The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetne azonnal publikus tesztelni - mert hiszem, hogy gond nélkül megy -, de semmi kedvem az 1000 e-mailre, meg HSZ-re válaszolni, ha mégsem 😊
Így, Evin kideríti, ha gond van vele - nagyon megbízok benne -, és akkor még orvosoljuk.
Gyorsan hozzáteszem: A Butcher Bay rész tutira mûködik, hiszen az voltaképp 1:1 a 2005-ös. Ezért mer(t)em írni, hogy bugmentes.
Evin azt jelezte vissza nekem, hogy az Athena rész tesztelésére feküdne rá, hogy ott se legyenek bajok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezért mondtam el, hogy a CDProjekt.hu-n lévõ információ az eredetileg honosított lemezzel rendelkezõknek szólt, mert az - warezes témában jártasaknak - Multi 7 (vagy még több is).
A magyar anyagot elküldtem Evin-nek, remélem, pozitív eredménnyel zárul a tesztelése.
Ha igen, akkor mehet publikus tesztelésre, és elõbb lesz mûködõ magyarítás, mint a hivatalos esetében 😊
Megjegyzés: az Athena-s részbõl néhány hibátlan fájlt beemeltem az enyémbe, mert tök fölösleges lett volna begépelnem azt, amit más már megtett.
Compare It! 3.7.5 program segítségével hasonlítottam össze a kérdéses cuccokat.
Nem akarja elküldeni nekem valaki a játékot? A BB-em is eltünt 😞
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
1. Számítógépen nem jelenik meg a kép és nincs szöveg!
2. Amikor odaérünk az a faszihoz akit alakítanak Drónná és ahol majd jön a robot akit úgy tudunk kinyírni hogy leengedjük a csapóajtót a padlón.Ennél a résznél beszélni kell PC-s ismét a haverral de nem jelenik meg a számitógép és ismét nincs szöveg.+ Amikor a robot elöl futni kell a folyosón nincs ott a katona akinek kéne.
3.Nem lehet kiszállni a robotból + 2 helyett csak 1 robottal kell harcolni.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Véégre valaki segített. Ez a régiben nem íyg volt, ott simán el lehetett menekülni. Már azt hittem ez is olyan, mint az a kiszállós bug. Nagyon szépen köszi😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak leírtam, hogy végül nem kellett a segítség, mert rájöttem a megoldásra magam is.
Jöjjön egy kis elemzés az Assault on Dark Athena epizódról: (copy from GS fórum)
Felülmúlta várakozásaimat a Chronicles of Riddick folytatása, messze jobban sikerült és hosszabb volt mint számítottam rá. (olyan 8 óra a játékidõ). Persze a Butcher Bay-bõl való menekülés jóval élvezetesebb volt anno, az átalakított új verzióval pedig még nem nyomultam, de nagyon változatosra és élvezetre sikeredett az új epizód is.
A játékmenet maradt a régi, kiegészülve újabb látványos közelharci támadással, a dupla penge pedig baromi jó fegyver, lehet vele kaszabolni rendesen, lopakodós rész viszont most kevesebb van. A játék eleje nehezen indul, de aztán késõbb lesznek mászkálósabb, mellékküldetéses részek (mégha a korábbi részhez viszonyítva kevés is), a vége pedig, amikor eljutunk az Aquerran-ra, indul be igazán a játék. A történet ott folytatódik ahol az elsõ rész végén abbamaradt, de ezentúl kevésbé hangsúlyos. Az új grafikus motor mindent aláz, baromi látványos lett és gépigény is nagyon alacsony.
Pro:
- a jól megszokott "Riddickes" játékmenet
- még élvezetesebb közelharc új támadásokkal
- Riddick továbbra is a szokásos cinikus macsó karakter
- változatos, jól kidolgozott helyszínek
- viszonylag tûrhetõ hosszúságú játékidõ
- látványos átvezetõk
- gyönyörû grafika
- gyûjtögethetõ extrák
Kontra:
- a magyar verzió katasztrofális (nem a fordítással van a gond, hanem egy bizonyos ponton nem lehet továbbjutni egy bug miatt és még sorolhatnám...)
- az MI lehetne jobb, könnyen kijátszható
- több mellékküldetés nem ártott volna
A befejezés sejteti a folytatást, remélem nem kell újabb 4 évet várni a következõ részre. 😊
90%
a Butcher Bay-ben jon a liftel le egy lépegetõ robot.
leütni nem lehet, mögötte pedig hiába nyomok e-t nem megy fel a lift.
ez valami bug, vagy valamit nem csinálok meg elõtte?
Jó volt ez a Dark Athena, olyan 8 órás játékidõvel nem is volt olyan rövid.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na végre elmenekültem a hajóról és a bolygón vagyok, itt mennyit kell még bóklászni a végéig. (végre változatosabb a pálya, nem ugyanazok a szürke szarok vannak mindenütt)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tudna valaki helpelni kicsit?
kellene 1 olyan profil amibe benne van a 44-es mentés mert nem akarja betölteni a 43-ast elõre is thx