The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
En itt akadtam el.
Azt mondja talaljak ki utat, de mar vagy 3 szor korbe mentem es nem talalom.
Evin
Ok, és angolul mi a hangáros pálya elsõ megjelenõ szövege?!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Üdv. Én is bejelenteném, hogy a magyarítással nem tölti be a Hangar-os pályát.

OK. F*asza!!!
balee4
én szívesen tesztelem, de csak 7végén vagyok otthon, sztem még tuti, hogy elõfordulnak majd hibák, ehhez végig kell vinni az EfBB-t is

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Promi
XP alatt
C:\Documents and Settings\Neved\Application Data\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\
Attelee
Valaki nem tudja h a játék mentéseit hol találom?
A bányás résznél járok és vissza kéne mennem mert otthagytam pár küldetést!Valahová oda ahol CsabaHUN jár!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Evin
Pontosabban?

Holnap lesz javítás, és talán minden hibát javít majd, de majd kipróbáljátok. Rátelepíthetõ lesz a fordításra, nem kell leszedni.

Ez mind a honosítás problémája....
Szia,nekem sem tölti be a pályákat amikor a körben kell küzdenem azon a részen nem tölti be PL:az ebédlõt sem és utánna sem tölt csak ha visszaváltok angolra.
Hamár majd a honosítás javításánál tartunk akkor az Extra tartalomban is vannak elirások, az emberek leírásánál. Pl. jaylor...
igen az miatt ez TUTI
Ciao, még jó ho yelolvastam ezt mert nem tölt be minden pályát, amit már átvittem. 1xrûen megáll a betöltés... Pl. a Butcher bay utolsó pályályán...
IMYke2.0.0.0
Mondasz valamit...
De jó lenne, ha a többiek is írogatnának, és nem hagynának minket kételyek között vergõdni!

Kérdés:
- Mindenkinek betölti a játék az összes pályát/animációt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attelee
Csak segiteni akartam!😊

Na szóval Abott-ot kellene megolni a lakásán,utánna jön egy video h elkapnak megint.Ez le is megy rendesen,csak utánna nem tölti be a következö videót!De volt egy ugynilyen mikor harcolni kell a Ringben az emberekkel,és mikor menni kell a második emberhez h kihivjuk,akkor a következö helyszin betöltésénél is megállt!
Lehet h nem is a szöveggel van a baj,hanem a Betöltés felirattal??

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Evin
Akkor már csak egy támpont kell, hogy hol az a hiba. Pl az utána következõ videó elsõ mondata.

IMYke2.0.0.0
Mint ahogy a 2005-ös magyarításommal sem volt itt gond...
Mert akkor még - értelemszerûen - megvolt a játék és tesztelve fordítottam is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Én ezt a részt még a CDP-s magyarítással vittem át, ott nem volt gond.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Köszönjük Attelee! De ezt kis betûkkel is el tudtuk volna OLVASNI!

Korrigáljuk.

Attelee
A magyaritás a rossz!
Letöröltem és továbbment!

Evin
Szedd le és próbáld ki.

Valaki? Senki? 😞

Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)

Attelee
Sziasztok!

Felraktam a magyaritást,amit ezuton is köszönök nektek!
Egy problámám akadt,de nem biztos h a magyaritás miatt!
Batcher Bay-ben mikor meg kell ölni Abott-ot/a feka niggert az elejéröl/
akkor az után jön egy videó,és onnan nem megy tovább a játék!
Villog a Betöltés,de nem megy a csik!
Kérdés h a magyaritás miatt van-e,vagy mi lehet a probléma?????

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

.:i2k:. köszönöm a választ, anno végig toltam, de nem emlékeztem.:-)
offkorzreg
k

DarkSector
nincs benne.
amugy már megvan
youtube-on: Yes Man (ringstone)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A Butcher Bay-ben - ezt még a 2005-ös verzióból tudom - ez simán elõfordulhat: a "párbeszédek" közel sem olyanok, mint egy jó RPG-ben, azaz, nincs sok választási lehetõség.
Emellett, a program a kényszerû, egy választásos lehetõséget is klikkeléssel oldja meg.
Az alapsztorit ismerve pedig a felvázolt helyzeted az elejére utal, ahol ez bizony helytálló: csak nyugodtan klikkelj az egy feldobott válaszra!

offkorzreg
szerencséd van mert én tudok egy tippet,tölcsd le az ost-t benne van,kivágod használod,py

DarkSector
OFF

csõtõk tudja itt közületek valaki, hogy a YES MEN elején mien zene megy?
elõadó + cím... vagy elég csak az 1-ik is... 😄

ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez a Busher Bay elején van, mikor a borbély útbaigazít, hogy litõl szerezzek borotvát. Elmegyek a fószerhoz és nem tudom meghallgatni az ajánlatát csak visszautsítani. Lehet, hogy így kelll alapból, mert végülis a borotvát mástól kell elvenni.
Pedig a több szálas üzemmód be van kapcsolva.
A rácsnál ahol az õrrel kell beszélni, hogy bejussak a gyengélkedõre, ott áll egy másik rab és õt is csak visszautasítani tudom. Remélem tudjátok már így, hogy melyik részrõl beszélek.
Nem tudom, hogy a magyarosítás-e a gond, mert tovább lehetett vinni a játékot.
IMYke2.0.0.0
És a "Hentes-öbölbeli"-t is javítani kell... 😊
Rendben, akkor gyûjtsük, és egyszerre megy a javítás.

Evin
Egérgörgõ, ide: #2527

Evin
Egérgörgõ?!

i2k
Azt hiszem eddig 3 hiba volt. Az elsõ elírást javítottam, az utolsó 2 "képes"-t még nem, csak elraktam. De szerintem egyértelmû a javítás: Ulaks->Ulak, nagyszámítógéppel->nagy számítógéppel.

IMYke2.0.0.0
A mi magyarításunkkal van a gond?
Srácok! Másnál is elõfordul ilyesmi?

Sziasztok!
Feltettetm a magyarítást, minden rendben, de a párbeszédeknél a válasz lehetõségekbõl nem enged választani. Kiemelt az aktuális válasz és nem engedi átvltani, és ha mégegyszer beszélek az illetõvel már nincs kiemelt válaszlehetõség.
Valami ötlet?
IMYke2.0.0.0
Evin:
Akkor Te javítod a jelzett hibákat, vagy egyszerûen rögzítsük mindketten és összedugjuk a fejünket valamikor?

valami jobb ötlet?
Törölt felhasználó
Igazatok van, de azért nem olyan szép az a menyasszony. Én még emlékszem a pár oldallal ezelõtti itteni hozzászólásra.

Na megnéztem az angol verziót, tényleg hibás a magyar. Az angol verzióban nem egy, hanem 2 mech jelenik meg és amint legyõzzük õket, már ki is szállhatunk a robotból. Hogy lehet így kiadni. Megveszem a játékot, erre kapok egy bugos használhatatlan szemetet. Nevetséges, most írhatom ki a warez verziót is. Asszem írok egy panaszlevelet a CD projekt-nek.

<#wink>
Köszi, ezt én is tudtam.
gfreak
igen, ez mindenkinek mukodott idaig 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sziasztok!

Tud valaki egy jó törést? Mert ami van azzal nem indul a játék.

Üdv
Hali!

Lenne egy kis problémám a gémmel. Igazából én vagyok a hülye. 😊
Elakadtam.
Amikor a Dron szállító szalagon megyek és beér abba a terembe ahol a kapitány muff rámküldi a dronokat. Mindenkit kinyírtam és most nem tudok onnan kijutni. Hogy kell itt tovább menni?
Elõre is kösze.

Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)

Evin
Athena rész? (bocs de a videó itt le van tiltva)
Szerezz be 2tárgyat a csajnak, és akkor kapsz nyitót.

morphologu
Elárulná már valaki, hogy lehet kinyitni a szellözö nyílást? Már itt is kérdeztem #2480-nál és ez miatt nem tudok tovább menni.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Köszi a honosítást f*sza lett, csak így tovább!!! <#worship>
Kösz a fordítást ZSíííR lett, fõleg a telepítõ <#worship>
offkorzreg
köszönöm a magyarítást,holnap szerintem el is kezdem akkor a játékokat😊

Köszi a magyarítást!