3013
-
#2613 A honlapomról nyílik a link - http://jatekhonositas.atw.hu - LETÖLTÉS
Ott már megtalálod.
Ez már a jó magyarítás. Csak finomítani fogunk rajta esztétikailag [elgépelés és az "ezt nyomd meg: x" felesleegs megjelenését].
Mindenkinek működik ezzel a játék - eddig.
-
Thomas8012 #2612 Sziasztok! KIcsit lemaradtam ebben a hun ositasban van mar jo is vagy csak 1 van ami meg problemas? Ha van mar jo valaki pls 1 link et ahol lelehet szedni thx -
#2611 Normalon vittem végig.... Soha sem játszottam, semmivel easy-n. Egyszerűen a "trükk" kitalálása után 3 lövés a csaj kinyírása, és közben "válaszolni" sem tud, azaz nem sebződsz. Előtte, vagy 3x kicsinált, természetesen. De tartom, hogyha rájössz, akkor túl könnyű. -
#2610 Alt-Tab után sem látsz kis ablakot?
Szerintem magától nem csinál, csak ha azt választod, hogy csináljon. De ha nem látod az ablakot, talán nem is csinál magától.
Azt hiszem a főkönyvtárába mentené. -
#2609 az a bajh ogy nem tudom megnézni, mert ugye ha a játékot kikapcsolom a crash üzit is kirakja. ilyen logot hol találok? ?? -
#2608 Elvileg megkérdezi, csináljon-e crack log-ot. Na abból megtudnánk mi a gond, és TALÁN tudnánk segíteni, akkor sem biztos. -
#2607 Sziasztok!
Nekem nem indul el a játék, pedig a minimum konfig megvan... Nvidia 7600 gs kártya van de amikor elindulna lefagy, feladatkezelőben meg látom hogy valami Crash-t irogat. Ötlet ? -
#2606 Ok, ne feledd a "ventillátort", és a #2597 alatti 2 elírást még nem javítottam. -
#2605 Nos, ez a könyvtári 2 magos gép és egy 8500 GT (512 MB) nem muzsikál szépen, de így is kiderült a számomra, hogy a "nyomd meg: x" alaposan elrondította a fordítást.
Este még szebbé varázsolom az egészet.
Evin: küldöm majd a javítást.
-
#2604 Megjött a példányom!
Tudok én is játszani vele, végre! :)
-
gregtom6 #2603 Hát easy fokozaton csodálkozol, h nem sebződtél meg? Én hardon vittem a Butcher Bay-t is, meg ezt is, na jó, Aguierrában normálra vettem. -
#2602 Nos, a végére értem. most játszottam végig elösször a két játékot, együtt. Így marha élvezetes volt, és nem is túl rövid. (Külön-külön tutti fel lettem volna háborodva a hossz miatt, de azért így sem voltam elragadtatva...)
Az első "boss-harc" jó volt, a második kétségbeejtő; A Butcher-bay nél, miután megvolt a trükk, is nehéz volt, (szo-szo) viszont Athenán meg se sebződtem.
Összességében hatalmas játék, a legjobb filmes alapokon nyugvó játék, amivel valaha játszottam. Remélem, nem kell 5 évet várni Riddick ujabb kalandjára!....
I2K, Evin!
Köszi a munkátokat, sokat segített, főleg a végén. (akkor raktam fel a ti fordításotok) nekem semmi gondom nem volt, sem a régi, sem az új fordítással. Még egyszer köszi a munkátok! -
#2601 Normális, hogy ilyen a grafika? Nem lehet elolvasni a feliratokat sehol: -
#2600 Rendkívül hálás vagyok, hogy foglalkozol a - hú, de menő leszek: - "feedback"-kel [magyarul: visszajelzés]... :)
Kérlek, és mást is, ne sajnáljátok a billentyűzetet, és gépeljétek be a hibákat, s amennyiben FRAPS is van a gépeteken, készíthet(né)tek képet is a baki(k)ról.
Hálásak lennénk!
-
gregtom6 #2599 Vélemény a játékról:
Most végigvittem megint a Mészáros Öbölt, 2004-ben játszottam vele utoljára, és kb a felére emlékeztem belőle. Most viszon hardon játszottam vele, így néha nagyon nehéz, néha a nehéz részek után marha egyszerűek jönnek. Ez a hang bug az egész játékban benne van, h néha elmegy a hang, és néha eltolódik, ez gondolom amiatt van, h nekem a 20 fps sebesség is tökéletes(inkább szebb legyen, mint gyorsabb)de gondolom a játéknak ez nem elég, a kép lassabb, mint a hang. Inkább csak az a gond, h más játék ezt korrigálja. A mozgások néha ismétlődnek, pl én néha nem tudtam lőni egy ideig, és volt olyan, h az élettöltést 2x mutatta, vagy a kivégzést akkor csinálta, amikor már régeb a földön volt a Riot Guard.
Az Sötét Athena támadása is kifejezetten jó, bár itt már látszik, h spóroltak a helyszíneken, 1 helyen többször is átmegyünk, a Mészáros Öbölben nem ennyire volt ismétlődés.
A Quake hatása érződik ezen a kiegen történetileg. Öszzességében nehezebb hardon, mint hardon az alapjáték. A "hajó gerincéig", ahogy Riddick nevezte, elég könnyű a játék, a lopakodás idáig nagyon jó volt.
Érdekes volt megfigyelni a Motion Capture-t, és h minden rabhoz adott számú jelenetet vettek fel, Exbob a legjobbXD. Bár nem rossz játék, más hangulata van, mint az alapjátéknak, ott a Szökés sorozat utóérzete nagyon hatott, így jobban élveztem, mint a sorozat előtt. Még nem vittem végig, remélem továbbra is ilyen jó lesz. -
Monder #2598 Én el sem tudom indítania játékot mert a regisztrálás nem megy. mit kell ott csinálni ?? mert mikor az aktiválás második részéhez érkezek nem jeleníti meg az oldalt ahol a fájl van. köszi azért lol -
#2597 Hé, ez nem hiba, új szavakat szeretnénk meghonosítani! :D
Felírtam. A szócsonkokkal kép vagy szöveg nélkül nem tudok mit kezdeni. -
il #2596 .:i2k:.
Még egy baki a EfBB-be:
KÜLDETÉSEK
Bomba elhelyezése
Helyezd el a bombát a gázzal teli szobában.
A lények csétcsonkolódnak majd a robbanáskor.
... szétroncsolódnak vagy szétcsonkolódnak gondolom:-)
Egyébként azt is észrevettem, ha túl hosszú a küldetés szövege, előfordul, hogy nem fér el a táblán. Az utolsó szó csonkolódik.:-)
UI.: Ehez képest k...a sok lény jön utánna.:-) -
il #2595 .:i2k:.
Egy elütést találtam, mikor megtalálsz egy cigis csomagot "#(szám) csomag megtakálva" "Extra tartalom feloldva", megtalálva helyett.:) -
il #2594 emilkee
http://www.youtube.com/watch?v=AJuxu6tBMAA&feature=PlayList&p=539944C44D458319&index=22 -
il #2593 .:i2k:., Evin
Visszatöltöttem a 3 pályát ahol gondok voltak a betöltéssel, és az új magyarítással simán átment. Köszönet érte.:-) -
PeterGee #2592 Igen a séta után van. Köszi megnézem, ha nem akkor cserélem a magyarosítást. :) -
#2591 Menj egészen a szellőzőig. Ha ott sem tudsz kiszállni, a magyarítás miatt lesz.
De ez a hiba már javítva van a hivatalosban is és nálunk sincs benne.
(Már ha ez az űrséta után van újra a celláknál) -
#2590 Eddig minden szép és jó volt, de kijutottam a hajóból.... innentől a játék eléggé lead a színvonalból. Lehet végig sem játszom, inkább elkezdem az 1.-t, megnézem új graffal. -
PeterGee #2589 Az jó lenne. :) Megint elakadtam. :(((
Most ott mikor a mech-el kell nyomulni. Mikor a kapitány Jons-al távozik a celláktól és ki kell nírni a cellák között a másik mech-et. középen van egy kommunkikációs állomás és a terem végén egy lezárt ajtó balra egy szellőző. Bemennék én a szellőzőbe, de nem tudok kiszálni a mech-ből és semmit nem tudok csanálni. :( Bug lenne? Egyébként az előzőnél azért nem találtam sokáig a kiutat, mert már a második alkalom, hogy nincs a komunikációs állomásnak texturája. Mikor használom akkor még a másik fél hangját sem hallom. :( -
emilkee #2588 Valaki nem tud egy linket végigjátszásról? -
PeterGee #2587 Kép készítés közben megtaláltam a kominikációs állomást a nanomed mellett. :) -
#2586 -
#2585 most minden topikba benyomod? -
#2583 Mert angolul ott van?! -
ReVisor #2582 Franciául már ott volt...
rasszista:)
thx 4 help -
ReVisor #2581 Esküszöm az égre, hogy nincs ott a köcsög...
:)
Meginegybug? Csak egy újságpapír van ott...
bazzz
-
mester1987 #2580 Köszönjük a javítást neked és i2k-nek!!! -
CsabaHun #2579 Ott van az a dobozok mögött a bányászoknál.. -
ReVisor #2578 Sziasztok!
A Mine Core-ban hol a túróban találom azt a Wallace nevű csávót? keresem, mint a bolond, kinyírtam mindenkit, de csak a két fúróval felszerelt bányászt találom, de eygik sem Wallace. -
#2577 Kép nélkül nem tudom biztosra hol vagy. De, nincs 1hely, ahova fel lehet mászni, és van ott egy konzol meg egészségügyi állomás? -
CsabaHun #2576 Akkor EVIN nagy mesternek KÖSZI -
PeterGee #2575 Légyszi valaki! -
#2574 Evin találta meg a hiba megoldását! :)
-
CsabaHun #2573 Na mostmár tölti a pályákat!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!