654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
-
#134 Asszem azt meg is köszöntem ha nem tévedek...Most ezzel megint mit akartál? Köszönjem meg kétszer, hogy abból legalább egyszer megérsd? -
#133 Csak annyit mondanék az eddigi reakcióidra,hogy az ilyen ki ha nem én emberek kuncsorognak a legtöbbet ha valahol megakadnak,aztán ha megy nekik,akkor meg verik azt a ragadós,büdös kis nyálukat!!!!
Egyébként semmi lenéző nem volt Daffy szavaiban,egyszerűen feltett egy kérdést!!!Annyi hiba volt vele,hogy írásban tette,így ugyanis nem lehet hangsúlyt adni egy ilyen mondatnak.....
Egyébként ha egyből felkapod a vizet előbb-utóbb valaki megkeres.......és hidd el meg is találnak,elbújhatsz egy nick mögé,teljesen mindegy......(ez nem fenyegetőzés még mielőtt félreértenéd)
Ja és nem Daffy seggét nyalom,bár azt is tehetném hisz szabad országban élünk csak az olvasottakra reagálok...... -
#132 ezekszerint az 1.3as patch nem a játék része.Mindig tudok új dolgokat....De tudod mit?Legyenigazad....És nincs mit hogy segítettem.... -
#131 Nem kéne veszekedi!! SZUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
OFF
Hogy valami starforce-al kapcsolatosról is essen szó (bár csak 1 oldalt olvastam vissza, lehet volt róla szó) a RELOADED feltörte a Silent Hunter III nevű tengeralattjáró-szimulátort, és hogy ez miért érdekes, hát csak azért, mert a legújabb starforc-al volt védve!!
ON -
#130 ASSHOLE......nekem ment a játék, az 1.3-as patch-el nem indult, ami nem ugyanaz, okoska. -
#129 Tudod ebben az az érdekes hogy amikor nem tudtad elindítani a játékot nem tartottál primitivnek........De javíts ki ha tévedek.A primitiv emberek ennyire jók hogy előbb megy neki a játék mint a nagyoknak?Lol... -
#128 Én elmondtam a véleményem, ha nem érted mégegyszer biztos nem mondom el...Az meg hogy ki a primitív a tegnapi vitádból is kiderült..sorry. -
#127 Ostoba vagy és primitiv,Ha igazad lett volna megtudtad volna magyarázni......Vagy elugatni ha igy jobban tetszik -
#126 Nem fogok magyarázkodni mert amilyen barom vagy képes vagy éjfélig ugatni. -
#125 Na mi van nem birod megmagyarázni ostoba?Azt meg nézd már meg kinek mondod hogy menj aludni...... -
#124 Jól van menj aludni.... -
#123 Te hogy mondanád azt hogyha valakinek kiváncsi vagy a tudására?És azért adnám a kezedbe mert megvan.Ha ebből Neked a lenézés süt akkor több kérdésem nincs.Akkor vedd úgy hogy lenéztelek..... -
#122 Okés, látom elég egyszerű -
#121 Ne hülyegyerekezzél .... Ezt magyarázd már meg:
"Azért egyszer szívesen a kezedbe adnám a lemezt...Tényleg kiváncsi lennék bírsz-e vele valamit kezdeni."
Erről a hozzászólásodról süt a lenézés.... -
#120 priv. ment -
#119 Hülyegyerek ha ilyen stilusban beszélsz akkor ne várd hogy normálisan reagálok....Meséld már el hol voltam lenéző?Teljesen normálisan leírtam hogy mi nem tudtuk.De ha ilyen érzékeny a lelked akkor ne rajtam gyakorolj.......... -
#118 Nem a faszt nem voltál lenéző... -
#117 Nyugodtan olvass,abszolút nem volt lenéző hang abban amit írtam.Azthittem értesz hozzá ezért írtam......... -
#116 Van egy leírásom, az alapján photoshoppal. Ha adsz email címet, küldöm a leírást...de nem eccerű, az elején sokat szoptam vele míg értelmeztem.A HGTRM szerveren az egyéb letöltések között vannak még kiegészítők, pld. DDS plugin a photoshophoz, anélkül nem lehet... -
#115 Mondtam én, hogy le bírnám másolni? Jó lenne has nem fordítanád ki a szavaimat, mert nincs kedvem vitázni senkivel sem. Én csak azt mondtam, hogy feltörhetetlen védelem nincs és nem is lesz... elvégre a technika fejlődik vagy mi a szösz.... -
#114 Inkább mond el légyszi hogy kell, mert én is szeretnék :-)) -
#113 Én készítettem a mai napon.. teccik?Még csinálok majd szeretem pimgálni a kocsikat. -
#112 OK értem.Bár 4en nem bírták másolni és nem bírtak vele semmit sem csinálni,nem vonom kétségbe a tudásodat.Azért egyszer szívesen a kezedbe adnám a lemezt...Tényleg kiváncsi lennék bírsz-e vele valamit kezdeni. -
#111 Mondhatnám úgy is, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. -
#110 Ez a "skin" honnan van? -
Na most talán jó lesz... -
#108 tanulok, bocs -
#107 -
#106 Csináltam egy skint és nem tok linkelni...hogyan kell?A galériámban bent van, de ide nem tom hogy kell...tudja vki? -
#105 Kicsit kicsire sikerült a kép :-)) -
#104 Nana, nincs feltörhetetlen védelem, minden csak idő kérdése, hidd el. -
#103 [img]http://www.sg.hu/galeria/11001247231111599446tn.jpg[img]
-
#102 Kicsit off a téma de szerintem meglehet oldani a játékvédelmet.Egy magyar szoftvernek megoldották úgy a védelmét hogy képtelenség másolni.Eleve a lemezről nemtudod az adatokat teljesen lementeni.Az adtároló aluminiumlemezből fizikailag hiányzik egy darab.Kb 2 x 8 mm.Fogalmam nincs mi célja van de bombabiztos az tény. -
#101 ááá és akkor törölhetjük eme topikot? :) -
#100 jó a cikk, nincs semmi ellentmondás, hiszen én a fejlesztőkről beszéltem
azok általában fixet kapnak (grafikus, programozó, zenész), és néha kapnak ezreléket is, de abba a kiadó nem szívesen megy bele, hacsak nem bír alkudni a fix-ből...
a management, meg kiadó, az már kockásztat, hiszen eladás után jön be a lé
én vettem részt egy fjátékban, onnan tudom
egyébként meg az internet léte miatt ez egy megállíthatatlan folyamat, a pénzforrásokat kellene átszervezni, szerintem ez előbb utobb bekövetkezik, csak sajnos előtte összedől a piac ;)
ja és az egy kicsit béna, hogy az üzleti életben arra épül egy piac és pénzforgalom, hogy lelkiismeretesek-e a netezők meg a gémerek, vagy nem... nem? :) -
#99 Ennyi:-) -
#98 Most sem kell szenvedni... A sturforce-al disable cd, és diable node, utána felrakod a játékot, berakod a miniimaget, és indul is... -
Travelos #97 És akkor vége a szenvedésnek és a kébelhúzogatásnak!!! -
Travelos #96 18-as hozzászólásomban már előrevetítettem a dolgot.
Érzem a vizeletemben, hogy napokon belül feltörik:)) -
Rossifumi #95 kicsit off: újabb Reloaded törés - Street Racing Syndicate. Néhány nap és törik a GTR-t is, szerintem.