654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • Daffy
    miért lol meséld már el...
  • ForRedGlory
    Én vagyok a Jani, mert nekem megy :-))))))
  • ddd
    LOL
  • panizzi
    na végre egy topic

remélem elmaradnak az én vagyok a jani stílusú beszólások
  • ForRedGlory
    Meg különben is, akkor minek a másolt könyvtár?
  • ForRedGlory
    Na persze, nekem úgy nem ment ;-))
  • Daffy
    Ha az 1.3ast akarod használni akkor az eredeti könyvtáradat peccseld fel 1.3ra és ezután a másolt könyvtárat meg töröld.
  • zoltang
    Nekem a régi mini imagéval megy az 1.3-as. A lanfix előtt is ment 1.3-as vele.
  • ForRedGlory
    Mondjuk elfelejtettem, hogy melyik kulcsal indult a 1.3, mert elvileg ha a régi imaggel indítom, akkor a régi kulcs is kell neki.
  • ForRedGlory
    Jaja, úgy csináltam, hogy átmásoltam külön könyvtárba és azt patcheltem 1.3-al... Arra lennék kíváncsi gogy most valyon le lehet-e szedni a telepített GTR-t, vagy hagyjam fent. Lehet ha leszedem, akkor kiszed csomó dolgot a registryből és nem indul az 1.3- sem... Én pedig le akarom szedni, mert csak több mint egy giga "szemét", és kell a hely is :-))
  • Daffy
    Ja meg a hibás indítás után a kulcsot töröld a regitsryből.-)
  • Daffy
    :-)
    Nehogy leszedd az egész játékot,semmi értelme.Ott más volt a gond ha nem indult.Gtr könyvtárról csinálj egy másolatot mondjuk GTR2 néven.Ezután mindent állíts vissza a registryba az eredti állapotba.MAjd az új könyvtárat pecseld 1.3ra a régit hagyjad.Ha ez megvan ,akkor mount mini image,elsőre indítsd el a játékot hogy létrehozzon egy ROSSZ cdkey bejegyzést.Ezután indítsd el a SF nightmare-t,a játékot és másold be az új cd kulcsot.Menni fog.
    A gép újraindításánál pedig nem kell engedélyezni mert az alapból engedélyezve van hanem egyből tiltani kell.Eső cd utána node.Bármi más gond van ahhoz a játéknak semi köze.Mondom ezt azért ilyen bátran mert párszor feltettem a játékot mire az 1.3 elindult
  • ForRedGlory
    Majd próbáljátok ki, és ha megy akkor be kell rakatni FAQ-ba :-))
  • ForRedGlory
    Mostmár nekem sincs, valamiért eddig kellett buherálni, de most nem kell már, csak tudnám miért :-))
    Trükkös a játék az biztos, lehet holnapra már az add-on is fent lesz amit még ki sem adtak :-)))))))))
  • ForRedGlory
    Na szóval leírom nekem hogy megy registry buher nélkül régi imaggel...
    ( ez annak lesz hasznos akinek nem megy, gondolom :-)))

1. Ha fent van a játék akkor le kell szedni.

2. A registryt vissza kell állítani.

3. Ha az 1.3-as patch is fent volt, akkor itt törölni kell az SDTB AB könyvtárat mindenestől: HKEY LOCAL MACHINE-SOFTWARE-"SBDT AB" (megfigyeltem ha nincs törölve és újra fel lesz rakva a játék, akkor egyre csak szaporodnak itt a könyvtárak, ami lehet nem baj, de szerintem baj :-))

4. A SF Nightmare-el először disable CD, majd disable node
    5. A játékot most kell felrakni

6. régi mini image bemountol

7. Ha fent van akkor elvileg újra kell indítani a gépet ha kéri. Itt két eset van:

a., Ha újra kell indítani, akkor újraindítás után a SF Nightmare-t kell elindítani. Itt enable cd, és enable node, és csak ezután disable cd, és disable node. Ez azért fontos, mert ha megfigyelitek újraindítás után látszik a cd, viszont ha csak a disable cd, és disable nodera mentek, akkor nem tűnik el a meghajtó. Na ezért kell minden újraindítás után először enabledre rakni a cd-t és a node-t is.
    b., Ha nem kell újraindítani a gépet, és a régi mini image be van mountolva akkor megy a játék.

8.Ezután fel kell rakni az 1.1-es patchet, majd újra kell indítani a gépet, mert kérni fogja... Ezután NEM ELFELEJTENI hogy először a SF nightmare-t kell futtatni, és először enable cd és node, és csak ezután disable dc és node!!!!

9. Ki lehet próbálni hogy megy-e az 1.1-es patchel (menni fog :-))

10. 1.2-es update felrakása, itt nem kell újraindítani a gépet. Meg lehet nézni hogy megy-e a játék.

11. 1.2.10-s hotfix felrakása, asszem itt sem kell újraindítani a gépet

12. 1.2.30-s hotfix felrakása, itt sem kéri az újraindítást emlékeim szerint :-))

13. Most megint meg lehet próbálni, hogy megy-e a játék

14. 1.3.00-s patch felrakása. Ha errort ír ki és nem kéri a cd-kulcsot, akkor ki kel törölnio az SDTP AB-ben ezt: "DiscKey_GTR_CD1 Reg_SZ"
    Ezután be fog jönni az a panel, ahova a cd-kulcsot kell beírni

15. S lám megy a játék. (persze, csak ha mindent ponosan úgy csináltok ahogy leírtam :-))

FONTOS!!! Minden gépújraindításkor a SF Nightmare-ben ELŐSZÖR enable cd és node, majd CSAK UTÁNA disable cd és node. Különben hiába mentek a disable cd-re és node-ra, nem fog eltünni a cd a sajátgépből...

Megfigyeltem azt is, hogy nekem csak akkor megy ha meghajtó betüjele:\GTR könyvtárban van a játék. Először FIA GTR volt a könyvtár neve és nem ment. Nemtudom miért, lehet valamit elrontottam a felrakásban, de mindenesetre érdekes.
  • Daffy
    Lol:-)
    Ha lehúzkodod a kábelt minek a nightmare?Ha használod a nightmaret akkor meg minek húzkodod a kábeleket?Nekem minden kábel fentvan és halál nyugodtan megy a GTR.És a registryben sincs semmi elállítva:-)
  • Daffy
    A 19es hozzászólásom ebolának és dudditsnak is szól.Gyerekek ez így nem korrekt.........Idegen tollak meg a többi........:-)
  • CéZé
    Az én verziom :)

-GTR_MI_AlcoholClone ezt installáltam fel (ez már 1.3)
    -SFNightmare.exe ebben elindittoma a Dissable CD - Dissable node
    -GTR Fia Racing (ez másik verzio) az ebben lévő mini image-t töltöm a daemonba
    -F84GXWK9MBVDBG3S9VSHQ6D3N ezt a cd kulcsot használom
    -ja és a cd adat és tápkábel le van húzva

kb ennyi, alcohol nincs fent csak daemon
  • ForRedGlory
    Majd nemsokára leírom hogy indult el, most nem érek rá... Remélem az ip-s háló is megy lanfix nélkül is :-))))
  • ForRedGlory
    Ilyet sem pipáltam...megy a régi mini imaggel az 1.3-as GTR.
    ÉS MÉGCSAK NEM IS KELL SEMMIT, ISMÉTLEM....SEMMIT CSINÁLNI A REGISTRYBEN......
  • Yunx
    Na a helyzet a következő:
    Leszedtem az alcoholclone-t, sbdt könyvtár töröl a reg-ből.
    A régi német verziósat felraktam => 1.1 => működik. Utána felraktam 1.2 => működik. Törlöm az SBDT-ből a reg cuccokat, visszaállítva minden 1.2 eredetire => starfuck CDrom enable => 1.3 => Nightmare CD&Node Disable, új miniimaget betoltam => nem működik...
    Leszedtem az egészet, mindent töröltem, német verzió fel, 1.1, 1.2, 1.3 fel egyből => Nightmare disable stb => Nem megy...
    Megint le, alcohol clone fel szintén nem megy...
    Hát mi a kurva anyjárt csinálja ezt?!?!?!?
  • ForRedGlory
    Már nem ma töröltem, ill. volt egy .r00 kiterjesztésű rar is, amit letöröltem, és nélküle nem tudom kicsomagolni a mini-t, mert kéne neki.
  • Daffy
    Lomtárból nem tudod visszamenteni?
  • ForRedGlory
    Nemhiszem hogy megy a régivel az 1.3. Már töltöm a dc-ről, csak rohadt lassú. 5kb/s
  • Yunx
    Belinkelném én szívesen ha tudnám hol van...
    Az enyém meg 20 mega (tényleg az a jó új mini_image?) úgyhogy még elküldeni sem tudom...
    Itt olvastam többektől hogy a régivel is megy, azt elküldhetem ha gondolod.....
  • ForRedGlory
    Lehetőleg ne a wanadoo-t mondjátok, mert nincs kedvem fizetni azért a 24mb-ért.
  • ForRedGlory
    A sturfuck a teszi tünkre a gépet. Mondjuk nekem nem lassul be, csak nem merem leszedni a Daemont, mert akkor win install lenne :-)))
  • Yunx
    Hali,

ForRedGlory köszi hogy elküldted a leírást tegnap.
    Na nekem sehogy nem idul a rohadt, pedig már szét töröltem a registryt.
    Mérgemben befizettem befizettem a wanadoo-ra leszedtem ezt az alcoholclone versiont, na ez sem indul bassza+. Pedig mindent uninstalláltam, mindent visszaállítottam, töröltem az SBT könyvtárat is, utána install, és baszik indulni a régi és új kódokkal, meg mini_imageokkal is. Bár szerintem lehet hogy már a win van kész, szerintem a régi starfuck tete rendbe, mert amióta ment az 1.2 kb 2 percig bootol a gép.... Van valami ötletetek? Ha nincs délután újrarakom a gépet, ha akkor sem megy akkor meg felgyújtom... :(
  • ForRedGlory
    Valaki linkelje már be az új miniimaget- mert én barom véletlenül letöröltem.
  • maffia79
    Nagyon köszi !!!
  • ForRedGlory
    magyarisítás
  • maffia79
    Magyarítás van a játékhoz?
  • Travelos
    Köszömöm!

Így tényleg megy, egyszerűen újra kell a STARforce Nightmare-t aktiválni az újraindítás után!!

OK!!!
    :))
  • Daffy
    Csak egy másik géphez tudsz csatlakozni vagy ha valaki szervert csinál.Az 1.3as patchel nem tudsz felmeni mondjuk a GTR master szerverére.Egyébként pedig a lanfix visszaírja 1.23-ra a játékodat.Csak a bejelentkező képed marad 1.3-as
  • Ebola75
    Gtr 1.3 patchel történő indítása:

Regeditben mindent vissza kell állítani ami az 1.2 patchnál szükséges volt elállítani.
    1.3as patch telepítése.
    Ezután a starforce nightmare nevü programot használva(1.12 verzió):
    dissable cd
    dissable node
    Majd ha ezek megvannak a registryben keresd meg ezt:
    HKEY LOCAL MACHINE-SOFTWARE-SBDT AB-GTR-SF KEYS.Itt a reg kulcsokat töröld ki.
    Mountold be az új mini imaget.
    A játék indításánál az ÚJ szeriaszámot írd be:

6kthf-d6lbz-zdwv6-e3h88-9nfxz

Ezután indulni fog a játék.Teljesen mindegy honnan mountolod meg mivel.Minden működik.Alcohol vagy
    Daemon mindegy.

Nos ez nálam néha működik, néha nem...úgy vettem észre, hogy a starforce a registrybe mindig visszateszi magát, ellenőrizni kell, hogy benne van-e v. sem. A starforce nightmare-t is minden újraindításnál érdemes újraaktiválni, mert a rendszerben hiába van letiltva újraindításkor a cd és vagy dvd, akkor sem működik, azonban újraaktiválásnál elindul a game...de ez nálam működik így, csak egy újabb lehetőség esetleg akiknek nem megy...
  • Daffy
    Ha linkelgetsz és másolsz legalább írd ki hogy honnan van.Nem szabadidőmben és azért fordítgattam mert ráérek.Köszi
  • Travelos
    A RELOADED FELTÖRTE a STARFORCE-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YEAHHHHH

12 órán belül 3 törés az nforce-on!!

hamarosan ezt is fel kell törjék
  • Travelos
    Alcohol-al sem megy!
  • maffia79
    Létezik magyarítás a játékhoz?
    Ha igen linkelje már be valaki please!!!
    Thx!!!
  • Travelos
    Egyik kulcs sem jó, sem a F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N , sem a 6kthf-d6lbz-zdwv6-e3h88-9nfxz!!!