Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt ugye nem mondod komolyan?!
milyen név lenne már ez neki?
ennél tõbbet érdemel. A 2007 épp elég tekintélyesen hangzik!

és te minden hülyeséget elhiszel amit a gameszaron olvasol?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pretorian
Állítólag átnevezték a játékot UT 3-ra....Gamestar-on olvasom...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pheaper
😄
ték -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

megkésve bár de törve nem 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pheaper
plusz fav -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

REXCraft
pedig Gamespot szerint is 2007 Q1 😊

én meg Q2-re emlékeztem 😄

Malakai
Le. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

REXCraft
eddig nem ugy volt hogy Q1-ben jön??
vagy levok maradva?😄

Malakai
Nincs pontos dátum, Q3 2007.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mikó jön má ki ez a game???
Iszonyatosan várom...
Amúgy: meghalt ez a topic?

BattleTag: zydar#2910

Doom 4
jó akko elõbb kalóz lesz és eldöntöm

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

majd azt amelyik jobban tetszik és/vagy mindkettõt...

Doom 4
Szerintetek mit vegyek meg (majd) a Gears of War-t vagy az Unreal Tournament 2007-et ? amúgy meg BUÉK !!!!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Gerisone
akko megnyuxom ha ijen jól megy csicskulatabb gépeken is!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

LegionarR
Én csak azt tudom hogy régen vártan más game-t ennyire...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

VRSDM
mondjuk ha hihetünk a régi ingame movie-k nak és a mellettük szóló kommentátornak, akkor valóban igy van, ha jólrémlik, ott egy 3.2intel 2giga ram 6600gt-vel futtatták, kb. 20fõs multit, és alig akadt, meg egykét pillanatra, pedig a manta-val eléggé repesztett

u dont have to listen anybody else but me

pedig azt mutatta meg hogy milyen igénytelenek az ubinál a tagok, az hogy a vegas olyan lett amiylen nem az engine hibája..., pont az ut engine az egyik elg optimalizáltabb és legjobban skálázható engine a piacon már elég régóta... 😊

ati2002
Pontosan azt mutatja, igen. Ne tévesszen meg senkit a Vegas - mint UE3 game - gépigénye, mert az egy pc-re átírt tákolmány. Sokkal több van az engine-ben, lehet ezt úgy optimalizálni, hogy szebb is közben, csak hozzáállás kérdése. Szerintem. (és remélem az UT és a GoW pc verziója ilyen lesz).

Ubisoft:<#levele>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

VRSDM
remélem a RS:vegas nem azt mutatta meg hogy micsoda irdatlan nagy INDOKOLATLAN gépigénye van, hanem hogy mily igénytelenek a Ubi-nál a tagok...

ati2002
A géped kb a közepes beállításokhoz elég lesz.

3 m2-es

Mekkora gép kel ehez az Izom Brutál gémhez?????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

VRSDM
<#idiota>

A single playert<#eplus2>

VRSDM
mi ez az eszement pangás? mit fejlesztenek már ennyit egy multigame-en?

VRSDM
hát nemtudom, meglássuk ha egyszer kijön, haverokkal azóta elõvettük a 04-et és esténként nyomunk pár órát...😊 quadjump-supaberseker a legjobb😊

nemtom, én mindenhol azt ovlastam hogy dx10-et is támogatni fogja már, többek között elvileg ezért csuszott jövõre..., ha mgése igy van azt jól eltitkolták 😄

VRSDM
ehh? az ue3.0 egyelõre csak dx9-es lesz... ez köztudott (utólag lesz hozzá dx10-re konverzáló patch)

dx10...

miért ne látna? ebbe már hdr is van (asszem bloom nincs csak imitálva)
VRSDM
madj ha kijön és kipróbálod meglátod...

az uj film tényleg oda lett téve, nekem leginkább a 3lábú robotok, az energiapajzs a kocsi elõtt meg az a brutálisnagy jármü az valami eszement...

scorpeeon
Ejha, ez az új trailer is nagyon pusztító! Nagyon kiváncsi leszek a gépigényére! Sztetek P4 2,8GHz 2x512MB RAM, 9600XT-vel van vmi esély rá h elmegy tûrhetõen?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

STREEX
Van valakinek ötlete arról hogy az új trailerben az a "golyó" mire való ami a felvétele után a játékost kiséri?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Elég, mert az nagyon gyors kártya, max egy-két vizuális effektet nem fogsz látni.

Az X850Xt vajon élég neki???Nem naon fáj a fogam egy ujra!

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

grebber
'Unreal Tournament 2007' (PS3/PC) Delayed Until ... 2007?

According to UK magazine The Inquirer, Epic's UT 2007 has been delayed until March 2007. While Epic never really announced an official release date, Sony mentioned on various occasions it was to be a launch title, and many retailers had it listed for end of the year. Specific reasons for the delay were of course not provided, but it is safe to assume the extra development time will be used to polish the game.

Next PC upgrade: 2022

Akkor jó<#nyes><#nyes><#nyes><#gun><#violent>

RelakS
Eddig mindig volt mapeditor az unreal-ekhez, szvsz most is lesz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tudja valaki, hogy lesz-e map editor a 2007-ben? Lusta voltam uánanézni<#crazya>

phunky
kicsit mintha késne a demo.

nekem ugyrémlik mintha márc végére igérték volna <#nemtudom>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

ati2002
Pontosan senki nem tudja, kb 2006- december és 2007 február között. (2006 telét írják)

Nem tudjátok hogy mikor fog kijönni???

http://csuknorisz.mybrute.com

Elég régen játszottam UT-vel de mintha nem lett volna ilyen nagy a rakéták splash damage-e mint itt a videoban <#fejvakaras>

icewolf
Olyan az Power Node, mint egy stroboszkóp a régi diszkókban, és még fényt is ad ki! Bejön.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Sot mar a vilagok harca konyv elott is voltak tripodok. A hl2 pedig ugyanugy "lopta", mint az UT 2007. Sot, ahogy nezem a kepet az energiafegyver is lopott. Meg a pancel is. A szetlott homokjaro is. A sziklak, a pancelruha az embereken...

kise kene adni.
RelakSfromhome
Megjegyzések:
lesz ONS_Torlan (ez most jó, vagy rossz? Biztosan azt láttam, ugyanis egy pillanatra az erõmû is megjelenik)
végre normálisnak tûnik a nagy területeket alkotó objektum. Normális árnyék egyrészt, másrészt kiszúrtam a jellegzetes optimalizáló grafikai hibát (a távolban folyton változik az egyik hegycsúcs)

Ja, és új PowerNode rulz 😊 Úgy nézem, elõször le kell bontani a páncélját, utána tudod elpusztítani 😊 Vagy csak minden páncéldarabot le kell bontani, akkor önmegsemmisül 😄

Légdeszka is rulz 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

icewolf
Az eddigi UT-k egytõl egyig több DX(6,7,8) szinten voltak fejlesztve, ennek köszönhetõ a játékok jól skálázhatósága. A Doom 3 is itt nyert, a HL2 is. Hibridmotorok voltak... ahogy a szakma jellemezte õket. Ám az új rész tiszta DX9... A F.E.A.R.-nél láthattuk hogy ott bizony még a minimum is durván szaggat néha... De reménykedjünk.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com