4006
  • gabci13
    Lécci valaki segítsen beleőrülök ebbe a szar hibába:(
  • RelakS
    Szerintem meg egyszerűen nem éri meg a textúrák részletességét állítgatni, mert az UT2003 óta eleve redukált textúrával jönnek a demók a helyspórolás miatt
  • Jaffa 2843
    valaki próbálta már az uj nV beta drivert? (163.75beta)
    eredmény? jobban megy vagy semmi változás?
  • gabci13
    De nekem nincs is benne iylen sor hogy bInitializeShadersOnDemand=False
    :S:S
  • Tyler
    647
  • gabci13
    Létszi segítsetek.Felraktam a demo-t és amikor elindítom befeketedik a kép a tálca látszi ka képernyő alján és kb 5 mp múlva bejön a hibaüzenet ablak és ha arra kattintok hogy mégse vagy kilépek belőle elfeketedik az egész képernyő és lefagy a gép:(.Ezt miért csinálja?A gépigény miatt eredetileg nem csinálhatná mert 1GB DDR2 memória,2.5 dual core AM2 és NX8600GT van benne.Az ajánlott teljesítményen is felül van...
  • DarkSector
    Rendben értem...
    Én ezt azé kérdeztem, mert mondogatták, hogy így feljebb lehet állítani ÁLLÍTÓLAG...
  • RelakS
    low-ról volt szó
  • RelakS
    ARGH! Köszi :D
  • sopi
    köszi a segitséget
  • DarkSector
    Csak a névhez kell legfellül beírnod valamit, és utána jobbalsó sarokban a gomb....
    Én is szoptam vele, mert nem csinált account-ot, aszt nem értettem, hogy OFF-ba miért nem megy akkor..háát ilyen hülyén van megcsinálva...
  • DarkSector
    És még szebbre nem lehet állítani?
  • sopi
    akkor ezt hogy kell elinditani? :D mert mikor bejön accountot kér...
  • DarkSector
    1 az, hogy akkor már más használhatja a jelszavadat, a 2. meg hogy nem lehet szerintem csinálni, mert mindig engem is kidob...
    Úgyhogy van Create Account, csak feleslegessen, mert szerintem ahhoz fel kéne menni valamilyen net oldalra...

De én is örülnék, ha valaki elárulná, hogy miképpen érhetek el egy akkountkreációt?
  • hitch
    sziasztok.Itt nem lehet külsö nézetben lenni mert az UT 2004-ben megynomtam az F5-asszem és ott külsö nézett lett.
  • sopi
    LOL :D
    kezdem
    Koli...portok tiltva :D
    Valakit megkérnék arra hogy segitsen rajtam azzal hogy csináln ekem egy accountot mert én nem birok a kolibol otthon emg nics gépem...

username:sopi
    password:sopi
    email:[email protected]
    THX elöre is
  • Tiensin
    consolet megnyitod, és open ipcím
    ennyi:)
  • RelakS
    Azt mondjátok meg, hogy hogy a fenébe csatlakozok ip-hez, a kereső használata nélkül?
  • RelakS
    Először legyen a C meghajtódon 2,5GB szabad hely, aztán telepíted ahova akarod. Én is a D-re tettem. Idióta a telepítő, ez van.
  • SLICK
    Na msot volt időm kipróbálni a játékot... Mit ne mondjak, sztem brutálisan jó! Szerencsére 1280x1024-es felbontsban is tükörsimán fut ^^
  • Tyler
    csináltam egy low config file-t ,régebbi gépekre alkalmas:
    itt

ide: Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3 Demo\UTGame\Config

eredetiről csinálj másolatot.

• DarkSector
    Jah azé írtam utána, hogy nem fogalmaztam pontossan, csak addigra már nem tudtam javítani a hsz-on.....mert letellt a korlát....de semmi baj...
    Fő hogy jelenjen már meg a játék, mert izzik a tenyerem...
  • JAG1
    Amúgy az, hogy 8Mbites a neted multis játékoknál pont nem számít semmit.
    512-es net felett tökmindegy, a pinget nem befolyásolja.

Sőt, ha megpingetünk egy szervert, mondjuk az origo.hu-t, én betárcsázós modemmel, te meg 8MBittel, nem lesz különbség. Max annyi, amennyi a két net között amúgy is van. Értem azt a távolságra, switchek számára.
  • Tiensin
    Ez így van:D
    Nekünk is eltartott egy darabig míg rájöttünk....pontosabban a véletlen műve volt. Végső elkeseredettségünkben DM servereket néztünk , bementünk a kplay.de 1 re(ami mondjuk UT1ben dm server volt) és voila..tdm:D
  • chalezlopez
    Mondom én...60-70-es pinges szerverek "tömegével" vannak, csak azokra szabad bemenni. Vagy ha kevesebb. Lagnak nyoma nem lesz.
  • Inquisitor
    "Deathmatch keresésre ki fogja dobni a kb 20 multiplay.co.uk servert(vegyesen vctf , tdm stb)."
    Ja, hogy a kereső a szar. :D
  • JAG1
    Nemtom, nekem nincs vele gond. Olyan 70-es ping-től listáz szervereket, de ha belépek, még annyi sincs.

Biztos messzebb vagy az UT szerverektől. :-DD
  • Tiensin
    Figy lődd be, hogy mutassa a teli servereket is, mert néha csal a kíírás.
    Deathmatchre keress!!! A kereső ilyen szar. Deathmatch keresésre ki fogja dobni a kb 20 multiplay.co.uk servert(vegyesen vctf , tdm stb).
  • joe1980
    Nekem az E:meghajtóra kell ott van több hely,azt hogy kell megcsinálni.
  • Inquisitor
    Biztos a net szar, akkor más játékkal miért nincs gond? Mást ne mondjak Ut2004? :)
  • Inquisitor
    Nincs a keresőben 180-190 alatti ping. Nagy nehezen találtam nem lagos szervert, de csak team deathmatchet. A Deathmatch nekem meg már a Q1 korában is unalmas volt.
  • JAG1
    Azért, mert neked szar a neted, nem a gém a hibás.

Nálami nincs lag.
  • RelakS
    van 2,5GB szabad hely a C meghajtódon?
  • Tiensin
    Akkor valamit nagyon benéztél.
    Ott van egy rakat multiplay.co.uk , kplay stb server, amelyekre simán 60-70es pinget ír ki, és egy deka lag nincs rajtuk.
    Egy olyas servertől ,amire már a kereső is 250es pinget ír ki mit vársz?:D
  • ragobynara
    Találkoztam 1 jó kis buggal...
  • joe1980
    sziasztok van egy problémám.Segitsetek már mert nem toom mi van ezzel az ut-vel egyszerüen nem akarja felrakni a gére mert valami fatal errort ir ki a végén.error:-fatal error during installation.Consult Windows installer help.nem toom mi a picsa ez mert a hely megvan :D.
  • Hellsing47
    igy de szép
  • RelakS
    Itt meg valamit nagyon elbaxhattam a beállításokkal ;)
  • RelakS
    Látott már más is ilyen gyatra textúrát és árnyékot?

• Inquisitor
    "Hát nemtom, a netkódról annyit, hogy ahányszor felmentem vele online nyomulni, nem találkoztam még pl lagnak semmi nyomával...ami ugye a legfőbb ellenség."

Én meg 8Mbites ADSL-en csak laggal találkoztam, már az is csoda ha találtam 250 pinges szervert, mert a legtöbb ilyen 2000-2500 körül volt ... 1db playerrel!