654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
-
mEkLaU #214 Még pár fájl hátravan de ajánlom neki h induljon:) -
#213 Na elindult? :DDD -
#212 De lehet, mert ha letiltod a starforcal, akkor tökmindegy van-e benne cd vagy nincs :D -
ACE #211 BASSZUS! Azt nem mondtátok hogy nem lehet CD A MEGHAJTÓBAN! -
mEkLaU #210 Jo remek köszi! -
#209 A registryben a kulcs alatt? -
#208 Azt mountold be (.mds) a daemonba, mintha a játék cd-jét csinálnád. -
ACE #207 a KEYS kulcs alatt nálatok mi van? Ugyanúgy csinálok mindent elölről, ahogy eddig, mégsem megy... kurvajó... -
mEkLaU #206 Jo még annyit talán lécci mondj el ha megkérlek szépen h azzal a kurva minivel mit kell csinálni?:) azzal kell futtatni majd avgy mi? Mer nem tudom a régi nem volt meg -
#205 Az az alcoholos verzió is gondolom úgy működik, mint ez az "alap", csak annyi a különbség, hogy ott a mini image 24 mega körül van, nem 6 kb. -
#204 A registryt nem kell buherálni, lehet az a baj ;D -
mEkLaU #203 olvasgattam a forumban!
Tehát nekem hamarosan leér az MI_Alcohol féle anyag ami ha jol értelmeztem a dolgokat 1.3-as.Ha felraktam akkor kell vmi SFNightmare-t használni h a cd-ket letiltsam.Kell vmi régi miniimage vagy mi, én mos egy 2x mb-os miniimage-t töltök azzal nem is lesz jo? -
ACE #202 SBDT AB könyvtárban kitörölgettem pár dolgot, azt nem szabad? -
ACE #201 Nem indítottam újra, de ha újraindítod, gondolom csak akkor kell enable, ha előtte disable-re mentél... -
#200 Ezt is vagy 3-szor írtam le.:DDDDDD Ha újraindítod a gépet, akkor először mindig enable cd&node, és csak utána disable cd&node. Ha nem indítottad újra a gépet, akkor passzolom :DDD -
ACE #199 Na most megint nem értem mivan, kiléptem, kellett a CD, ezért enabled, felinstalláltam a kormány szoftverét, utána megint disable, és most megint nem megy... ilyenkor mivan? Csak egyszer fut és utána restart kell? nemáá -
#198 Vááá örülök neki, nem kell elküldenem :DDDDD Na jó vicceltem :))) -
ACE #197 Hohóóóó, szereztem régi mini image-t, és azzal megy, szupika. -
#196 És hogy küldjem el? nem mondam cdkey buherálást, max félreírtam :DDD -
ACE #195 Az gond lehet, hogy nekem ilyen multilanguage verzióm van? -
#194 3 hsz-el előtte írtam le, hogy a régivel megy ;D -
ACE #193 El tudnád küldeni a mini image-t? és a cdkey-t, amivel így működik? Milyen cdkey buherálásra gondoltál? Én még bele nem nyúltam... -
#192 És melyikkel megy? A régivel vagy az újjal?
-
#191 A régi zipbe csomagolva 6.5 kb
Az új meg 23 mega körül van -
bödön ödön #190 ha újra lett rakva a driver is, akkor lehet, hogy az nem tetszik neekd, hogy visszarakta alapállásba az ffb értékeket, lehet azelőtt valamiket állítottál rajta :) -
#189 Neked a mini-image-ed hány megás? -
#188 Húh, nekem így ment. (a registry ne legyen buherálva előtte)
1. a sf nightmare-el (1.2)disable cd, utána disable node
2. játék telepít
3. patchek felrakása
4. régi mini image bemountol, és játék indít
Lehet hogy kéri a gép újraindítását, akkor az újraindítás után megint SF, és először enable cd@node, és utána disable cd&node. -
ACE #187 Akkor lehet épp az az apró bibi van, a videokártya...
Én próbáltam úgyis, hogy ment a Starforce Nightmare. És letöltöttem Gamecopyworld-ről valami
GTR: FIA GT Racing [EURO] No-CD/Fixed Image
Ezt.
Ebben azt írja, hogy nem szabad használni a Disable CD-t, hanem a megfelelő, Disable Pimary Slave stb. opciót, ahol vannak az optikai meghajtók. Disable CD-vel még nem is próbáltam, mert azt hallottam hogy annyira elcseszi, hogy teheted újra az egész windózt. Akkor most mi van? Elmondanád végig, hogy nálad hogy műkszik? Erről a patch-es dologról nem is hallottam, azt is elmondhatnád. Nem tudom olvasni a régebbi hozzászólásokat, nem tudom miért..., sza'l ha segítenél, akkor jöhetne privátban.
Kösz előre is -
Norbu #186 nah én ezt a hiba üzenetet kaptam:
Inernal error when accessing one of the application's libraries.Contact your Customer Support.Error code: 2001
Úgy csináltam mindent ahogy a ebben a topikban van leírva, de most már minden egyes elindításkor ezt a hibát írja ki.A windows a C:-on van a GTR pedig E:\GTR\
Ötlet? -
mEkLaU #185 Most 70 %-nál probálkozom az értékekkel eddig egész jó -
#184 Nekem lehet megbolondította a cd-met a starforce.... Újra kéne majd indítani a gépet, hogy kiderüljön mi baja... Beteszek egy cd-t aztán egyből kidobja, ráadásul be sem tudom csukni a tálcát mert automatice kinyílik :-)))) -
mEkLaU #183 Ja még annyit h speed sensitive steering mennyin legyen? -
mihu86 #182 Hi!
Nekem alapból a nemzetközi 1.3-as verzió van meg, amihez adtak miniimage-et is, meg letöltöttem mellé a Starforce Nightmare-t. A leírásban az van, hogy Starforce Nightmare-ben disable cd, majd disable node, aztán miniimage mountolása. Nálam ennyi nem volt elég, disable ch2 is kellett (másodlagos csatornán vannak az optikai meghajtóim). Ja, és Starforce Nightmare-nek futnia kell, mikor indítod a játékot (én először lelőttem, mikor láttam, hogy eltűnt a cd meghajtó, és természetesen nem is működött).
Gondoltam leírom fentebbi gondolataimat, mert elég sokat szívtam vele, hátha vki más is csak hasonló apróságok miatt nem tudja futtatni a gammát. -
#181 Naná, el lehet indítani, de miért nem jó a patch? Tuti módszer van. Egy párszor már le van ebbe a topciba írva :-)) -
Norbu #180 Lenne nekem is 1 kérdésem: az hogy patch nélkül is el lehet indítani a játékot?Vagy muszály feltelepíteni?Meg van már vmi egyszerű és biztos módszer hogy elinduljon? -
#179 Azta kúrva! Már az Ultima is feltörte régebben... -
Yunx #178 Nem. Újr lett rakva a gép, és ugyanúgy felraktam a drivert hozzá mint mindig. Más game-nél OK. Lehet visszatérek az 1.23-hoz csak akkor minek baszakodtam vele ennyit....
Amennyire szerettem ezt a játékot, most úgy kezd belőle elegem lenni... -
ToMy_ #177 nem karmolom én az ilyen "warezt tőccsé le pízé, oszt még logollak is" típusu dolgokat. amúgy köcce, de már megleltem. -
VO101 tvr #176 Wandoo oldalról le tudod szedni. Gondolom 200 ft-t azért megér... -
bödön ödön #175 nem lehet, hogy a kormány szoftverében állítottál el valamit?