4006
  • Ioles
    Hali!

Olyan gondom van hogy amikor elindítoma demo-t, dolgozik a gép, aztán kikapcsol a monitor, ugyanúgy mint a Strangleholdnál. Volt már vkinek ilyen gondja?
  • repvez
    Az mitol van hogy el akarom inditani a játékot és a föcim bejön majd memoria cimre hivatkozva hibát ir ki és visszaveszi a felbontást 800x600-ra ami után csak ujrainditva tudom visszaállitani?
    X2 4000+ és 6600gt 1gb rammal a gépem.
  • AntiHero
    Szval ez se dx10es? (a demó)
  • tgabort
    Hy all! hát ez a játék aztán nem semmi.....most töltöttem a bétát de a végleges megjelenéséig biztos nem fogom megunni! :)
  • DarkSector
    A kártya gyenge, de a fegyver azé nem ronda...
  • TDC Geronimo
    video optionsba van az a screen percentage csúszka, azt rakd fel 100ra és jó lesz
  • gyuri12
    hi,az mitől van,hogy tökéletesen,30 fölötti fps-sel megy,aztán fogja magát,és kilép?

jó lenne egy kis segítség,kösz!:)
  • moralosan
    az én x800xl-emen is ilyen, szerintem ezeken a generációkon már csak ilyen...
    ugyanakkor szépen fut, bár közelgő gépújítással már rég megbékéltem :)
  • sheva94
    nem enged profilt csinálni akármit írok be mindig errort ír ki mi lehet a gond?
  • grayfox
    egy ujabb drivert mindenképp érdemes lenne megprobalnod, de mivel 2.0 a kari a shaderek sokkal szebbek nem lesznek :(
  • Balumann
    Sztem ati 9600 -os kártyán nem lesz jobb a kép. Ami távolabb van az nekem is elmosódik, sztem az van h érzékeli a kártyád teljesítményét, és csak a közeli tárgyat próbálja meg kirajzolni amennyire tudja, a pár méterre lévőt meg elhomályosítja. Próbálj lowra levenni mindent, és antianalisinget tedd egy picit feljebb a driver beállításba.
  • AtiRadish
    nalam miert ilyen moslek a kep?
    Mondjuk ezen a kepen annyira nem latni.. de ez elvileg 800*600 lenne es minden maxon,elsimitassal egyutt, es tok homalyosnak latom a kepet meg minden:/
    Lehet azert van mert a 9600 osom mar nem nagyon birkozik meg vele? vagy talan egy legujabb driver segithetne?
    Okossagokat varok, koszi
  • Balumann
    Minden ilyesmit lőjj ki, hátha.
  • Balumann
    Ugyan úgy van mint az UT2004-be.
  • grebber
    Van benne botok elleni bohockodás!
    A fullban meg leszn rendes törnténet alapú single!
  • ArcZ
    hi,
    indításkor a login felületnél kilép az asztalra. történt vkivel ilyen?
    kösz.
  • sheva94
    lehet hülye kérdés de ez a játék csak online játszható vagy van single player módja is?
  • hitch
    azt hol nézzem meg.ilyenekre gondolsz hogy virusirtó,MSN vagy lejátszó?????
  • Balumann
    Ez capture the flag mód (ott csak ez az 1 pálya van), nem neten játszottam.
  • DarkSector
    De ez milyen pálya, mert nálam csak 2 fajta van!
    Vagy te neten nyomod..mert akkor valszeg azé csúnya...
    Vagy tán a kártya csinál ekkora különbséget???
  • DarkSector
    Igen..
    Ez olyan, mint aki benyögte a COD4 topic-ba, hogy "nagyot csalódtam, mert aszittem, hogy egy szimulátort kapunk majd..." - nem szó szerint idéztem, de a lényege ez volt...

Emberek még azt sem szabad mindig elhinni, amit a fejlesztők mondanak...nemhogy még álmodni is mellé....
  • Balumann
    Vizet jól lerendezték annyival, hogy valamelyik lövedék szépen megy a víz alatt, valamelyik meg eltűnik és megjelenik pár fröccs a víz felett pár centivel.
  • Balumann
    Nem mondtam, hogy rombolható legyen az egész pálya. De én azt azért elvárnám, hogy legyen benne néhány olyan tárgy (kövek, dobozok, vagy akármi), ami legalább a rakétavetőre megmozdulni. Teli van effektezve, részletesen kivannak dolgozva, de igazából erre a játék közben (ha jó a játék persze) nem figyel az ember, legalábbis én nem.
    De milyen fizikát is várok el, nehéz lenne ilyen grafikára fizikát rakni. Még a víz se képes hullámozni. Nehogymár ahhoz is directx 10 meg ageia kelljen...
  • LegionarR
    Ti meg hol éltek, akik a fizikát hiányolják benne? Hol az égben volt arról szó, hogy az összes pálya rombolható lesz? Ez nem Stranglehold...
    A fullban lesz egy Aegia-t támogató pálya azt csókolom... Többről tudtommal soha nem volt szó, szóval nem tudom miért éltétek bele magatokat...
  • Balumann
    Más videókártya driver, videókártya kezelőjében állítgatás, meg esetleg programokat megnézted már, h nincs-e olyan ami bezavarhat?
  • hitch
    Akkor senkinek nincs ötlete hogy amikor elinditom a gameet miért lesz fekete a képernyő és hibával kidob az asztalra????
  • Balumann
    Felraktam a catalistba maximumra az antianalisinget és adaptive antianalisinget.

Valamivel szebb lett a játék úgy látom, de így már nem megy annyira gyorsan a játék, de játszható. Hogyha kell akkor kiveszem az effekteket és csak antianalisinget rakok, mert az az egyik legzavaróbb tényező.

Az ellenség meg ha meglát csak engem lő, fentvagyok egy háznak a kis peremén, hátulról megyek előre, erre ahogy kimegyek egyből rámfordul a járművel. Másik jelenet, megyek gyalog, mellettem 2 társ, meg egy 3. azzal a kis gyors járművel ami kicsit így repül, erre ugyna olyannal jön az ellenség, elmegy mellette és elkezd engem lőni.
    Ez a játék is netre való, ut2004 jobb volt gépek ellen.
  • barr
    Üdv emberek!
    Azért ne felejtsük már el h az Epic egy erős single résszel rendelkező kompetitív fps-t akar a piacra dobni,ezzel szemben eddig itt csak a grafikáról esett szó,érdemesebb lenne talán a játékmenetet tárgyalni.
    Az pedig h egyes emberkék azon fröcsögnek h "ez egy fos,nem indul!",hát kéremszépen,ezért lett BETA demo,h az ilyen visszajelzések alapján kiküszöböljék a teljes játék megjelenésére ezeket a hibákat.
    Személy szerint hiába gyorsabb az alap haladási sebesség,én nagyon korlátozva érzem magam ut2k4 után.A fegyókat nem fejtem ki,de a link sokkal-de-sokkal használhatóbb lett,és ez nagy pozitívum...
  • VRSDM
    attól még hogy átírod nem lesz dx10.0 ha nem tartalmazza a dömó az utasításkészletet (lsd. CRYSIS) aztán nemtudom itt hogyvan a dolog.
  • Denes888
    Hát lassú. De nagyon feltünő, ha ennyivel megy és nem 50-el.
  • LegionarR
    Ha 30-40 fps-t kapsz, akkor az neked már szaggatás? :D
  • homeless
    valaki fel tudja tölteni a configját? Mert nekem nem menti el a beállításokat:S
  • csoola
    olyna minthja 320-as felbontásban lene, a sima UT szebb volt:D majd 7600 orvosolja a problémát, remélem...
  • Denes888
    ja és a multi demo dx10-es :D:D:D. Van egy ilyen beállítás : AllowD3D10=True
  • Denes888
    Sikerült beállítani mx-ra a grafikát. NEkem itt: C:\Program Files\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config van egy U3Engine fájl amit meg kell nyitni és meg keresni a settings rész. ott mindenre true-t írni és ahol számok vannak ott 1-5-ig kell számozni. A fal textúra gyönyörű más változást nem találtam. Ja és eléggé akad. 30-40fps. Úgyhogy érdemes bütykölgetni.
  • jemo69
    :| akkor én is leszedem és kipróbálom
  • r4pt0r
    Mondtam már hogy valakinek a gépén nem engedi a maxot bármi is legyen az, valakinek a medium lesz a max, mert a többit meg sem mutatja hogy lehet tovább huzni.
  • DarkSector
    Na erre gondoltam...nálam ilyen 1024-ben...:
  • DarkSector
    Jó lehet, hogy rosszul láttam, de az eddigiekhez képest simábbak az élek..
    Jó azé ezt a videóból nehezebb leszűrni azért.
    PL ha emlékszel még a Rainbow-ra na az egy fűrész játék volt...
    Fát lehetne fűrészelni a játékban látható textúrák éleivel..
    Most mondjuk Medal+Bioshock...háát még elmegy...de az U3-nál én nem igazán látom a recéket, pedig még közel is mentem a textúrákhoz...
    Vagy rosszul néztem valamit?

Jah fizika..azt csak úgy mondtam..ez csak egy Agea vagy milyen kártyával lesz csak jobb...
    De nekem még a régi Unreal is megfelelt eddig, és ott sem volt rombolható környezet!
    Nem lett volna rossz, de én így is eljátszom haverokkal majd...
  • AntiHero
    Mer téged nagyon elvakít a csicsa.....

"Biiztos nem a fizikájáról lesz majd híres, de szerintem csak a demo miatt lehet...."

FULL-ba se lesz jobb 100%