Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<2005. november 03. @ 16:56 - Berkenye>2005. november 03. @ 16:56 - Berkenye>
A német PC Games magazin birtokába jutott egy állítólagos Unreal Tournament 2007 rendszerkövetelmény-listának...
- minimum: 2.8GHz-es proci, 512MB Ram, Geforce 6
- ajánlott: 3-4GHz proci, 1GB Ram, Nvidia 6800GT/ultra vagy 7800GT/GTX SLI
- Duálmagos Processzorral rendelkezõk esetében: Támogatott a Multi-Threading technológia.
- 64 Bites rendszerek szintén támogatottak a szebb textúrák érdekében.
- Renderelõk: Shader-3.0, Fallback-Mód a Shader 2.0-hoz, dx8 renderer.
- HDR: igen
- fizika: Novodex-Physik-Engine.
- Ageias PhysX Processzor támogatott.
nemtudom, hova, fél mindenki, a jövõtõl, hogy jajj atomerõmû, meg bambi, kell hozáá. megcsinálják, jora, és kész... ha visszagondoltok, folyton ez van... mellesleg, én egy 1,5celeron+512DDR+gef4-el vittem végig, a doom3-at ha már a "nagy" játékoknál vagyunk, iga, csak directX 8as effektekkel, e nekem tetszettt, megirják, eztis szépen, és (illetve már majdnem készis van),,, és menni fog minenkinél...
u dont have to listen anybody else but me
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
bal felsö múvi
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Bár valószínûbb hogy most a GTA SA-ra van mindenki kattanva....
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
sazl : c
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
(Az elsõ unreal1bõl, a második doom3ból<#nevetes1>#nevetes1>)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Minden csak nézőpont kérdése.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sazl : c
Én a doom3 kivételével (majdnem) minden játékot max felbontáson futtattam eddig,és (majdnem) mindegyik rendesen is ment. Doom3nál csak a "jó" felbontáson ment 800x600on élvezhetõen...<#levele>#levele>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szóval ha vki majd normálisan akar vele jáccani,annak biztos új gép kell,szóval <#action>#action>.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
A játékról:
A grafika semmi! A 2003nak is szép volt akkoriban, és messze nem volt olyan jó a hangulata mint az 1. résznek (szvsz még mindig az a legjobb) Ezen kívül úgy látszik nem sokat fog változni. Az AI-t pedig fejlesztgessék csak szépen! Elõreláthatólag egyetlen új mod, ez nem sok. Valószínûleg nem is nagyon lesz több, hogy az új részekhez mindig hozzáadjanak +1 modot hogy azt is meg kelljen venni. Ez is már csak üzlet. Egy ilyen játékot meg lehetne csinálni rendesen!!! Az 1. rész volt a legjobb, szvsz még mindig a best.
Azért remélem nem cseszik el....