The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár igy jobban végig nézve egyik helyen ezt írta ki:

c:\Program Files\Atari\The Chronicles of Riddick
Filesize OK!
CRC32 Chechk Failed!
Nothing patched!
....done
igen ezt írta ki: --- PAtching Done ---
Evin
És a patch.exe is azt írta ki, hogy mindent sikeresen beírt?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ez az ablak jön be! :S [/url][/img]
bocs képeket elrontotam! :S

[/url][/img]
Sziasztok! The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena Letöltöttem és fel is telepítettem! Mindent megcsináltam amit telepitési leírásban volt -->
: Telepíted a már letöltött játékot.

2: Feltelepíted a mellékelt patchet. (1.01)

3: A vca.bin-t és a serial.txt-t bemásolod a:

- Total commander/Beállítások/Állatalános beállítás/képernyö/Látszik a rejtet fájlok,, kipipálni/Windows XP-n: "C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Tages/100663362" mappába

- Total commander/Beállítások/Állatalános beállítás/képernyö/Látszik a rejtet fájlok,, kipipálni/Windows Vista-n: "C:/ProgramData/Tages/100663362" mappaba

4: A patch .exe-jét (NEM AZ 1.01-et, hanem az 5 mb-osat) bemásolod a játék mappáján belül a "/System/win32_x86" mappába.

5: Elindítod ezt a patch fájlt, amit bemásoltál. (Vársz egy kicsit)

6: Elindítod a játékot.

de 6. pontnál elinditom a játékot és egy buzi ablak bejön! :S

utánna meg akármit csinálok semmit bármire kattintok semmi nem indul el a játék! :S
Ezt is irja ki

Egyszerüen semmit nemtudok csinálni sehogy se inditsa el a játékot! Csak felidegesitem magam! valaki pls segitsen!!!
MSN-em: [email protected] vegyél föl!!!!
riddick669
hy, nem kell a daruhoz visszamenni a celláknál volt 1 kis szoba ahol megöltél 1 õrt, ott villog a padló és azt csavarhúzóval tudod felfeszíteni, arra tudsz tovább menni. asszem.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat! Akkor még nem tudok segíteni... nem tartok ott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Úgy látom igen.

Dark Athenán vagyok, szellõzõnyitóhoz kell összeszednem az alkatrészeket, a csavarhúzó megvan meg az "alkatrészek" is, indulok vissza cellákhoz, liftel lemek, be a szellõzõbe, és ott kötök ki ahol a darut kellett lejebb ereazteni a darut, és arról leugrani... de most vissza menni hogy kell? ittvan 2 kép is, pls help
elég szarul látszik a daru:

Törölt felhasználó
Watto: Errõl van szó?
Törölt felhasználó
Én egész másra gondoltam. A Dark Athena 3. fejezet elejére. És ott még ANGOLUL volt szívás. Miután le mászik az ember a daruról-->beverekedi magát a cellafedélzetre-->Kinyírja a 3 Smasszert. Besszél a rabokkal, utoljára Taylorral--> ha jól tudom kódot ad-->lehet aktiválni a számítógépen az ajtónyitást ott ahol a 3 õr volt. Nos én nem beszéltem Taylorral visszamentem a daruhoz MENTETT! is. Aztán sehova!
IMYke2.0.0.0
Bocs, a gépelési hibákért - rohadt fáradt vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nincs itt semmiféle bug - csak most néztem meg a képet - amennyiben a BB-rõl beszélünk.

A helyzet a következõ. Alapállás:

Kilessük, ahogy egy furcsa szörnyike megöl egy õrt.
Ezután beugrunk a gödörbe és megkezdjük a szörny gyilkolászást. Elsõ dolgunk az legyen, hogy amint kiérünk a kis járaton a barlangba, kerüljük el a hatalmas szörnyet.
Ezután bejutunk egy kisebb oduba, ahol kis szörnyek támadnak ránk - fegyver/gránát mrá lesz nálunk - védjük magunkat, és mássunk fel az egyértelmû fal részen.
Így jutunk el oda, hogy alattunk meglátunk egy folyosó részletet, melybõl induljunk el jobbra!
Ott találunk majd egy EÜ állomást és egy furcsa fúró gépet.
Menjünk tovább és jussunk ki a barlang másik részébe (egyszerûség kedvéért: a leszakadt híd jobb oldalán vagyunk)...
Ezután a függõ drótot használva mássunk át a híd másik oldalára és minõ meglepetés: szinte tükörképe a hely a másiknak.
Itt lesz olyan lehetõségünk, hogy a magunkhoz vett akkut feltöltsük, és átvigyük - szellõzõ megint - a fúróhoz és kifúrjuk magunkat a helyrõl...

Nem, itt már nem lehet segiteni... Elveszett a mentésem, és már tudom is miért. Ez az idióta mentési rendszer irta fölül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyebár legyõztem a 4 embert a ringben, aztán jött a cutscene, legyõztem Abbotot, utánna elindultam a csatornák felé a WorkPasson keresztül, ahol az a drone áll az ajtónál. Csakhogy amikor véletlenül egy az elõtti mentést töltöttem be a halál után (ami persze jó 3 órával az elõtti volt, tehát a még 3 embert kell legyõznöm a ringben, pfff), igy azt az egyetlen mentést is fölülirta, amit Abbot legyõzése után mentett el a játék.

Remek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Törölt felhasználó
Itt én is megszívtamm anno. Ez itt olyan bugféle a játékban. kienged ide a szellõzõn keresztül, de vissza már nem tudsz menni. Kezdheted az elõzõ mentési ponttól újra.
IMYke2.0.0.0
Folytatás-t válassz!
Sõt, a jobbik megoldás, ha az Ellenörzöpontok közül az alulról a legutolsót!

Evin
És ha egyszerûen csak folytatást nyomsz?

Hello! Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy milyen alapon mûködnek a mentések az Escape from Buthcer Bay-ben? Mert eddig úgy vettem észre, hogy vlaami hihetetlen buta szisztéma. Vannak ezek a Checkpointok (Mentések). Nos egy pályarészen több ilyen chekpoint is van. Ahányszor átmegyek rajta, elmenti a játékot, ha jól tudom. Csakhogy ott tartok, hogy kinyirtam a ringben azt a 4 embert, utánna kinyirtam azt az Abbotot is, felvettem a kártyáját is, elmentem a WorkPassba (itt ugye tölött a játék és mentett, elvileg), de amikor véletlenül kiléptem a fõmenübe, és az Utolsó mentést akartam betölteni, egy jóval az elõtti (kb. 3-4 óra) mentést töltött be. Az az elõtti checkpointokkal szintugy ez a helyzet. Mintha nem mentett volna a game. Hard fokozaton játszom, de nem a játék, hanem a mentések nehezitik meg az életem. Már nem elõször kellett ujra megcsinálnom azt, amit már jóval azelõtt megcsináltam. ROhadtul idegesitõ. Menteni ugye nem lehet... Szal cki magyarázza meg, mi is akar ez az egész lenni, mert kezd belõle elegem lenni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Atari

a mentés helye

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Attelee
Én se találtam meg.Van egy ilyen fájl Environment.cfg ,de ez qrvára nem az!A lényeg h a játék fömenüjében ott vannak a mentések,tehát vissza tudsz menni!Persze ha ujra akarod rakni arra is van megoldás: megkérdezi uninstall közben h törölni akarod-e a mentéseket!Na itt válaszd a nemet!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Evin
Azt a darut csak 1x kell használni. Ha már itt vagy, nem arra kell menni.

watto
lol nem megy ez nekem, akk kép nincs csak link hozzá 😄

1. http://kepfeltolto.net/gallery.php?entry=images/1243275545.jpg
2. http://kepfeltolto.net/gallery.php?entry=images/1243275643.jpg

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
1.
2.

watto
Heyhó!

Dark Athenán vagyok, szellõzõnyitóhoz kell összeszednem az alkatrészeket, a csavarhúzó megvan meg az "alkatrészek" is, indulok vissza cellákhoz, liftel lemek, be a szellõzõbe, és ott kötök ki ahol a darut kellett lejebb ereazteni a darut, és arról leugrani... de most vissza menni hogy kell? ittvan 2 kép is, pls help
elég szarul látszik a daru:

elég szarul látszik, itt a daru

2.itt próbáltam felugrani:

Kerestem a gombot , a daru elforditásához de nem találtam....
pls help, elõre is thx 😊

Evin
Amit még crackelni kell; dvdclone ilyesmi.

Akkor vki légyszi meg tudná mondani, hogy melyiket töltöttétek le ti?

Evin
Hiányzik valamelyik fájlod, amit a telepítõ keres, és a bolti verzióban benne van. Javítva lesz.

IMYke2.0.0.0
"Content_eng" és "ExtraContent_Eng" könyvtár -bocs.

IMYke2.0.0.0
Szerintem azért nem megy a mi magyarításunk telepítése, mert a "hivatalos" módosít a három fontos fájlon, ami a telepítéshez szükséges.

Értelemszerûen tehát:
- Érdemes a "Content" és "ExtraContent" mappáról biztonsági másolatot készíteni, amikor frissen fel lett telepítve a játék.
- ezután szíve joga szerint bárki kipróbálhatja a "hivatalos" honosítást, és ha nem tetszik neki, akkor
- visszamásolja a backupot a játékra és a MI magyarításunk gond nélkül felcsúszik.

JAh, és vistát használok, és admin joggal inditottam el meg minden...

(Nem nevezném magam laikusnak meg hülyének se...)

Hello, nekem is egy másik verzió van meg, egy 4.9GB-s, amit csak telepiteni kell, nem kell crackelni meg patcholni meg iylenek, volt is hozzá egy rippel magyarositás, amit csak be kellett másolni a játék könyvtárába, és megy. A baj csak ott van, hogy nincsenek Õ és Û betûk.
Aztán letöltöttem azt a magyarositást, amit telepiteni kell, de amikor ott vagyok, hogy Telepités, a gomb egyszerûen szürke, hiába választom ki a telepitési mappát, a gomb szürke és nem tudom telepiteni...

IMYke2.0.0.0
Balee: ezeket én is észrevettem - több más mellett. Már javítva.
Köszönöm a jelzéseket. Csak így tovább!

Nemtudja valaki,hogy holvan a mentések helye mert újrakell raknom a gamet,és nemszeretném elõrõl kezdeni utána!elõreis köszi a választ!
Evin
Valószínûleg más verzió, vagy a fene se tudja, hogy miért hiányoznak abból fájlok. (A gomb jó, a játékból hiányzik néhány fájl.)

Örvendetes a tény, hogy a BB fordításával szemben, most szállingóznak a hibajelentések.

Teljesen igatadvan Evin,az énáltalam felrakot magyarításban valóban nincs õû ékezet,viszont a tietek meg eggyáltalán nem települ nálam,meg ahogy olvasgatom másnális elõfordul,hogy nemjók a telepítés gombok a telepítõbe!Úgyhogy jobbhíján ennekis örülök!Bánnya a fene az õû betûket!Üdv!
balee4
további 3 nagyon pitiáner hiba: 😄

a 'le kell gyõzzed helyett' inkább a 'le kell gyõznöd' jobban, magyarosabban hangzik:

'Õ egyik a...'-t 'Õ egyike a...'-re:

a 'begyûjtés' is olyan furcsa, illetve az Étkezde elõtt 'az' névelõ-nek kéne lennie:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
az elsõ 2 kép instrukcióit felcseréltem 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Találtam 2 kisebb hibát és egy angolul maradt mondatot: (ez alap Butcher Bay epizód)

itt a 'megtanulnod' szót kéne javítani 'megtanulod'-ra

itt a 'Batcher Bay'-t 'Mészárosok Öble'-re

itt pedig maradt egy angol mondat:

Evin
õû ékezeted, meg Extrád viszont nem lesz. Meg nem tudom ebben javítva vannak-e a hibák. (mivel ez a hivatalos, a telepítõs meg nem)

Nekmis gondvolt a magyarítással,sehogyse volt aktív a telepítés gomb!Na találtam egy megyarítást amivel nincs gond!Akinek kell tessék:
http://data.hu/get/1428822/Magyaritas.rar.html
üdv mindenkinek!
<#eljen><#eljen>Köszi!!!
<#worship>

Evin
Kitalálom: Vista x64 SP1.
Nyomod tovább gombot (balról a 2.), de ha itt nem megy tovább, hiányzik legalább 1fájl a játékból.
Majd ha megkapom az új szöveget, abban a telepítõben átállítom fontosabb fájlokra az ellenõrzést.
Ez megvan: Content\Dialogues\Athena\Default.xrg ?

DarkSector
Lehet hülyeséget mondok, de nekem már most magyar a dark athena.
Ez meg minek kell akkor?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én sajnos fel sem tudom tenni a magyarosítást, mert eltünnek a gombok, és hiába csinálok bármit...nem megy, csak kilépni tudok eddig eljut???

<#conf><#fejvakaras><#worship>

reger
xp

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Törölt felhasználó
Vista vagy XP?
Törölt felhasználó
Bocs SPOILER-ezni kellett volna.
Törölt felhasználó
Hát... Néha megértem a hõbörgõket. Még be sem lépsz a terembe már kilõheted SCAR-fegyverrel az ajtó kapcsolóját(messzirõl sárgállik) és ki is nyílik. Oda tereled a cafkát 3-4 SCSAR lövéssel belelököd. Oszt intró OK?
reger
Sziasztok !

NA szal tudom nincs warez kérdés meg nézzek utánna meg ilyen ,de pls help 😄
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva ,már próbálkoztam autocracckel is ,újraraktam úgyis megpróbáltam ,de még mindig kéri a serialt . mi lehet a gond ?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

A fordítás még ment, de nincs semmilyen ajtó és panel ami reagálna. Hol van az ajtó és milyen panel? Lehet, hogy a magyarítás szarakszik?

Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)