The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ fõ gonosz robotot én is megszívtam... pár perc rohangálás, lövöldözés után elhaláloztam ... ez ment fél órát ... nna mondom nem szúrsz ki velem ... konzol "godmode" ... újabb félóra rohangálás, lövöldözés, gonosz robot még mindig talpon ... nna gondoltam megen egy bug, vagy valamit naon elnéztem ... és valóban .... mikor megkapod a scar puskát az infóban írja, hogy öt lövés egyszerre robbantása éri el a legnagyobb hatásfokot .... na így már egyik fõ gonosz sem volt ellenfél... :-))
azért nem aktív mert nem oda van telepítve a játék

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Nemtelepül a magyarítás valamiért,nem aktív a telepítés gomb erre tud valaki valami okosságot!Köszi!
kép:
http://www3.pic-upload.de/23.05.09/o9xk9a.jpg
Törölt felhasználó
Olvasd el a PM-d
Sziasztok,

Mivel nincs off-topic ezért itt kérdezném, ti hogyan indítjátok el???
Nekem GOW-os verzió van jó az egyáltalán???
a 3lépcsõs patch ill. crack -et valahogy nem tudom megoldani, mindenképp aktiválni kell így is.

Ha valaki tud segítsen pls...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Törölt felhasználó
Egyetértek. Az már egy jó vas(egy darabig...)
Törölt felhasználó
Megoldás: A SCAR-ból négy töltetet rálõsz és egyszerre robbantod fel a
tölteteket. Az utolsónál a közelében kell lenned, mert mikor ezután térdre rogy, odaszaladsz és felkinálja alapesetben az "E" gombbal hogy végezz vele.(intrószerûen). Trükk: Ha késõn érsz oda(csak pár mp.-ed van) jobb, ha szaladsz is vissza felé. És max csak 5 lövés adható így le,(ám elég a 4)mert akár ha sokáig vársz a töltetek aktiválásával, a korábbiak sorra hatástalanodnak. Ne csüggedj lesz még egy pár fõ ellenfél akiket így kell lenyomnod...
Egy elgépelés ... "kutatodnak" ... inkább kutakodnak vagy kutatnak.:-)
A Drone pedig maradhatna Drón ... de ez csak egy javaslat.:-)
Értem,köszönöm..
Evin
Mert a textúrák nem szerkeszthetõek. Csak ennyi.
Én úgy tudom még a boltiban sem jelenik meg, de lehet, hogy csak a kiszedett verziósoknál.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Amúgy miért nem lehet rendesen hosszú Û,Õ betûket megjeleníteni a játékban?
Gondolom a boltiban rendesen megjelenik.

balee4
PC-re csak a Director's Cut jelent meg, nem?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
http://jatekhonositas.atw.hu - LETÖLTÉS.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

magyarítást honnét lehet hozzá letölteni? valaki tudja????
valaki segítene nekem? elakadtam a bazaar részben,nem bírom kinyírni azt a rohadt robotot hiába lövök bele akár mennyit!ez már idegesítõ!!
Még 1 kép <#hehe>
Mostmár tényleg ez az utolsó :P

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
Otthon nekem is így van :) Pedig csak 17"-es CRT.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nálam 16 biten van :) és élsimítás helyett a környezet elnyelést használom jelenleg.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
S még nem hagytuk abba - tovább finomítjuk, tökéletesítjük.

Az egyik kép valamiért nem sikerült :P

u.i. : Köszönet a fordításért a készítõnek és segédjének! ;D <#eljen><#taps>

IMYke2.0.0.0
Már látom, hogy néz ki az a bizonyos "drón"...
A robottal nincs nagy gond - hiszen, nem önálló tudatú emberrõl van szó.
De majd kiagyalok valamit.

IMYke2.0.0.0
A "Környezet elnyelés"-sel segítesz a VGA-dnak - dinamikusabban tünteti el a képernyõn nem látszó dolgokat.

Az élsimítás 1650*1080 felett már értelmetlen - azoknak jön jól a 16 bites (ellenben rohadt sötét képet eredményezõ) mód, ami szószerint két vállra tud fektetni bármilyen GeForce-t :)

IMYke2.0.0.0
Drone-oknak nevezik a robot repülõgépeket is. USA, valóság.

Végre én is elkezdhettem :D Néhány kép tõlem:

Nem ûberfelbontáson tolom az igaz de így rendesen fut a játék max graffal. (más felbontáson nem néztem) Van a video beállításokban egy opció amely nem fér össze az élsimítással (pontosan nem tudom a nevét) és az lenne a kérdésem hogy melyik a jobb funkció mert én sok eltérést nem láttam köztük ( talán az élsimítás jobban eszi a gépet) visszont nincs olyan óriási látványbeli változás 8x élsimítással sem.

IMYke2.0.0.0
Értem! S köszönöm az infót.
Ezért nem jó látatlanban fordítani - és ezért nem is csinálom sûrûn, ellenben más hivatalos honsoítókkal/cégekkel -, akkor kitalálok alternatívát.

Drone = drone I. fn 1. a) áll here b) biz semmittevõ, henye/lusta személy, naplopó 2. zümmögés, zsongás, döng(icsél)és, dongás; rep the drone of the engine a gép zúgása; biz the parson's endless drone a pap vég nélküli mormogása/prédikálása 3. a) zene drone musette-basszus b) tsz: drones zene bordósípok 4. biz távirányított repülõgép II. A. tsi 1. drone sg monoton hangon elmond/elmotyog vmt 2. drone one's life away végighenyéli az életét B. tni 1. a) zümmög, zsong, döngicsél b) zúg, búg, berreg 2. henyél, lustálkodik 3. monoton hangon beszél, zsolozsmázik, rizsál about vmrõl

Ha olyan lenne mint a Gears of War-ban akkor maradhatna,de itt húsvér emberek akikbõl kiáll néhány csõ és sisak szerû van a fejükön.
IMYke2.0.0.0
Természetesen, igazad is van - egy könyvtárba nem kell HD 48**-as sorozatú VGA :)
Nekem otthon pedig olyan van.

IMYke2.0.0.0
És én azt adtam kölcsön - örökre... :(

IMYke2.0.0.0
Most, mozgás közben azért látok néhány komolyabb félrefordítást is, amit anno, ezelõtt 5 évvel nem, vagy alig tudtam volna visszaadni, lévén, hogy a szlengekben nem voltam otthonos...
Alapos javítás után, jön majd a teljesen átgondolt honosítás.
A "drón" téma: csak akkor javítom, ha magam is látom, mirõl van szó - ha ugyanis olyan, mint a Gears of War-os segédrobot, csak földön járva, fegyverekkel, akkor simán maradhat a robot.

De majd meglátom. Most a BB-t javítom és játszom.

MerlinW
Ott is csak a Director's Cut-ban volt.

[merlinw.org]

balee4
tényleg az alap Riddick-ben, ha jól emlékszem van kommentár. kár, hogy kihagyták.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
jah monnyuk magyar felirattal télleg jo, de xboxon? max angolul...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Nem tudom, mivel most jött vagy jön ki. HL2-ben (meg Portal) voltak lebegõ szövegbuborékok és azokat elindítva kezdett 1-1 fejlesztõ a pályák tervezésérõl, a figyelem irányításáról beszélni. És mivel van hozzájuk magyarítás, bárki megértheti.
Akit nem érdekel hogy készült a játék, vagy mire kellett odafigyelniük a fejlesztõknek, azoknak felesleges. Szerintem érdekes volt amit mondtak.

DarkSector
de amugy az csak duma nem???<#buck>
mármint hogy angolul szövegelnek játék közben nem???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Hl2-ben nagyon jó volt, csak amiatt játszottam 2x végig.

DarkSector
nekem ám az nagyon fontos lesz megvenni.
kommentár az kellám...

Evin
Már megint minket szívatnak: jön a Premium MP Pack meg audiókommentár, de konzolra. Viszont fizetõs.

Törölt felhasználó
Bocs 2,6 GHz a proci(Jelentéktelen különbség. de akkor is annyi)
Törölt felhasználó
Egy aprócska megjegyzés: A GeForce 8500 GT nem igazán játékra lett kiadva. A mérvadó paraméterei alapján ez eléggé nyilvánvaló.(A tranzisztorok száma 210 millió, a GPU/Shader órajel 450 / 900 MHz, a Vertex shader egységek száma 16 darab skalár stream processzor , a Textúrázók száma 8 textúracímezõ,8 textúraszûrõ) Én egy 8800GT-t használok, ott az értékek: 754 millió, 600 / 1500 MHz, 112 darab skalár stream processzor, 56 textúracímezõ,56 textúraszûrõ. A gyártástecnológia is fejlettebb. Jelentõs különbség, de ma már csak arra elég, hogy a Dark Athena 45-70 FPS-el fusson 1280x960-as felbontáson. (2magos 5000+-2,5GHz AMD procival, 2 Giga 800 MHz RAM-mal, XP SP3-on) Az ajánlott konfig.-ban is úgy van megadva 8800 GT vagy jobb. Inkább jobb...

balee4
nálam SSAO- nélkül, de minden máx maxon 50 fps körül fut, szal jól fut nvidia-n is

Hali,csak egy személyes megjegyzés a magyarításhoz , szerintem a Drónt kár volt lecserélni robotra,mivel azok nem robotok.És a drón szerintem jobban illik a játékhoz..

IMYke2.0.0.0
Itt, a könyvtárban simán elindítottam, és játszogattam kicsit vele.
Az "új", 2 magos AMD (6000+, 2GB DDR2 800, GeForce 8500 GT, 20 inches monitor) gépen bizony nem ment jól... nem bírta a VGA a natív (1680*1050) felbontást.
De hát tudjuk, hogy Riddick a piros VGA-gyártó (ATI) Radeon-jait szereti :)
S nekem, otthon, az van.

Mûködik a gém?:)

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

IMYke2.0.0.0
Elküldték. Természetesen, olcsósítva meg fogom venni. Ennek is ott a helye a filmek (Pitch Black, TCoR) mellett.

Gideon Wieth
3100+akart lenni :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Evin
Nincs is ilyen AMD proci.

balee4
Te is megvetted vagy vki elküldte?

Gideon Wieth
erre még mindig senki semmit ? hogy tudnám elindítani ?

Gépem am

AMD 31003 1,5 giga ram és nvidia 7600 gs

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok skizofrén - egy személy vagyok. Tom Evin a mostani verzióban segédkezett csak, a 2004-est (és még oly' sok játékot) egyedül fordítottam... :)

Thx gyorsan lenyomtatok a hun ositast a Butchert is anno hun ositasotokal nyomtam legalabb tudja az ember mi a story:)Thx meg 1 ser

Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3