3013
-
#2693 visszaolvastam de nekem nincs olyan scar puskám :S -
#2692 Na ButcherBayben vagyok, épp szökni próbálok, és 1liften lejött 1robot...na azellen mi a fax-t kell csinálni? Sehogyse hal meg... pls help, próbáltam a lifthezfutni, hogy majd elmenekülök de nem megy fel... -
sakal6 #2691 ha nincs ott a patch akkor szed le, csak meg bírsz találni egy patch -
sakal6 #2690 minden játék meg 64 bites, ezzel a vita lezárva -
#2689 Fel raktam a magyarítást, mindenhol hagy van az nem had lenne? -
Madmano #2688 Tudom,kérdés,de hogy a ferancban lehet nyomatni 64bit-ben ezt a játékot??????A régi verzió is támogatta állítólag... -
#2687 lol baszki élsimítást nem is néztem.... xD vmi 16x MSAA volt bent... xD -
#2686 :S oks, nem gondoltam volna, ez az 1. játék ami nem megy maxon :)
pill meglesem, köszi még1x -
#2685 Azzal a géppel persze, hogy nem megy maxon.
Jó kártya de közel sem csúcskategória. GTX 260-al már talán menne maxon. -
Monder #2684 Nekem az aktiválós verzió van meg és ott nincs 1.01 es patch sem. -
#2683 NEmtom milyen verziód van, nekem ez vált be:
1: Telepíted a már letöltött játékot.
2: Feltelepíted a mellékelt patchet. (1.01)
3: A vca.bin-t és a serial.txt-t bemásolod a:
- Total commander/Beállítások/Állatalános beállítás/képernyö/Látszik a rejtet fájlok,, kipipálni/Windows XP-n: "C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Tages/100663362" mappába
- Total commander/Beállítások/Állatalános beállítás/képernyö/Látszik a rejtet fájlok,, kipipálni/Windows Vista-n: "C:/ProgramData/Tages/100663362" mappaba
4: A patch .exe-jét (NEM AZ 1.01-et, hanem az 5 mb-osat) bemásolod a játék mappáján belül a "/System/win32_x86" mappába.
5: Elindítod ezt a patch fájlt, amit bemásoltál. (Vársz egy kicsit)
6: Elindítod a játékot.
-
Monder #2682 Hogy kell elindítani a játékot ??? -
#2681 Hali! Na sikerült elinditanom, de valamiért akad...Maxra raktam a grafikát de szerintem gépemnek bírnia kéne... Core2Duo E8400 3GHz, 2gb ram, GeForce 9800gt... mi lehet a gond? -
Monder #2680 én nem tudom aktiválni a játékot mi lehet a baj?? -
#2679 Félre ne érts, semmi köze hozzám a dolognak, de ha egyszer a "drón"-t használja bármelyik fordító - legyen az egy sorozat, film, vagy játék, könyv - akkor szarvasbakit követ el.
A drone ugyanis önjáró eszköz. Nem ember, nem M.I. (mesterséges intelligencia).
Persze, a fordítói szabadság körébe tartozik, hogy valaki ezt a szót lefordítja (a "terminator" is jelentéssel bír), vagy használja. De akkor a drón a baromság és a drone a helyes.
S mivel én a magyar nyelv helyessége mellett török lándzsát, szívesebben használom az angol szavak értelmes, magyar jelentését - kivétel a John Smith, Jules Verne és más egyéb érdekes dolgok honosítása -, amennyiben helytállóak.
A játékban [börtön környezet] ráadásul szinte mindenkinek szlenges és/vagy csúf neve van, így nehéz belőni azt az egyensúlyt, melyben a "Toe"-t még nem, de a "Red" / "Vermin" / "Twotongue" (stb.)-t lefordítjuk.
A drone (robot)-hoz azért nem nyúlok újra, mert még mindig közelebb áll a valósághoz (nem emberi fegyveresek), mint maga az erőltetetten magyar írással rögzített, semmit mondó "drón" kifejezés.
Sőt, azt szeretném, ha ki lehetne mosni a köztudatból ezt az iszonytató szót.
-
il #2678 ... illeteve ... rendszergazda jogok.:-) -
il #2677 Milyen op. rendszeren futtatod?
Mert vistán a c meghajtóhoz admin jogok kellenek a létező telepítések módosításához ! -
il #2676 Mint ahogy a Terminátornak és a Stargate Atlantis Drónnyainak is ... lefordítva mégis sántítana.:-) Gondolom érted.:-)
A robot fordítással semmi bajom, mindössze maradhatott volna drón is, ami jellemzőbb lett volna rá. De sem nyelvész sem fordító nem vagyok, csak mezei felhasználó.:-)
A komplett fordítás naon jó.:)
Köszönet érte újfent ... -
Madmano #2675 Az hogy lehet,hogy a játék a 64bitet támogatja,mégis a 64es Win7en az x86-os Program files-ba települ? -
vik29 #2674 Válasz erre:"És a játék enélkül is megy? Mert a telepítő olyan fájlokat keres, amik nélkül el sem indulhatna a játék."
A játék simán indul eliskezdtem vele játszani mondjuk csak nagyon az elejénvagyok,de gondnélkül fut a game! -
#2673 A Drone egy jelentéssel bíró angol szó - lejjebb komplett szószedetet másoltam be.
Ezért lesz és marad a neve Robot.
A hivatalos honosítást készítő srác "drón"-ja erőltetett - ráadásul utána se nézett sem a Google-ban, sem értelmes szótárban.
-
#2672 Köszi srácok! Csak jöjjenek a hibajelentések!
A Butcher Bay-jel nyomom - most is onnan jövök könyvtárba -, hú, de jó vele újra nyomulni, ennyi év után :)
S persze, bőszen javítom a (fordítási) hibákat.
Az Athena jövő hétre megy át.
-
#2671 És a játék enélkül is megy? Mert a telepítő olyan fájlokat keres, amik nélkül el sem indulhatna a játék. -
vik29 #2670 Köszi a hozászolásokat de tuti jó helyenvan a game,a magyarításnál mégse aktív a gomb!Esetleg valami alternatív megoldást nemtud valaki!pl:csak a nyelvi fájlokat leszedni valahonann,és azokat bemásolnám,telepítő nélkül.Vagy nyugodjak bele ,hogy ígyjártam?
Kép: -
barmi #2669 Én sem a "Tipikus" helyre telepítettem a játékot és megtalálta a program minden gond és mindenféle állítgatás nélkül. Valami más gond lesz ott szeréntem is. -
partyyy #2668 Eszembe jutott Spinner a neve. -
partyyy #2667 Találtam pár elírást a Dark Athenában. Az egyik "most már van nálad csavarhúzó amellyel kinyithatod a fedélzet rakomány ellátó helyiség mellett" - ez így elég magyartalan. (Dacher mondja mikor bent támaszkodik a cellában).
A másikat pedig a kopasz faszi (revas szolgája) mondja a vége fele "hónapok óra (óta) csak dolgozom, Riddick!.... -
#2666 Vagy nem oda van telepítve, vagy egy nagyon fontos fájl hiányzik a játékból. -
il #2665 Lehet, hogy ott más gond is van, mert nekem automatikusan megtalálta bárhova telepítettem bármely verziót. -
il #2664 Az ég szerelmére ... keresd meg a könyvtárat ahova a játékot telepítetted .... tallózás gomb!!! .. :-) -
il #2663 Az első fő gonosz robotot én is megszívtam... pár perc rohangálás, lövöldözés után elhaláloztam ... ez ment fél órát ... nna mondom nem szúrsz ki velem ... konzol "godmode" ... újabb félóra rohangálás, lövöldözés, gonosz robot még mindig talpon ... nna gondoltam megen egy bug, vagy valamit naon elnéztem ... és valóban .... mikor megkapod a scar puskát az infóban írja, hogy öt lövés egyszerre robbantása éri el a legnagyobb hatásfokot .... na így már egyik fő gonosz sem volt ellenfél... :-)) -
sakal6 #2662 azért nem aktív mert nem oda van telepítve a játék -
vik29 #2661 Nemtelepül a magyarítás valamiért,nem aktív a telepítés gomb erre tud valaki valami okosságot!Köszi!
kép:
http://www3.pic-upload.de/23.05.09/o9xk9a.jpg -
#2660 Olvasd el a PM-d -
saiyanjin #2659 Sziasztok,
Mivel nincs off-topic ezért itt kérdezném, ti hogyan indítjátok el???
Nekem GOW-os verzió van jó az egyáltalán???
a 3lépcsős patch ill. crack -et valahogy nem tudom megoldani, mindenképp aktiválni kell így is.
Ha valaki tud segítsen pls... -
#2658 Egyetértek. Az már egy jó vas(egy darabig...) -
#2657 Megoldás: A SCAR-ból négy töltetet rálősz és egyszerre robbantod fel a
tölteteket. Az utolsónál a közelében kell lenned, mert mikor ezután térdre rogy, odaszaladsz és felkinálja alapesetben az "E" gombbal hogy végezz vele.(intrószerűen). Trükk: Ha későn érsz oda(csak pár mp.-ed van) jobb, ha szaladsz is vissza felé. És max csak 5 lövés adható így le,(ám elég a 4)mert akár ha sokáig vársz a töltetek aktiválásával, a korábbiak sorra hatástalanodnak. Ne csüggedj lesz még egy pár fő ellenfél akiket így kell lenyomnod... -
il #2656 Egy elgépelés ... "kutatodnak" ... inkább kutakodnak vagy kutatnak.:-)
A Drone pedig maradhatna Drón ... de ez csak egy javaslat.:-)
-
CsabaHun #2655 Értem,köszönöm.. -
#2654 Mert a textúrák nem szerkeszthetőek. Csak ennyi.
Én úgy tudom még a boltiban sem jelenik meg, de lehet, hogy csak a kiszedett verziósoknál.