654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • ToMy_
    egy uj miniimage linkkel valaki szanjon mar meg, legyen szives...
  • Yunx
    Van valami ötletetek arra hogy miért kezeli tök máshogy a kormányt az 1.3 felrakása után? Saitek R440, az 1.23-ig az egyik momo-s lehetőségre állítva tűnt a leghasználhatóbbnak, effekt magas, erő 100%. Most akárhova teszem, akármit állítok tök szar. Rángatja a kormányt a picsába össze vissza, főleg magasabb fokozatokban. Ja és nem a fordított effekt a probléma...
  • ForRedGlory
    Mennie kell. Szinte tök olyan gépem van mint neked, a videokártyát leszámítva. Nem konfig baja van nálad sem :-))
  • Csiaki
    Meni tenksz!
  • Daffy
    Elég az utóbbi
  • Csiaki
    Hy ha el akarom indítani a gémet 1.3-an akkor ahoz kell a mostanság kijött warez verzió vagy elég a SF macera meg az új mini image?
  • ACE
    Érdekes nálam ez nem megy... sza'l olvastam is pár helyen, hogy nem minden konfig-nál műkszik ez, pl. nálam sem...
  • zoltang
    A lanfix az 1.3-hoz való, mivel a javítást feltéve kéri a kódot a direkt ip-hez is. A lanfix ezen segített. Az 1.2.3.0 alapból csak a hivatalos szerverhez való csatlakozásnál kéri a regiszrációt, de nem kéri az ip-megadásnál.
  • Daffy
    1.23mal
  • Daffy
    Mi szoktunk majdnem mindennap páran menni ha gondoljátok gyertek.....
  • kigyi
    Igen mano bár mostanában nagyon keveset, mert nem nagyon volt aktív a kis gtr-es társadalom!
  • Daffy
    Én úgy tudom csak az 1.3as patchez kell a lanfix,szóval az 1.23hoz nem.De várd meg mások véleményét is
  • DonManó
    aki jáccik online annak kell használni a ugya a LAN fixet??
    (ha jól olvastam vissza)
  • Daffy
    igen
  • DonManó
    szokot még vki online játszani?
    kigyi? Te gondolom igen
  • mEkLaU
    Köszi Slow és Sanya igy fogok akkor tenni:)
  • Slow
    nekem nem momom van, de sztem ezt próbálgatni kell mindenkinek, hogyan esik jól
    szerintem:
    pedálok:
    szedd le alacsonyra, 20-30% és nyomjál vele köröket, majd amikor már ismered a pályát meg a kocsit, akkor húzd feljebb
    kormány:
    én úgy lőttem be, hogy a belsőnézetben arányosan forduljon az én kormányom az auto kormányával, ez nálam (R440) 40%-ra esik. Utána, ha nem stimmel, kényelmetlen, akkor a setupban a kormányzási szöget változtatom
  • kigyi
    Én most jelenleg 100%-on nyomom, de játszottam már 40-el 60-al 70-el is, azok túl lassúnak tűntek :) A 100% a reálíis szerintem, csinálja már azt az autó amit én akarok, remegős kezűek vegyenek belőle vissza!
  • Sanya52
    40 %?
  • mEkLaU
    Logitech MOMO Forcehoz lécci beállitást adjatok mármint ami a sens.et illeti. kösz
  • ForRedGlory
    Leálltam.
  • Slow
    (mondta már, hogy nem szánta sértésnek, ez nem számít?...)
    jav. by Slow
  • Slow
    nem állnál le?
    nem, mi?
    ufff
    (mondta már, hogy nem szána sértésnek, ez nem számít...)
    jaj te :)
  • Daffy
    Én nem sérteni akartam vele,nem ilyen vagyok.Ha a másik fél elolvasná a régi tpocik kismillió hozzászólását akkor rájönne......Elég sok embernek segítettem és nem basztattam senkit.A korról meg a tiszteletről már ne is beszéljünk.......
  • ForRedGlory
    Bocsi nem akartam félreérteni, de ezt nem lehet máshogy érteni.....
  • Slow
    én nemtom milyen volt, az a lényeg minek szántad, kész

két mondat kell, egyik, hogy "Bocsi, nem akartam", másik meg, hogy "Bocsi, félreértettem"

ééés akkor már lehet is másról beszélgetni ;)
  • Daffy
    Kontrázz csak nehogy kimaradj valamiből....Ha nem foglalkozol "ezekkel" akkor miért idézgetsz?Egy húron pendülnek.....Hagyjad már
  • ForRedGlory
    Nyugodtan mond, meg ha nem volt lenéző, de ezekkel én már nem foglalkozom, látszik, hogy egy húron pendülnek :-))

OK értem.Bár 4en nem bírták másolni és nem bírtak vele semmit sem csinálni,nem vonom kétségbe a tudásodat.Azért egyszer szívesen a kezedbe adnám a lemezt...Tényleg kiváncsi lennék bírsz-e vele valamit kezdeni.

ForRedGlory
    ma 19:49 | Privát | Válasz | #111
    Mondhatnám úgy is, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
  • Daffy
    Senki nem ideges.Slow szerinted milyen volt a mondatom?Lenéző?Őszintén.
  • Slow
    hát ez most már eléggé "másképp" a GTR...

annyira azért nem izgi ez a vita, nyugodtan lehetne privátban is, hö? ;)

egyébként meg nyugesz
  • dan104
    Na látod ez az!!!!(gondolkodj)
    Látod ezek azok a dolgok amiket írott formában nem lehet egyértelműen leírni!!!
    Kezded már kapizsgálni???
    Egyébként eltaláltad,a haverom sőt mondhatom a Barátom!Tudod miért mert egy fasza srác akinek elsősorban azon jár az esze,hogy hogy tudna segíteni másokon,nem csak kötekedni!!!(Gondolkodj!!!)
  • ForRedGlory
    Száradjon le a kezem, ha mégegy hozzászólást pazarlok a te és a haverod hülyeségeire.
  • ForRedGlory
    "Egyébként ha egyből felkapod a vizet előbb-utóbb valaki megkeres.......és hidd el meg is találnak,elbújhatsz egy nick mögé,teljesen mindegy....."

"A helyzet a következő:-senki nem beszélt "fizikai kontaktusfelvételről!!""

LOL....... ez igen, és még én gondolkodjak.
  • dan104
    A helyzet a következő:-senki nem beszélt "fizikai kontaktusfelvételről!!"(Ez nagyon szép volt nem?Nekem tetszik!)
    Mondtam:GONDOLKODJ!!!
  • ForRedGlory
    Ez volt az utolsó hozzászólásom a témához, kíváncsivagyok hogy kibírjátok-e, hogy ne szóljatok be MEGINT.
  • ForRedGlory
    Miért öngól? Mondtam én, hogy bírom a kritikát? Hahahaaa
    Az meg hogy valakinek egy vitáról a verekedés jut eszébe elég szégyen, mondhatni bunkó....Nekem eszembe sem jutna, hogy elégtételt vegyek valakin ilyen hülyeség miatt... kössz hogy te is beleszóltál.
  • ForRedGlory
    "Attól hogy főnök vagy még nem biztos hogy Nekem is dirigálsz."

Ismerős? Sosem voltam a puszi pajtásod, ismét értelmeset mondtál. Nálad már az is puszi-puszi ha segítessz valakinek és az megköszöni? ....
  • dan104
    Ez ÖNGÓL!!!!GONDOLKODJ!!!
  • Daffy
    Ez nem kritika volt hanem nem bírsz olvasni.Hangsúlyosan....Nekem nem kell megköszönnöd semmit .Egyszer sem.Csak nem bírom ha valaki egyszer puszi-puszi,utána meg játsza a kemény gyereket meg a majd én megmondom csávót........
  • ForRedGlory
    "Egyébként ha egyből felkapod a vizet előbb-utóbb valaki megkeres.......és hidd el meg is találnak,elbújhatsz egy nick mögé,teljesen mindegy......"

LOL...Az ilyen emberek nem bírják akkor a kritikát....