GTR másképp

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForRedGlory
Nana, nincs feltörhetetlen védelem, minden csak idõ kérdése, hidd el.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Ebola75
http://www.sg.hu/galeria/11001247231111599446tn.jpg

Daffy
Kicsit off a téma de szerintem meglehet oldani a játékvédelmet.Egy magyar szoftvernek megoldották úgy a védelmét hogy képtelenség másolni.Eleve a lemezrõl nemtudod az adatokat teljesen lementeni.Az adtároló aluminiumlemezbõl fizikailag hiányzik egy darab.Kb 2 x 8 mm.Fogalmam nincs mi célja van de bombabiztos az tény.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Slow
ááá és akkor törölhetjük eme topikot? 😊

Slow
jó a cikk, nincs semmi ellentmondás, hiszen én a fejlesztõkrõl beszéltem
azok általában fixet kapnak (grafikus, programozó, zenész), és néha kapnak ezreléket is, de abba a kiadó nem szívesen megy bele, hacsak nem bír alkudni a fix-bõl...
a management, meg kiadó, az már kockásztat, hiszen eladás után jön be a lé
én vettem részt egy fjátékban, onnan tudom

egyébként meg az internet léte miatt ez egy megállíthatatlan folyamat, a pénzforrásokat kellene átszervezni, szerintem ez elõbb utobb bekövetkezik, csak sajnos elõtte összedõl a piac 😉

ja és az egy kicsit béna, hogy az üzleti életben arra épül egy piac és pénzforgalom, hogy lelkiismeretesek-e a netezõk meg a gémerek, vagy nem... nem? 😊

Daffy
Ennyi:-)

ForRedGlory
Most sem kell szenvedni... A sturforce-al disable cd, és diable node, utána felrakod a játékot, berakod a miniimaget, és indul is...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

És akkor vége a szenvedésnek és a kébelhúzogatásnak!!!

18-as hozzászólásomban már elõrevetítettem a dolgot.

Érzem a vizeletemben, hogy napokon belül feltörik😊)

kicsit off: újabb Reloaded törés - Street Racing Syndicate. Néhány nap és törik a GTR-t is, szerintem.
Panther
Nem mondtam, hogy kerszteshadjáratot folytatsz, pusztán egy másik emberre utaltam egy másik fórumon.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ForRedGlory
PC Guru.

ForRedGlory
Na lehet olvasni és lehet okulni!

Tiszta sor, hogy 8-10 ezer forint ma Magyarországon, a 140-150 ezer bruttó forintos átlagfizetések országában sok egy játékért, és kevesen engedhetik meg maguknak. (El lehet kezdeni összehasonlítani az ezerforintos mozijeggyel, a 4-5 ezer forintos zenei CD-kel, de most nem errõl van szó). Vajon ki teszi zsebre azt a 8-10 ezer forintot? Nos ebben benne van az áfa, a kiskereskedõ, a disztribútor, a gyártás, a marketing, szállítás és még ki tudja mi minden költsége – végül a játéfejlesztõkhöz kb. egy ezres érkezik meg az összegbõl. Nem nehéz kiszámolni, hogy ahhoz, hogy csak a fejlesztõk fizetését kitermelje a játék (számoljuk olyan másfél éves fejlesztési idõvel, 25 fõs csapattal, és a fent említett magyar fizetésekkel), kb. 70 ezer példányt kell belõle eladni. Ha ehhez még hozzávesszük az egyéb költségeket (rezsi, irodabérlet, szoftverek, stb.), kilyukadunk a bûvös százhúszezres példányhoz, ahol egy játék nullszaldós. Na és, a 120 ezer nem olyan sok, gondolhatnánk. Nos, a valóságban ezt a példányszámot meghökkentõen (teljes áron) meghökkentõen kevesen érik el – magyar fejlesztésû játékok esetén eddig csak a Panzers-nek sikerült. Olyan példányszám mellett pedig, ahol már tényleg nagyot szakít a fejlesztõ, tehát mondjuk félmillió felett, feltételezhetõ, hogy a játék van olyan jó, hogy a készítõtõl ne sajnáljuk a nyereséget.
Az elõbbi gondolatmenetet továbbvíve: a játékok elkeserítõen kis százaléka nyereséges. Csúnya angol kifejezéssel élve a játékipar „hits-driven industry”, azaz néhány, szuper eladási eredményekkel büszkélkedõ bestseller (lásd az eladási toplisták állandó vendégeit: Sims, GTA, EA sportjátékok, stb.) tartja el a többi nullszaldós, vagy veszteséges játékot. Ezért van az, hogy a kiadók kevés kockázatvállalás mellett a biztonságra próbának utazni, s ebbe egyre kevésbé férnek bele a rétegjátékok és az eredeti, kockázatvállaló játékötletek. A dologban az a tragédia, hogy éppen a hardcore játékos a legtöbbet kalózkodó játékos – akik a legjobban sírnak a kreatív, eredetiséget felvonultató játékötletek hiányán, éppen azok teszik lehetetlenné a kalózkodással szoknak a stúdióknak a helyzetét, akik képesek lennének ilyeneket alkotni. Való igaz, a folytatások és licenc-játéokok korát éljük. Az ok egyszerû: ilyen játékokból lehet legkevesebb kockázat mellett a legtöbbet kihozni (már csak az ismert nevekbõl fakadó, jóval kevesebb költséget kívánó marketingmunka miatt is). Viszont azt azért vegyük észre, hogy minden kiadó megpróbál a maga lehetõségeihez mérten biztonsági játék mellett kockáztatni is – hiszen igazán nagyot szakítani ált. az eredeti, drága játékokkal lehet. Legjobb példa pl. az Ubisoft tavalyi éve: a Spliner Cellel, és a Tom Clancy sorozat aktuális tagjaival, kockáztattak viszont a Prince of Persia-val, a Far Cry-al, a Beyond Good & Evil-el, és a XIII-mal – elõbbi kettõ bejött utóbbiak viszont buktak. Az a kiadó, aki nem mer kockázatot vállalni, vagy nem jönnek be az eredeti játékai, lassan de biztosan elsüllyednek, lásd Eidos, aki viszont ühyesen kockáztat, viszi a bankot (lásd EA). Plusz ott vannak azok a fejlesztõk, akik elég erõsek önmagukban, hogy ne kelljen elviselniük a kiadók dirigálását (Bioware, Lionhead, Valve, Id…😉; nem csoda, hogy a legeredetibb leginkább kockázatot vállaló játékok általában tõlük származnak. A kevés új ötletet már kitárgyaltuk, a programhibákért és a határidõcsúszásokért az esetek túlnyomó többségében nem a játékfejlesztõk a hibásak, hanem a kiadókkal kötött rossz szerzõdéseket okolhatjuk. Mivel a játék végsõ tesztelése és a hibajavítás már nem emeli különösen a játékból eladható példányszámot, ezért a munkafolyamatot gyakran elspórolják a kiadók. Inkább eladok a játékból X darabot (bár a játékosok morgolódni fognak), mint fizessem még a fejlesztõket 1-2 hónapig, hogy aztán a hibátlan finomhangolt játékból ugyanannyit adjak el… A játékok késéseiben pedig sokszor a kiadók a felelõsek, mert õk tologatják a kiadási dátumot igazodva a piachoz, vagyis próbálják a lehetõ legkedvezõbb piaci fogadtatáskor kiadni a játékot. Xboxon például az összes!!! FPS-t elhalasztották a 2004 utolsó negyedévérõl, hogy ne a Halo 2 árnyékában keljen kiadni a játékot…
A Microsoftot nagy divat utálni, de ezúttal éppen nem szolgálnak rá a kirohanásokra. Hiszen ha meg akarnák ölni a PC-s játékpiacot, akkor miért tartják fent az Ensemble-stúdiót? Miért fojtatnának hatalmas marketingmunkát Games for Windows címen? Miért fejlesztenék folyamatosan a jelentõs részben játéplatformnak kitalált DirectX-et? A Microsoftnak a pc hatalmas üzlet, a konzolpiac pedig hosszú távú, jelenleg vastagon veszteséges, ám nagy lehetõségeket rejtõ, meghódítandó terület. Bill Gates ostoba lenne úgy beleölni rengeteg pénzt és energiát a konzolüzletbe, hogy közben a pc-t feladja – márpedig a világ leggazdagabb emberérõl sok mindent lehet mondani, de hogy ostoba lenne azt nem.

Daffy
Ha már úgy gondolod hogy verem a nyálam.ami elég paraszt beszólás,akkor legalább olvasd végig amit írtam.Én azt írtam hogy lefordítottam.Nem mindegy, világos?De szólj ha nem tudsz értelemszerûen olvasni.

Botond
nem,és kereszteshadjáratot sem folytatok,csak feletébb mókásnak érzem,hogy vki aki szoftvert lop itt veri a nyálát,hogy a törés az "õ szellemi terméke tüntessék fel a nevét",lévén hogy a szoftverlopással õ pont ezen dolgokra tesz egy nagyot...
ForRedGlory
Mag van a cikk, jó hosszú, de tanulságos. Csak idõbe tellik mire bepötyögöm :-))

Jelentem mûködik az 1.3-as alcohol verzió is.
Aha nekem megy faszán.
Csak a gépet kellett újratelepítenem és megy is 😊

Slow
a készítõk (fejlesztõcsapat) általában kapnak egy fix-et, meg néha még százalékot is...
a kiadó meg legyártja (minimális összeg: kevesebb, mint 1000 ft/doboz) reklámoz (rengeteg lé), ami miatt drága lesz a játék, a kereskedõk is rátesznek kb 100-150%-ot, és a végén megjön hozzánk 12-15-19 ropiért

én azt vallom, hogy amíg nem lesz egy játék 5-6e FT, addig jogos a warez 😉 (bár ez elég furin hangzik 😄)

Panther
Ne haragudj egy nagyon off kérdés: nem fórumozol véletlenül a Prohardveren is? Mert ott is van egy srác, aki keresztes hadjáratot hirdetett az illegális szoftverhasználók ellen és ennek mindig hangot is ad.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

egy uj miniimage linkkel megdobna vki?
Daffy
Benned egy zseni veszett el....

Botond
nem játszok vele,csak kiváncsi voltam mi az az égetõen fontos dolog ami miatt 2 topik kell neki.

Mellesleg rolls royce-t sem kapni itthon,akkor az is szabadon lophatóm,vagy mi?^.^
Tomievo
gráááázzz-fffféékkkk

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

ForRedGlory
max epilepszia :-))

Tomievo
Na meg a Tb-t, a tartós egézsésgkárosodás miatt.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

ForRedGlory
Hát ja... max. a villanyszálát kell fizetni utána :-))

Tomievo
cSakhogy én meg akarom venni ha kijön. A warez tényleg olcsó 😊

ForRedGlory
Aki warezol az ne panaszkodjon, hogy drága a játék "szerintem" <#hawaii>

Tomievo
Végülis mi is jól járunk, hs ilyen király gammák jönnek ki, csak nem mindegy mennyiért és mennyire járunk jól...

ForRedGlory
A kiadó jár a legjobban.

Tomievo
Na ez se volt magyar...😊

Tomievo
Mégis minidg valaki nagyon jól jár

ForRedGlory
Nehogy azt hidd hogy olyan borzasztóan jól járnak a játék készítõk... Holnap, izé ma megkeresem hogy kb hány százalék csurran a csártókhoz...Elõre mondom hogy elég kevés.

Slow
nyugi, aki megírta a progit, ki is van fizetve...
aki lenyúlja a népet az a kereskedelem... ha 5 ropi lenne egy gém, mindenki simán megvenné amit akar

egyébként warez ide vagy oda, jó biznyák a pc gamma, szal mielõtt elsiratnád szegényeket bártan gondold át 😉

ja én megvenném de nem kapható, tudod?

kigyi
Nemtudom miért reagáltok ilyen írásokra, tökéletesen látszik, hogy csak provokálni akar! Semmi több nincsen mögötte, nem játszik vele, de valszeg mégcsak nincs is meg neki) A gyári oprendszer meg nem értem miért olyan furcsa, neked csak warez cuccaid vannak?
Jó könnyen beszélek, mert megvan eredeti hologram-os lemezen a win2003 server, de akkor is az oprendszer a legkevesebb, de az nem is a gtr-t érdemes lesz megvenni!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Daffy
Kiváncsi lennék egyáltalán játszol-e a játékkal vagy csak bejöttél hogy most okos megjegyzéseket tegyél.Ezt a lopok nem lopok témát meg ne feszegessük.Ha Neked az op rendszered is gyári akkor az a LOL....

ForRedGlory
Are you ready?

Daffy
Tudod utána kéne nézni a szoftvervásárlásnak.......Ugyanis itt nálunk még nem kapható.......

Botond
veszik a fáradságot és megírják a programot elmész és megveszed vágod?
Botond
én sajnos nem lopok,tudom fura szokás,de ez van
Daffy
A másik pedig hogy Jó lenne ha nem tegeznél le.Nem arról volt szó verem a nyálam hanem ha lefordítom és veszem a fáradságot hogy ezt le is írom akkor ha már ásol ne szó szerint tegye vagy bökje oda hogy xy.Vágod Birka??

Daffy
JA bocs azthittem hogy arról van szó hogy tudunk vele játszani normálisan.De ha Te is ennyire okos vagy akkor oldjátok meg.Sok sikert hozzá...........

Botond
te teljesen hülye vagy?lopod a szoftvert aztán vered a nyálad,ha vki lenyúlja a lopási módszered?ez szerintem is közröhely <#vigyor1>
Daffy
Arról van szó hogy Nekem ne lolozgasson mert ha ennyire okos akkor a faszomnak nem járt a pofája mikor mindenki azt kérdezte hogy indul el.Akkor miért nem volt ekkora pofád ddd???A másikat fikázni a legkönnyebb.Ahelyett hogy megmozdulnál aztán csinálnál valamit.A faszom az ilyen emberekbe........

És az 1.3-as alcohol verzió megy valakinek?
Botond
igazad van,szabadalmaztasd az eljárást :-D meglopnak a mocskok,ne hagyd :-D
ForRedGlory
Ha már sokat erõltetted elõtte, akkor lehet hogy a registry is fullon van... Ezért szoktam ghostolni a rendszert...Kb. 6-szor kellett volna újraraknom a gépet a GTR miatt annyiszor elrontottam :-))) Ghostal meg 5 perc alatt új rendszer van

Nekem szerintem a windows lesz szar, mert már a 7. pontnál elvérzek.
Format c....

Daffy
eredetielg a másolt könyvtár azért kellett hogy az új könyvtárat felpeccselve tudod 1.23ra használni a régit és a másik könyvtátból indítva meg megy az 1.3
Ezért mondtam hogy ha Neked csak az 1.3as kell akkor azt csináld amit leírtam.