654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • Anee
    kérlek segítsetek!
    2 verziója is megvan a cuccnak egy 2cd-s német és egy 2cd-s multilanguage....
    bárhogy teszem fel bármilyen kódot használok az istenért nem akar futni:(
    Mit tegyek?Hogy csináljam hogy menjen?A gépem alant XP SP1 HUN-nal...
  • Travelos
    megyen!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ráadásul nekem újra se kell indítani, ha vissza akarom állítani a CD meghajtót!

THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Travelos
    köszi, este így kipróbálom, és holnap reggel beszámolok.
    valszeg valahol itt az SFN-ben van a kutya elásva, mert mondom másik gépen, nem nforce-os lappal megy nekem is!
  • ForRedGlory
    Gyorsan tegyük hozzá, hogy a primary slavet kell letiltani, mert ha a master van letiltva, akkor érdekes dolgok jöhetnek elő :DDDDD
  • Ebola75
    Leírom még1x...a cd és dvd meghajtómat egy ide kábelre tettem, és nem disable cd-t használom, hanem letiltom az ide channelt, először a primary meghajtót, majd a secondary-t.(ha van...)aztán disable node, mini image, serial be, start game...nforce-os alaplapnál (legalábbis nálam) minden bekapcsolásnál újra kell aktiválni a disable channeleket, mert anélkül nem müxik...a cd romok visszaállításánál restartolnom kell a gépet és restart után simán visszaállítom,egyébként lefagy (valószínű az nforce miatt)
  • Daffy
    Hát ez részemről passz...
  • Travelos
    Az nForce.nl fórumán olyat olvastam, hogy nemcsak disable cd és disable node kell a SFNightmare-ben, hanem channel off is.
    Pl, ha a cd-rom secondary slave, akkor az sc.slave off gombot is meg kell nyomni!!
    Erről mi a véleményetek, én este otthon kipróbálom, hátha ez a gáz nforce2-es lapoknál!!!!
  • Daffy
    Így van.Igazad volt.Nem gondoltam hogy minden alaplap máshogy reagál az SFN-re.Bocs.
  • ForRedGlory
    "Amióta Asus alaplapon van azóta bekapcsolásnál elsőre engedélyeznem kell az SFN-t majd tiltani."

Ezért szidtál le múltkor ;ÐÐÐÐÐÐ
  • Daffy
    A GTR-ben.De valahol az elején.Bocs de pontosan nem tudom melyik hozzászólásban
  • Travelos
    vissza tudsz emlékezni melyik fórumban volt erről szó?:)
  • Daffy
    De az nforce alaplap lesz a bibi.Mintha olvastma volna valahol róla,de enm vagyok benne biztos.Valaki már emlegette ezt.
  • Daffy
    Hát ötletem az nincs.Nekem amíg mercury alaplapom volt addig elég volt a starforce meg a registry.Nem kellett az sfn-t sem újra engedélyezni bekapcsolásnál,majd tiltani.Amióta Asus alaplapon van azóta bekapcsolásnál elsőre engedélyeznem kell az SFN-t majd tiltani.Szerintem mindegy milyen ide kábelen van a cd író.Nekem még mindenhol működött.
  • Travelos
    Mit próbáljak ki????
    SEGÍTSETEK!!!!
    szimulátor rajongó vagyok, és még nem tudtam játszani a GTR-el, pedig a kormányom már be van izzítva!!! :))
  • Travelos
    Igen, amin megy, az egy Inteles, egy eredeti DELL gép a másik pedig AMD nForce lappal!
    Egyébként nem lehet, hogy a SF Nightmare nem minden típusú CD-meghajtót tud lenyomni? Vagy valahogy a CD meghajtóval kapcsoltos probléma van? Pl nem mindegy, hogy melyik IDE-n van?
    nem tudom, de nagyon nagy szívás ez a GTR nekem :(((

• Daffy
    Hardveresen van köztük különbség?Gondolok itt alaplapra
  • ForRedGlory
    Felesleges kiírni cd-re, mert az úgyis le kell tiltani, és a mini imaget kell bemountolni, vagyis tök mindegy honnan van telepítve.
  • Travelos
    Úgy próbálta már valaki, hogy kiírt cd-ről telepítette a játékot, nem pedig a vinyórol image file-ból??
  • dan104
    Ez is lehet egy problémaforrás!
  • Travelos
    én ezt nem értem!!!
    egy másik gépen ugyanazt megcsináltam, és ott nem indul.
    szoftveresen annyi a különbség a két gép között, hogy az egyiken SP1 van, amelyiken nem megy, azon pedig SP2!!

• ForRedGlory
    Ilyen volt nekem is. Mondjuk az az 1.3-as német verzió volt.
  • Travelos
    És cd-re sikerült már valakinek kiírni, hogy utánna működött is??
  • Travelos
    Vazze, most meg elindult, az 1.3-as GTR a régi mini image-el, és a régi cd kóddal (F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N).

A múltkor ugyanígy csináltam, és nem ment!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Daffy
    Én is kipróbáltam majdnem az összeset és msnen keresztül is felraktam pár srácnak.Nekem nem volt vele gondom,ezért írtam.
  • ForRedGlory
    6kthf-d6lbz-zdwv6-e3h88-9nfxz
  • Travelos
    milyen cd-kulcsot használtatok?
  • Travelos
    azzal is próbáltam, de nem ment!
  • Travelos
    pont így csináltam, de nem ok
  • ForRedGlory
    Hát... ha a német verzió van meg neked, akkor az nem biztos hogy jó, mondjuk nekem azzal is indult, de be kéne szerezni az "új" mini imaget, ami kb. 24 MB
  • ForRedGlory
    A wanadoos? Azt a legkönnyebb elindítani :DDDd

1. feltelepíted
    2. újraindítod
    3. starforce-al letiltod a cd-t és a node-t
    4. ezután ha be van mountolva a miniimage (nekem Daemon 3.47 van)idulhat is a játék :DDD

Ha már előtte felraktad és nem indul a registry-ből töröld ki az SBDT könyvtárat, és utána telepítsd.
  • Travelos
    A mini image-t a crackmanworld oldaláról töltöttem le.
    az mdf mérete 66kb!!
  • Travelos
    Ti könnyen beszéltek, én már mindent próbáltam.

Nekem az 1.3-as verzió van meg, ami legztóbb megjelent, de nem megy!
  • Daffy
    Bármelyik verzió aránylag könnyen elindítható
  • ForRedGlory
    Mi nem megy rajta? Melyik verzió van meg?
  • Travelos
    Feltörhetné már a Reloaded ezt a játékot, mert nekem sehogy nem megy ez a Starforce Nightmare dolog!!!
    Szerintetek feltörik???
  • Duddits
    Nem, csak mindig kipróbálom az ujjat.
  • ForRedGlory
    Miért gyűjtöd őket?
  • Duddits
    Biztos az is megvan. Asszem az összes megvan, csak az nics meg amit legelöszőr adtak ki.
  • ForRedGlory
    Inkább azt a wanadoo-n lévőt szedd le, az tutti műkszik, és egyszeű az indítása is.
  • Duddits
    Gondolkoztam hogy töltsem-e. Már elkezdtem, de nem biztos, hogy befejezem.