654
Hogy is telepítsük kedvenc játékunkat
  • Daffy
    Még mit szeretnél?
  • zolo
    Hali.Az 1.3-as verziónál mért csak a pálya,autó,irányítás,beállítások változnak magyarra?
  • ACE
    Akkor miért kérdezed?
  • zolo
    A hivatalos oldalon 32 mb-os kártyát írtak directx 8.1-gyel
  • ForRedGlory
    Ha megy is, nagyon fog szaggatni.
  • zolo
    Hali!A GTR megy 64 mb-os geforce 2-n?
  • Tomievo
    Hagyd az 1.3-as verziót. Az 1.23 as biztos műkszik a GTR topic FAQ-jában írt módon.
  • zoltang
    VIA alaplapi-chip.
  • zoltang
    Nálam a SFNightmare 1.12 bejött, és AMD Athlon XP procim van.
  • ForRedGlory
    Neked AMD-d van, lehet ezért ;D
  • rgida666
    Végre elindult...
    Igaz még csak úgy, hogy a cd meghajtókat lehúztam. Kicsit macerás, de legalább megy a játék és a gépem is szellőzik.
  • Lui76
    Mellesleg nálam szart se ért a nightmare ...azzal nem jó
    A biosban van nálam secondary ide chanel letiltási lehetőség azon van a két öreg meghajtóm . És így indul is szépen , öcsém gépén a nightmare-el megy,
    ugyanaz az anyag...
  • zoltang
    Bocs, a #392-re ment.
  • zoltang
    Én is a multilanguet használom. Nekem nem a hozzáadott mini imagéval (több MB), hanem a régi mini imagéval ( GTR_FIA_GT_Racing_All_Versions_MI!rar)
    megy. Ezt a kódat használom F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N. Daemon Tools v.3.47.

Lépéseim (bemountolva már a mini image, SFNightmare 1.12 (http://www.project-starfuck.tk/))
    1. disable cd
    2. disable node

Játék, majd a kilépés után:

3. enable node
    4. enable cd

...
  • ForRedGlory
    Az az amerikai muty-muty ki se jött még.
  • Lui76
    Mintha nem ilyen neve lett volna...
    nem vmi amerikai muty-muty volt?
    És hivatalosan a GTR-hez ....Na mindegy
    Ezt a renault-ost bonyolult rárakni?
  • rgida666
    Bocs: ForRedGlorx=ForRedGlory
  • rgida666
    Yunx, ForRedGlorx: köszi majd este kipróbálom. (Most sajnos a munkahelyen vagyok)
  • ForRedGlory
    Az a Formula Renault. Letöltheted innen: www.hsw.hu
  • Lui76
    már nekem is megy....tegnap óta....
    Pár hete volt talán vmi hír egy ingyenesen letölthető mód vagy kiegészitőről..
    Tudtok róla vmit?
  • ForRedGlory
    Az a két cd meghajtó egy ide kábelan van? Ha igen, és a secondaryn akkor tíltsd le a secondary mastert, és slavet is.
  • Yunx
    Sztem próbáld meg ugyanebben a sorrendben, csak annyi változtatással, hogy:
    3, SF enable CD majd enable NODE
    4, SF disable CD és disable NODE
    Elméletileg ez a helyes sorrend.....
  • rgida666
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert sajnos nem indul a game.
    Nekem a 2 cd-s multilanguage változat van meg, ezelőtt nem volt fenn egyik sem.

Ezt csináltam:

1, telepítettem
    2, újraindítottam
    3, SF enable CD majd disable CD
    4, SF enable node majd disable
    5, mount mini image
    6, indítottam
    7, Serial 6kthf stb....

És nem megy. Két cd meghajtó van a gépemben, lehet, hogy így csak az egyiket tiltotta le?

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de elég amatőr vagyok ezen a téren.

Előre is köszi

• Veper
    Nekem indul mindig, akár mikor feltudom telepíteni, csak a cd-ről lehúzom a kábelt,meg használom a mini image-t. DE SAJNA CSAK AZ 1,1-ES ig működik a dolog. Remélem tudtok degíteni, mert nagyon szeretnék vele neten játszani.
    Egyáltalán lehet vele? Vagy csak az eredetivel?
  • Daffy
    Szerinted minek linkeltem be?Hogy szivassalak?
  • Daffy
    Nem tették fel az 1.3at hogy tudjon mindenki versenyezni akinek kedve van
  • ForRedGlory
    Ja akkor bocs, én naív azt hittem, hogy legalább a szabályzatnak lehet hinni. Tudod én azt hiszem el ami le van írva. Mindenesetre, nem mondtam hülyeségt én sem, mert csak a szabályzatra hivatkoztam, az, hogy hazugság, nem tudhatom.
  • Slow
    az úgy van, hogy az a lanfix az 1.3-at multiban leszedi 1.23-ra, nem? (ilyet olvastam valahol)
  • Daffy
    Na akkor okoskám keresd már meg légyszíves prohardver fórumát és kérdezz utána jó?Egy dolog hogy mit kell a szabályzatba írni.1.23as játékkal megy és vagyunk vagy 15en.Szóval kicsit mélyebben kéne olvasni.Gondolod mindenki telikürtöli hogy mi micsoda???De ha ez fárasztó akkor keresd meg a kapcsolat menüpont alatt található embert....
  • JuanG
    a legutolsó hivatalos patch-el menne, ha ezt a védelmet nem tették volna bele...szal most az 1.2.3-al megy, és nem kell eredeti hozzá, és Daffy ezért linkelte az oldalt, ha valaki akar online nyomulni...
  • ForRedGlory
    Ha a legutolsó hivatalos patchel működik akkor lanfix ki van zárva. De nem is érdekel olvassa el a szabályzatot. az megint más tészta, hogy az az oldal kicsit még úgymond "fejletlen", nincs semmi rajta, sem a letöltésnél, sem máshol.
  • Slow
    nyugi, nem kell egymást bántani...

lehet, hogy origi kell, lehet, hogy nem... ebből nem derül ki, mert 1.3-al+lanfixel, ha jól tudom, lehet multizni, bár asszem, csak direkt IP

szóval szerintem se tört szerver ez
  • ForRedGlory
    Ja és mielőtt valamit mondok, ált. utánajárok. Szerintem te nem olvastad el, és fenntartom, hogy bunkóság volt ide betenni, ha úgyis eredeti játékkal megy csak.
  • ForRedGlory
    " A HGTRR liga versenyszabályzata
    (GTR FUN bajnokság)

A bajnokság célja, hogy minden játékos felhőtlenül szórakozhasson és a szabályokat is ennek megfelelően próbáltuk kialakítani.

-A futamokon bárki elindulhat aki jelentkezik a bajnokságra és az ismert csere szerverek közül valamelyikre be van fizetve.

-A liga mindig a legutolsó hivatolos felpatchelt GTR verzioval zajlik.

-A versenyeket jelszóval védett szerveren tartjuk amit minden versenyzőnk megkap. Ennek a jelszónak a kiadása tilos!

Zsenikém olvasd már el a szabályzatot. Tudod mit mond? "A LIGA MINDIG A LEGUTOLSÓ HIVATALOS FALPATCHELT GTR VERZIÓVAL ZAJLIK"

Ez pedig tudod mit jelenthet? Azt hogy 1.3 kell és akkor viszont eredeti játék kell.
  • Daffy
    Ja és még az 1.3as patch se kell hozzá Zsenikém...
  • Daffy
    Akkor nézd meg a linket mielőtt leugatsz mindenkit Te balfasz.Az nem a HGTRM hanem egy másik liga.És köztudott hogy senki nem eredeti játékkal játszik pont ezért.Ennyit a köztudottságról meg az olvasásról.Csak ránéztél a linkre és már azt kerested hogy tudsz belekötni.De fogadjunk meg se nézted.Persze bocsánatot kérhetsz nyugodtan.De ezek után pofázz csak nyugodtan meg játszd az értelmes gyereket.Bocs hogy Én másoknak akartam azzal segíteni hogy esetleg tudjanak versenyezni.
  • ForRedGlory
    Már megbocsáss, de te saját magadnak keresed a bajt. HA nem veted volna észre, ez a topic arról szól, hogy a nem eredeti játékot kéne elindítani. TE meg jössz ezzel az internetcímmel, hogy "majd versenyezni is akartok". Kicsit irónikus ide berakni, amikor köztudott, hogy csak eredeti játékkal lehet játszani pl. azon az oldalon amit belinkeltél, humor herold. Nekem meg ne ugass, és tartsd meg az intrikáidat...
  • Daffy
    Ha csak beszólni akarsz akkor keress mást mert kezd elegem lenni a hülye beszólásaidból.Nem Téged kérdeztelek és nem Neked válaszoltam.Köszi.Nem tudom mi ebben a vicces.Ha akkora az arcod gyere már oda profikám aztán lehet a pályán Humor Heroldozni...Az ilyen emberek miatt nem írnak rengetegen a fórumokban....
  • ForRedGlory
    Humor Herold...
  • Jacek
    es az mert zavar? nem TC hasznalunk:) kicsit mas hidd el