Anno 1701
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm...
Köszi a segítségeteket, de ezt is próbáltam már... JA és 1 hajót sikerült csinálnom összesen...
Valeszeg tényleg bug... A scenarioban simán sikerült a dolog... Kezdek inkább egy új gamét...
köszi még1szer mindenkinek
Köszi a segítségeteket, de ezt is próbáltam már... JA és 1 hajót sikerült csinálnom összesen...
Valeszeg tényleg bug... A scenarioban simán sikerült a dolog... Kezdek inkább egy új gamét...
köszi még1szer mindenkinek
Biztos valami bug.
Ha megnézed lent a középsõ ablakban az építhetõ hajók száma/meglévõ hajók száma 15792/11. Gondolom 11 hajód van készen, vagy ez lenne a 11.
Én azt csinálnám próbaképpen, hogy ezt lebontanám és építenék egy új hajógyárat. Ez valószínüleg nem fog megjavulni.
Ha megnézed lent a középsõ ablakban az építhetõ hajók száma/meglévõ hajók száma 15792/11. Gondolom 11 hajód van készen, vagy ez lenne a 11.
Én azt csinálnám próbaképpen, hogy ezt lebontanám és építenék egy új hajógyárat. Ez valószínüleg nem fog megjavulni.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Építs hajógyárat "hajógár" helyett <#hehe>#hehe>
Viccet félretéve nem tudom, ilyennel sosem találkoztam .
Talán az angol hibaüzenet többet mondana, a magyar semmit se ér, tekintve a magyarítás szánalmasságát .
Viccet félretéve nem tudom, ilyennel sosem találkoztam .
Talán az angol hibaüzenet többet mondana, a magyar semmit se ér, tekintve a magyarítás szánalmasságát .
Valszeg ezért nem megy: "Termelés hozzárendelést várja"...
de méé? úthálózatom eléri....
de méé? úthálózatom eléri....
Hali!
Csináltam egy screen-t a bajomról:
http://optimer.hu/nzoli/anno1701.JPG
köszi az eddigi segítségeket....
Csináltam egy screen-t a bajomról:
http://optimer.hu/nzoli/anno1701.JPG
köszi az eddigi segítségeket....
Persze! Minden nyersanyag adott. Egyszerûen nem indul meg...<#conf>#conf>
Sziasztok!
Vajon miért nem tudok hajót gyártani? Megvan minden nyersanyagom hozzá, de ha gyártásra bökök egy felkiáltójel jelenik meg a ház fölött és nem mond semmi érdemlegeset. Ja és ugyanígy katonákat sem tudok "gyártani". Valakinek vmilyen ötlete?
köszi
Vajon miért nem tudok hajót gyártani? Megvan minden nyersanyagom hozzá, de ha gyártásra bökök egy felkiáltójel jelenik meg a ház fölött és nem mond semmi érdemlegeset. Ja és ugyanígy katonákat sem tudok "gyártani". Valakinek vmilyen ötlete?
köszi
valami nem stimmel,2.03 az MT de mégsem tudnak hozzám kapcsolodni a 2.03 verziósok!nem értem ha 1.04 nek van irva a Sevenm oldalán nálam mér alakul át 2.03-as verzióvá...?relytély!!!
Az 1.04 fenn van a SeVeNM honlapján!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nem kiegészitõ ,hanem javitás de magyar nyelvû verzióhoz jellemzõ moódon nincs még, pedig már 2.03 is van!!
Félre értettél Tuvok nekem 1.02-es verziom van csak aGeme spyon mindenlinek legalább v.1.04 és igy sajnos nem tudok velük játszani!! Vágod már.....?!
ki nyomul online-ba??????
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Raktárépületeknél engedélyezve van az automatikus építkezés ?
Lock resources, vagy valami ilyesmi
Próbáld meg átkapcsolni
Lock resources, vagy valami ilyesmi
Próbáld meg átkapcsolni
Hát ez a vicc:minden szükségletük meg van,az adózás sötétzöldben van.
Valaki leírná részletesen,hogy melyik szinten minek kell lennie,hogy a következõre léphessek?
Hello mindenki!
Társaságot keresek annozni, szal ha valki akar vele multizni, irjon rám plz😄. Csak még annyi segitség kéne, hogy megvannak a magyar nyelvi fileok, és most patch/crack hol meik?
Társaságot keresek annozni, szal ha valki akar vele multizni, irjon rám plz😄. Csak még annyi segitség kéne, hogy megvannak a magyar nyelvi fileok, és most patch/crack hol meik?
http://www.cdv-sevenm.hu/
Mindenki úgy hülye, ahogy akar...
http://www.gametrailers.com/player/38633.html
Na mit találtam 😄
siasztok
tudnavalakisegíteni hogy holtalálom a sorozat számot
met én nem tom amikor el indítom az annot kéri a sorozat számot
tudnavalakisegíteni hogy holtalálom a sorozat számot
met én nem tom amikor el indítom az annot kéri a sorozat számot
Tulajdonképpen hány szint van?
És a polgárosodáshoz a csokoládén,a lámpaoaljon kívûl mi kell?
Esetleg katta házra, és nézd meg, hogy az adózás a sötétzöldben van-e
Csak akkor lépnek szintet, ha teljesen vidámat (ergo a világoszöld nem jó)
Ld. a képen az elõbb, azt a csúszkát vidd le a sötétzöldbe
Csak akkor lépnek szintet, ha teljesen vidámat (ergo a világoszöld nem jó)
Ld. a képen az elõbb, azt a csúszkát vidd le a sötétzöldbe
Meg van minden:kaja,posztó,fa,tégla,alkohol,dohány,iskola,templom,szerszám,fegyver 1300 lakos.De nem akar változni.Angolul nem tudom,mert magyar a játék.
Igen,ez kell a felfedezõ(1.)szintrõl a telepes (2.) szintre lépésre.De én a városlakó(3.) szintre szeretnék lépni.
Milyen feltételek kellenek ahhoz,hogy telepes szintrõl városlakó szintre léphessek?