4006
  • DarkSector
    Nézd meg a videót, és ott nem fogsz recéket találni, és nem is olyan kifakultak a színek....
  • DarkSector
    Kicsit gyenge a minősége a videónak, de remélem el tudjátok képzelni, hogy ez 1280-ban éles képpel milyen lehet?
    UNREAL TOURNAMENT 3 (2007) videó full beállításokkal!!!!
  • DarkSector
    Nem tudom...
    Nekem nem tünnek fel, hogy akár apró recék lennének...
    A vízbe nem nagyon lőttem bele, mert csak 1x-2x megnézegettem harc közben...
    Biiztos nem a fizikájáról lesz majd híres, de szerintem csak a demo miatt lehet....
    Amúgy meg nekem 60 fps-el száguld, úgyhogy jó ez a graf..pont elég ütős, és eléggé tartja magát, hogy multira gyors lehessen...

Jah és AA szempontjából nekem a 163.71-es drájver van, és alapbeállításokkal....
  • Balumann
    Mindent maxra tettem, advancedbe is maxra húztam a csíkokat, ilyen a grafika... :S 1024-be játszok. Játékba szebbnek tűnik a graff különben.
    De nekem a grafikával nincs is gondom, sőt... pont az, hogy lehetne gyengébb a grafika, csak fizika lenne egy kicsit jobban megcsinálva. Környezet nem változik. Lehet h nálad a víz nem így néz ki, de nemhiszem, hogy hullámozna a víz amikor belelősz, próbáld ki!

Az antianalising tényleg működik nálad dx9-be? Beállítás nincs ilyen a játékba, majd megpróbálom catalistba beállítani hátha működik.
  • DarkSector
    Igen, csak éppenséggel egy gond van, hogy ez nem a full grafika!!!!
    Nálam a víz az messze nem így néz ki, meg az egész játék alapból szebb 10x....
    Nem állítottad be a videóbeállításoknál az ADVANCE-ban a csíkokat max-ra?
    Mert akkor lessz fullon....
    És nálam nincsenek ilyen recés élek sem...
    Lökök majd egy videót...
  • Balumann
    Nah én tovább játszogattam a játékkal, egyedül is körbe néztem a pályán. Hát a vizet eszméletlen szarul csinálták meg. A víz a lövésektől meg se mozzan, bejön pár ilyen fröcskölés textura de az is valahol a víz felett (de a legtöbb fajta lövedéknél simán lemegy a víz alá a lövedék, mintha nem is lenne ott a víz, még vissza is pattan a víz alól :S). Aztán vízben elmentem addig ameddig lehet (tök kevés van a vízesésig, nem tom miért kellett láthatatlan falat pár méterrel elérakni...), és a fal kb. szintúgy mint a víz, a kisebblövedékes fegyverek lövések megakadnak, nagyobbrésze az átmegy rajta.

A fizika amit még figyeltem. Nincs egyetlen egy tárgy sem, ami megmozdulna valamire. Elég erős anyagból készült reklámtáblák lehettek...
    Próbáltam játszani CTF-et, hát az nem változott semmit ut2004 óta (ott is nagyon jó volt már).
    Én azért inkább vártam volna fizikai dolgokat, újabb fegyvereket, teljesen új járműveket.

• DarkSector
    Iszonyat bejön a játék...
    Én az első Unreal óta nem játzsottam ezzel a sorozattal, de ez most nagyon bejövős...

És ebből látszik, az, hogy nem csak Vista és DX10 alatt tud az U3-as motor élsimítást...
    Az annyuk pi..ját!!!! Meg lehet nézni a Demo-t fullra állítva...
    Lemászik a képernyőről ember....
    Na ez az ami kihasználja az U3-at...ha nem is teljessen, de ez az a léc, amit át kell ugrani a többi fejlesztőknek....

Jah és nem cseszekedtem az account-al, mert még bootok ellen is sirály nyomulni!!!
    Én alig tudtam abbahagyni...
    Faxa a csing-csang pálya is, de az a vásosrész az nagyot üt.. főleg az a nagy robot, amibe bele lehet ülni!!!!!!!!!!!

Nagyon kiváncsi vagyok már, hogy a teljesben milyen járművek lesznek....
    Mikor jelenik meg?
  • Lazlo
    hi! nekem 64 3200+ amd 1giga ram és 6600 gt 128as xpvel tökéletesen fullon megy néhol szaggat amikór belső térből kimegyek stb megcsak a fény de 1álltalán nem zavaró....sztem jó kis motor lett és naon jól lett optimizálva :) nálam csak jó pont
  • Mitisz
    Nekem 1-2 perc játék után mindig "hibát észlel és leáll" :(
    Miért lehet ez ? :(
    Legújabb driver van fennt
    gépem : AMD 3500+, 1 gb RAM , 7600GT
    Nagyon köszi előre is a segítséget :)
  • simirizsa
    Én elinditom a gépet be feketefik a képernyő és kész semmire se regál indithatom ujra a gépet manuálisan :(
    Gépem GeForce 7300LE 1GB DDr2 Ram intelpentium 3.4 proci
  • maximix
    Sziasztok nekem volna egy problemam ilyen a gepem Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.4 Ghz ASUS EN8800 GTS 640MB 2GB RAM ALAPLAPOM Socket 775 4CoreDual-VSTA es nem akar meni a Compani of Heroes se a BioSohck Direktx10 alat Vista Ultimate operacios rendszerem van mit tegyek
  • mikisanzi
    nekem olyan mintha, a need for speed pályákon menne a lövöldözés.
  • SLICK
    Köszönöm szépen :)
  • K Ace
    Helosztok olyan gondom van, hogy nemtudom felcsavarni a grafot. Alapból ugy közép tájban van, és megy is szépen, de nem az igazi. Viszont a fentbb teszem akkor írja, hogy a változások csak ujraindítás után lépnek érvénybe. Viszont ha ujraindítom a progit akkor minden vissza áll alapra. Nem jegyzi meg amit átállítottam. Ez mi lehet?
  • Hellsing47
    valóban, a 2003 után jött
  • Ry0K3N
    Ja, az a kettő helyet cserél a listán.
  • r4pt0r
    Az Unreal 2 nem az UT előtt jelent, talán a 2003 előtt vagy után most nem emlékszem.
  • Hellsing47
    igen ez a 2007, csak pár hónapja címet módosítottak

Unreal
    Unreal 2.
    Unreal Tournament
    Unreal Tournament 2003
    Unreal Tournament 2004
    Unreal Tournament 3. (2007)
  • r4pt0r
    Itt egy calc.:

http://www.ut2341.com/UT3SystemScore/
  • SLICK
    Hy all!

Egy kis eligazítást kérek, mert sajna egy ideje nem kövtem figyelemmel az UT sorozatokat... Ez a rész most az Unreal Tournament 2007-ként beharangozott game? Vagy az egy különálló rész lesz? Bocs a hülye kérdésért, de sok mindent mondtak már és msot nem tom mi micsoda már :)
    Esetleg vki összegezné, hoyg hoygan vannak sorban az UT részek?

Köszönöm előre is!
  • grebber
    Szar accountozgatás lol max 1 percet ha igénybevesz!
  • bordy
    álítólag a fileplanetes accot kell megadni.
    én azt adtam meg imélnek. szal nemtom igazából.
  • Denes888
    Akkor csinálj egy accot. Olyan e-mailel amit nem regeltél gamespynál. Nekem azzal sikerült. Vagy kitalálsz egyet. CSak a nevet meg a jelszót jegyezd meg.
  • Adam5
    Hali skacok!

Egy gyors kérdés, telepítve mennyit nyom a demo :)?
  • DarkSector
    Rányomtam, de ugy láttam, hogy ott is ki ír valamit..
    És ha multit akarom nyomni?
  • XenHai
    Ez a jatek 1 hulladmany vagy is a szerverei hogy nem lehet jacani mert ki lagolsz vagy fel sem enged fuj!!
  • DarkSector
    10-12GB-os játékoknál nem igazán...
    KB 1.5-2 GB lett volna...
  • Denes888
    Ott van jobb oldalt alul hogy offline, azaz singliben is lehet tolni:D és ott lehet kilépni is.
  • DarkSector
    Igen eddig 3-4 demo kijött már...
    vagy több atól függ, hogy mikortól nézzük?
  • DarkSector
    Ezé rühellem k..ra a g..i internetes multiszarokat, mert csak pöcsöl vele az ember....

Szar netes multijátékok...Szar accountozgatás...
  • Darth Razor
    Milyen sok demó van mostanság.
    Letöltöm ezt is, a képek alapján tetszik.
  • DarkSector
    Miért nem tudok account-ot csinálni?
    Hogy kell...
    Jah és még csak ki sem tudok lépni..
    Semmi quit vagy exit..
    Mi ez?
  • Jaffa 2843
    hát nekem 64bites XPm van és valoban nemmüxik.. ezt irja ki:
    UT3Demo.exe: Modified executablecode is notallowed. Please reinstall the game.
  • csgj
    Hát nekem nem naon tetszik... meg a kis 9600-as kártyámmal akad is xD. Cod 4 jobban van optimalizálva.
  • Matte
    gyerekek, ha feltelepítettem, minden rendben volt, ikon kint, rákattintok, de nem történik semmi, olyankkor mi van? Taskmanagerben ott van a futó cuccok közt, de nem indul.... help!

szerk: megoldva... ilyen lassan indul :D:D:D:D
  • Evogordon
    Én vista 64-en játszom és megy.
  • YMan
    Kipróbáltam single módban... szépnek szép, de wazze olyan mintha az előző részt játszanám szebben... ezt nem fogom megvenni eredetiben.
  • Magnum PI
    Azt olvastam hogy 64 bites xp alatt nem megy a telepítő. Van aki próbálta Vista x64 alatt? Ebben van DX10?
  • Davidus
    Crysis mehet kocsikázni:)
  • Davidus
    vizuális orgia ez a játék:P
    320 megás GTS "max" 60 fps-.-