4006
  • Balumann
    az a legidegesítőbb, hogy egyszerűen mondom hogy hülyeség, erre megmagyarázod, hogy én vagyok hülye és félreértem, meg direkt veled akarok kötözködni, és levagyok szarva. hát na jóvan, ilyet se láttam még
  • Balumann
    Teljes mértékben értettem amit írtál (nem lehet másképp érteni). Felesleges volt és hülyeség, mint csomó korábbi üzeneted is, cod 4 topikba is. Már rengetegen írtuk neked, hogy hülyeségeket írsz, idegesítő vagy, és uncsi... de csak folytatod, ahelyett hogy gondolkoznál.
    Ok nélkül én nem kötözködök, és nem szállok rá senkire. Ne válaszolj kérlek szépen erre, inkább próbálj meg magadban keresni a hibát. Elkéne gondolkodni azon, hogyha mindenki hülyének néz, lehet nem te vagy az egyetlen okos.

...nagyszerű már én is hülye leszek, mert rajtad idegesítem magam, és offolok miattad állandóan. Ne válaszolj inkább nekem, és zárjuk le. Jobb ha nem is írsz, csak ha jól meggondoltad, hogy értelmes-e. omg
  • DarkSector
    Ezentúl nem fogok neked írni...
    Csak szólok hogy ne mondjad később, hogy nem érted!

És k..ra unlak már, hogy nem értesz semmit..ez abból is látszik, hogy elmondom normálissan, és utána megint ugyanazt kérdezed vissza, hogy te azt nem érted....
    Ezé mondom, hogy 1-2 embert nem az érdekel, hogy jó e amit mondok, vagy nem hanem bejön azt kötöszködik...
    Háát szerinted izgat ez engem, hogy te mit értesz meg mit nem...
    Te neked kéne gondolkodni egy kicsit, és akkor nem írnád tele a topic-ot ilyen értelmetlen hsz...-al....
    De felőlem irogathatsz..
    Ja és engem meg a hülyeséged nem érdekel...

Remélem vágod, hogy mit írtam az első mondatba és ha nem értesz valamit, akkor ott a tudakozó!
    Vagy használd a GOOGLE-t
  • rotator
    Lenne 1 kérdésem: gogy a fenébe tudnak egyesek akkorát ugrani a hoverboarddal? Kitépet a csávó a zászlóval a hátán, hopp, felugrik a szemközti falra, hopp, felugrik megint egy emeletet, aztán elzúz. Még a rakéta se éri utol...
  • LegionarR
    Szerintem mind2-en abbahagyhatnátok már, mert elég régóta nem az UT3-ról beszéltek, márpedig kétlem hogy ez a topik a sávszélességekről szólna...
    Békét plz....
  • JAG1
    Ennek se kutyája, se macskája és azt gondolja, hogy itt kell kiélni és megbeszélni a napi gondjait.
  • Balumann
    ez meg senkit nem érdekel, hogy neked mire kell az 512 feltöltés ^^
  • Balumann
    Én meg arra várok, hogy ne írjkálj hülyeségeket, meg feleslegesen, mert idegesítő. Ezerszer írtam már a cod 4 topikba is, és elég sokat kell ezzel foglalkoznd ha így folytatod, csak tájékoztatlak.

Na akkor javítalak, hátha úgy jobban megérted.
    "A mai sávoknál a feltöltés a fontos pingnél....igen...
    Az rendben van, hogy mondjuk 512 felett már nem sokat számít...de én nem is mondtam, hogy nem..."
    Nem 512, 128 kbps felett nem számít egyáltalán, maximum ha van benne jó minőségű mikrofon, bár akkor se.
    Gondolkozz mielőtt írsz.

"De én arra voltam kiváncsi, hogy 8m-ás-e a feltöltése..."
    Általába ha azt mondják, hogy 8 megás net van, akkor nem a feltöltést mondják, mivel nem az a fontosabb ;) Régi ADSL-eken kevés volt, már nincs kevés egyiknél se tudtommal, így már nem fontosabb.
    Gondolkozz mielőtt írsz.

Ismét a régi üzenetedre:
    "Mert a mai netsávoknál már csak az számít!"
    Lásd amit írtam előbb.

Nem bírom ki hogy ne válaszoljak, nagyon zavar.
  • JAG1
  • DarkSector
    Jah és egyet olvass vissza majd...

"Nekem nem ezért kellett volna..
    Nekem az 512 már elég bőven mindenhová...
    Hanem ftp-kre feltöltés miatt....
    Hogy haveroknak dobjak fel cuccokat..."
  • DarkSector
    De azt mond má meg a k..va életbe, hogy mikor mondtam egy szóval is hogy több kell bármelyik játéknak is?!!!
    Honnan a faxomból vetted már ezt....???
    Nem igaz, hogy nem szívtok be itt néhányan...Most már az nem tetszik, amit le sem írok???

Amúgy már erre várok, hogy felejtsetek már el, és legyen egy napom, amikor nem ezzel foglalkoztok, mert feleslegessen irogattok....!

Mielőtt meggondolnád magad...cső...
  • Balumann
    Megnyugtatlak, hogy 128 kbps feltöltés felett nem használ egy játék se, maximum a Battlefield 2, illetve 1-2 játék amiben mikrofon is van, bár az se hiszem.
    Na jó nem idegesítem magam a hülyeségeid miatt, inkább el se olvasom amiket írsz :S
  • DarkSector
    Jah..
    Nekem nem ezért kellett volna..
    Nekem az 512 már elég bőven mindenhová...
    Hanem ftp-kre feltöltés miatt....
    Hogy haveroknak dobjak fel cuccokat...
  • dante3
    Nekem 1mbit a feltöltésem, de így is van lag rendesen ha már 10-en játszunk
  • DarkSector

Azért THX.
  • DarkSector
    Habár a 15e ahogy látom a legjobb megoldás...24 fel!
  • dante3
    sajna ez is csak egy bizonyos területen van pesten
  • DarkSector
    Máshol nincs hasonló szolgáltatás?
    Mert ebből nekem a 9e-es vagy 12e-es simán elég volna....
    Remélem hamar elterjed....hú ez a rohadt feltöltés mindig....
  • DarkSector
    Pécsen....
    Nem tudom, hogy árban mennyi, meg hogy melyik szolgáltatónál van, de találkoztam már 800-as feltöltéssel....
    Csak kiváncsi voltam, hogy van-e valakinek, mert ha lehetne valahonnan ilyen vonalat rendelni, akkor az sirály volna, mert ezzel az 512-mel nagyon gáz....
    Annyit tudok, hogy vannak egyenlő fel-le töltéssel rendelkező csomagok....
  • dante3
    pest
  • JAG1
    Hol?
    A debreceni DIGI-n kívül?
  • DarkSector
    Van b+ te á...t, te még nem hallotá ilyenről...
    Ha megfizeti az ember, akkor van...
    Na csak kérdeztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • JAG1
    Hol van 8 megás feltöltés bki?
    Egy két extrém esetet leszámítva...
  • DarkSector
    A mai sávoknál a feltöltés a fontos pingnél....igen...
    Az rendben van, hogy mondjuk 512 felett már nem sokat számít...de én nem is mondtam, hogy nem...
    Nemtuom hol olvastá ilyet....
    De én arra voltam kiváncsi, hogy 8m-ás-e a feltöltése...

"8mb a feltöltésed?"
    ezt én másképpen nem tudnám értelmezni...
    Légyszíves ne kötekedjetek....
  • JAG1
    Állandóan baromságokat ír... :-)
  • Balumann
    mind1
  • Balumann
    Omg, ezt írtad:
    "Mert a mai netsávoknál már csak az számít!" -> nem! Egyébként 8 megás net nyilván nem a feltöltést jelenti, de ami 8 megabites net annak a feltöltése is bőven elég a játékra.
  • DarkSector
    Én nem mondtam hogy mekkorának kell lenni a feltöltésnek!
    Én azt kérdeztem, hogy 8m-ás e a feltöltése?
    Vagy csak a letöltése annyi...?
  • Balumann
    Ennek a játéknak sem hiszem, hogy több lenne igénye.
  • Balumann
    Ne írj már hülyeségeket megint, ha 96 kbps feletti van a feltöltése akkor nem számít egyáltalán (ha csak nem mikrofonozik mellette, vagy szervert készít).
  • Ombika
    Nem ,de nehogy mar 55 k/sec ne legyen eleg vazze!! :(
  • joe1980
    nekem sikerült
  • joe1980
    ezt nem én irtam ezt egy másik fórumon olvastam remélem sikerül megoldani
  • joe1980

A demo simán telepíthető, csak van egy olyan hülye tulajdonsága, hogy az EXE kicsomagolja magát a temp könyvtárba, majd onnan elindítja a második kicsomagolást (szintén a temp-be) és csak ezután kezd el települni az általad választott helyre
    Egyébként van két megoldás:
    a). ha van sok helyed valamelyik másik hdd-n, akkor:
    vezérlőpult -> rendszer -> speciális -> környezeti változók - itt átírod a TEMP és TMP könyvtárak neveit (mind a két ablakban!) értelem szerűen az új helyre.
    Tehát általában valami ilyen van: %USERPROFILE%\Local Settings\Temp ezt átírni pl: E:TEMP
    Ha kész, ne felejtsd el visszaállítani!
  • DarkSector
    8mb a feltöltésed?
    Mert a mai netsávoknál már csak az számít!
  • r4pt0r
    And the "Slow Volume":
    summon utgamecontent.utslowvolume_content
    Also, in ShangriLa, you can type loaded and check out the translocator. Note: you'll be missing sounds from anything that isn't naturally in the level."

Ezt mindenki nézze meg marha nagy, a saját rakétámat megelőzőm. Mintha a Martrixban lennék. Meg a több i jármű is kész, de több is lesz ami még itt nincs.
  • rotator
    Belépsz a pályára és akkor írod be a konzolba a parancsokat.
  • Reyes
    Ez mi is? Mert én úgy veszem ki belőle, hogy új járműveket lehet előcsalogatni, csak azt nem értem, hogy mikor... A pályán, vagy a pálya megkezdése előtt...

"Think you've seen everything the beta demo has to offer? Well, this one's been around for a day or two, but the list of stuff being found keeps growing, so here's the latest. While in a level, open your console and type in the following:
    Vehicles:
    summon utgamecontent.utvehicle_darkwalker_content
    summon utgamecontent.utvehicle_cicada_content
    summon utgamecontent.utvehicle_fury_content
    summon utgamecontent.utvehicle_paladin
    summon utgamecontent.utvehicle_nemesis

And the "Slow Volume":
    summon utgamecontent.utslowvolume_content
    Also, in ShangriLa, you can type loaded and check out the translocator. Note: you'll be missing sounds from anything that isn't naturally in the level."

Ha valakinek sikerül valamit kihámoznia belőle, az ossza meg pls.
  • Ombika
    Ugy kerestem!
  • Balumann
    ilyenről én nem is hallottam :D demoba egyáltalán nem rombolható semmi, még a víz se mozdul meg ha belelővök. Nem tom ebből milyen fizika lesz ^^