654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • ForRedGlory
    Szerintem ne töltsd le, most néztem, és cracket nem is találtam, csak starfuckot, meg azt a régi elindítási módszert. Persze, ha nem megy akkor letöltheted :DDDDDD
  • Duddits
    Aham. Most elkezdtem tölteni, de nem tudom hogy mennyi értelme lesz. Már vagy 2 verziójú GTR itt figyel a gépemem... Ezzel lesz 3.
  • ForRedGlory
    Crackem nekem is volt. Semmi különös nincs a crackben, csak az, hogy automatikusan kikapcsolja a cd-t, node-t és nem kell manuálisan. Legalábbis nekem ilyen volt.
  • Duddits
    Ezt nézzétek! Valami crack-es hülyeséget is kiadtak!
  • Yunx
    Értelek...
    Hát, ha valaki elviszi az enyémet akkor viszem a tiéd :)
  • ACE
    Félreértetted, arra jöttem rá hogy nekem full nem kell kormány, mert uncsi körözgetni, én az akciódús game-kat szeretem. Élvezetes meg minden, de 1 óra alatt megunom.
  • Yunx
    Fél éves Saitek R440 csere? (természetesen ráfizetek...)
  • ACE
    Nem kell valakinek Momo Racing kormány, most vettem 2 órája, de nem annyira teccik, rájöttem hogy nekem nem annyira jön be. 25-ér odaadom, gyári zsír új, 1 év garival, garijeggyel számlával együtt. Media Markt-os. Na? Sürgős!
  • DonManó
    FRAPS v2.54 registered

mindenki kedvence újabb változata
  • bödön ödön
    hát mi? krumplistészta? :))

a hot fix csak annyit tesz, hogy sürgősen lett kiadva, mert komoly bugokat javított.
  • Bagoly81
    szerintem hot fix nem patch, vagy nem?
  • bödön ödön
    najó világos, de az 1.3 után az 1.2eseket? már csak ha szép sorjában nézzük a dolgokat akkor is hülyeség :P
  • ForRedGlory
    warezzel nem is tudsz csatlakozni egyébként sem (szerintem)
  • Bagoly81
    jo de nemtudok szervert ahova csatlakkoznék.. csak fizetöset. 1-2 probáért meg nemfiztenék...
  • ForRedGlory
    Van már hozzá lanfix. Azzal megy ip címmel.
  • Bagoly81
    amit találtam feltelepitettem:) nemolvastam utánamivan benne. :-D csak az érdekellt hogy menjen
    :)) akinek elindult:
    nemtudtok egy szervert ahol ki lehetne probálni? neten... olvastam hogy csak lan ba lehet elinditani külön ip cim beirással mert kéri a cd kulcsot ami nekem nemigen van...
  • ForRedGlory
    Én is fel raktam annó szép sorjában :DDDDD
    disable node? kikapcsolja a node-t, amúgy passz :DDDD
  • bödön ödön
    a disable node mit csinál? nekem mikor az 1.3as elindult akkor a cd-t biosban letiltottam, és starforce-al disable node-ot nyomtam. úgy ment. aztán nem ment másnap, raktam föl új rendszert, de amíg nem érkezik meg az eredeti addig már nem rakom föl a warezt mégegyszer.

bagoly: a hotfixeket miért raktad föl? pláne miért éppen az 1.3as patch után? :)az 1.3ban a hotfixek is benne vannak.
  • Bagoly81
    nekem kelett.
  • ForRedGlory
    Ha lehúzod a cd-t akkor nem kell a starforce.
  • Bagoly81
    apro javaslat mindenkinek. nekem ugy sikerült elinditani, hogy: install, cd rom lehuz fizikailag starnight indit/ disable cd/node
    mont a régi mini file és pont. én nem töröltem semit a regböl nemis irtam hozzá. game: GTR.FIA.GT.Racing.Game.MI.ENGLISH.Included.INTERNAL-WoW
    mini:GTR.FIA.GT.Racing.Game.MiniImage
    utána:
    GTR_Update_1100_DE.exe
    gtr_update_1200_de.exe
    gtr_update_1300_de.exe
    gtr_1210_hotfix_de.exe
    gtr_1230_hotfix_de.exe
    és a játék 1.30 as lesz. az angol nyelvi litát és a magyarositást is felteszed ami inkább csak a menük forditását csinálja(de több mint a semmi)
    az alábbi file okat megtalálod itt: http://www.gtr-masters.hu/
    és itt http://www.gtr-game.com
    nekem igy elindult. és kész!. viszlát.
  • Rossifumi
    Még egy apró javaslat: mielőtt bármelyik verziót fel akarja tenni valaki, és fent van valamelyik demo, azt gyorsba le kell kapni, és egy sfclean-t raugrasztani a gépre, majd reboot, és azután megpróbálni feltenni.
    Egyébként akárki akármit mond, ez a starforce igen genyó ám, sajnos tuti módszer nincs. Én próbáltam 28 verziót, míg végül most működik az alcohol 1.3 a régi minivel és seriallal. Ha nem működik, uninstall, regből SBDT töröl, sfclean, reboot, és lehet előlről kezdeni.
    Tököm kicsit már kezd telelenni, nem tom, hogy a mélyentisztelt SeVeN M mi a rákot tud eddig szórakozni. Szinkron stúdióban 1 nap, utómunka egynéhány, közben a szövegek magyarítása a játékban, közben borító és kézikönyv (már ha lesz olyan) gyártás... Vagy egy ember csinálja az egészet.
    Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
  • Yunx
    Ha megengeded ez az én saját véleményem volt, csak amikor írtam akkor még fontosabbnak láttad kikezdeni amit a game elindításról mondtam...
    De mindegy én nem akarok tovább vitatkozni, részemről elnézést a sértegetésért és a buzizásért, és ha neked is megfelel akkor fátylat rá...
  • ForRedGlory
    Olvasd már el a 2. szót IS, és akkor esetleg nem mondanál ilyeneket.
  • ForRedGlory
    Ha megengeded ez saját vélemény, arról nem tehetek, hogy másnak is jobb ez a verzió ;D
  • Yunx
    Mintha valaki már leírta volna ezt más szavakkal...
    Látom te szeretsz más tollával ékeskedni
  • ForRedGlory
    Én is melegen ajánlom a GTR_MI_AlcoholClone változatát, sokat optimalizáltak benne. Elég ha azt mondom, hogy a belső nézetben nem esik le az FPS annyira, mint az agyonpatchelt verzióban, ráadásul gyakorlatilag 1024*768-ban max grafikán nyomom. Egyedül az ellenfél kocsijainak részletessége van mediumon. Ja meg persze csak 23 kocsi van beállítva, mert akkor már szaggat, de annyi baj legyen :DDD
  • ForRedGlory
    Miért lol?
  • Daffy
    HA rám hallgatsz meg ne vedd a Momot,a racingnek hamar szétmegy a pedálja és szívni fogsz vele.Vegyél Genius Speedwheel FFB-t,Nekem is az van és baromi jó meg erős.ÉS nem ment szét egy hét múlva.......
  • Daffy
    Erre
  • Daffy
    Erre meg csak annyi hogy LOL
  • Daffy
    Sziasztok!

Visszaolvasva a hozzászólásokat,nem gyenge.....Forredgglory Neked csak annyit tudok mondani hogy blőd hülyeségen vitatkozol.A starforce nightmare-t nem kell a gép bekapcsolásánál enabledre állítani.Ugyanis mikor kikapcsolod a géped a dissable után a következő indításnál automatikusan az eredeti állapotok fognak várni.Vagyis csak újból tiltani kell,engedélyezni előtte nem.Ha Neked engedélyezni kell előtte akkor ott más a gond.De nem vitatkozni akarok csak leírtam amit Én gondolok.
  • tombl100
    Én is erre gondoltam, el is indítottam a játékot de a disc check után kiírja , hogy :Insert the FIA-GT Racing Game disc into another drive than press Retry.
    Előtte startforce nightmare-be megcsináltam amit írtak a fórumon!
    Csá
  • ForRedGlory
    Nekem, gamepadom van Saitek P2500
  • ACE
    Neked mid van?
  • ForRedGlory
    Te tudod megére ennyit, de inább nézd meg a GTR-ben egy két kocsi kormányát, hogy milyen márkájú (MOMO) ;DDD utána rájössz, hogy melyik is kell neked :DDDDD
  • ACE
    okés, de az majdnem duplaannyiba kerül, megér annyit?
  • ForRedGlory
    MOMO
    Force GP

Egyértelmű, hogy MOMO
  • ACE
    Ez nem baj, nekem is elindít valami exe-t, zárd be, és attól még mennie kell ugyanúgy. Ez a nagyobb image-el fordul elő, amelyiket a gyárilag 1.3-as verzióhoz adják a krekkerek.
  • ACE
    Komolyan mondom ez kész, minden fórumban buzizgatni, meg verekedésre kell másokat bátorítani?
    Yunx ha csöndben maradnál és nem mocskolódnál, már rég nem lenne off ez a topic. A stílusodat tekintve meg inkább Téged néznélek fiatalabbnak, nem a másik félt. Na ennyit erről.
    Topic ON
    Egyébként nekem van úgy, hogy csak akkor indul el restart után, ha Enable-t, majd Disable-t nyomok, bár van hogy elég a Node-ra ezt megcsinálni.
    Most inkább azon filózom, hogy milyen kormányt vegyek, Force GP-t, vagy Momo Force Racing-et, Egyik 17ezer Ft, másik Media Markt-ban 30ezer. Tud valaki ebben segíteni, vagy valami helyet, ahol tudnak segíteni? Ti milyen kormányt használtok?