Anno 1701
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olan gondom akadt,hogy az egyik szigetemen,ahol nincs lakosság,csak dohánytermesztés egy másik játékos is meghódította.Ilyenkor mi a teendõ?
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Lenne 1 kérdésem Carmen Marqezzal az 5 ik pályán hogy lehet megeggyezni?
Van már hozzá full magyarositás?
<#nemtudom>#nemtudom>
köszi
Dohánygyártót építettél?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Miért van az h mikor szintetlépek akor csak 8-9 ház fejlõdik át magasabb szintre és a többi pedig marad ugyan olyan??
Légyszi help!!:$
mostmá olyan is van hogy a terület lila lesz
az 1.2-es azért nem raktam fel mert a crack szar
de ha tudtok mûködö 1.2 crackket akkor szóljatok
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
letöltöttem a razoros verziót, feltettem a magyarosítást, és ha játszok a virágok villognak, hol eltûnnek hol megjelennek.
Ati x1600-as videokarim van
1 hónapos driverrel
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
http://anno 1701.die-offenbacher.de/
csak kövessd az utasitásokat és menni fog a gamespy,de ha 1.02 verziod van csak azzal tudsz játszani akinek ugyanaz van!! jobb ha letöltödd a2.04 v. 1.04 mer majd mindenkinek az van a Németeknél.
Sok sikert majd találkozunk a Gamespy-on! Zoltanino a nickem;-)
(elvileg áprilisban jelenig meg az anno kieg))))
2 sorral lentebb nem tudtok segiteni
Akinek kell az angol kiegészítõje az Anno-nak az keresgéljen a linkelt oldal 24. hozzászólása körül 😊
Sunken Dragon
nekem lenne egy olyan gondom multin én nem tudok játszani
magyar 102 pachom fenn van eredeti és
amikor bejelentkesztem csatlakoznék nem lehet arra rájöttem ip cimem 00000000 nem veszi észre internetem gts datanet
hamacsin játszanék vkikkel lan müködik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
várom a válaszokat
Van, aki már végigtolta az összes küldetést a kampányban? Én a nehezek közül az elsõnél leragadtam. Ez az, amikor 4 tekercset kell megtalálni, de a 4.-et mindképp Igor Jegorov (ha jól emlékszem a nevére ;-)) nyúlja le, és õ jóval fejlettebb, mint én.
Merchant szintig el tudok jutni, de a lámpaolajat csak a tengerben lebegõ ládákból tudok szerezni, és viszonylag hamar elfogy. Bálnavadász épületet nem tudok hatékonyan letenni, mert csak Igor szigeténél vannak bálnák 😞
Volna esetleg valakinek tippje, hogyan lehet megoldani ezt a dilemmát?
Köszi,
MartinIsti