4006
-
#723 mert ""MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"" :DDDDDDD lol -
Thanatos #722 egy röpke krédés: ha nem akarsz arcoskodni akkor miért teszed mégis? :PPP -
#721 Ez így van, nekem is sok ismerősöm van akinek gyengébb a gépe, és mediumban hajt általában minden új játékot, és ezekután meg leszólják, hogy milyen szar, meg ilyen meg olyan fos a grafikája XY játéknak.. Aztán mikor átugranak hozzám minden maxon, (82CM LCD-n :-), 5.1 hanggal (80-100FPS), AA+AF, akkor kicsit megszeppennek, hogy "hú, ez tényleg jobb így"..tényleg nem arcoskodni akarok:), de ezek csak érdekességek :-) Szóval ahogy Dark mondaná:DDD " "MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"" lol :D -
netuddki #720 big thanx mf -
#719 Ja látom jó gyerek vagy !! -
Reyes #718 Arról tudtok valamit, hogy Invasion lesz benne?
Imádtem UT2004-ben is az Invasion RPG-t, főleg ilyen gafikával lenne durva!:) -
#717 Offline mode-ra menj, asszem alul valamelyik gomb.
Csak username-t kell beírni. -
Aspyrin #716 De jóképű gyerek vagyok :D
-
netuddki #715 szassztok
mit is kell tenni hogy lehessen yáccani a gémmel?
mert hiába akarok csinálni user acc ot nem enged semmit :((
plss help! -
#714 "Nekem legalábbis ez a véleményem." Basszus, végre egy ember aki nem általánosít :D
Nekem személy szerint viszont az összes eddigi Unreal 3 motoros game bejött (a Roboblitzet nem próbáltam, és köszönöm nem is tervezem tesztelni), és maga az UT3 és bejön a demó alapján... Bár őszintén remélem hogy a fullban lesz GAMESPEED mutator mint a 2004-ben, mert nekem nagyobb a játékélmény, ha egy kicsit lassabb a játék :) - legalábbis valahogy unreálisan gyorsan képesek az emberek rohangálni, de a tank is túl gyors ahhoz képes hogy tank :P
De úgy tudom hogy lesznek mutatorok (és remélem nem a mostani menürendszer marad meg, mert az UT2004-eshez képest alig lehet állítani valamit)... -
cserpak #713 Na már én is beszállok. Darksectornak igaza van abban, hogy ez a game brutalszép, még 9800pron is, csak nyomjátok a csúszkát 100-ra és alatta legalább 3-ra mindkét csúszkát az advanced optionsban, ott fityeg az alul a video optionsban. Ez mind jó lesz 1024*768-ba, de kiválasztás után apply-vel el is kell fogadni, van olyan is hogy csak a játék újraindításakor fogadja el a 2. és 3. csúszkát. Na szép tehát, de jó is. Amúgy unreal 1 csúnya már mégis nagyon jó. -
#712 Mert? -
gyuri12 #711 megbocsátok[ő a zisten] -
#710 Az elején engem is, kiröhögtem, de mostmár idegesít... -
#709 Lehet nálam is az lesz !! -
Aspyrin #708 Sajnálom, én feladom. Eddig mindössze egy szerverre jutottam be, de az is rém lagos volt :/ -
#707 Ez a DarkSector mindig megnevettet -
#706 kihagytam, hogy részben (*részben igaza van) -
#705 És aki azt mondja ronda annak igaza van, shadermodel 2-es kártyával az UT2004 ezerszer szebb mint ez, ahogy a képeket látom. -
#704 de nincs is ilyen server !! mert nem találtam !! pedig be volt jelölve minden !! -
#703 Nem érted a problémánkat. A játék nem max grafon szinte játszhatatlan, nagy homály csak az egész, és ez így is marad a teljesbe, ismerjük az unreal 3 motort (legalábbis shadermodel 2-es kártyákon). Pedig rengetegen lennének azok, akik leszarják a grafikát, eljátszanának ut2004 low szerű grafikán is ugyan úgy. A korábbi unreal motor nekem ezerszer jobban tetszett, az újjal sorra szarják el a játékokat. Nekem legalábbis ez a véleményem.
Nem így kellett volna megcsinálni ezt a motort, nem tetszik. -
#702 vannak csítek :D
megnyomod az Ő-t és aztán god, vagy fly. eddig erre jöttem rá :D -
#701 Igen értelek...
Természetessen ez nem azt jelenti, hogy vegyen mindenki 8800Ultra-t..
Csak azért mondtam, hogy ne mondják, hogy ronda, meg hogy nem szebb a 2004-estől..
mert nem igaz, és mások akik olvassák, azok is azt fogják hinni, hogy...
Nem szeretném rábeszélni a játékot én senkire, hisz én az Unreal játékkal voltam sokáig el....és még máig is nagyon jó játszani vele...és ez egy számomra "alapgém"...de többi rész valahogy nem jött be..ez viszont sirály, meg lépegető robotok, meg ilyenek....
Sorry a kirohanásért..részemről már nincs harag, mert nem szeretek vitázni... -
Aspyrin #700 Ehh, vagyis ez nem is ő :))) -
Aspyrin #699 Hamachim nincs, de a játék a következő:
denes888:SG forum -
#698 Mit kiabálsz, félsz a sötétbe?
Egy jótanács. Ha nem minden második poszt lenne a tiéd, akkor kevesebb baromságot írnál és kevesebben utálnának... -
#697 Hi all! Lenne egy olyan problémam hogy az UT mikor elindulni es a fomenube belép kilép es UT3demo.exe hibat eszlelt ... valaki nem tudja mi lehet a hiba??? -
#696 De még a hamachiba se tudok belépni mert azt sem tudom mi a server neve ?? -
#695 valaki talált már megoldást arra hogy lehetne XP x64 alatt futtatni a gamet?
kell hogy legyen megoldás mivel az összes többi UE3as game ment eddig. -
Aspyrin #694 Megvan, a filtereknél be kell állítani, hogy a locked játékokat is lássad! -
#693 nem látom :/
pedig minden úgy van beállítva, hogy mutassa a full és az üres szerókat is, és a locked szerókat is. internet/deathmatch, pure:any -
#692 Én se nagyon látom az övét !! -
gyuri12 #691 de azért nice try
és én végig értettem, most is értem, de, a te kijelentéseddel minden játékot leszaroztál.pedig,itt csak ezt fikázták,sztem jogosan. nem mindenkinek van annyi pénze,hogy vegyen egy csúcs vegát, és ezt sztem te is tudod,hisz neked sincs túl sok pénzed.nekik még kevesebb van.
az otpimalizáció jó lett,de azok,akiknek nincs pénze ezzel az optimizációval szart meszelhetnek. -
Aspyrin #690 Nem látom a játékod :| -
#689 Van online szerver. Név: SG forum jelszó: sg játékmód: dm -
#688 Na ez az, ami miatt fel tudjátok ba..ni az ember idegeit...
Jön egy aki kiforgatja a szavaimat!
És erre jösz te is, hogy nemám visszaolvasnál, hogy miről van szó, te mindjárt okoskodsz bazzeg...
MÉGEGYSZER HOGY a HOZZÁD HASONLÓ LUSTA EMBEREK IS ÉRTSÉK...!!!
SOKAN BELÖKTÉK A KÉPEKET NYOMI VGA-KAL LOW GRAFIKÁN, HOGY EZ MEKKORA NYOMI EGY JÁTÉK...
ÉN MEG AZT MONDOM, HOGY ÉN IS EZT MONDANÁM, HA NEM HIGH-ON NYOMNÁM...DE EZ CSAK NÁLUK SZAR, VISZONT MÁSNÁL NEM ILYEN ÉS ERRŐL NEM A JÁTÉK TEHET...
ÉRTHETŐ ÍGY???
MERT ÉN LEZÁRTAM EZZEL A TÉMÁT... -
gyuri12 #687 "MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"
most döntsd már el,hogy mi a véleményed! -
#686 Nem tudok csatlakozni !!
Mi a server neve ?? simán UT3 Server vagy dante3 UT3 Server
meg a jelszónál ezt irja ki !! This password is rejected !! -
wowfan #685 Már két helyről is leszedtem a demot, feltelepíti minden ok. Elindítom, lemennek a videok, logók és amikor kiírja hogy Press any key, ott kidob a játék és kiírja hogy az UT3Demo.exe hibát észlelt ezért leállt bla bla. Szerintetek mi lehet a gond? A gépem AMD 4000+, 1GB RAM, 8600GTS, bár nem hiszem hogy ez a gond -
#684 Nem!
De egy béta multi demo-nál én ezt nézem elsőnek, ami nem azt jelenti, hogy ez nélkül nem lehet jó...