654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • tombl100
    Szevasztok!
    A következő lenne a problémám: Amikor bemountolom az Alcoholba a mini image file-t akkor a Windows a következő hibaüzanatat küldi:
    16 bites MS-DOs Alrendszer
    H:\MLlaunch.exe
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUtoexec.nt
    A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS es Microsoft Windows alkalmazásához. AZ alkalmazásból való kilépéshez kattintson a "bezárás" gombra.

HA valakinek van egy épkézláb ötlete szivesen venném!
    Előre is kösz!
  • ForRedGlory
    "Tudod miért? Mert egy kis buzi gyerek vagy"

Ismerős? És még hogy nem te buziztál...lol. Tőlem nem látsz ilyen hozzászólást sehol a forumon, legaláb ennyi tiszteletet lehetne adni mindenkinek, de egyesknek nem fér a fejébe.
  • Yunx
    Hát így a korodból nézve inkább én küldhetnélek aludni kisfiam....
    Mindenesetre vegyél magadnak egy laptopot, hogy ha valaki tényleg kurvára begőzöl a szemtelenkedésedtől, utánajár ki ez a nagypojájú kisgyerek és kicsit megbassza a szádat akkor a kórházból is fórumozhass tovább. Na lezártam ezt veled offolj tovább, vagy nyiss MAGADNAK topicot, bár lassan ebben is egyedül leszel....
    Szevasz hülyegyerek
  • ForRedGlory
    Ismerős?

"Tudod miért? Mert egy kis buzi gyerek vagy"

Szerintem menj aludni és ne égesd magad tovább...
  • Yunx
    Én nem buziztalak le nem tudom ilyet hol olvastál, nem is ugattam mindössze elmondtam a véleményem rólad, meg a köcsög beszólásaidról.
    Namost én pont leszarom hány embernek segítettél itt vagy máshol, abban igazad van nálam biztos többnek, mert én ennek az egy arcnak segítettem összesen, mivel én is szoptam vele rendesen. De el kell hogy keserítselek nem te segítettél elindítani a játékot hanem az, hogy újratelepítettem a gépemet, maradjunk ennyiben....

Mégvalami. Én nem kritizáltam meg a te enable baromságaidat aminek a hasznossága eléggé megkérdőjelezhető, ugyanis úgy tűnik te vagy az egyedüli azok közül akiknek megy, hogy csak így indul el. Miután leoktattál a mini image mountolásának mikéntjéről SEM szóltam be, holott szerinted is kurva mindegy de azért belepofázol hogy nem utána de lehet úgy is...
    De azért kicsit rossznéven veszem, hogy jó előre gondoljam meg hogy mit írjak ide stb, mert hülyeséget (ahogy te fogalmaztál) nem írtam ide.
    A "hozzá"szólásaidból nagyon úgy fest hogy neked igazából az fáj hogy más is próbált segíteni valakinek, és nem hozzád fordultak segítségért. Ne aggódj ez nem fordul elő többet.
  • ForRedGlory
    Amúgy a legszarabb az egészben hogy te is úgy indítottad el, ahogy mondtam, olvass csak vissza. lol
  • ForRedGlory
    Gratulálok.... Szerintem sokkal-sokkal több embernek segítettem elindítani, mint te vagy akárki más azan a forumon, ugy hogy lécci ne buzizz, meg ne ugass.
  • Yunx
    1. Azért mondom bazmeg, mert egy telepítési lépéssort írtam le, aminek az a lényege ha követi akkor menni fog. Ebből következik hogy nem fogom beleírni hogy tökmindegy hogy mikor mountolja mert megkavarom az embert.

2. Azért mondtam mert az alcoholclone verzió .nfo-ban ez van leírva, ami egyenlőre többet segített nekem mint te, azzal elindult a játék a te okosságodtól nem.

3. Szerintem ne adjál nekem jótanácsokat hogy mit találjak ki jó előre mert egyenlőre én segíteni próbáltama srácnak, te meg csak idejössz szemtelenkedni. Érdekes másnak nem szúrt szemet hogy mikor van bemountolva a miniimage. Ha meg tökmindegy hogy mikor akkor minek ugatsz be arra hogy utána mountoljon amikor kurva mindegy mikor, mi faszfej? Tudod miért? Mert egy kis buzi gyerek vagy aki csak a fórumba mer pofázni mert ilyen stílussal amit te megengedsz magadnak már jól pofán baszott volna valaki akivel szemtelenkedsz kisfiam.
    Mindenesetre nem fogok veled leállni vitatkozni mint Daffy offold szét mással a topicot aki lesüllyed a szintedre. Hülyegyerek......
  • ForRedGlory
    "Indítsd újra, ha újraindult enableCD&Node utána ugyanez disable.
    Ha megvan akkor mountold a miniimage-t és indítsd..."

Akkor miért mondod, hogy mikor legyen bemountolva? Én erre mondtam, hogy tökmindegy mikor van, és most te is aztmondod, hogy mindegy. Akkor találd ki, mit írsz jó előre.
  • Yunx
    disable előtt
  • Yunx
    Szerintem evidens dolog hogy azt írom le ha segítek másnak, ami nálam működik. De szerintem nálad sem attól működik hogy mikor mountolod a miniimage-t. Én erre kérdeztem hogy miért kötsz belém. Az hogy a gép induláskor kell-e enable a disable vagy sem kérdéses, nálad csak úgy megy, nálam nem tehát logikusan ki kell próbálni mindkettőt aki cigizik vele.
  • ForRedGlory
    Honnan tudtam volna előre, hogy nálad ugy is megy ahogy nálam nem?
  • Yunx
    Vedd meg, én is meg fogom, de ha előtte is akarsz vele játszani akkor rakd újra a win-t és az nfo szerint tedd fel. Menni fog.
  • ForRedGlory
    Nem kötöttem bele.
  • Yunx
    Kibaszott mindegy hogy mikor van mountolva, a lényeg hogy legyen!
    Neked az miért jó hogy mindenbe belekötsz amit leírok?
  • mEkLaU
    Jo nem megy leszarom megveszem
  • ForRedGlory
    Az lényegtelen mikor van mountolva ;D
  • Yunx
    Indítsd újra, ha újraindult enableCD&Node utána ugyanez disable.
    Ha megvan akkor mountold a miniimage-t és indítsd...
  • mEkLaU
    Fenn van a játék most majd ha kéri h inditsam ujra akkor elötte enable-zni kell?
  • Yunx
    Akkor mégsem én mondok hülyeséget hanem nálad nem úgy megy...
    Ettől függetlenül lehet hogy másnál is úgy fog menni mint nálad, úgyhogy semmibe nem tart kipróbálni.
    Maradjunk ennyiben :)
  • ForRedGlory
    Nálam meg nem úgy megy, lehet másnál is az a baj :DDD
  • Yunx
    Nekem működik enélkül is, nem kell enable-t nyomni.
    Szal nem hülyeség hanem nálam így megy...
  • ForRedGlory
    "Ha elindult a gép akkor disable CD&Node, mount miniimage és rápróbálsz."

Jaj, ne mondjunk már hülyeséget. Elmondom mégegyszer: minden újraindítás előtt először enable cd és node, és csak utána diasble cd és node
  • ForRedGlory
    Azt a nem normális, hányszor mondjam el, hogy minden újraindítás előtt először enable cd és node, és csak utána diasble cd és node?
  • Yunx
    Kurva pipásnak lenni :)

Először is, szerintem uninstalláld le az egészet. Ha kész akkor regedit és a HKEY_local_machine/software/SBDT könyvtárat töröld. Na a tartalmát hanem az egészet. Ha megvan akkor restart, ha bebootolt akkor Disable CD&Node, utána telepítsd fel a game-t. Ha fennt akkor restart ismét.
    Ha elindult a gép akkor disable CD&Node, mount miniimage és rápróbálsz.
    Ha megy megy, ha nem akkor újrarakod a gépet és ezzel a módszerrel menni fog.
  • mEkLaU
    Ujrainditottam disable mindkettö és nem jó:(
    mit lehet itt tenni?
  • Yunx
    Ha újraindult akkor ismét disable mind2.
    Minden gépújraindításnál játék előtt disable
  • mEkLaU
    Rossz sorrendben csináltam? rakjam ujra?
  • mEkLaU
    csak elötte
  • Yunx
    Újraindítás után volt DisableCD&Node?
  • mEkLaU
    Vki...
  • mEkLaU
    Na feltettem a játékot utána utána nightmare disable dc node utána minidisc mountol utána kérdezte h ujrainditson e mondtam igen ujraunditott aztán kód megadva és error jelez mi a gond?
  • ForRedGlory
    Ha felmásolod ha nem, ott nem az a hiba. szerintem akkor sem fog menni ha átmásolod, nem is lenne sok értelme. Mit tudsz azon átmsolni? Max. a GTR könyvtárat, de a registry nem tudod másolni...
    Nekem is volt, hogy kitöröltem a az SBDT-t még sem ment. Egy win újrarakás megoldja a problémát :DDDDDDDD
  • ForRedGlory
    Nem tudok varrni, gombot meg pláne nem, mert nem látom a lyukakat rajta :DDDDDDDD
  • ACE
    Érdekes, nekem ha van CD a meghajtóban, akkor nem indul, ha nincs, akkor indul, na erre varrsz gombot?
  • Norbu
    hát én már kitörőltem az egész SBDT könyvtárat de így sem jó ugyan azt írja ki.Úgy szerintetek fog menni ha pl.: arról a gépről felmásoljuk az én gépemre amelyiken sikerült elindítani?
  • mEkLaU
    De azért elöfordulhat h nem kell ujratelepiteni a gépet nem?
  • Yunx
    mEKLaU:
    Nekem ugyanez a verzió van most fennt, mondjuk újra kellett telepítenem a gépet hogy menjen. De utána megy simán, nem kell baszakodni a regeditben mint a régebbi patchelgetős német verzióban. Az a 2x Mbyt-os mini image lesz a frankó hozzá, a .nfo -ban meg benne van az url ahonnan a sf nightmare-t le tudod szedni.

bödön ödön:
    Igazából semmit nem állítottam rajta se most, sem előzőleg, mindig úgy hagyom ahogy telepszik de ha jól emlékszem (nem otthonról írok) minden 100%-ra van állítva ahogy feltelepszik. a játékban momo force-ra szoktam állítani, érzékenység magas, erő 98%. Tegnap egyébként fogtam lekaptam az alcoholclone verziót, és felraktam a régit, 1.3-ra patchelve. Ott is ugyanolyan szar volt a kormány úgyhogy szerintem a kormány vagy a szar windows telepítésnél baszódhatott el valami....

És ha már így jártam hogy cserélgettem a két verziót.
    Én azt mondom hogy az alcoholclone verzió jobb mint a régebbi 1.3-ra patchelve. Egyrészt az utólag feltelepített magyarosítás nálam "több helyen" magyar. Másfelől úgy vettem észre mintha jobb lenne a grafika, jobb a kidolgozása a kocsiknak és a pályának is (ugyanazon az értékeken) és jobb az fps is. Ami nekem kicsit furcsa volt, hogy írták többen hogy jobban lehet korrigálni a csúszásokat kopott gumikkal, nálam ez úgy jelentkezett hogy nyomtam egy 1órás versenyt Anderstorpban 1 kiállással (elöl lágy, hátul közepes slick)és 20-25 percben az eleje még kurvára fogott , a hátulja meg csúszkált ide-oda, kitört a picsába. Szal jobban lehet fogni tényleg a kocsit, csak módosítanom kell az összes setupomat.....
  • ForRedGlory
    Ez trükkös hiba :DDDD
    A serialt akkor kéri ha kitörlöd a registryből az SBDT könyvtárból ezt: "DiscKey_GTR_CD1 REG_SZ"
  • Norbu
    Nah senki se tudja mire utal ez a hiba:
    Inernal error when accessing one of the application's libraries.Contact your Customer Support.Error code: 2001?
    Nekem még a serial-t se kérte.A havernál már sikerült elindítanom, de nálam nem sikerül :)