nem grafika igényes, és nem akar új kártyát venni, az csak nagy ködöt lát az egészből, ahelyett h csak kidolgozatlanabb lenne meg kevesebb effekt lenne benne.
    Én sem akartam gépet venni, mint mondtam én lowon is ugyan úgy élvezem a játékokat. És sok ember nem tud normálisan játszani, csak azért mert nem csinálták meg rendesen régebbi gépekre is, gyengébb shaderekkel, részletességgel.
  • DarkSector
    Jah..nem én dijjazom...táán ha jól emlékszem, akkor egy cseppet az Unreal az gyorsabb is volt...
    Csak azt csodáltam, hogy hogy lehet ilyen sebességet beletenni a játékba ilyen graf és effectek mellett....jobbanmondva nem betenni, hanem megtartani a régi részekből...
    Biztos jól van optimalizálva a játék, mert pörögve-forogva is 30-40fps...
    És én arra gondoltam, hogy az én kártyámon is lassú lesz majd...
    Mondjuk nekem bejönnek ezek a vezethető robotok, meg járművek...és ez nálam egy + pont a játék javára...
    Tetszik, ahhogy lépked a házakon az a csápos polipka....
    Már rájöttem, hogy nehezen is de körbe lehet járni a városos pályát a robottal, csak néha olyan mint az öszvér, azt korrigálni kell, hogy ne akadjon el egy reklámtáblába...
    Amúgy meg télleg ahogy a vezetékeket széttépi, úgy legalább nem jött volna rosszul ha legalább ezeket a táblákat le lehetne törni a házakról..de biztos erős anyagból lehet...

Már várom azt a részt, amelyikben majd full rombolható környezet lesz!!!!!
    Amúgy én nem játszottam az eddigi részekkel, úgyhogy ha valaki meg tudná mondani, hogy van-e vezethető jármű valamelyik régebbi részben?
  • JuanG
    mondtam én egy szóval is hogy azért szar vagy nem tetszik mert szar a grafikája??? nem ... de tény hogy ez már az x-edik rókabőr az UT1 óta, még mindíg ugyanazokkal a fegyverekkel ... várom hogy hozzon valami újat, de ahogy mondtam az UT2003 óta nem volt méltó folytatás, akkor a graf durvábbat ütött mint ez most fullon...persze DX10-el biztos über, de számomra az még kb 1 év :))
  • RelakS
    A tócsák másnak is ilyen randák, vagy csak ideje videókártyát cserélnem?

• DarkSector
    Ne hogy megint félreértsed, de nem szidta senki, csak néhányan a gyengébb beállításról itélték meg a játékot.De már meg van beszélve...
  • csabush
    azthittem ironikusan mondod, akkor sorry
  • ZsirosKenyer
    nem tudom mit szidjátok a graffot, szerintem nagyon brutál. Az más kérdés hogy maga a játékmenet szerintem elég szar, a régi UT-k élvezhetőbbek voltak. No mindegy én a motornak is örülök hisz ha minden jól megy sok fasza gém épül majd erre. A legjobban egy Deus Ex-nek örülnék (ugye anno az is UT motort használt)
  • DarkSector
    Igen ebben teljessen egyetértünk...
    A hangulat a fontos nekem is meg a fizika..jobban mondva a karakterek animációja..(nem a nyamvadt robot mozgás...)
    De pont ez a lényeg, hogy a hsz-ban csak külön a GRAFIKÁRA értettem amit mondtam...
    Magyarul ha low-on nyomja az ember a játékokat, akkor a grafika szempontjából jó hogy szar, de akkor nem azt kell mondani, hogy a játék szar, mert lehet hogy esetleg ha lenne rá alkalma az illetőnek elfogadható g.-án játszania, akkor másképpen vélekedne..de ugye az ember csak a saját gépén látottakról tud véleményt mondani..
    Sebaj lépjünk tovább...
  • DarkSector
    Ez dicséret akart lenni, mert jobban szeretem a pörgősebb játékokat..
    Fear-Cod...stb...
  • DarkSector
    Látod ez a körforgás, amiről beszélek..nem érti meg senki, hogy nem arról van szó, hogy a grafika a minden...
    Hanem arról, hogy ha CSAK és CSAKIS a tetves grafikát nézzük, akkor minimumon nem ANNYIRA cool vele játszani...
    Vagy kínai nyelven is feliratozzam...

Fizikáról, meg irányításról szó sem volt...CSAK és CSAKIS a grafikáról beszéltem, mert a végleges verzió LEHET hangsúlyozom még egyszer LEHET jobb lesz.de NEKEM már így is tetszik....

Quake 3 meg Unreal 2004...nem játszottam, mert ONLY single, de azért nem értem a kérdést, mert én még csak nem is hasonlítgattam más játékhoz....
    Unreal -al nyomtam sokat.. még máig is...meg ezt mert van Single...meg állati lépegetős robotkák...
  • Alwares
    Jajj istenem. Szinte minden játéknál előjön időről-időre ez a grafika kérdés. Nem unjátok már? Nálam a story számít leginkább de elismerem hogy valaki a technikai dolgokra izgul, van aki úgy jobban tud azonosulni a megszemélyesített karaterrek, autóval akármivel...
  • gyuri12
    nah,azért,amikor akár burkoltan is szidnak engem,azt nem viselem el,naszóval:
    nekem azzal a bizonyos,híres mondatoddal volt a bajom.
    a "MINDEN" szó erős egy kicsit nagyon. hány éves vagy,ha szabad érdeklődnöm? mert,ha pénzt keresel gondolom 18 fölött,akkor elvileg játszhattál régi játékokkal is.nah, ott akármilyen szar volt a grafika, a hangulat és a történet miatt nem azt nézted,hogy " bazdmeg de szaer ez a játék azaz ember csak 600 poligon!" hanem azt,hogy "húúúú ez után a fordulat után vajon mi lesz?"(történet) vagy " bazdmeg ettől összeszartam magamat!!!"(hangulat)

szóval, néhány szó mint száz, attól mert egy játék ronda,és valaki ezt leírja,azt nem kell szídni.
  • csabush
    jó, kössél bele mindenbe ;)
  • tigeroo
    tényleg számít a grafika..főleg egy multis játéknál, amikor alig pörög az akció és minden téglát végignézhetsz és csorgathatod a nyálad hogy "ó, igen, ezért megérte anyut megkopasztani".
    ha szarul van megírva a netkód, buta az ai, és nincs benne normális fizika akkor mit ér az egész? egy könyvet sem a borítójáról kell megítélni.. tudom hogy fontos a grafika a realizmus miatt, de ha nincs realizmus egy játékban akkor minek valósághű képi világ?
    amúgy inkább 2k4-el játszom, ez csak a grafikában különbözik attól (de mégis elég neki szerényebb konfiguráció)

ps: játszottál már quake 3 multit? vagy ut 2004-et?
  • DarkSector
    Igen..ennél én még tán nem is találkoztam gyorsabb játékkal..
    Ez alapon futásnak számít a többi játékhoz képest...
    Én elvagyok haverokkal vele.
  • DarkSector
    THX...
    De ez csak egyéni vélemény.
    Nem várom el hogy valaki egyet értsen, de aki multizik már régóta (én nem sokat) azok hozzászoknak egyhez és nehezen akarnak váltani...Ez is érthető...
  • Klemice
    mi ez a -net framework amit feltesz a demo? :|
  • DarkSector
    Nálam is visszafogja, és fejlesztek majd olyanra, mint amit te is mondtál...
    Mert én mindig azt mondom, hogy a gép lelke a VGA..az többet dob a latba, mintha most cs-tem volna procit, és utána meg VGA-t....

Nekem Crysis egyedül ami akadozik, de szarok rá....
  • csabush
    Hmm, homályos, ezt én is észrevettem, de nem zavaró. Tényleg menjenek cszni akik ezt zavarónak tartják ;).

Ugyanilyen kaliber kb aki a depth of fieldet fikazza, pl cod4 demoba, pedig az hatalmas találmány, én nagyon bírom:D
  • csabush
    ez a grafikai fikázódás nálunk is tma haverokkal, ezeket nem kell felvenni, csak azért mondják mert nem képesek felfogni, hogy ez medium, meg low ami pedig annak az eredménye hogy nem mindenki szarja a pénzt. Jelenlegi konfigomon messze nem maxos a graf sm2 miatt, de nekem így is kegyetlenül bejön. FPS-t nem tudok, mert nem mértem, max 45 körül lehet ellennel,bár ez a kevés ramnak is betudható, a rohadt 2 gigás kitem gariba van... 3.2P4, 1 giga rammal, meg egy vén x800gto2 vel is elfut, bár nekem egy ilyen pörgős gémbe kevés az ez az fps szám:s

Mindenesetre nagyon bejövős lesz ez, COD 4 el egyetembe
  • Alwares
    Hátigen. Teljesen egyetértek veled, aki ezt nem látja menjen el Kátor sztrájkozni, jah és ott is kapcsolja ki a HDR-t.... Eleinte féltem hogy a ue3 motor amúgyis homályos de szeritnem abszolut nincs gond vele...
  • csabush
    ja, csak neki az a proci annyira visszafogja a gtxet, hogy nem számít h neked mennyi van gtsel.
    az a baj hogy mivel nincs della, ezért nekem is cida lesz a hd2900pro,mert prociből nem tudok mellé rakni vmi core2őt mert platfroms cserét nem vállalok most be. Kap egy d915öt játszótársnak aztán legyen boldog. de még így is limites lesz:s
  • DarkSector
    De nem értik, hogy miről beszélek..
    Én értem, hogy ők mit mondanak, de az a 2-3 tuskó amúgy is homi és rám vannak kattanva....
    Érdekes hogy nem csak én látom ÍGY..
    Csak kötöszködnek, és oda sem figyelnek...
    Tiszta értetlenek, ha nem rágom a szájukba szórol-szóra...

De én csesztem el, mert tömören fogalmaztam, és nem számítottam a csökkentett elmélyűekre....

Aki még mindig ezen rágódik, az magát igazolja, hogy mekkora IDIOT....
    Én nem veszem magamra, mert tudom, hogy mire mit mondok, és ebben én az igazamat látom...

JA és hogy homályos a kép?
    Igen na itt van a COD4-nél meg azé sírnak, hogy túl egyszerű, na ott nincs homály....most akkor erről ki tehet...

Érdekes én tökéletessen láttam messziről is az ellenfeleket....
    És itt nem úgy van, hogy légypiszoknyi foltot kell eltalálni...
    De megértem ha valakinek ez gond...

Tökéletes engine nincs...énnekem ehhez nem kellett a demo hogy tudjam előre, hogy az U3-as motor homályos...De szerintem nem annyira gáz, mint a RBS V...mert ott aztán művészet célozni...
  • Dj Xyberpunk
    majd csinálok egy fps tesztet, mert kiváncsi vagyok én is mire jó ez a majdnem 3 ghz :) de szvsz sajnos tényleg visszafogja a gtx-et az 1 mag :-(
  • Jaffa 2843
    valaki tudja miért csinálja azt hogy kiirja: connect.. aztán semmi nem történik
  • DarkSector
    Miért ne menne már ennyi fps-t...
    Nekem GTS van, és 45Fps átlag...
  • minimize
    húúúú, ku...a bejön a demó, botok kibxott nagyok, graf-ot meg nincs időm nézni, de rendben lévőnek tűnik.
    bejön, állat!!!
  • Dj Xyberpunk
    off:az fps-t általánosságban írtam, a proci pedig 2.9 ghzen üzemel 2.2 alapon.. + 1mb Cache .-) Így is iszonyatosan jól fut a game maxon, de visszafogja a kártyát eléggé az 1 mag, nemsokára lesz config váltalás ([email protected] steping:), csak sajnos még no money :-(

off: Tudom, hogy kevés a proci, mivel a 8800hoz jól tudtam hozzájutni, ezért lett hamarabb a kártya mint az alapkonfig újítása.
  • csabush
    tényleg tök érdekes h nálad minden maxon megy 80-100fpsel, főleg egy 3700+-os Athlonon ;)

Ja és ez nem arcoskodás, csak egy kicsit... Kicsit nagyon;)

(8800gtx mellé egyébként kevés az a proci)
  • Reyes
    Senki nem tudja?