The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nos, addig felteszem a honlapmra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
steam, origin: ACE_hun
Egy olyan verziója van meg a játéknak ahol serial után valamiféle aktiválást akar indítani a program. Hogyan tudom ezt végrehajtani? És mûködésre bírni a játékot?Természetesen a serial nem eredeti.
Evin jelezte, hogy a "Butcher Bay" alatt a használatra utaló szövegeknél duplán jelenik meg a "használathoz E" felirat - a portolás érdekessége.
Zavarna ez benneteket?
Játék nélkül nem tudom, hogy mit kell javítani hozzá, hiszen nincs meg a játék...
A szövegekben persze hogy nincs duplikálva, saját szememmel láttam 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg kapta a del-t szép volt jó volt rövid volt jöhet a 2. rész!
Next PC upgrade: 2022
Hibajelzéseket és minden egyebet, értelemszerûen EBBE és a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikba várunk.
😊
Most kezdtem el játszani és nagyon tetszik a game, de mindig lefagy egy résznél, miután a csavarhúzóval kell felfeszíteni egy ajtót és utána a töltésnél lefagy. Mi lehet a baj? Elõre is köszi
én a könyvtár megkeresésére gondoltam .... 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nah ezt asszem megveszem!
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sõt win7-nél sem kellett túl sok ész megcsinálni
😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Addig meg valahogy elvagyok Riddick-el.De ez a janik 1 faccimbáló.
Köszönettel fib
Nvidia elõtt is volt ám PhysX jó pár játékban😊
[merlinw.org]
De így, és szerencsénkre, Evin javítja.
A CD Projekt javításából kicseréltem a hibás fájlokat. A börtön lázadásnál résznél teszteltem le. 2 robot van és a harc után ki lehet szállni a Mech-bõl a szellõzõnyílás elött.
Javaslat nyissátok meg a
játék könyvtárában az adott mappákat (Content, Content_Eng, ExtraContent) úgy írjátok felül ill. másoljátok a magyarítás tartalmát. Akinek nincs türelme megvárni az I2k-ét,
riddick_magyarítás
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
a FEAR 2-nél? Vagy ez egyedi hiba ?
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
ugyanezt csinálta. Ahogy kicseréltem egy 7800 Gs-re minden jó lett.
http://www.freetvmaci.info/
CD Projekt magyarítás.
Minimális kártyaigény: ATI Radeon HD 2600 XT or NVIDIA GeForce 6800 Ultra
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
peti71, köszi a linket. Mûködik vagy sem, én szeretek ilyenekkel pepecselni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Itt van, de ez újabb kérdéseket fog felvetni.