The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Már felkerült az oldaladra?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Amikor elõször találkozunk harci robottal az elsõ részben, akkor azt ki kell nyírni, vagy csak el kell elõle menekülni?
IMYke2.0.0.0
Elküldtem e-mailen keresztül a Magyarítás Portálnak (Andy és Panyi részére, külön-külön) - de megnéztem az oldalt: semmi.

Nos, addig felteszem a honlapmra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Lépj ki és állítsad át a nyelvet másra tehát ne angolon legyen visszlépsz a gamebe és már ki fogsz tudni szállni. A magyarítás okozza a galibát!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Szedd le a CD Projekt oldaláról a patchet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Egy résznél ki kéne szállni a mech-bõl, és tovább menni a szellõzõn, de az Istennek sem tudok kiszállni, ez valami bug? Nem mûkszik a keresõ a fórumban... 😞

steam, origin: ACE_hun

Jó pár oldallal olvass vissza !

Sziasztok

Egy olyan verziója van meg a játéknak ahol serial után valamiféle aktiválást akar indítani a program. Hogyan tudom ezt végrehajtani? És mûködésre bírni a játékot?Természetesen a serial nem eredeti.
Prince23
VIDEÓTESZT

ezen a palin behalok... XD

olyan köcsög helyre...

semmit nem zavarna eme apró hiba

hugyecz
Engem sem, de hova lesz feltöltve??????????,
Engem ez nem zavar,ez semmiség.

IMYke2.0.0.0
Srácok!

Evin jelezte, hogy a "Butcher Bay" alatt a használatra utaló szövegeknél duplán jelenik meg a "használathoz E" felirat - a portolás érdekessége.

Zavarna ez benneteket?
Játék nélkül nem tudom, hogy mit kell javítani hozzá, hiszen nincs meg a játék...
A szövegekben persze hogy nincs duplikálva, saját szememmel láttam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Na végigvittem Dark Athenát még1x így már rettentõ rövid volt 😄
Meg kapta a del-t szép volt jó volt rövid volt jöhet a 2. rész!

Next PC upgrade: 2022

Minden PhysX játék Novodex API-t használ. A CUDA csak értelmezõként mûködik, abban az esetben, amikor a hardveres PhysX engedélyezve van.

balee4
Na ez jó hír.😄

IMYke2.0.0.0
Igen. Akkor megy publikusra a fordítás!
Hibajelzéseket és minden egyebet, értelemszerûen EBBE és a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikba várunk.

IMYke2.0.0.0
Pozitív híreket kaptam Evin-tõl. Még megvárom a válaszát a kérdésemre - amire bizonyosan "igen" lesz a válasz - és akkor megy netre a végleges / tesztelt honosításunk.
😊

Én is ott fagytam le mindig.Azt csináltam , h a legújabb Vga drivert raktam fel , és így nem lett több a fagyás.Bár ezt lentebb már leírtam.

Hali!
Most kezdtem el játszani és nagyon tetszik a game, de mindig lefagy egy résznél, miután a csavarhúzóval kell felfeszíteni egy ajtót és utána a töltésnél lefagy. Mi lehet a baj? Elõre is köszi
DarkSector
mien krekkelés?
én a könyvtár megkeresésére gondoltam .... 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pontosítok hellyel-közzel játszottam sz.gépen is, de nagyon minimális idõ volt az (pc-s játékokat magyarítás miatt játszottam, de csak ritkán). Persze jelenleg más a helyzet.

Khhm ahonnan megszereztem a játékot, ott csak xp-hez volt leírva mit és hogyan csináljak. Sajnos én már elszoktam az ilyen crackelés és patchelésektõl. Ugyanis az utobbi 7 évben kizárólag, csak konzolokon játszottam (X-box, Ps2, Gamecube, Dreamcast). Így elsõ blikkre elhiheted, hogy fura volt. Már az install képernyõ miatt is vérben forogtak a szemeim.

DarkSector
jah néztem csak 7990ft!!!!
nah ezt asszem megveszem!
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
monnyuk nem ide tartozik, de az a minden ami szerinted csak xp-hez volt leirva, az oda volt irva vistához.
sõt win7-nél sem kellett túl sok ész megcsinálni
😄

Üdv minden játékosnak itt a fórumon. Mai napon végre kiprobáltam az új Riddick játékot, hát nem csalódtam. Nekem iszonyúan tetszik a játék, teljesen át jön a film fleeningje, atom brutál. Én anno a 2004-es EFBB-vel nem játszottam szóval most van mit pótolnom. Mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot, én közepes konfigon játszom, de nekem így sincs semmi bajom a játékkal. Bár a Starbreeze Studios azért optimizálhatta volna jobban is Riddick barátunk legújabb kalandjait. Viszont maga az irányítás el lett találva PC-hez képest kényelmes, ami véleményem szerint manapság igen ritka. A crackel meg jó nagyot szoptam, mert minden crackes utasítás XP-hez volt le írva, itt a fórumon találtam végre Vistához is, na mindegy. IMYke2.0.0.0 neked pedig sok sikert kívánok a magyarításhoz, már jó pár éve töltögetek le tõled magyarítást, szóval respect.

The Protector
Janik.Te még apád tökében himbálóztál mikor i2k már fordításokat készített úgyhogy maradj csöndben.Mellesleg szükséged lessz a fogaidra is ha még enni akarsz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én személy szerint várom már i2k magyarítását , de csakis türelemmel.
Addig meg valahogy elvagyok Riddick-el.De ez a janik 1 faccimbáló.
Köszönettel fib

MerlinW
Nem CUDA-t használ, nem VGA függõ. Ez a sima procizabálós (NovodeX) PhysX-et használja. Nvidia-s CUDA-t jelenleg csak Mirror's használ.

Nvidia elõtt is volt ám PhysX jó pár játékban😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én az ExtraContent-et egy az egyben elküldtem Evin-nek - bele se néztem, azt hittem, jó az, ahogy a CDProjektes srác megcsinálta.
De így, és szerencsénkre, Evin javítja.

balee4
a fõ hibát viszont látom kijavították, legalább végigjátszható a játék, egyébként azok az extrák nem mûködnek, amelyekben szöveg is van...

balee4
a CD Projektes javítás egy nagy nulla, továbbra is fagynak az extrák vagy nem jelennek meg, fordítási hibák továbbra is szép számmal vannak. (eredeti a játék) ez vhogy nagyon nem jön össze nekik..

Törölt felhasználó
A türelmetleneknek. Mivel többen is azok. Bár I2k magyarítása szerintem látatlanban is jobb lesz, mivel az eredetiben még mindig alsóvonás van a hosszúékezetes nagybetûk helyett.
A CD Projekt javításából kicseréltem a hibás fájlokat. A börtön lázadásnál résznél teszteltem le. 2 robot van és a harc után ki lehet szállni a Mech-bõl a szellõzõnyílás elött.

Javaslat nyissátok meg a
játék könyvtárában az adott mappákat (Content, Content_Eng, ExtraContent) úgy írjátok felül ill. másoljátok a magyarítás tartalmát. Akinek nincs türelme megvárni az I2k-ét,
riddick_magyarítás
Csak azért kérdeztem mert haveromnál 7600GT van 256MB kártya és simán megy a játék

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Van-e megoldás arra hogy a kép ne legyen olyan szemcsés mint
a FEAR 2-nél? Vagy ez egyedi hiba ?
Ki az aki a fát szopja?Még írni sem tudsz te szerencsétlen.

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

Egyértelmû hogy a videókártya a ludas. Ez tapasztalat, nekem 1950Pro-val
ugyanezt csinálta. Ahogy kicseréltem egy 7800 Gs-re minden jó lett.
Dante73
PhysiX driver fentvan? Mert ugyan az ATI karik nem támogatják, de van olyan játék, aminek akkor is kell....

http://www.freetvmaci.info/

A kép lemaradt,na mindegy..

CD Projekt magyarítás.

Ryder62
Szerintem a videókariddal lesz a probléma.

Minimális kártyaigény: ATI Radeon HD 2600 XT or NVIDIA GeForce 6800 Ultra

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szevasztok! Tudom hogy már elegetek van a kérdésekbõl. Az szerintetek létezik, hogy a játék a menünél olyan szigorúan lassú hogy irányíthatatlan, a kocka mire beforog elszívok egy cigit. Csak úgy megy elfogadhatóan hogyha a felbontást átrakom valami kegyetlen kicsibe, hogy akkor már a super mario grafikája is szebb gyakorlatilag. Ilyen gépem van: AMD X2 3800+. His Radeon X1650XT 256MB kártya 2GB Ram. kb. 40 videódrivert és Codec Packot kipróbáltam de semmi! A gépem szar vagy valami nem installáltam fel. Ja és tegnap lett teljesen lepucolva a rendszer és újrarakva tehát szûz gépen is ugyanez.

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Sejtettem, hogy nem brahiból, sõt mi több, felteszem az ok az volt, hogy eme file-ok is kimerítik a warez fogalmát, és ez nem volt kultiválva.

peti71, köszi a linket. Mûködik vagy sem, én szeretek ilyenekkel pepecselni.
Evin
Valószínûleg okkal lett törölve.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hugyecz
Csá szeintem ne törõdj az ilyen IQ bajnokokkal! Inkább örülniük kéne hogy vannak fordítók akik gyorsan dolgoznak<#eplus2><#eplus2>
RiddickHUN
Itt van, de ez újabb kérdéseket fog felvetni.

Promi
Van itt 1 "valasz erre" gomb, ha ezt hasznalnad akkor tudnank, hogy eppen kit szidalmazol ennyire.<#nezze>
IMYke2.0.0.0
Miért is nem csodálkozom, valószínûleg 12 - vagy az életkorod, vagy az IQ-d...

IMYke2.0.0.0
Gratulálok, IQ-vadász.

Köszi.Mennyi van még hátra kb?