654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
-
Travelos #14 Próbáltam olyan gépen ahol SP1 van, olyanon ahol SP2, de ugyanaz!!
Mindkét esetben Daemon Tools v3.47-el.
Szar!
-
Travelos #13 a kulcs megadása után agyal egy fél percig, majd ERROR!!
Tegyem be a GTR CD-t egy másik meghajtóba hibaüzenet van!!
FUcK!!! -
#12 Na ezért kellett ez a topic :) -
#11 Húúú ezzel a lanfixel kimondhatatlan örömöt szereztél nekem... Örök hála :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#10 Ha lehet, valaki írja le az elejétől a végégig az összes patheléses hülyeséget, meg maga a telepítést is. Mert én már próbáltam, de nem jött össze. Kössz! -
zoltang #9 Igen a neten. A lanfixet bemásolva (legvégén) simán lehet ip-hez csatlakozni. Hostal szervert indítani. -
#8 A neten? Mert akkor ténlyeg érdemes felpakolni! -
zoltang #7 A lanfixel lehet direct ip-vel regisztráció nélkül játszani. -
zoltang #6 Nekem a következőképpen megy. Windows XP pro. sp2-n.
A prg. feltelepítése után feltettem az összes javítást sorban (1.3-ast is). Feltettem a magyarítást is(v1.0). A legvégén a lanfixet().GTR Lan Fix with read me.rar
A daemon tool-al(3.47) emuláltam az eredeti mini imagét (pár kB). A kért kódra ezt F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N írtam. És kész. Nem babráltam a regisztrációban, csak a SFNightmare (v1.12)-vel: disable cd és disable node. SFNightmare -
#5 Gtr 1.3 patchel történő indítása:
Regeditben mindent vissza kell állítani ami az 1.2 patchnál szükséges volt elállítani.
1.3as patch telepítése.
Ezután a starforce nightmare nevü programot használva(1.12 verzió):
dissable cd
dissable node
Majd ha ezek megvannak a registryben keresd meg ezt:
HKEY LOCAL MACHINE-SOFTWARE-SBDT AB-GTR-SF KEYS.Itt a reg kulcsokat töröld ki.
Mountold be az új mini imaget.
A játék indításánál az ÚJ szeriaszámot írd be:
6kthf-d6lbz-zdwv6-e3h88-9nfxz
Ezután indulni fog a játék.Teljesen mindegy honnan mountolod meg mivel.Minden működik.Alcohol vagy Daemon mindegy.
Még egy tanács:Érdemes egy új könyvtárba átmásolni a GTR-t és csak az új könyvtárad patcheld.Így mindkettő verzóval tudni fogsz játszani.Az 1.3 patch jelenleg csak offline működik törve. -
#4 Jaja! -
#3 Merthogy?
A másik GTR topic-al egyetértésben jött létre! -
#2 Van egy olyan érzésem, hogy hamar zárni fogják. -
#1 Megynyílt új GTR Topic-unk amiben bátran feltehetitek kérdéseiteket a játékkal kapcsolatban (akár telepítési gondjaitokat is)