Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Next PC upgrade: 2022
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
UT 2007:
The Godfather Elder Scrolls 4
UT 2007:
A Keresztapa Tünde tekercsei 4 <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://goo.gl/gd6Zi5
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Thanatos: én is😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A mai nap ez egyik mûsorban rejtvényként az ehavi Gamestar cimlapja alapján a következõ kérdést tették fel,"mi az UT 2007 alcime?" .Hát én ilyenrõl nem tudtam,gondoltam magára a 2007-re gondolnak,de jött az elsõ telefon,ahol szerencsétlen telefonáló csak a 2007-et mondta,ere nem kapott semmit.
Ekkor már furdalt a kiváncsiság,elnéztem a GS oldalára,ahol az ujság is ott van,látom hogy az UT2007 alá a The Godfather van irva.Mondom ennyire csak nem hülyék...
Következõ telefonáló
-"The Godfather."
-Igen fantasztikus,megnyerted az újságot gratulálunk,valóban az UT 2007 alcime a The Godfather..."
<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amugy a cod2 csk agyon volt hypeolva se nem isten a témában és semen nextgen..., iylen szvsz fel se merült soha... 😊 a fear nem lett rossz de annak si sanos nagyobb votl a füstje mint a lángja szvsz 😞
konzolra sosem váltanék az tény...
jah és ha fogadok hogyha nem mondták volna hogy átirat lesz, akkor nemis vennétek észre... " ittis meglesznek a konzolos hibák, még1 game amit elástam " ha igy gondolod szia, ne játsz vele, én semmi pénzért nem hagynám ki, ( mellesleg sokak szerint gépfüggö vagyok, mert már 1 éve erre a game-re sporolok, illetve a hardware-re amit veszek alá 😄 josok $ van már...
u dont have to listen anybody else but me
Beyond Unreal:
"Last week, Gamespot reported that, according to the Official Playstation Magazine, Unreal Tournament 2007 would be a Playstation 3 launch title for Spring 2006, sparking a little concern over the fate of the PC version. Jeff 'War_Tourist' Morris, producer at Epic Games has confirmed that the title is still being developed as "PC first" and that there will be a pre-release demo.
PC first. We're not scheduled to be a ps3 launch title, not certain where those news sites are getting that from. There will be a pre-release demo (on the PC at least).
As I mentioned above, Gamespot sourced the OPM. Perhaps someone at Sony has his or her wires crossed?"
PC elsõre, Muhaháhahahááhá. 😄. Semmi bajom a konzolokkal, de UT az PC-s, ennyivel tartozik a communitynak az EPIC. Aztán felõlem jöhet bármire, meg amúgy, ha a PS 3-mas megjelenésig a PC-sek csinálnak hozzá pár cool modot, az alapból bekerülhet a PS3-mas verzióba, szóval nem járnak õk se rosszul.
Ja és igen, a szöveg még említ egy érdekes dolgot, méghozzá az elsõ hivatalos bejelentés arról, hogy lesz egy pre-release demo, a kérdés az, mikor? Minél hamarabb 😊!
Dixie Flatline, 18:19 - PC PS3 - Játék: Érdekesség - ADATLAP - (9 komment)
Az ATARi hivatalos fórumaiban egy kétségbeesett rajongó vészjeleket adott le a süllyedõ PC-jének fedélzetérõl. Az üzenetet fogta az EPIC Games egyik producere és megnyugtatta a rajongót, hogy a játék elsõként a PC tulajokat fogja boldogítani. Végül hozzátette, hogy fogalma sincs honnan veszik egyesek, hogy a játékuk a PS3 startjátékok egyikeként fog berobbanni a köztudatba. Elõzmények...
hw
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Haverok, Buli, Fight Club!
ALien
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
ALien
Ezt a piros box-os részt nem is tudtam .Tiszta vissza a jövõbe effect.Remélem nagyon jó sül ki belõle.

mindenki tükön ülve vár, mert a COD2-t hiába, hivják már next-gen.nek sztem nem az... max azért jo mert sikerült átirniuk egy quake3 motort 😄
de ez az Õ dolguk, nekem tetszik a game, leszarom hogy mien mocin megy.
de visszatérve, itt már nevezhetõ NEXT GEN-nek mert ugye lesznek ojan támogatások amiket csak a 64bit-es rendszerek szeretnek majd, és mivel ugye ez az egész 64 bit mánia, eléggé nagyon ujitás, SÕÕÕÕT igy, asszem ezlesz az elsõ nextgen-es game... remélem nem megy el ezis egy tech.demo ba, bár ez nem jellemzõ a rájuk,
u dont have to listen anybody else but me
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Banner: Tudom hogy nagyon korai még, de ez a túl egyszerû banner szúrja a szemem, szal csináltam egy másikat ITT VAN Tudom ez sem valami nagy, de amíg kapunk pár jobb képet addig talán megteszi.
Egyébként meg szerintem itt is elõre meg lesz határozva, hogy miket lehet kérdezni a bottól, különben feldobod a kérdést, és teljesen lemerevedhet a játék, míg megfejti, mit akarhatsz 😊 Pedig a kilo kenyér kérésére nem kell felkészíteni
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Amire én igazán kíváncsi leszek: a hangvezérlésre: a saját hangunkkal tudunk utasítást adni a csapattársaknak (botoknak, single-be, angol nyelven) pl.:"there's a sniper on the tower, go get him". Bots will also respond to particular questions. For example, if you asked "is there anyone in the cave?", they might reply "no, the cave is clear".
Erre kíváncsi leszek, hogy müködik, csak az a baj, hogy közben az asszony hüjének fog nézni, mikor angolul beszélek a géppel!
forrás:Beyondunreal
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nézegettem itt az új screeneket, talán mégsem lesz annyira szörnyû mint ahogy elõször leírtuk. EZ (+1) a város egész hangulatosnak néz ki
nem hiszem hogy enyni kéne neki