3013
  • IMYke2.0.0.0
    balee4: Betettem közvetlen linkként.

babus: csak azt tudom ajánlani, hogy MANUÁLISAN add meg a helyes elérési útvonalat itt:

• IMYke2.0.0.0
    MEHETNE BANNERBE - minél többen tesztelik, és jeleznek valamit, annál jobb lesz a fordítás, még így melegében!
  • balee4
    Elhiszem, de mi lehet a gondja, hogy nálam nem jelenik meg?
  • babus
    Figyelmeztető ablakot nem kaptam,az automatikusan megjelenő telepitési hely stimmel mégsem aktiv a telepitési felirat valakinek valami ötlet?
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig elhiheted, ott van az.
    A képek is mutatják - főleg a legutolsó.
  • balee4
    Még most sem látszik Firefox alatt, Explorer meg nem müxik vmiért, ahh.
  • il
    IMYke, Evin, köszönet a fordításért :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja és remélem, jövő héten már én is tudom tesztelni :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen srácok!

Szöveges hibajelzéseket lehet ám küldeni! Sőt, ha a mi magyarításunk okozna gondokat, akkor főleg - Evin azért igyekezett maximálisan mindent letesztelni [főleg az itteni visszajelzéseket látva, gondolom], de TÖBB SZEM TÖBBET LÁT, alapon csinosítsuk együtt az egészet!

• hugyecz
    Köszi a fordítást!
  • crusaderzoli
    Sziasztok, hogy a fenébe kell a játékot aktiválni, néztem az előző oldalakat, de nem találtam meg. Help!!!
  • fib
    köszi a magyarítást !
  • morphologu
    Ennél a résznél http://www.youtube.com/watch?v=zMIvI-1Pz4Q a 08:30 percnél hogy lehet átjutni. nekem az istenért nem nyitja ki, és nem tudom mit lehetne csinálni?
  • babus
    Köszi a forditást,csak az a bibi nem aktiv a telepités felirat.Valami ötlet?
  • morphologu
    THX a fordítást
  • peti71
    Na sikerült leszednem,Explorerrel hamarosan játék, köszi a fordítást.
  • IMYke2.0.0.0
  • Csabesz1224
    1000 köszönet a fordításért. explorer látja
  • Csabesz1224
    De nem ám.....miért??
  • Extraneous
    Firefox valamiért nem jeleníti meg.
  • Csabesz1224
    .:i2k:. A honlapomon, LETÖLTÉSEK menüpötty...
    ott biza nincs, de lehet én vagyok a vak. Csak a Dungeon Siege II Deluxe Edition - t találom. Lehet van más honlapod is? Mert arról sajna akkor nemtok
    Többek közt én is. NAGY KÖSZÖNET.
    nem tudom mi a probléma, mert nem bonyolult leszedni
  • IMYke2.0.0.0
    Ahhoz képest már 3-an letöltötték... :)
  • IMYke2.0.0.0
    UltraEdit-tel voltam kénytleen csinálni, itt a könyvtárban - semmi HTML editor nincs a gépen, se Word.
  • Extraneous
    Balee, ketten vagyunk hülyék:)
  • IMYke2.0.0.0
  • balee4
    Biztos én vagyok hülye, de csak a Dunegon Siege 2 honosítását látom fent.
  • IMYke2.0.0.0
    A honlapomon, LETÖLTÉSEK menüpötty...

Jelezzétek az esetleegs hibákat, hogy minél tökéletesebb legyen a honosítás!
    Ne csak a Dark Athena, hanem a felújított Butcher Bay-jel kapcsolatban és az Extrákat illetően is, jó?
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem kerültek fel a netre :)
    Viccet félretéve - fel fognak kerülni - DVD-t elküldöm kedves ismerősnek, akinek gyors a netje...

• balee4
    Jaj akartam már kérdezni i2k, mi a helyzet azokkal a fordításaiddal, amiknél az szerepel, hogy 'nem került netre'?
  • balee4
    Már felkerült az oldaladra?
  • barni00
    Amikor először találkozunk harci robottal az első részben, akkor azt ki kell nyírni, vagy csak el kell előle menekülni?
  • IMYke2.0.0.0
    Elküldtem e-mailen keresztül a Magyarítás Portálnak (Andy és Panyi részére, külön-külön) - de megnéztem az oldalt: semmi.

Nos, addig felteszem a honlapmra.
  • grebber
    Lépj ki és állítsad át a nyelvet másra tehát ne angolon legyen visszlépsz a gamebe és már ki fogsz tudni szállni. A magyarítás okozza a galibát!
  • balee4
    Szedd le a CD Projekt oldaláról a patchet.
  • ACE
    Egy résznél ki kéne szállni a mech-ből, és tovább menni a szellőzőn, de az Istennek sem tudok kiszállni, ez valami bug? Nem műkszik a kereső a fórumban... :(
  • fib
    Jó pár oldallal olvass vissza !
  • TOMARGUS
    Sziasztok

Egy olyan verziója van meg a játéknak ahol serial után valamiféle aktiválást akar indítani a program. Hogyan tudom ezt végrehajtani? És működésre bírni a játékot?Természetesen a serial nem eredeti.
  • Prince23
    VIDEÓTESZT

ezen a palin behalok... XD

olyan köcsög helyre...

• fib
    semmit nem zavarna eme apró hiba