The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! 😊
Ahogy mondja kedves peti71, szóval külön-külön lehet tolni a 2 játékot, mert elmenti mindkét játékban az ellenõrzõpontyokat.
Külön külön elindítható.

Helló
Ebben a játékban most teljes egészében benne van az "elõzõ" (Escape from Butcher Bay) kiadás? tehát ha mondjuk az új tartalommal szeretnék játszani miután a Butcher Bay-bõl kimenekült Riddick akkor végig kell vinni az elejétõl megint vagy hogy van ez? 😊
DarkSector
xboton.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A legújabb ati drivert felraktam ezt:9-4_xp32_dd_ccc_wdm_enu.
És utána már nem volt olyan bajom ,h nem töltötte be a pályat.Nekem csak
az volt a bajom , hogy a töltést nem fejezte be,Remélem azért nálad is beválik.

hello. nektek is hibaüzenettel nem tölt be a játék? a 6. pályán járok a nagy számítógépnél és egyszerüen nem tölt be.
http://kepfeltolto.hu/i/?237061&t=img
Butcher Bay ez

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Nekem az se jó ha betöltöm más nyelven a játékot ez mitõl van ?

Ciao. Szóval akkor a héten nemigen várható a fordítás???
balee4
egyelõre csak úgy, ha betöltöd lengyel (vagy ha nem eredeti a játékod angol) nyelven a játékot, a magyarítás hibás

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A Dark Athena részben a Mecha robotból hoy tok kiszállni? :S
Csiaki
Nem eredeti...

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

balee4
ha eredeti, akkor nem kell patchelni, mert már a javított verzió jelent meg...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Csiaki
Sziasztok!
Olyan problémám van, próbálom patchelni a játékot és mikor rányomok akkor azt irja ki hogy nem tudja, mert lehet hogy használatban van.De noha mégsincs.
Vista SP1 32bit amin próbálom, de semmi.
Valakinek valami infója van akkor azt várom!
Köszönöm!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

balee4
Jól van a lényeg hogy készül és a minõségben is bízhatunk, asszem beruházok a játékra.

Mért nem indul el,én most raktam fel,mindet úgy csináltam ahogy írva vagyon, és elsõre elindult,most már csak a srácok magyarítását várom..

Már várom )Én az athenába most szereztem be a scart,és végre nehezebb lett a game,azok a kis pókizék rohadt sok életet leszednek.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Tudom csak már itt többen mondják hogy ez béta verzió és nálam se indul el ezért kérdeztem

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

IMYke2.0.0.0
UltraEdit-tel kicsit bonyolultabb volt a dolog a SR2 esetén. De a Compare It eddig kétszer megmentette a seggemet 😊
Végtesztelésnél tartok a SR2 játékkal, csak közben ugye ott a hivatalos munka is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hú, ne tudd meg mekkora kõ esett le a szívemrõl! <#buck><#worship>
Isten vagy!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Nem is. kb a 10.fájlnál megvolt a hiba, de mikor kerestem nm tudtam ellenõrizni is. Ezért és a biztonság kedvéért átnéztem a pálya többi szövegét is. Hiba javítva.

sr2: notepad++, szmálálás. És ha hiányzik vhol, akkor mindig felezed az anyagot, újraszámolsz. Gyorsan meg lehet találni a hibát.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

davidka003
1. Reloaded a csapat neve.
2. Minek az? Itt a tökéletesen mûködõ verzió.
3. Abban is ugyan ezek lennének a fájlok csak a crack lenne más.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szevasztok! Szerintetek lesz ebbõl Reload-os változat feltöltve, vagy ez marad?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

thx

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

helosztok még mindig csak az a béta crack van??
Gaba9
fel kell menni a bal fent lévõ "irányítóba" és ott kell matatni majd ki kell menni robotokhoz és a plafonon lévé dolgot beállítani majd megint irányító és már látni is fogod h volt robo nincs robo (ha ott vagy ahol gondolom)

Gaba323

Gaba9
nem..ahol föntrõl lõttek rád picit a "körfolyosókról" ott az egyiken van egy panel ahol nyomni kell és ki nyílik az ajtó itt szemben...

Gaba323

a robotokat egyszerûen nem lehet megölni :S
IMYke2.0.0.0
EVIN: gondolom, mondanom / tanácsolnom sem kell, hogy az adott pálya (ahol a bug elõjön) szöveganyagát tartalmazó ANGOL fájlt és a küldött magyarítás azonos fájlját hasonlítsd össze valamilyen progival (pl. Compare It) és ki fofg derülni a turpisság.

A Saints Row 2-nél nekem pl ezek okoztak gondot <¤> - Te is tudod, ezek zártak/zárnak le bizonyos sorokat.

IMYke2.0.0.0
Evin is jelezte nekem, hogy a mi magyarításunk esetében is nem jelenik meg egy fickó - angollal igen.
Remélem, sikerül kiszûrni a gondot.

Na meg van! Most a hajóhoz kell menni ahol van 2 robot meg 3 õr a hajónál de semmi :S BUGGOS? :S
IMYke2.0.0.0
A héten kaptam meg a DVD-t. Mindennap, így munka után tudok/nék vele foglalkozni - de leginkább este, Híradó és lefekvés között.
1 hónapot mondtam be telefonba határidõnek.

balee4
Bocs Imyke, hogy itt kérdezlek, de hogy állsz az Age of Pirates 2 magyarítással?

hugyecz
Jó volt.
IMYke2.0.0.0
Igen "Hentes Öbölnek" keresztelte el a srác... Hát elég érdekesen hangzik, fõleg az angol nyelven megnézett "The Chronicles of Riddick" film után...
[Talán, emlékeztek, amikor végül is elkapják Riddick-et az új zsoldosok, és a Helion Prime-ra viszik, de elhangzik a "Butcher Bay"-es dialógos...
- A Mészáros öböl. Ott mindig melegen tartanak egy cellát a számomra...

Elég fura lenne a Hentes öböl kifejezés. Lévén, hogy nem hentesek , hanem (ember)mészárosok - értsd: gyilkosok - raboskodnak ott. Hiszen, Hármas Szintû Büntetõintézet.

Vent tool nem tok szerezni mert nem élnek azok a fúrosok azok engem meg támadnak :S
Hi, itt elakadtam, sztem jobbra kéne felkapaszkodni, de ntudok :S

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Hol van az?Nem tom merre van 😄 meg milyen fúró ember azokat én megöltem XD
Ahogy feljössz a bányából, balra kell menni egy kisebb terembe, ahol két szellõzõnyilás, és a jobb oldalon egy ajtó található.Neked az ajtón kell bemenni, ami elõtt áll az õr is.Ott belül van egy ventillation hatch, azon lehet továbbjutni a 19-es torony felé.Ha nem tudod kinyitni, akkor a bányában, az egyik fúró ember árul egy vent tool cuccot, az kell a kinyitáshoz.
Én megálltam a játékkal, megvárom a magyarításotokat, de ha ideadod akkor letesztelem én....<#zavart1><#eljen><#eljen><#worship>

Evin
Csak Xbox360-ra adtak ki demót.

A Demo-t honnan lehet leszedni? Kipróbálnám, hogy megy-e a konfigumon. Köszi!!!!!!!!
#2310 Lécci válaszoljatok :S nem birok tovább menni 😞
MerlinW
2004 szebb, 2009 élethûbb/filmszerûbb

Nekem a régi jobban tetszik.

[merlinw.org]

DarkSector
Butcher Bay!!! 2004 VS 2009 !!!

2004

2009

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Meg a Mészáros-öbölnek valahogy "súlya" van. Hozzá képest a hentes-öböl (azt hiszem ez van a hivatalosban) valahogy semmilyen.

PLS HELP :S
balee4
Igen, a magyar mellett még lengyel és cseh nyelv van a lemezen. (illetve telepítésnél mind3 nyelvet felrakja, indításnál lehet választani közöttük)

balee4
Akkor a héten remélhetõleg nekikezdhetünk, bevallom a Te magyarításodban jobban is bízok, belenéztem az EfBB-be és meglehetõsen furcsának tûnt a fordítás.

IMYke2.0.0.0
A programozó bugok persze sanszosak, hiszen hozzányúltak az alapjátékhoz... a magyar szövegen nem fog múlni.