719
  • handrx
    Helló mindenki!

Ki adták az Anno 1404 játszható demóját! Szép nagy lett, 1.7GB
    Elérhető angolul amerikai(US) vagy angolszász(UK), német illetve francia nyelveken.

Néhány hely a letöltéshez:

http://www.gameshadow.com/gamepedia/10581b/anno_1404/demo/anno_1404_demo/

http://browse.files.filefront.com/Anno+1404+Official+Demos/;2421751;/browsefiles.html
  • handrx
    Hali.
    Elkészült az Anno 1404! Meg kezdődött a sokszorosítása.
    Elvileg e hónap 25.-én meg jelenhet.

Persze ha ennek is lesz magyar feliratos verziója nálunk, mint az Anno 1701-nek, akkor csak reménykedhetünk hogy nem kell megint hosszú hónapokat várni a lokalizált játék megjelenésére! Főleg ha nálunk csak magyar felirattal jelenik meg!
    Sajna a sevenm oldalán nem láttam az eljövendő játékok listáján.
  • Lysandus
    Halihó!

Az 1503-hoz kellene nekem a Metropol scenárió. Az összes link azonban amit a googli kiad, már nem működik. Valakinek nincs valami működő linkje?
  • 91375
    Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni.A sárkány átka kieget megkaptam,de sajnos nincs hozzá "serial"-om.Ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném.
  • KoN3
    Sziasztok!

Volna egy kis problémám, remélem van valakinek ezzel kapcsolatban ötlete. Nos az lenne az én gondom, hogy 30perc+ játék után kilépek és elkezd remegni a képernyő. Gondolom a képfrissítéssel lehet a baj, de nem igazán találta ma játékon belül ilyen opciót. Engem már eléggé zavar, hogyha 30 perc után kilépek a játékból akkor kb nem látok semmit a képernyőből(de sajnos nem csak a képernyőt nem...:S).
    A játék alatt igazából nem veszem észre, hogy mozogna a képernyő csak ha kilépek. Az alapjáték van meg(v 1.00).
    A választ előre is köszönöm.
    Üdv,
    KoNi
  • homeuser
    Sziasztok!

A játék futtatásával van egy kis problémám, ehhez kérnék segítséget.
    Induláskor csontra fagy. Csak a Reset gomb segít.
    A gép:Windows XP, Abit NF7 v2.0,AMD Barton 3200+,Radeon 9600XT,1,5 GB RAM.(A RAM letesztelve,OK)
    Tudom ez nem egy erőmű, de a hardverfeltételeknek bőven megfelel. Más alkalmazásoknál, játékoknál hiba nélkül működik. Ami érdekes az egészben, hogy Vista esetén a helyzet ugyanaz, viszont Windows 2000 alatt rendesen működik.
    Ha esetleg valaki hasonló hardveren futtatja megírhatná a tapasztalatokat, hogy működik-e, illetve várom a tippeket a probléma megoldására.

Előre is köszönöm a segítséget.
  • myrad
    ha valakinek van tippje hogy a flottaépítős 9. fejezeten hogy lehet túljutni kérlek írj a [email protected] email címre.

(röviden 4 harci dzsunkát kell építeni, 4 kereskedelmi dzsunkát.)
    harci dzsunka megvan, de arany kell a kereskedelmi dzsunkához és az arany csak a kalózok szigetén található.
    Plusz ezen a szigeten van egy növény amit meg kéne szerezni, de egyáltalán nem építhetek a szigeten, akkor sem ha partra szállok.
    Köszi előre is a tippeket.
  • myrad
    Sziasztok!

Elakadtam az Anno 1701: A sárkány átka kiegészítővel. Valaki tudna ebben segíteni?
    Köszi előre is
    myrad
  • pekosy
    hello én tudnék segíteni, ha megtudnád adni az e-mail címedet,akkor eltudom kuldeni a magyarosítást, ha még érdekel.
  • grebber
    Itt megtalálod!
  • Morgiii
    Sziasztok!
    Tudna vki segiteni magyarositással kapcsolatban?Elöre is köszi...
  • MC Hapci
    Hello. Lenne egy nagy bajom. Barátommal szeretnénk Lan-on játszani de a local ban nem látjuk egymást hamachival sem. ( két külömböző serialunk van ! ) Előre is köszi a helpet :)
  • kisp
    Szia Lynda. Talán ez segít!! http://rapidshare.de/files/38168855/Anno_1701Razor1911_HU.zip.html Nem tudom hogy elérhetö ez még... Felelöséget nem tudok vállalni az infóért én elmentem és idegből megvettem a magyar verziót!! Csak tip! Sok szerencsét.
  • Lyyndaa
    Sziasztok!Tudom lejárt lemez de én most érdeklődöm hogy nem tud vki segíteni az ANNO 1701 magyarosításában?mert angolul nem értek!Ha vki tudja érthető nyelven le tudná írni egy kezdőnek????ELŐRE IS KÖSZI
  • kisp
    Segítség!! Telepitetem az 1.4est (MT-2.03)a játékba. A leírás szerint tartalmaz egy "saját tartalom" nevü menüt ahol saját világot lehet létrehozni. Nálam ez a játékban "egyéb tartalom" néven jelenik meg és semien pályaszerkesztö menüt nem tartalmaz!! Most akor mi van? Enyire hülye vagyok?? Hogyan lehet saját pályát letrehozni?
  • jujugo
    Sziasztok! Az mitől lehet, hogy a Hamachi használata során nem látju kegymást a barátommal a játékban. Egyikünk se mtud belépni a másik által létrehozott szerverbe,mert nem jelenik meg. A választ előre is köszi
  • Osztoics Zoltán
    Fiúk lányok, ha valaki akar a gamespy-on játszani multiplayert,már lehet, meg van a javítópatch hozzá!!ha nem megy, írj:segítek!!
  • shevsenko7
    Eladom az én Annomat vadi új 1szer használtam és még az a szar leirás is van hozzá ja és persze a magyar változat nem tom hogy a boltba mennyi de ha vkinek kell irjon ide vagy küldjün egy üzit...
  • Osztoics Zoltán
    Egy értelmű hiba a programba,az első szám azt jelenti hány hajót építhetsz a második ,hogy mennyivel rendelkezel pillanatnyilag,:ezek szerint 11 hajód már van és 15000 épithetsz!!telepitst újra az egészet!
  • nzoli74
    csak ennyit:
    kép2
  • Osztoics Zoltán
    A felkiáltó jelre ha ráviszed a kurzort ,ott mit ír, arról csinálj egy képet!
  • nzoli74
    Hmm...
    Köszi a segítségeteket, de ezt is próbáltam már... JA és 1 hajót sikerült csinálnom összesen...
    Valeszeg tényleg bug... A scenarioban simán sikerült a dolog... Kezdek inkább egy új gamét...
    köszi még1szer mindenkinek
  • perko
    Biztos valami bug.
    Ha megnézed lent a középső ablakban az építhető hajók száma/meglévő hajók száma 15792/11. Gondolom 11 hajód van készen, vagy ez lenne a 11.
    Én azt csinálnám próbaképpen, hogy ezt lebontanám és építenék egy új hajógyárat. Ez valószínüleg nem fog megjavulni.
  • Tuvok #616
    Építs hajógyárat "hajógár" helyett

Viccet félretéve nem tudom, ilyennel sosem találkoztam .
    Talán az angol hibaüzenet többet mondana, a magyar semmit se ér, tekintve a magyarítás szánalmasságát .
  • nzoli74
    Valszeg ezért nem megy: "Termelés hozzárendelést várja"...
    de méé? úthálózatom eléri....
  • nzoli74
    Na még1szer:
    kép
  • nzoli74
    Hali!
    Csináltam egy screen-t a bajomról:
    http://optimer.hu/nzoli/anno1701.JPG

köszi az eddigi segítségeket....
  • Osztoics Zoltán
    szia valoszinüpeg elérted ahajok darab száma határt ,megoldás:több telepes kell!!
  • Tuvok #611
    Biztos van minden nyersanyag ? Fa, ruha, meg ágyú is ?
  • nzoli74
    Persze! Minden nyersanyag adott. Egyszerűen nem indul meg...
  • Tuvok #609
    Van út a hajógyárhoz, amin a raktárból odavihetik a nyersanyagokat ?
  • nzoli74
    Sziasztok!
    Vajon miért nem tudok hajót gyártani? Megvan minden nyersanyagom hozzá, de ha gyártásra bökök egy felkiáltójel jelenik meg a ház fölött és nem mond semmi érdemlegeset. Ja és ugyanígy katonákat sem tudok "gyártani". Valakinek vmilyen ötlete?
    köszi
  • Osztoics Zoltán
    valami nem stimmel,2.03 az MT de mégsem tudnak hozzám kapcsolodni a 2.03 verziósok!nem értem ha 1.04 nek van irva a Sevenm oldalán nálam mér alakul át 2.03-as verzióvá...?relytély!!!
  • nagykispeter
    nincs mit
  • Osztoics Zoltán
    Köszi Peti meg van ,nem is 1.04 hanem egyszerre 2.03!!!
  • nagykispeter
    Az 1.04 fenn van a SeVeNM honlapján!
  • Osztoics Zoltán
    Nem kiegészitő ,hanem javitás de magyar nyelvű verzióhoz jellemző moódon nincs még, pedig már 2.03 is van!!
  • Osztoics Zoltán
    én hülye hogy annak idején magyarul rendeltem meg.-(
  • Osztoics Zoltán
    igen de nincs magyar versio hozzá magyarnyelvű softwer az én annom!!
  • Tuvok #600
    Az 1.04 az a kiegészítő, nem ?