The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondja talaljak ki utat, de mar vagy 3 szor korbe mentem es nem talalom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
C:\Documents and Settings\Neved\Application Data\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\
A bányás résznél járok és vissza kéne mennem mert otthagytam pár küldetést!Valahová oda ahol CsabaHUN jár!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Holnap lesz javítás, és talán minden hibát javít majd, de majd kipróbáljátok. Rátelepíthetõ lesz a fordításra, nem kell leszedni.
De jó lenne, ha a többiek is írogatnának, és nem hagynának minket kételyek között vergõdni!
Kérdés:
- Mindenkinek betölti a játék az összes pályát/animációt?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na szóval Abott-ot kellene megolni a lakásán,utánna jön egy video h elkapnak megint.Ez le is megy rendesen,csak utánna nem tölti be a következö videót!De volt egy ugynilyen mikor harcolni kell a Ringben az emberekkel,és mikor menni kell a második emberhez h kihivjuk,akkor a következö helyszin betöltésénél is megállt!
Lehet h nem is a szöveggel van a baj,hanem a Betöltés felirattal??
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Mert akkor még - értelemszerûen - megvolt a játék és tesztelve fordítottam is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Korrigáljuk.
Letöröltem és továbbment!
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
Felraktam a magyaritást,amit ezuton is köszönök nektek!
Egy problámám akadt,de nem biztos h a magyaritás miatt!
Batcher Bay-ben mikor meg kell ölni Abott-ot/a feka niggert az elejéröl/
akkor az után jön egy videó,és onnan nem megy tovább a játék!
Villog a Betöltés,de nem megy a csik!
Kérdés h a magyaritás miatt van-e,vagy mi lehet a probléma?????
amugy már megvan
youtube-on: Yes Man (ringstone)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Emellett, a program a kényszerû, egy választásos lehetõséget is klikkeléssel oldja meg.
Az alapsztorit ismerve pedig a felvázolt helyzeted az elejére utal, ahol ez bizony helytálló: csak nyugodtan klikkelj az egy feldobott válaszra!
csõtõk tudja itt közületek valaki, hogy a YES MEN elején mien zene megy?
elõadó + cím... vagy elég csak az 1-ik is... 😄
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pedig a több szálas üzemmód be van kapcsolva.
A rácsnál ahol az õrrel kell beszélni, hogy bejussak a gyengélkedõre, ott áll egy másik rab és õt is csak visszautasítani tudom. Remélem tudjátok már így, hogy melyik részrõl beszélek.
Nem tudom, hogy a magyarosítás-e a gond, mert tovább lehetett vinni a játékot.
Rendben, akkor gyûjtsük, és egyszerre megy a javítás.
i2k
Azt hiszem eddig 3 hiba volt. Az elsõ elírást javítottam, az utolsó 2 "képes"-t még nem, csak elraktam. De szerintem egyértelmû a javítás: Ulaks->Ulak, nagyszámítógéppel->nagy számítógéppel.
Srácok! Másnál is elõfordul ilyesmi?
Feltettetm a magyarítást, minden rendben, de a párbeszédeknél a válasz lehetõségekbõl nem enged választani. Kiemelt az aktuális válasz és nem engedi átvltani, és ha mégegyszer beszélek az illetõvel már nincs kiemelt válaszlehetõség.
Valami ötlet?
Akkor Te javítod a jelzett hibákat, vagy egyszerûen rögzítsük mindketten és összedugjuk a fejünket valamikor?
Na megnéztem az angol verziót, tényleg hibás a magyar. Az angol verzióban nem egy, hanem 2 mech jelenik meg és amint legyõzzük õket, már ki is szállhatunk a robotból. Hogy lehet így kiadni. Megveszem a játékot, erre kapok egy bugos használhatatlan szemetet. Nevetséges, most írhatom ki a warez verziót is. Asszem írok egy panaszlevelet a CD projekt-nek.
<#wink>#wink>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tud valaki egy jó törést? Mert ami van azzal nem indul a játék.
Üdv
Lenne egy kis problémám a gémmel. Igazából én vagyok a hülye. 😊
Elakadtam.
Amikor a Dron szállító szalagon megyek és beér abba a terembe ahol a kapitány muff rámküldi a dronokat. Mindenkit kinyírtam és most nem tudok onnan kijutni. Hogy kell itt tovább menni?
Elõre is kösze.
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
Szerezz be 2tárgyat a csajnak, és akkor kapsz nyitót.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE