4006
-
Aspyrin #683 5 perc és megyek :) -
#682 Ha valaki akar jönni, ez a név:
dante3 UT3 Server
jelszó: sgforum
-
#681 Már te is Denes 888-al már egy csomoan bent vagyunk az UT3HuN szobában a Hamachin !! -
gyuri12 #680 én szeretnék,csak nem megy el a gépemen -
#679 Csináltam szervert, akar valaki játszani? -
#678 Próbáld kompatibilitási módban futtatni... -
#677 ha a settingsben beállitom az 1024x768-at akkor a game miért csak 640x480-ban fut? -
rémrendescrysis #676 Valaki nem tud megoldást nekem arra, hogy nem megy a játékban a hang, Vistám van ha ez számít valamit.
THX!
-
Inquisitor #675 Thanx. -
#674 Van ut3 szoba hamachi-n. Aki akarja neten tolni az lépjen be: név: UT3HUN
pass: unreal -
#673 Itt van az a bizonyos ini: :D INI -
Inquisitor #672 Engem érdekelne ez a "full" beálítású INI fájl. Nincs kint valami publikus linken??? -
gyuri12 #671 ezért lehet hogy megutálják Sötét barátunkat:) -
#670 Benn is van!
Óóóóóriási!
:)))))))))))))) -
gyuri12 #669 ohh köszönöm:D -
#668 igazad van, ezt be is rakom aláírásba!!!!
:))))))))
-
#667 Egész jó lett a sebessége, csak a procim helyenként még a 2004-el is szop, nem hogy ezzel :D
Tök ugyan olyan gyors 1280*800-ban, mint 1920*1200-ban -
gyuri12 #666 megelőztél:)
ezt akartam volna írni,csak közben próbáltam játszani ezzel a foschgaméval -
#665 De ez a játék lowon ahogy elnézem játszhatatlan. UT2004-et én mindig lowon játszottam, tökéletesen játszható volt még geforce 4-el... hú de jókat is játszottam vele az osztálytársaimmal. Ezekkel már nem tudnák, mert felének nem indul el, másik részének meg csak homály az egész... -
#664 Számomra a legtöbb játék lowon is ugyan olyan mint maxon. Az értelmesebbek inkább a játékra figyelnek, nem a grafikát csodálják. -
wowfan #663 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Már két helyről is leszedtem a demot, feltelepíti minden ok. Elindítom, lemennek a videok, logók és amikor kiírja hogy Press any key, ott kidob a játék és kiírja hogy az UT3Demo.exe hibát észlelt ezért leállt bla bla. Szerintetek mi lehet a gond? A gépem AMD 4000+, 1GB RAM, 8600GTS, bár nem hiszem hogy ez a gond -
rémrendescrysis #662 Valaki nem tud megoldást nekem mert nem megy a játékban a hang, vistám van ha ez számít valamit.
THX!
-
#661 Sorry.
"részektől=részeknél" -
#660 De most grakikáról volt szó, mert képeket linkelgettek..
Legalábbis én a demo-ból ennyire tudok hagyatkozni, mert játékmenetre, meg fizikára ez csak béta..
Ami nem biztos hogy fog változni, de előre nem építek rá.. majd ha kész állapotban láthatom...
A grafika is lehet hogy csak beta..de az már nekem így is jó, és az rosszabb már nem lesz... -
homeless #659 Nekem kell. Jó lenne ha fel tudnád tölteni valahova, mert nekem nem menti el a beállításokat, hanem állandóan a default beállításokkal indul. A beállítások mappájában is csak a default*.ini-k vannak.:S
Kösz előre is. -
#658 részeknél a francba honnan veszi mindenki ezt a hibás nyelvtani szófordulatotnem részektől hanem részeknél -
gyuri12 #657 attól mert te úgy gondolod,hogy egy játék szar azért,mert nem néz ki jól,akkor rosszul gondolod. grafika meleg vagy-e?
-
#656 Mit nem értesz ezen...te h.gyerek!!!???
Én úgy vagyok vele, hogy minimumon nálam szarabb, mint full grafikán...
Vagy nálad másképpen van...
Ha nem értesz valamit, akkor kérdezzé előtte le ultra
-
gyuri12 #655 "MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"
ekkora baromságot,nagy betűkkel még nem láttam.
idióta -
gyuri12 #654 nekem le szokott fagyni menet közben,pedig a gépem elég nekije,és 30 fps fölött szokott menni.
baj mi lehet? megoldás? -
#653 Igen ha leviszed akkor valoban gáz a játék...
Istenem ilyeneket!!!
Sokan bejönnek, és nyavajognak, hogy ez milyen szar meg gáz, meg olyan mint a régi..
Háát akkor elárulom, hogy max-on mindenki elkönyvelheti magának, hogy fényévekkel szebb az eddigi részektől...
MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!
Nézd meg ezt ember!
Előre mondom, hogy gázos kicsit a minőség!
Max grafikán egy rövid menet...az UT3-ból... -
rémrendescrysis #652 Valaki nem tud megoldást nekem mert nem megy a játékban a hang, vistám van ha ez számít valamit.
THX!
Egyébként így hang nélkül is látszik hogy jó gém. -
#651 Vegre ujra a regi feeling ,kurva jo graffal...... -
#650 Rohat jo játék csak kár hogy laggos szarok a szerverek! -
#649 nem így nyomtam, hanem high-on, csak gondoltam beteszek egy ilyen képet is :DD...na mindegy nekem ez nem tetszik, anno a UT2003 sokkal nagyobbat ütött nálam... -
#648 De sok hozzászólás és tádámm, az utolsó pont a válasz arra, amiért benéztem. :) -
Fekete képernyős hibát már sikerült kijavítani?
(esetleg mehetne a FAQ-ba is, elég sok embernek jött elő ez a hiba)
Ha nem, akkor tess:
Nyissátok meg ezt a fájlt
My Documents\My Games\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config\UTEngine.ini
Ezt a sort:
bInitializeShadersOnDemand=False
írjátok át erre:
bInitializeShadersOnDemand=True
És tádáááám, megy az UT3 :D
Does it still crash? -
gyuri12 #646 nekem volt egy 50 gigás vinyóm, egy másik 50-es,egy 20-as,és egy 2 gigás. persze hogy nem volt elég a 2 giga -
newc22 #645 Csak azt nem értem miért írja ki hogy nincs elég hely a lemezen amikor van 6 giga szabad!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
gyuri12 #644 ez a lépegető(?) nagyon durva tud lenni:)