Anno 1701

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmen Marqezzal meg a többi játékossal csak bizonyos feltétel után lehet kereskedni?
,
Tuvok
Hadüzenet ? <#vigyor1>

nem az idegen civilizációval, az megy
hogy lehet gépi játékosokkal kereskedni?
Nem lehet mellé telepedni?
Helló.
Nekem olan gondom akadt,hogy az egyik szigetemen,ahol nincs lakosság,csak dohánytermesztés egy másik játékos is meghódította.Ilyenkor mi a teendõ?
shevsenko7
És mik azok a Mobil pontok???

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
hali mé van az hogy kiprobáltam a cheatet nem ment kilépet és azt irta hogy Error 14431????és nem tudok belépni

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

nesto
<#conf>

nesto
heló. próbáltam LAN-ozni vele de 0 eredménnyel. valaki segítene hogy mi a helyes sorrend, hogy lássa egymást két gép közvetlen összeköttetésben? köszi

Hello
Lenne 1 kérdésem Carmen Marqezzal az 5 ik pályán hogy lehet megeggyezni?
Hello
Van már hozzá full magyarositás?
nesto
nem az volt a baj. valamiért azon a szigeten nem akart marhahúst csinálni. egy közeli szigeten építettem egy marhafarmot és egybõl azt csinált. azért köszi

Tuvok
Vitesd hát a raktárba . Alapfeltétel, hogy a farmhoz viszel utat .

nesto
úgy csináltam ahogy mondtad, kiktattam a feldolgozót,van három marhafarmom de nem készít marhahúst. csak kiírja hogy megtelt a raktára 5\5.
<#nemtudom>

nesto
köszi, megpróbálom

Úgy lehet, hogy kiiktatod a húsfeldolgozót. Akkor a farmon "csak" húst csinálnak, ezt viszik a raktárba.
nesto
heló, hogy lehet marhahúst csinálni? ha építek egy tehénfarmot, meg egy húsfeldolgozót akkor élelmet készítenek belõle. de nekem kifejezetten marhahús kellene. ezt hogy lehet megoldani?
köszi

nesto
magyarosítást tud valaki hozzá?
köszi

Nem mert még nem engedte(nincs elég telepes) és ez miatt még nem tudok és a telepesek sem fejlõdenek így h a házak még alap szintûek.(a dohányt azt hajóval hoztam de abból is van vagy 60)

Akkor ez lehet a gond.
Dohánygyártót építettél?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nincs dohányuk😞😞Vagyis dohány van a raktárban de amikor a házra kattintotk ott azt írja ki h nincs elég(nincs ott a zold csík mint az alkoholnál vag y többinél).

Nézd meg, hogy az adott szinten a városlakóknak mire van szükségük. Ha valamiben hiányt szenvednek abból ami az adott civilizációs szint feltétele, akkor sem fejlõdnek. Azt hiszem úgy tudod megnézni,hogy jobb klikk a lakóházon, vagy a városközponton, pontosan nem emlékszem.

Van 150 fám és 150 téglám(több már nem fér a raktárba😛😛)

Van elég téglád,meg fád? Mert az kell.

HI!
Miért van az h mikor szintetlépek akor csak 8-9 ház fejlõdik át magasabb szintre és a többi pedig marad ugyan olyan??
Légyszi help!!:$

Prince23
Aha...csak az settlerses... de most látom, h ha töltöm annós, thx

Alig kellene valamennyit visszaolvasni, itt van a lap alján #468. <#nezze>

Prince23
Senki sem tud segíteni? 😞

Prince23
Valaki lepasszolná mégegyszer a magyar nyelvi fileokat ide?
#468 rossz

Tuvok
*saját

Tuvok
Nagy a hullaszag erre ...
Azért teszek be 1-2 sajtá képet

Tuvok

felraktam az 1.1-es uk patchet de akkor is azt csinálja
mostmá olyan is van hogy a terület lila lesz
az 1.2-es azért nem raktam fel mert a crack szar
de ha tudtok mûködö 1.2 crackket akkor szóljatok

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Tuvok
Nekem a fák szoktak ... mondjuk csak a Sunken Dragonnal, az alap nem csinálta

csá
letöltöttem a razoros verziót, feltettem a magyarosítást, és ha játszok a virágok villognak, hol eltûnnek hol megjelennek.
Ati x1600-as videokarim van
1 hónapos driverrel

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Köszi :-) <#puszis>

Tuvok
GJZFZ-3RHWL-TGV6F-NXSPX-E2X60-PVGXZ-6MY6D-QPWAV

Ja, egy nfo sem említ serialt...

Egy kis segítség kellene. Feltelepítettem a játékot, hozzá az 1.1-es peccset, és a hozzá való khm cracket is, a játék el is indul, majd kér egy sorozatszámot, aminek gondolom nem kéne megtörténnie.. Négyféle 1.1-es cracket is kipróbáltam, mindnél ugyanez. (az 1.2-es verzióhoz még nincs normál törés, ezért ezt fel sem tettem) Más nem írt ilyen problémáról, nem értem a dolgot.. :-(

Tuvok
Anno_1701_The_Sunken_Dragon_CLONEDVD-PROCYON

Osztoics Zoltán
Ém tudom mit kell csinálnod Totya!:-)
http://anno 1701.die-offenbacher.de/
csak kövessd az utasitásokat és menni fog a gamespy,de ha 1.02 verziod van csak azzal tudsz játszani akinek ugyanaz van!! jobb ha letöltödd a2.04 v. 1.04 mer majd mindenkinek az van a Németeknél.
Sok sikert majd találkozunk a Gamespy-on! Zoltanino a nickem;-)

köszi én maradok az eredetinél várok 1-2 hetet nem jelenig meg letöltöm innen
(elvileg áprilisban jelenig meg az anno kieg))))
2 sorral lentebb nem tudtok segiteni
Üdv!

Akinek kell az angol kiegészítõje az Anno-nak az keresgéljen a linkelt oldal 24. hozzászólása körül 😊

Sunken Dragon

szevasztok
nekem lenne egy olyan gondom multin én nem tudok játszani
magyar 102 pachom fenn van eredeti és
amikor bejelentkesztem csatlakoznék nem lehet arra rájöttem ip cimem 00000000 nem veszi észre internetem gts datanet
hamacsin játszanék vkikkel lan müködik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
várom a válaszokat
Ne akarj bálnaolajat termelni, nem kell a folyamatos ellátás! Ágyú és hadihajó! Igor hajógyárát kell elfoglalnod! Csalogass el 1-1 hajót a flottájából, és ha túlerõben vagy (kb. 4-5 hajó) könnyen legyõzheted. Ha kilövöd az õrzõ bástyákat, majd a végén a hajógyárát, a vízbe dobja a hiányzó dokumentumot! Ez a kedvenc pályám! 😄
Sziasztok!

Van, aki már végigtolta az összes küldetést a kampányban? Én a nehezek közül az elsõnél leragadtam. Ez az, amikor 4 tekercset kell megtalálni, de a 4.-et mindképp Igor Jegorov (ha jól emlékszem a nevére ;-)) nyúlja le, és õ jóval fejlettebb, mint én.
Merchant szintig el tudok jutni, de a lámpaolajat csak a tengerben lebegõ ládákból tudok szerezni, és viszonylag hamar elfogy. Bálnavadász épületet nem tudok hatékonyan letenni, mert csak Igor szigeténél vannak bálnák 😞

Volna esetleg valakinek tippje, hogyan lehet megoldani ezt a dilemmát?

Köszi,

MartinIsti

[HUN]ekehatatya
a server el most is mukodik