4006
-
Reyes #883 #865 -
#882 Minden serveren szar a ping ,8 mbos nettel! :( -
#881 Közzétehetnéd itt is a megoldást, hátha valaki még benéz a későbbiekben, akinek hasonló a problémája... -
joe1980 #880 Köszönöm segitségedet,de már egy másik honlap forumán mondtak egy ötletet azt használtam,és bevált.Tényleg nagyon köszi. -
#879 Legalábbis ÉN ÍGY TUDOM, de azért talán nem nekem lesz igazam... -
#878 Csak egy pályán (vagy nem tudom, pontosan mennyi fogja támogatni az AEGIA physix-et)... A többi valószínűleg nem lesz rombolható... -
#877 :-)
Amúgy ha jól hallottam, rombolható lesz kissé a környezet. Ez igaz? -
#876 ez javítás volt, nem magyarázkodás -
#875 Nem kell a magyarázkodás. -
#874 Ja rosszul írtam, úgy akartam, hogy a demoban mi olyan nagy újdonság az ut2004-hez képest. Mert demoba szinte semmi :S -
#873 várd már meg, míg kijön a végleges! Ez csak demo, a textúrák (ha tartják a jó szokásukat) eleve butítottak -
#872 új játékmódok.
-
#871 A teljesben ott lesz a Warfare mód, ami az ígéretek szerint sokkal többet ér, mint az Onslaught... Aztán nem csak a DarkWalker az egyedüli Necris jármű, lesz még bőven biztosan... :) És biztos vagyok benne, hogy kis apró újítások is lesznek...
Viszont az egyjátékos "kapmányt" szerintem megint el fogják szúrni, de engem nem is érdekel, úgyis a multi a király, meg a botok elleni csata szabadon választott térképen :)
Ui.: Csak én érzem úgy, hogy a DarkWalker marha gyenge? Ahogy megérkezik a pályára, és beleszáll valaki, ha lövik 3-an, nem marad egyben egy percig sem... Marha kevés ez az 1000 életpont, amikor az UT2004-ben az egyiknek 5000 életpontja volt... -
hitch #870 #867???? -
#869 /az alapján mondom, hogy én végigvittem az UT2004-nek az ilyen story szerű módját. -
#868 Mi olyan nagy újdonság az ut2004 óta? :S Elég sokat játszottam avval, sőt tegnap is felmentem egy kicsit ut2004 deathmatchre, sebesség ugyan az, emlékeim zerint a botok is ugyan ilyenek voltak, járművekbe se nagyon van újítás.
De tényleg, grafikán kívül semmi újítást nem látok, még az ut 2003 és ut2004 között is nagyobb különbség van mint ez között.
Lehet, hogy a teljesbe lesz valami újítás, meg új módok, járművek, stb... kiváncsi vagyok.
Mint írtam, az optimalizálás jobban sikerült mint más játékokba, ez pozitív számomra. De ugyan ez negatív is, hogy túlságosan részletes (mondhatom feleslegesen) - ezt írtam már korábban is9 - így kevesebben tudnak vele élvezetesen játszani.
Én tényleg nem értem, miért annyira jó ez a demo ennyi embernek :S -
hitch #867 Sziasztok.Hogy lehet a grafikát ténylegesen a Maximumra rakni.Mert a menuben csak 5 egység van és én azt hallotam hogy fel lehet huzni akár 7 ig is.Ez lehetséges??? -
Nwis86 #866 nekem is ez volt a problémám 3 órát szenvedtem mire csináltam 1.3Gb helyet a c-n ráadásul hajnali 1 kór álltam neki:) de sehogy nem tudtam felrakni, aztán gondoltam kitömörítem valahogy azt a fájlt amit a tempbe pakol, kis keresgélés googléba és ráakadtam a Universal Extractor progira.
szed le, aztán kezd el telepíteni a Ut-t majd amikor eljut odáig, hogy meg lehet neki adni a hova telepítse akkor ne meny tovább (mert akkor ugyebár kilép hibajelzéssel) menj a (C:\Documents and Settings\rendszergazda név\Local Settings\Temp) könyvtárba, ott lesz valahol az UT, (nekem vami ilyesmi könyvtárba volt {98EE9894-B31C} na ha megvan az a könyvtár amibe van az ut3 azt másold át 1 másik meghajtóra ahol van hely, aztán lépj ki a UT3 telepítőből, ha windoz nem törli magától a félig kibontott fájlt akkor töröld le ami a tempbe van, aztán az átmásolt könyvtárba lévő fájlok közt kattints a Ut3 setupra jobb gombbal és ha feltelepíteted a Universal Extractort akkor ott lesz, hogy Uni Extract files. kat rá, ott meg lehet adni a helyet hova rakja, aztán kitömöríti és lehet játszani... (ehez a egészhez elég ha van 1.1 Gb szabad helyed) -
Reyes #865 Tudtam, hogy még egy post kellett volna:)
A keresésnél nem a vCTF-et választod ki, hanem a Deathmatch-et--->Search--->jó sok szerver, mindenféle játéktípusban. -
#864 Koztudatra adhatnad azt a hamachi szobat! :) -
#863 Szintúgy... -
#862 Nagyon korrekt a demo. Igaz 3-as beállításnál volt amikor lement a cucc 30fps alá így inkább lejjebb vettem a részletességet 2-esre így elég folyamatos 50-60 fps (bár azért láthatóan nem annyira szép mint előtte) de jól fut. A járművek is bejönnek meg a VCTF pálya is király. -
#861 Ugyanez a vélemény.
----------
Hamachin tóljuk haverokkal botok ellen.Jóóóóó! -
#860 Hy all!
Hát ez nagyon állat lett! Jobb lett szerintem mint az UT2004. Jobb a grafika,a játékmenet is jobb lett szerintem, kicsit talán még pörgősebb is lett! A járművek is jobban tetszenek.
Bye all! -
#859 Nincs elég hely a lemezeden... -
joe1980 #858 na ezt irja:Error-1603 Fatal error during installation.Consult Windows installer help(msi.chm)or msdn for more information. -
joe1980 #857 Ma reggel töltöttem le ujra de ugy se volt jó.nekem telepitésnél bejön egy tábla hogy hova tegyem ,rákkattintok a e-re utána kidob error:-fatal error during installation.Consult Windows installer help.és nem tudom felrakni
Amikor elöször feltelepitettem ilyet nem csinált akkor.Egyébként jó a gém. -
#856 Annyi hely nem elég! Nekem 2,5GB-nál mondta, hogy hajlandó feltelepülni, addig csak annyit csinált, hogy kiválasztottam, hogy ide meg oda települjön, majd elküldött a francba, hogy nincs hely.
Vagy te még idáig sem jutsz? Ha gy van, töltsd le még egyszer (ha ugyan még nem tetted meg) -
#855 Most akkor te hol is talaltal laggmentes servert? -
joe1980 #854 Figyu itt valami nagyon nem stimmel sikerült a c:-n 2.10 gb szabad hely de ez a telepitő nem teszi fe mert megint fatal error. -
#853 Kicsit csípássak a szemeim, de nem tuom, hogy mire írtad ezt?
Mi lesz gyorsabb? -
djukel #852 Nem muszáj de nem árt ha fentvan, némi sebességnövekedéshez jutsz vele -
Reyes #851 Lentebb tanácsolták, hogy deatchmatch-ben keressünk szervert. Nem lett valami jó a szerverkereső, mert az alacsony pingű szervereket is oda rakja, legyen az vCTF, DM, TDM...
Ott én is találtam jó kis szervereket;) -
#850 THX
majd megint megpróbálom... -
#849 REgeltem es mar ment is,bar sok helyre be se csatlakozik pedig azt irja ki ,hogy van hely es keves a ping! Nem is lehet nev/ping stb szerint rendezni,sok meg a bug ebben,de megeri emgvenni eredetiben mar latom. VEgre a regi feeling visszajott! -
#848 Itt azt mondták, hogy ha nem is mindenhol, de nagyon sok helyen igen aggasztó a ping érték...
Szerintem próbálkozz több helyen.
Amúgy hogy Account-oltál? -
#847 Szinte minden server meg laggos vagy csak nalam van gond?! :( -
#846 FAQ-ba be lehetne rakni..vagy alá???
Teljesítményteszt.... -
#845 Én csak egyenlőre hivatalos info-val szolgálhatok...Új ATI & Nvidia driver... -
#844 Értem
THX